KERESÉS search-close

őrizet

75 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "őrizet"

Őrizetben a Wikileaks alapítója

A brit hatóságok őrizetbe vették Julian Assange-t, a Wikileaks alapítóját, aki az elmúlt hét évet Ecuador londoni nagykövetségén töltötte. Assange 2012 óta élvezte a dél-amerikai ország által nyújtott menedékjogot, amit most azonban Ecuador elnöke megvont tőle.

 

Őrizetbe vették Gulyás Mártont

Őrizetbe vették Gulyás Márton politikai aktivistát, miután elfogatóparancsot adtak ki ellene, majd feladta magát. Gulyás Márton nem jelent meg egy bírósági tárgyaláson, a per garázdaság miatt indult ellene. A Fővárosi Törvényszék szerint a rendőrök hiába keresték a lakcímén, ezért adták ki a körözést. Ügyvédje azt mondta, mivel nem találtak ügyeletes bírót, várhatóan csak hétfőn engedik ki az aktivistát.

Szabadon engedték a hajléktalant

Egyelőre szabadon engedte a bíróság azt a hajléktalan férfit, akit pénteken állítottak elő a rendőrök a fővárosban. Ellene is azért indult eljárás, mert az utcán él. A bíró úgy döntött, bár megtehetné, nem gyorsított eljárásban tárgyalja az ügyet. Így két nap fogvatartás után kiengedték. Azt mondta: először takarót próbál szerezni, mert az övét valaki kidobta.

Őrizetben volt Hernádi Zsolt

Rövid időre őrizetbe vették Hernádi Zsoltot, a MOL elnök-vezérigazgatóját múlt heti bírósági tárgyalása előtt - tudta meg a Híradó a Fővárosi Törvényszéktől. Az üzletembert rendőrök kísérték a bíróságra, de erről felvételt nem tudott készíteni a sajtó, mert az értesítést később küldte ki a Fővárosi Törvényszék.

Rabszolgaként dolgoztatták

Rabszolgaként tartottak egy férfit egy kerekegyházi tanyán, ezt gyanítja a rendőrség. Két embert őrizetbe vettek. A kommandósok riasztó pisztolyt, nyílpuskát, kardot is lefoglaltak a házkutatáskor. A nyomozók szerint a férfinak nem fizettek, és megverték, ha rosszul dolgozott. A gyanúsítottak családtagjai mindezt tagadják.

Ha tehették, a készpénzt vitték

Bilincsben a betörők! A hétvégén a rendőrség öt pécsi férfit fogott el, akiket egy kilenc helyszínből álló betöréssorozattal gyanúsítanak. Főként készpénzre utaztak mindenhol, de drága műszaki cikkeket és ékszereket is loptak. A kár a rendőrség szerint több millió forint. Öten vannak őrizetben.

Őrizetbe vették a gyermekotthon igazgatóját

Őrizetbe vették a bicskei gyermekotthon igazgatóját! Szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetésének alapos gyanúja miatt folyik ellene büntetőeljárás. Az RTL Házon kívül című műsorában beszélt arról több egykori gondozott, hogyan molesztálta őket évekig a gyermekotthon igazgatója, akit ők addig apjukként tiszteltek. A riport után még több egykori áldozat jelentkezett, és elindult a rendőrségi vizsgálat is. Mindeközben ma Bicskén szimpátiatüntetést is rendeztek az igazgató mellett, mert nem hiszik el, amit mondanak róla.

ŐRIZETBEN: A bicskei gyermekotthon igazgatója

Szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetésének alapos gyanúja miatt folyik ellene büntetőeljárás. Az RTL Házon kívül című műsorában állította néhány hete több egykori gondozott is, hogy évekig molesztálta őket az igazgató. Közben ma Bicskén szimpátiatüntetést is rendeztek az igazgató mellett, mert nem hiszik el, amit mondanak róla. Este hatkor a Híradóban kiderül, miért.

Elengedték a Recsken meghalt baba anyját

Fordulat a recski gyerekbántalmazási ügyben. Hazaengedték a csütörtökön meghalt csecsemő édesanyját. A kisfiú apja viszont továbbra is őrizetben van. A gyereket csütörtök reggel vitték orvoshoz szülei, amikor már halott volt, ezután vették őket őrizetbe a rendőrök. A szülők korábban azt állították: a kisfiú kiesett a babakocsiból.

14 éves lány ölhette meg az anyját

Megölte az anyját egy 14 éves lány a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Zagyvarékason. A rendőrök néhány óra múlva őrizetbe vették a 14 éves lányt és annak 16 éves barátját. Mindkettőjüket emberöléssel gyanúsítják. Úgy tudjuk, hogy az asszonyt megszurkálták.

Oroszokat vettek őrizetbe a merénylet miatt

Sokkal több áldozata is lehetett volna az isztambuli merényletnek. Sokan egy idegenvezetőnek köszönhetik az életüket, akinek feltűnt a gyanúsan viselkedő merénylő. A keddi öngyilkos támadásnak 10 halottja van, valamennyien német turisták. Az ügyben három orosz állampolgárt is letartóztattak.

Tizenévesek vertek meg hajléktalanokat

Ütötték és rúgták az alváshoz készülődő embereket, majd elvették az egyikük óráját és otthagyták őket vérbe fagyva. Két hajléktalant életveszélyes állapotban vittek kórházba. A támadással gyanúsított gyerekek nevelőotthonban élnek, a legfiatalabb közülük mindössze 12 éves. Egy 16 éves fiút őrizetbe vettek az ügyben.

Belgium lezárva


szerző:
2015.11.23. 18:32
Belgium lezárva

Már 21 embert vettek őrizetbe a belga hatóságok a mintegy két tucatnyi helyszínen végrehajtott razziákban. Továbbra sem találják viszont a párizsi terrortámadásban résztvevő férfit, aki után már napok óta tart a hajsza. Meghosszabbították a legmagasabb fokú készültséget Brüsszelben a hatóságok, a franciák pedig egy újabb gyanúsított fényképét hozták nyilvánosságra.

Háziőrizetből szökött meg


szerző:
2015.11.02. 18:20
Háziőrizetből szökött meg

Szökött rabot keres a rendőrség. A 46 éves Juhász Gyula házi őrizetben volt lopás miatt. Tatabányai otthonából tűnt el vasárnap délután. A rendőrség szerint sógora segíthetett neki a szökésben, őt is körözik.

Fél óra alatt négy idős nőt raboltak ki

Fél óra alatt négy idős nőt raboltak ki szombat délelőtt Debrecen belvárosában. A rablók minden esetben a nők mögé lopóztak, majd hirtelen kitépték a táskákat a kezükből. A rendőrök 10 perccel az utolsó támadás után letartóztattak két férfit, akiket a támadásokkal gyanúsítanak. Jelenleg őrizetben vannak, előzetes letartóztatásukról a napokban dönt majd a bíróság.

Áramlopással gyanúsítják a zenész-vállalkozót

Őrizetbe vették Galambos Lajost, művész nevén Lagzi Lajcsit. A mulatós zenészt kedden délelőtt vitték el a rendőrök boldogasszonypusztai birtokáról, feleségével együtt. A nyomozók egy másik férfit is őrizetbe vettek, mindhármukat lopással és vesztegetéssel gyanúsítják. Úgy tudjuk, hogy a gyanú szerint a zenész birtokán, cégének telephelyén és az általa épített lakóparkban éveken keresztül illegálisan jutottak gázhoz, vízhez és áramhoz.

Galambos Lajost őrizetbe vették a rendőrök

Áramot, vízet és a gázt is lopták a Lagzi Lajcsihoz köthető ingatlanoknál. Ez a gyanúja a rendőrségnek és emiatt vették őrizetbe a zenészt és feleségét is. A gyanúsítás ellen Galambos Lajos panasszal élt.

Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit!

A mulatós sztárt feleségével együtt mocsai birtokáról vitte be a rendőrség kedden. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ellenük. Galambos Lajos ügyvédjét telefonon értük utol.

Előzetes: Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit

A mulatós zenészt tegnap délelőtt vitték el a rendőrök boldogasszonypusztai birtokáról, feleségével együtt. A nyomozók egy másik férfit is őrizetbe vettek, mindhármukat lopással és vesztegetéssel gyanúsítják. Úgy tudjuk, hogy a gyanú szerint a zenész birtokán, cégének telephelyén és az általa épített lakóparkban éveken keresztül illegálisan jutottak gázhoz, vízhez és áramhoz. Este hatkor az RTL Híradóból megtudhatják, mi lett gyanús a szakembereknek.

Négy ember őrizetben a halálfurgon ügyében

Négy embert vettek őrizetbe a rendőrök csütörtök éjjel a halott menekültekkel teli teherautó ügyében. A rendőrség tájékoztatása szerint három bolgár és egy afgán állampolgárt vettek őrizetbe. Kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Halálos késelés a kocsmai vitából

Négy vendég veszett össze Cegléden, mire egyikük kést rántott és megszúrta a másik hármat. Az egyik férfin már nem lehetett segíteni. A késelő elmenekült, de hamar elkapták és őrizetbe vették.

Őrizetben a Buda-Cash vezérigazgatója

Kilenc alkalmazottat hallgattak hétfőn ki gyanúsítottként a rendőrök. Csalással és a számvitel rendjének megsértésével gyanúsítják őket. A brókerház korábbi felügyelőbizottsági elnöke pedig hétfőn elnézést kért az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága előtt, amiért nem észlelték a bűncselekményre utaló jeleket. Antali Károly meghallgatását Rogán Antal bizottsági elnök kezdeményezte, miután a Nemzeti Bank vizsgálata szerint 15 éve hamisították az adatokat a társaságnál.

Vitanap a menedékesekről

Hogyan kezelheti az ország a tömegével érkező, majd rövid magyarországi tartózkodás után ugyancsak tömegével távozó menedék-kérőket?  A téma a párizsi merényletek óta egy csapásra a kormánykommunikáció kedvence lett. A javaslat: aki jogtalanul lépi át a magyar határt, azt – úgynevezett nemzeti konzultáció után - azonnal őrizetbe kell venni. Ez volt a témája a pénteki országgyűlési vitanapnak. Itt egy összeállítás az egyes pártok álláspontjáról.

Őrizetben a sztárügyvéd


szerző:
2014.03.06. 17:30
Őrizetben a sztárügyvéd

A sztárügyvéd, aki Stohl Andrást, Damu Rolandot és Kovács Lázárt is védte, tavaly maga került a vádlottak padjára. Két ügyfele jelentette fel, akik 60 millió forintot helyeztek el nála ügyvédi letétben, ám az összeggel nem tudott elszámolni.

Boston: További három gyanúsítottat vettek őrizetbe

A bostoni rendőrség további három gyanúsítottat vett őrizetbe a város maratoni versenyén elkövetett kettős robbantással kapcsolatban.

Akció közben kapták el a tolvajokat

Ukrán gépkocsifeltörőket vettek őrizetbe Nyíregyházán.

Brutálisan elbántak a kamaszlánnyal

Megvertek, kifosztottak és hajának levágásával „büntettek” egy 17 éves lányt.

Mutogatta nemi szervét a diákok előtt egy ittas férfi

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság hétfőn egy kállósemjéni férfit, aki gyermekeket zaklatott egy általános iskolában.

Ittasan támadt a buszsofőrre a Lost sztárja

Matthew Fox részegen szállt fel egy buszra. A sofőr kitessékelte, erre a színész többször is megütötte.

Módosult a büntetőeljárási törvény

Kiemelt ügyekben az ügyész választhat bíróságot, és a gyanúsított 48 óráig nem találkozhat védencével, kivéve, ha kihallgatják.

Galambos-ügy: „Kizárható a politikai szál”

Gálszécsy András szerint egy volt miniszter és egy titkosszolgálati vezető eljárás alá vonása sokkal nagyobb kár okozhat, mint amekkora hasznot hajtana.

Újabb egykori NBH-s őrizetben


szerző:
2011.07.03. 18:12
Újabb egykori NBH-s őrizetben

Laborc Sándor meggyanúsítása összefüggésben lehet Szilvásy György, és Galambos Lajos ügyével.

Őrizetben az NBH volt vezetője?


szerző:
2011.06.29. 11:56
Őrizetben az NBH volt vezetője?

A MTV Híradó információja szerint őrizetbe vette a Katonai Ügyészség Galambos Lajost, a Nemzetbiztonsági Hivatal volt vezetőjét.

120 óra őrizetben, 48 óra védő nélkül

Két napig nem beszélhet az ügyvédjével a gyanúsított, ha kiemeltnek minősítik az ügyét.

Őrizetben a Tettrekész főtitkára

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet főtitkárát hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

Nemi erőszak miatt őrizetben az IMF-vezér

Szexuális erőszakkal, törvénytelen fogvatartással és nemi erőszak kísérletével gyanúsítják Dominic Strauss-Kahnt.

Papás-mamást játszott a tanítványaival

Őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint szexuális jellegű játékot játszatott a rábízott gyerekekkel egy hévízi kiránduláson.

Rövidesen kiadhatják Rohac-ot


szerző:
2011.04.01. 18:37
Rövidesen kiadhatják Rohac-ot

A szlovákiai Nyitra Megye Bíróságának szóvivője megerősítette, hogy a férfi a Fenyő-gyilkosság miatt van kiadatási őrizetben.

Családi ok áll a kettős gyilkosság mögött?

Megromlott a viszonya volt élettársával és a nő anyjával, valamint hetekig nem láthatta gyerekét.

Őrizetben a felsőzsolcai jegyző és aljegyző

A két köztisztviselőt kihallgatták, előzetes letartóztatásukról szerdán dönt a bíróság.

Végbelében rejtegette a kokaint a díler

Hatszázezer forintnyi kábítószert találtak annál a fiatalnál, akin péntek este ütöttek rajta a rendőrök eladás közben.

Az utcán könnyít magán az ünneplő tömeg

Több mint kétszáz embert vettek őrizetbe a riói karnevál ideje alatt, amiért az utcán végezték a dolgukat.

Őrizetben a halott csecsemő édesanyja

Emberöléssel gyanúsítják a XVII. kerületben csütörtökön este holtan talált csecsemő édesanyját.

Diszkótragédia: Öt ember őrizetben

Öt embert gyanúsított meg és vett őrizetbe a rendőrség a West Balkánban történt szombat éjjeli tragédia miatt.

Pintért nem zavarta, hogy lehallgatják

A belügyminiszter tudott arról, hogy az MSZP kormányzása alatt lehallgatták őt és családját, de nem zavarta, „nyitott életet él”.

Hitler-rajongó a sorozatgyilkos amerikai

Hitler-rajongónak nevezte magát csütörtökön, egy 31 éves amerikai férfi, akit öt, gazdag amerikai meggyilkolásával gyanúsítanak.

Megszökött a Budapest felé elfogott kém?

A ciprusi Larnaca repülőtéren őrizetbe vett férfi feltehetőleg egy orosz kémhálózat tagja.

Mégsincs fosztogatás Borsodban


szerző:
2010.06.07. 18:44
Mégsincs fosztogatás Borsodban

Alaptalannak minősítette a fosztogatásokról szóló híreket az árvízzel sújtott területeken a Borsod megyei rendőrfőkapitány.

Őrizetben a „zsákos” gyilkosság gyanúsítottja

A fiatalembert azzal gyanúsítják, hogy ő gyilkolt meg egy 17 éves lányt, a holttestet pedig egy belvárosi társasház padlásán, egy zsákban rejtette el.

Újabb nő vádolta meg Polanskit


szerző:
2010.05.15. 09:21
Újabb nő vádolta meg Polanskit

Jelentkezett egy brit színésznő, aki azt állítja, hogy még 16 éves korában molesztálta Roman Polanski.

Reggeli 10-05-05


szerző:
2010.05.05. 08:12

A XXI. század börtöne


szerző:
2010.04.16. 21:01
A XXI. század börtöne

A házi őrizet a XXI. század börtöne - mondja egy fiatalember, aki már 6. hónapja van házi őrizetben. Ügye nem halad, a lakást nem hagyhatja el, anyagilag ellehetetlenült.

24 órában vigyáznak a házi őrizetesekre

Pest megyében 3 olyan házi őrizetes van, akit péntek óta a nap 24 órájában őriznek.

Egész nap figyelhetik a házi őrizeteseket

Szombattól a bíróság kérésére akár nyomkövetőt is elhelyezhetnek a gyanúsítottakon.

Megszüntették Regőczi házi őrizetét

Az egykori vezérigazgató-helyettesnek eredetileg április 16-ig kellett volna házi őrizetben lennie.

Titkos iratok Polanski ügyében


szerző:
2010.03.19. 06:23
Titkos iratok Polanski ügyében

Ügyvédei ismét szabadon bocsátását kérték. Szerintük három évtizede komoly eljárási hibák voltak a rendező ügyében.

Emberrablók előzetesben


szerző:
2010.03.14. 13:40
Emberrablók előzetesben

Az emberrablók összesen négyen vannak, három férfi és egy nő. A nő házi őrizetbe, a férfiak előzetesbe kerültek vasárnap.

Őrizetben a szlovák főrendőr fia

A 27 éves férfit Pozsonyban, a lakása közelében állították meg. Nem volt nála jogsi.

Vizsgálat a seregvezér eltűnése miatt

A bíróság szerint körülbelül 36 órán át őrizetlen volt Magyar Róbert.

Tömeges őrizetbevétel a klímacsúcson

Csaknem ezer tüntetőt állítottak elő a dán rendőrök Koppenhágában. Vasárnap is voltak előállítások.

Polanski házi őrizetben


szerző:
2009.12.04. 15:44
Polanski házi őrizetben

A svájci bíróság engedélyezte, hogy a rendező saját házában várja meg a kiadatási eljárást.

Polanski még nem tette le az óvadékot

A filmrendezőt leghamarabb pénteken helyezhetik át svájci otthonába, házi őrizetbe.

Házi őrizetbe kerül Polanski


szerző:
2009.11.25. 21:50
Házi őrizetbe kerül Polanski

A rendezőt folyamatos elektronikai megfigyelés alatt tartják majd.

Reptéren bunyózott Mike Tyson


szerző:
2009.11.12. 09:46
Reptéren bunyózott Mike Tyson

Az egykori világbajnok ökölvívó ezúttal egy fotóst hagyott helyben. Őrizetbe vették.

Őrizetbe vették Overdose tulajdonosát

Haza akarta szállítani csődbe ment cége elárverezésre váró gépsorát.

Roman Polanskiért kiáll a világ

Mindenkit megdöbbentett, hogy a rendezőt most vették őrizetbe egy 30 éves ügy miatt.

Őrizetbe vették Roman Polanskit


szerző:
2009.09.27. 13:16
Őrizetbe vették Roman Polanskit

A filmrendezőt a svájci hatóságok kapták el 31 évvel ezelőtti megrontási ügye miatt.

Négyen őrizetben a romatámadások ügyében

A gyanúsítottak 28 és 42 év közötti férfiak, mindannyian Hajdú-Bihar megyében élnek. Egy debreceni szórakozóhelyen fogták el őket.

Összetörte terepjáróját George Michael

Teherautóval ütközött az énekes. Kihallgatása után vádemelés nélkül elengedték.

Katona volt az egyik bombagyáros


szerző:
2009.07.14. 21:24
Katona volt az egyik bombagyáros

A férfit azonnal leszerelték és elbocsátották a honvédségtől.

Molotov-koktélos támadás


szerző:
2009.06.02. 12:01
Molotov-koktélos támadás

Őrizetbe vette a rendőrség vasárnap a Molotov-koktélos támadókat Boldogkőváralján.

Tüntető tanárok őrizetben


szerző:
2009.05.16. 09:45
Tüntető tanárok őrizetben

A várható elbocsátások ellen tiltakoztak a pedagógusok Los Angelesben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való