KERESÉS search-close

üzletember

37 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "üzletember"

Top 9 - A sikeres modellfiúból sikeres üzletember lett

Sokan bírálták, mikor a nála 25 évvel idősebb, és egyúttal a világ egyik leggazdagabb nőjével járt. Pedig modellként ekkor már megalapozta saját sikerét.

Miért jött Magyarországra a multimilliomos indiai médiamogul?

Sandeep Marwah India egyik leggazdagabb embere. Az ország egyik legnagyobb filmstúdiója az övé, és körülbelül 100 000 embernek ad munkát. Stúdiójában évente több száz film készül. Amikor Magyarországon járt, mesélt a Fókusznak az indiai Bollywoodról és arról, miben látja a filmezés új lehetőségeit.

13 kiló arannyal jár a vietnami üzletember

Furcsa babonája miatt el sem indul otthonról, ha nem öltözik tetőtől talpig aranyba. Đại Gia Phúc vietnami üzletember csak úgy hajlandó kilépni a lakásából, ha rajta van méretes aranymedálja. A 36 éves férfinek még évekkel ezelőtt egy feng-shui szakértő javasolta, hogy hordjon aranyat, mert az szerencsét hoz.

Ismerd meg Lórán Barnabás barátját, Fingot!

Részlet a 22. évad első részéből:

A humorista szomszédja mellett nem igazán lehet unatkozni, hiszen mindig előrukkol valami újdonsággal. Például egy „szecsuáni pöcsös kacsával”…

A teljes adást itt tudod megnézni!

Az üzletember, aki félmilliárd forintot osztott szét a dolgozói között

Magyar József évtizedek alatt rengeteg kockázatvállalással és kemény munkával egy hatalmas és sikeres céget hozott létre, amit nemrég eladott. Nagyon drágán. Magyar József kifejezetten puritán ember, egyáltalán nem úgy él, mint a milliárdosok, azt mesélte, hogy 30-40 ezer forintnál drágább öltönye sose volt. És Magyar József, miután eladta a cégét, félmilliárd forintot osztott szét a dolgozói között. Hogy miért? Ezt ő maga meséli el.

Berényi Miklós olyat ígért, amit még soha!

Öt évvel ezelőtt a Mátyás király tér Rózsájában a cégvezető épp kislányával tölti a szabadidejét, mikor Timinek olyat ígért az apukája, mint még soha. Berényi Miklós sokszor tett már felelőtlen ígértet, és sajnos a mostani sem tudja megtartani.

Fókusz 2017-11-24


szerző:
2017.11.24. 17:20

Eltemették Klapka Györgyöt


szerző:
2017.01.20. 18:50
Eltemették Klapka Györgyöt

Az ismert üzletember és koreográfus nem sokkal 88. születésnapja után, január 4-én hunyt el. A család kérésére szűk körben búcsúztatták a Farkasréti temető ravatalozójában, csak később csatlakozhattak a temetési menethez tisztelői, ismerősei. A búcsúztatáson ott volt Koós János és Medveczky Ilona is. Klapka György egyik utolsó kívánsága az volt, hogy cigányzenész kísérje utolsó útjára.

Fókusz 2017-01-05


szerző:
2017.01.05. 18:55

Meghalt Klapka György


szerző:
2017.01.05. 18:47
Meghalt Klapka György

Az Aranyembernek is nevezett vállalkozó és koreográfus legismertebb üzlete a fővárosi kiskörúti zálogház volt. Szinte hihetetlen élettörténete volt: balettozott is, a tánc 42 éves koráig volt élete része. A hetvenes években halálra ítélték, ötször nősült, egyik felesége Mary Zsuzsi volt. Klapka György szerdán délután hunyt el otthon, nem sokkal 88. születésnapja után.

Meghalt Klapka György


szerző:
2017.01.04. 20:27
Meghalt Klapka György

A legendás üzletember reggel még egy tévéműsorban szerepelt, délután azonban összeesett és már nem tudtak segíteni rajta. Tanulmányait a Színművészeti Főiskolán kezdte, majd táncos lett, később pedig a kereskedelemmel foglalkozott. Hosszú ideig Németországban élt. 88 éves volt.

Tarsoly tárgyalt Pharaonnal

Mégis volt ujjlenyomata a magyar hatóságoknak Ghaith Pharaontól – írta meg a kormányközeli Magyar Idők. Az Interpol által 25 éve körözött szaudi üzletemberről egy hete még azt közölte a Belügyminisztérium, hogy nem vettek tőle ujjlenyomatot. Pharaonnal a Quaestor előzetesben lévő volt vezére is többször tárgyalt korábban. Tarsoly Csaba a Magyar Narancsnak adott interjúban azt mondta, a Külügyminisztérium ajánlására tette ezt. A Demokratikus Koalíció szerint a kormány hazudozik. A kormány nem válaszolt az RTL Híradó kérdéseire.

 Ghaith Pharaon valójában török cukrász lenne?

Váncsa Istvánt gyermekkori szomszédjára emlékeztette a szaúd-arábiai üzletember története, míg Kuncze Gábornak inkább egy részegről szóló vicc ugrott be...

Fókusz 2016-11-10


szerző:
2016.11.10. 17:25
Trump: Milliókat sértett már meg nyilatkozataival

Most már biztos, hogy a milliárdos üzletember Donald Trump a republikánus elnökjelölt. Még annak ellenére is, hogy folyamatosan emberek tömegeit sérti meg és a modell felesége egy az egyben lenyúlta Obama feleségének nyolc évvel ezelőtti beszédét. A nála 25 évvel fiatalabb modellt 10 éve vette feleségül, akiből most akár First Lady is lehet.

Újra tervezte magát, megálmodta a Wellhellot, és megint mindent vitt!

A generációk újra összekacsintottak a vasárnapi Portréban. Négy évvel ezelőtt, a Mizu című dalával robbant be a rapper. Barabás Évi, Karácson Tamással, azaz Fluor Tomival beszélgetett.

Klapka György elárulta mi a gazdagság receptje

Klapka György nem szereti maga körül a csillogást, ezért otthonában is mellőzi azt. Saját közegében kérdeztük mindenről, és azt is elárulja számára milyen a tökéletes nő.

Stadler József megint a nulláról kezdi

Eddig összesen hét évet ült börtönben, túlélt egy súlyos betegséget, és még mindig egy 420 milliós per nyomja a vállát. Stadler József mégis újrakezdi építeni birodalmát. Egyelőre kölcsönlakásban él, de tele van tervekkel, szerinte sokan már most üzletelnének vele, és 65 évesen is tud még meglepetést okozni.

Ismeretleneknek segít a tehetős üzletember

Titkos Mikulás jótékonykodik Amerikában. Pittsburghben egy tehetős üzletember immár egy évtizede, karácsony előtt a boltokat járva osztogat pénzt az embereknek, akik könnyekig meghatódva hálálkodnak neki. Mintegy 100 ezer dollárt, azaz csaknem 30 millió forintot szokott szétosztani. A férfi semmit nem kér a pénzért, csak annyit: mindenki próbáljon valahogy jótékonykodni.

Zubornyák Zoltán London és Budapest között ingázik

A Barátok közt börtönből szabadult üzletemberét alakító színész néhány évvel ezelőtt úgy döntött, új életet kezd, és Londonba költözött. Amióta a sorozatban is szerepel, korábbi élete a feje tetejére állt, ő azonban ezt egy cseppet sem bánja.

Tényleg veszélyben a milliárdos könyvbirodalom?

2008-ban a Fókusz egyszer már forgatott Matyi Dezsővel. Akkor azt mesélte el, hogyan lett egy utcai könyv-árusból az ország egyik legnagyobb áruházláncának tulajdonosa. Most, hét évvel később már azért került a címlapokra, mert állítólag veszélyben van az általa felépített cégbirodalom.

Elrabolták, kínozták, kifosztották

Két hónapig tartott fogva egy osztrák férfit egy háromtagú magyar banda egy Albertirsa melletti tanyán. A férfit Bécsből rabolták el, elkábították egy injekcióval, majd egy zsákba tették és autóval Magyarországra hozták. Válogatott kínzásoknak vetették alá, így végül elérték, hogy több millió forintot utaljon át nekik egy számlára.

Portré 14-04-13


szerző:
2014.04.14. 00:30
Portré 14-04-13

Portré: Kedves kis történetek Szabó Lőrinc nyomán, egy mély nyomot hagyott versélmény, egy komoly üzletember, egy kiváló színész. Németh Kristóf vasárnap éjjel a Portréban.

Afrikai méreg okozhatta Welsz Tamás halálát?

Miközben az év legrejtélyesebb halálesetének újabb fordulatát ízlelgeti az ország, ami akár egy áprilisi tréfa is lehet, a Fókuszban újabb kincset érő, és mindenképp bizonyító erejű felvételre bukkantunk a titokzatos üzletember életéből.

Ki volt valójában Welsz Tamás?


szerző:
2014.03.24. 17:00
Ki volt valójában Welsz Tamás?

Egy hősnek hitt férfi Afrikában. Fekete bárány Magyarországon. Megmentőnek vélt figura az egyik kontinensen, zűrös vállalkozó a másikon. Welsz Tamás mintha kínosan figyelt volna életében arra, hogy sehol se tudják ki is ő valójában.

Reflektor 14-01-16


szerző:
2014.01.16. 23:45
Reflektor 14-01-16

Reflektor: Lola újra szerelmes! A 25 éves lányt sokáig elkerülte a szerelem, két és fél hónappal ezelőtt azonban megismerkedett valakivel, és azóta sülve-főve együtt vannak. Klapka György Katus Attilával edz! A 86 éves üzletember irigylésre méltó kondiban van, ami részben az új életmódjának, részben kiapadhatatlan életenergiájának köszönhető.

Vendégségben a világ leggazdagabb üzletemberénél!

A férfit II. Erzsébet is kitűntette már, ott volt Katalin hercegnő eljegyzésén, ő mégis a magyar egyetemi oklevelére a legbüszkébb. Exkluzív interjú Hong Kongból!

Félmilliárdos adomány a tehetős vállalkozótól

Ki az, aki közel félmilliárd forintot adományoz a vagyonából? Egy eddig rejtőzködő üzletember, aki az autópályán vezetve döntötte el, hogy segíteni akar: leült az internet elé, és megkereste az első szervezetet, amelyet kidobott a keresőprogram.

Branson női utaskísérőként debütál

Egy elveszített fogadás miatt fog a brit milliárdos-kalandor magassarkú cipőben tipegni az AirAsia egyik járatán.

Exkluzív interjú a felbecsülhetetlen vagyonú arabbal

Ha a száz leggazdagabb magyar vagyonát összeadnánk, és az összeget megszoroznánk tízzel, akkor talán közelítenénk a vagyonához. Mr Khalaf hússzor annyit keres, mint az Egyesült Államok elnöke, és eddig még senki sem tudta felbecsülni mekkora is lehet a teljes vagyona.

Felrobbantotta magát egy férfi Moszkvában

Meghalt szombaton egy orosz férfi Moszkvában, miután egy forgalmas szupermarket előtt felrobbantott egy kézigránátot.

A Stadler név a dj szakmában is kötelez

Stadler József 24 éves fia DJ-nek állt, mellyel örök vágya teljesült. Édesapja mindenben támogatja őt, a ruhaüzletben még fellépéseket is szerez neki. Zoltán a Fókusznak megmutatta felszerelését és tehetségéből is adott egy kis ízelítőt.

Fókusz 10-06-01


szerző:
2010.06.01. 20:40
Fókusz 10-06-01

Fókusz: Budapesten Paul Potts! Labancz Lilla ajándékba. Miért szinglik a sikeres, fiatal üzletemberek? Menő magyar underground bandák. Katasztrofális árvízi helyzet!

Meglátogattuk a milliárdos üzletembert

Szeremley Huba balatoni házában látta vendégül a Fókuszt.

Házi őrizetben Berlusconi „hölgyszállítója”

Az üzletember körülbelül 30 nőnek fizetett azért, hogy részt vegyenek az olasz miniszterelnök partijain.

Kivégezték gyermeke szeme láttára

Egyetlen fejlövéssel ölték meg az ausztrál férfit. Gyermeke sokkot kapott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való