KERESÉS search-close

üzenet

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "üzenet"

Majka titkos küldetést kapott

Az ózdi fiú már alváshoz készülődött, amikor beszólították a riportszobába…

Ami az adásból kimaradt: Viviék meglepetést kaptak a búcsúzó Ágiéktól

Vivi és Fecsó elfoglalhatták Ágiék egykori szobáját, és a fürdőszobában egy meglepetés üzenet is várta őket.

Dwayne Johnson újra egyik rajongójának üzent!

A színész ismét bebizonyította, hogy óriási szíve van. Egyik rajongója üzent neki, ő pedig azonnal reagált, hiszen a fiú szomorú története nagyon megérintette.

Weisz Fanni édesanyja összetört: a Fókuszban üzent lányának!

A szépségkirálynő évek óta nem beszél családjával, édesanyja szerint új párja (és azóta férje) miatt. A család már nem bírja tovább, kétségbeesetten üzentek a lánynak.

Fájdalmában a Fókuszon keresztül üzen Weisz Fanni édesanyja a lányának

Szerinte a siket szépségkirálynőt férje manipulálja, és családja ellen hangolja. A férfi tényleg eltiltotta Fannit szeretteitől, mi lehet a családi botrány hátterében?

Demi Lovato jobban van, rajongóinak üzent!

Az énekesnő egy szívszorító bejegyzésben köszönte meg a rengeteg támogatást, amit az elmúlt napokban kapott.

Selena Gomez reagált Justin Bieber eljegyzésére?

Állítólag a fiatal énekesőt egyelőre hidegen hagyják a pletykák, habár az egyik sejtelmes üzenete nem teljesen erről árulkodik.

Külföldön tanuló magyar diákok meséltek élményeikről!

Olyan magyar diákok küldtek videókat, amelyekben élményeikről meséltek, akik jelenleg is külföldön vannak, ugyanis a világ különböző pontjain tanulnak, dolgoznak.

Ezt üzeni Istenes Bence a német X-Faktor stúdiójából

Istenes Bence tavaly januárban költözött a Németország, hogy valóra válthassa álmait. Alig másfél év után teljesült is az egyik legnagyobb vágya: ő lett a német X-Faktor egyik műsorvezetője!

 

Michelisz Norbert üzent nekünk!


szerző:
2018.06.26. 09:20
Michelisz Norbert üzent nekünk!

Eredetileg Michelisz Norbert is vendégünk lett volna, de hétvégén sajnos lesérült, így ma videóüzenetet küldött maga helyett. Mielőbbi jobbulást kívánunk neki!

Átúszta a pocsolyát, ezzel üzent a férfi

Átúszta a tócsákat, majd feltette az internetre – ezzel üzent az önkormányzatnak egy keceli fiatal szombaton, hogy ideje lenne rendbe tenni a földes utcájukat. A videót eddig 1 millió 200 ezren látták

Mit rejt a szerelmed Facebook oldala?

Briginek elege van abból, hogy a párja az interneten ismerkedik. Mivel a lánynak szabad bejárása van barátja Facebook oldalára, újra és újra meghökken az ott látott dolgokon…

Megható üzeneteket kap Ubrankovics Júlia

A Tanár gyönyörű színésznője volt ma a Kifőzde vendége a Reggeliben. Sikeres karrierjéről, magánéletéről és az RTL Klub sorozatának köszönhető élményeiről is mesélt Annának és Mariannak

Megtiltanák a hisztizést és a hangoskodást egy játszótéren

Megtiltanák a hangos játékot egy budatétényi játszótéren. Legalábbis egy kifüggesztett felhívásban valaki azt üzente a gyerekeknek, hogy ott csak játszani lehet és például a hisztizés, hangos bömbölés tilos. Ezután pedig a gyerekek nevében szintén felhívásban válaszolt valaki.

Rejtélyes üzeneteket küldött a gyönyörű hollywoodi színésznő

Minden egy gyerekjátékkal kezdődött. Különös posztját közösségi oldalán osztotta meg, ami egy ártatlan akasztófának tűnt. Ám akik jól figyeltek, észre vehették, hogy ez bizony egy komoly üzenet. Az események pedig azóta csak tovább gyűrűztek…

Egy nagymama ajánlkozott fel Mikikének

Peller Anna nem féltékeny típus, de most elmesélt egy különös esetet: egy idősebb hölgy pikáns üzenetekkel bombázza férjét...

Titkos üzenet a barátnőnek


szerző:
2018.03.19. 18:00
Titkos üzenet a barátnőnek

Hiszti? Késések? Gyerekes viselkedés? Attila „papírocskákra” írta problémáit, amiket barátnőjének, Szintinek szánt. Az utolsó cetli azonban hatalmas meglepetést rejteget…

Megható üzenetet küldött ByeAlex elhunyt édesapjának

Közösségi oldalán fogalmazta meg gondolatait az X-Faktor mentora, aki reméli, hogy célba ér az üzenete.

Tamara meglepő rádióüzenetet küldött Joe-nak

Eljött a nagy twerk fogadás napja. A netes rádió felhívást intézett a nőkhöz, hogy minél többen jöjjenek el twerkelni. Teljesen váratlanul Tamara is üdvözlő hangüzenetet küldött Joe-nak, ami csak a megerősítette azt az érzését, mennyire hiányzik neki Tamara, és mennyire vágyik rá. Később a műhelyben, gyakorlás közben meghúzódott Joe a dereka, amitől nem tudott megmozdulni.

KÖZÜGY: Linczényi Márkó nőnapi számon keresztül üzent Orbán Viktornak

Linczényi Márkó a Hungary’s Got Talent egykori zsűritagja első magyar számában rögtön egy társadalmi témában szólal meg, méghozzá nőnap alkalmából a nők mellett áll ki. Márkó szerint a mostani politikai vezetés kisebbségként tekint a nőkre, akiket kénytelen, kelletlen, de megtűr maga mellett.

Az utolsó pillanatig beszélt a haldokló fiúhoz

Megható posztban számolt be egy balesetet szenvedett fiatalember utolsó perceiről egy lány közösségi oldalán. A fiú kocsijával frontálisan ütközött egy másik autóval Budapesten. Többen azonnal megálltak segíteni. A lány volt az, aki igyekezett stabilan tartani az akkor már ájult fiú testét. Papp Inez posztjával a családnak üzent, azt szerette volna: tudják, hogy a fiuk nem volt egyedül, amikor meghalt.

Joe: „Végre jelentkezett Tamara!”

Joe nagyon ideges volt új műhelye nyitó bulija miatt, ráadásul Gábort és Tamarát sem érte el. Nem sokkal később Joe tudomására jutott, hogy Tamara állítólag tartja a kapcsolatot Teóval, amitől végképp elromlott a hangulata. Tamásnak sem sikerült megnyugtatnia őt, aki alig tudta élvezni az esti megnyitó bulit. Ám amikor végre megérkezett Tamarától a várva várt válasz, Joe jókedve visszatért, és barátai körében megtette a következő lépést a sikeres jövő felé.

Ez volt Csepregi Éva #mintegylány üzenete!

Az énekesnő is hozzátett egy építőkövet a nagy falhoz. A nőket ért negatív előítéletekből épített falat közösen fogják lerombolni a Reggeliben.

Tolvai Reni vadonatúj klipjéről mesélt a Reggeliben

Az énekesnő szereti a kihívásokat, ezért ragaszkodott ahhoz, hogy új dalában rappelhessen, méghozzá nem is akárhogy. A beszélgetés után Reni is elárulta, hogy mi az ő #mintegylány sérelme.

Sebestyén Balázs a kórházból üzent a rajongóinak!

A Fal műsorvezetője az egyik pillanatban még nevetgélt a gyermekeivel, a másik pillanatban már a műtőasztalon feküdt...

 „Ilyen gazdagok vagyunk”

Ilyen gazdagok vagyunk! Ezt állítja valaki Veszprémben, aki egy hirdetőoszlopra ragasztott ki terjedelmes listát a kormány feleslegesnek vélt költéseiről. Hogy kié a gyűjtés, nem tudni. Bár Simicska Lajos cégének hirdetőoszlopára ragasztották ki, úgy tudjuk ezúttal nem ő üzent.

KABÁT PETI: újévi fogadalma, hogy megtanul számolni

A Celeb vagyok nyertese, Kabát Peti és menyasszonya Adri, Jamaikából üzent a Fókusz nézőinek. Videójukat még szilveszter napján készítették.

Exkluzív: Tenya arra kéri a barátnőjét, bocsásson meg neki!

A Celeb vagyok, ments ki innen! második kiesőjének első dolga – a vacsorázás után – az volt, hogy felhívja kedvesét, és megkérje, bocsásson meg neki, hiszen valójában semmi rosszat nem tett a dzsungelben!

Extra videó: Tenya dalban mondott köszönetet a rajongóinak!

A Celeb vagyok, ments ki innen! második kiesője köszönetet mondott mindazoknak, akik azt szerették volna, hogy tovább maradjon a játékban - mindezt természetesen egy gyönyörű dalban mondta el!

Frank: ˝Meg fogtok dögleni!˝

Már mindannyian jól ismeritek Franket, aki folyamatosan rettegésben tartja celebjeinket a Bátorságpróbák alatt. Nézd meg, milyen fenyegető üzenetet hagyott a sztároknak!

Kiss Ádám:

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Majka:

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Lengyel Tamás Hasi szavazataira gyúr!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Mikike könnyeivel küszködve üzent kislányának

Még csak pár napja élnek a celebek a dzsungel mélyén, Mikike mégis elérzékenyülve üzent Annának és Annabellának, aki most ünnepli a születésnapját.  

Freddie a rajongóihoz szólt videóüzenetében

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Nézd meg, mit üzen a szavazóknak a Halott Pénz!

Szavazz kedvencedre a cometlive.hu oldalon vagy az RTL24 applikáción keresztül!

Rami Afrikából üzent a Reggeli nézőinek!

A Celeb vagyok, ments ki innen! egyik műsorvezetője, Kiss Ramóna Afrikából jelentkezett be, hogy üzenjen a Reggeli nézőinek! Nézd meg Rami videóüzenetét!

Kiesése előtt üzent magának Berta Dani

˝Élő show utáni önmagam, azt üzenem neked, hogy...˝ - Dani minden eshetőségre felkészült, a továbbjutásra és a kiesésre is. De hogy mit üzent saját magának, és milyen gondolatokkal búcsúzott tőle mentora, Puskás Peti, az a videóból kiderül.

Peller Anna Sebestyén Balázsnak:

Szólj be névtelenül! A Reggeli műsorvezetői Sebestyén Balázsnak üzentek, aki állítólag úgy eszik, mint egy malac. Hallgasd meg, mit üzentek Annáék A Fal házigazdájának!

Ez egy felolvasott üzenetbe bújtatott szerelmi vallomás?

János, a jegyesek legjobb barátja komoly feladatot kapott a vőlegénytől: át kellett adnia Márk szívhez szóló sorait Hajnalnak, aki teljesen meghatódott a romantikus szavaktól és a gondosan előkészített meglepetéstől. Vajon kinek az érzelmei törtek most a felszínre?

A teljes adásért kattints IDE!

Solti Ádám üzent az aggódó rajongóknak!

Pár napja még az a hír járta, hogy a Barátok közt színésze öregkorára kerekesszékbe kerülhet.

Eminem durván beszólt az Amerikai Egyesült Államok elnökének

A híres rapper több mint négy perces videóját kedd éjjel élőben közvetítették a BET Hip Hop Awards gáláról.

A Fidelitas veszprémi elnöke festette át Simicska üzenetét

A 24.hu derítette ki, hogy Bóka Bence volt az egyik kapucnis fiatal, aki megpróbálta eltüntetni az üzletember saját hirdetőoszlopaira írt mondatot. Simicska Lajos feljelentést tett, mert szerinte ez rongálás.

Szandi:

Szandi az édesanyjától kapott levelet, ami mindennél boldogabbá tette a lányt. Nézd meg az adásból kimaradt jelenetet!

Mostantól érdemes nyitott szemmel járnod: 70 kedves üzenet vár rád!

Gulyás Lídia, social media manager nagydologba vágta a fejszéjét: összesen 70 kedves üzenetet rejt el a főváros különböző pontjain. A fiatal lánynak egyetlen egy célja van: mosolyt szeretne csalni teljesen idegen emberek arcára. Sajnos azonban egy tragikus esemény ihlette az ötletét…

MC Csipi Gáspár Lacinak: ˝Fogjál vissza magadból!˝

A válogatón leszavazott Raffel Attilának lehetősége adódott, hogy üzenjen a mentoroknak, ezért mikrofont ragadott, és elmondta az őszinte véleményét Gáspár Laciról.

Hűha! Magyarul üzent rajongóinak a külföldi énekesnő!

Rengeteg meglepetéssel készül az idei Sziget és mivel ez az év legnagyobb fesztiválja nem csoda, hogy nemcsak a szervezők és a résztvevők, hanem a fellépők is már alig várják!

Következő rész (2017. augusztus 02.)

Vajon milyen titokkal érkezett Hanna Budapestre? Ágnes rejtélyes üzenetet kap Ludwigtól. Natasa hazaköltözik. Lászlót kellemetlen helyzetbe hozza lobbanékonysága.

Móni Tibi mentes nyugodt életet szeretne!

Móni egyáltalán nem akar exével lenni, ugyanis úgy érzi, a férfi ki akarja erőszakolni belőle a szeretetét. Tibi folyton számonkéri, hívogatja, üzeneteket ír neki, ráadásul videóüzeneteket is küld, ami Móninak túl sok.

Tibi:

Tibi a mai napig nem dolgozta fel, hogy elvesztette exét, és most azért jött el az Anikó Show-ba, hogy megkérje Mónit, legyenek barátok. A férfi bevallotta, hogy sokszor csúnyán beszélt Mónival, de szerinte azóta mindent megtesz azért, hogy jóba legyenek.

Tamara:

Az Anikó #show felvétele után Tamarának lehetősége nyílt, hogy üzenjen a fiainak.

Vajon milyen titkos üzenetet kapott Ági?

Egyre több jelet kap Ági, és úgy tűnik, elég nagy a baj…

Nádai Anikó: „Nagyon meg tud viselni egy-egy történet”

István Dani, az RTL Gold hangja videóban üzent Nádai Anikónak, és némi jó tanácssal is ellátta a július 3-án induló Anikó Show műsorvezetőjét.

Botrányba keveredett a ValóVilág egykori játékosa!

Öt éve, hogy a gyönyörű VV Seherezádé megkereste a Fókusz stábját azzal, hogy üzenni szeretne azoknak az embereknek, akik csúnyán támadták őt zenei karrierje miatt. A szőke lány ugyanis akkor úgy döntött, lemezlovas lesz, és beáll a DJ-pultba. Azonban ennek nem mindenki örült.

Trump szerint nincs klímaváltozás

Leonardo DiCaprio úgy reagált Donald Trump bejelentésére, miszerint az Egyesült Államok kilép a globális klímaegyezményből, hogy ennek legnagyobb vesztes a Föld. Arnold Schwarzenegger szerint egy ember nem állíthatja meg a jövőt. A Nobel-díjas magyar klímakutató, a nagycsaládos Ürge-Vorsatz Diana is döbbenten és értetlenül áll az amerikai elnök bejelentése előtt.

Ez üzente egymásnak Lilian és Balázs a döntés után

Videóban mondhatták el gondolataikat egymásnak a házasok.

Gáspár Laci:

Az X-Faktor mentora, Gáspár Laci elhagyta az országot, és meg sem állt egészen Dubajig...

Előző rész (2017. május 08.)

Péter izgalmas sztorira bukkan az interjúalanyával való beszélgetés közben. Aggasztó titkok derülnek ki Bandi múltjából. Ágnes üzenetet kap a „túlvilágról”. Aliz különös egyezséget köt Kristóffal.

Szabó Zsófi üzenete Annának és Mikikének

A Story Extra műsorvezetője tanácsokkal látta el a Reggeli házigazdáit. De Zsófi azt is elárulta, hogy számára mi okoz vagy okozna nehézséget, illetve  hogy kit választana beszélgető partnerének.

Előző rész (2017. február 24.)

Ágnes és Liza ijesztő üzenetet kapnak. Elárulja-e Stella Máténak, hogy milyen titok nyomja a lelkét? Rudi féktelen ajándékozása rossz véget ér. Nóra magányosnak érzi magát.

Következő rész (2017. február 24.)

Ágnes és Liza ijesztő üzenetet kapnak. Elárulja-e Stella Máténak, hogy milyen titok nyomja a lelkét? Rudi féktelen ajándékozása rossz véget ér. Nóra magányosnak érzi magát.

Üzenet a szabálytalankodóknak

Dühös üzenet a szabálytalanul parkolóknak. Egy pécsi fiatal fotózta le a napokban a legújabb figyelemfelhívó táblát, amit egy olyan autóra tettek rá, ami mozgássérült helyen parkolt, de ehhez nem volt igazoló kártyája. Bár a Mozgáskorlátozottak Egyesülete szerint a cetlizés nem megoldás, azt elismerték, hogy a szabálytalanul parkoló sofőrök megnehezítik a mozgássérültek életét.

Fontos üzenet! Dobó Ági veszélyben érzi családját

A gyönyörű modell, a 2010-es Miss World Hungary komoly fenyegetettségre hívja fel követői figyelmét. A kétgyermekes anyuka nemcsak saját magát, de egész családját is veszélyben érzi. Lehet, hogy nem is alaptalanul?

Molinón kívánt boldog szülinapot

Romantikus köszöntés - egy ház falára kifeszített hatalmas molinón kívánt boldog szülinapot szerelmének egy miskolci férfi. Párja most 30 éves, ezért akarta meglepni valami szokatlannal. A lány elsírta magát, amikor meglátta a munkahelye falára kifeszített üzenetet.

Hoppá! Opitz Barbi elhagyta az országot!

A 2016-os X-Faktor győztese a minap arról számolt be Facebook-oldalán, hogy nővérével együtt elhagyta Magyarországot. 

Megható üzenetet tett közzé Gáspár Laci!

Az énekes szilveszter éjjel, éjfél körül épp egy fellépésére tartott, mikor közösségi oldalán megosztotta a gyönyörű gondolatokat.

Szilveszteri üzenetek sztárjainktól!

Hírességeink az év utolsó napján rajongóikról sem feledkeztek meg, sőt azt is megmutatták, hogyan töltötték az ünnepi órákat. Összegyűjtöttünk néhányat a legkülönlegesebb videókból!

Sztárok nappalijában: így töltötték a hírességek a szeretet ünnepét

Puskás Peti, Voksán Virág, Kiszel Tünde, Molnár Andi, VV Soma, Konkoly Ági, Németh Ádám, Peller Anna és férje, Mikike mind úgy döntöttek, hogy beengedik a Fókusz nézőit karácsonykor nappalijukba, és megmutatják, hogy ők, hogyan ünneplik a szeretet ünnepét.

Boldog karácsonyt kívánunk!


szerző:
2016.12.25. 14:30
Boldog karácsonyt kívánunk!

Három évvel ezelőtt a Reflektor magazin úgy gondolta, egy kis meglepetést szerez hűséges nézőinek, és egy szép csokorba gyűjtötte az RTL Klub sztárjait, akik nagyon kedves karácsonyi üzenetet küldtek.

Fókusz 2016-12-14


szerző:
2016.12.14. 19:00
Dávid elbúcsúzhatott a villalakóktól

Dávid mindenkinek sok sikert kívánt a játék további részéhez, és mindenkihez volt egy-két kedves szava.

A villalakók könnyes üzeneteket küldtek!

Mindegyik villalakó üzenhetett a szeretteinek Mikulás alkalmából, és nem maradtak el a cuki és érzelmes üzenetek. A legtöbben elérzékenyülve beszéltek a kamerába.

Dávid és Vivi Párbajra készülnek?

A TOP 5 bulija nemcsak a szórakozásról szólt, ugyanis Vivi és Dávid az esélyeiket latolgatták, és a következő Párbajról beszéltek, Gina és Krisztián pedig megpróbálták rendezni a nézeteltéréseiket.

Ne féljünk kérdezni, és szakemberhez fordulni! – Hasznos tudnivalók következnek!

Miért kockázatos idős autót importálni? Elengedhetetlen a gyári alkatrészek használata? Miért fontos, hogy számlát kapjunk a javításért? Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseke, amikről muszáj beszélnünk!

Somával együtt sírtak a villalakók

A nézők szavazatai alapján a szőke srác lett a legszorgalmasabb diák a múlt heti teljesítményét látva. Ezért természetesen nyereményt is kapott, ami nem más volt, mint egy üzenet. Figyelem: Megható pillanatok következnek!

Soma megható üzenetet kapott édesanyjától

Az iskolahét győztese, Soma könnyekig hatódott édesanyja videóüzenetétől, azonban nemcsak ő, Zsolti, Gina és Tivy szeme is bepárásodott. Részletek a ma esti adásban!

VÁGATLANUL: Terence Hill ezt üzente a magyar rajongóknak

Vasárnap a Corvin mozit lepték el a rajongók. Egész napos vetítések voltak, legendás Bud Spencer és Terence Hill filmeket láthattak az érdeklődök. A Corvinban vetítették le Terence Hill erre az alkalomra készített videóüzenetét is: a színész Almeriából üzent a rajongóknak. Érdekesség, hogy ebben a spanyol városban találkozott először a két legenda, ezért természetesen Terence nem hagyhatta ki megismerkedésük történetét sem.

Megható emlékezés - ByeAlex szívhez szóló üzenetet posztolt

Nincs olyan nap, hogy ne gondolnánk elhunyt szeretteinkre. Halottak napján viszont még jobban felerősödik a gyász fájdalmas érzése. Az X-Faktor mentora is megemlékezett egy olyan személyről, aki a mai napig hiányzik neki. 

Így kampányolnak a villalakók Evelinért

Nézd meg, mit üzentek a villalakók a szavazóknak, és miért szeretnék, hogy Evelin maradjon bent a Villában!

Könnyes boldogság: Zsolti és Vivi üzeneteket kaptak otthonról

Miután a cirkusz héten a légtornászok lettek a legjobbak, a nézők megszavazták, hogy üzeneteket kaphassanak az otthoniaktól. Vivinek az apukája, Zsoltinak pedig a párja üzent. Zsolti könnyekkel Vivi pedig meglepetten fogadta az ajándékot.

Zsolti és Vivi megható üzenetet kaptak

A cirkusz hét győztesei, Vivi és Zsolti megkapták jutalmukat, ami a nézők szavazatai alapján nem más volt, mint egy-egy videóüzenet szeretteiktől. Az üzenetektől szem nem maradt szárazon!

A Hotel vendégei búcsúüzenetet hagytak a villalakóknak

A fiatal pár a hotelszobában, egymást átkarolva mondott köszönetet a Hotel dolgozóinak a sok-sok élményért, amit a Villában éltek át.

A Villalakók kampánya a Párbajozókért

Mindenki elmondhatta, hogyan és mennyire várja vissza azt a Párbajhőst, aki vasárnap nyertesként térhet vissza a Villába.

Ízléstelen részvétnyilvánítás!

Lindsey Lohan az utóbbi hónapokban végre nem a botrányai miatt, hanem új szerelmének kibontakozása kapcsán került a hírekbe. Mikor áprilisban kiderült, hogy jegyben járnak, mindenki azt hitte, véget értek a botrányok és a kínos sztorik vele kapcsolatban. Nem így történt.

Johnny Depp új tetoválásával szólt be feleségének!

Az extravagáns sztár híres arról, hogy szereti a szerelmeit és csalódásait nemcsak, hogy a saját bőrén megtapasztalni, de magára is varratni azokat! Ezúttal Amber Heard kapta meg a magáét válásuk miatt!

Fontos küldemény érkezett a Farmra!


szerző:
2016.05.05. 19:55
Fontos küldemény érkezett a Farmra!

A postás igen gyakori vendég lett a tanyán. Ez az üzenet most csak egy valakinek kedvezett, aminek többen örültek, de volt, aki kifejezetten féltékeny volt a szerencsésre.

Lánykérés a Farmon!


szerző:
2016.05.03. 19:55
Lánykérés a Farmon!

Túlfűtött érzelmek tombolnak a munka hevében a tanyán. Az egyik farmerlegény úgy tűnik, komoly elhatározásra jutott, ugyanis egy titkos üzenet segítségével kérte meg párja kezét.

Attila kemény üzenetet küldött Cintia édesapjának

Nevelési tanácsokat kapott a farmer lány apukája a tanyáról - a gyakorlott szülő pontos instrukciókkal látta el Cintiával kapcsolatban.

Attila anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Attila anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

 

Sanya anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Sanya anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

Gergő anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Gergő anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

Gábor anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Gábor anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

Dia anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Dia anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

Cintia anyák napi üzenete


szerző:
2016.04.30. 21:20
Cintia anyák napi üzenete

Szeretnéd, ha ő lenne az, aki személyesen is találkozhat az anyukájával? Akkor klikk, és szavazz rá!

Üzenj Te is kedvenc Farmerednek!


szerző:
2016.04.30. 14:28
Üzenj Te is kedvenc Farmerednek!

Szeretnéd, ha a Te üzeneted is bevinné a Postás? Ha legszívesebben világgá kiabálnád a véleményed, most itt a lehetőség! Klikkelj cikkünkre, és alá írd meg véleményed kommentben! A legfrappánsabb véleményeket a Farmerek is elolvashatják!

Szívszorító üzenet az ostromlott gyerekektől

Több gyerek is áldozatául esett egy váratlan légitámadásnak a szíriai Aleppóban. A február végén megkötött fegyverszünetet minden fél kölcsönösen megsérti, a folytatódó polgárháború továbbra is elsősorban a civileket sújtja. A már évek óta ostromlott Daraya városának gyerekei szívszorító üzenetben kérnek segítséget a világtól a vérengzés megállítására.

Heni pokollá teszi a farmerlegények életét?

A Párbajon alulmaradt játékos keze a kerítésen túlról is visszaér, mégpedig végrendeletével. Korábban tett ígéretei nem csak üres szavak voltak. A postás által kézbesített levelében feketén-fehéren leírta, mit vár el a farmerektől, és hogy kinek a feladata lesz ezt betartatni.

Sírva üzent Attila


szerző:
2016.04.22. 19:55
Sírva üzent Attila

Nehéz nap várt a szókimondó farmlakóra. Ő tipikusan az a karakter, akiről minden bántás lepereg - legalábbis látszólag -, most azonban újra bebizonyosodott, hogy a zord külső, érző szívet takar. Könnyeivel küszködve ténykedett az udvaron egy üzenet kíséretében.

Videóüzenetet küldött a nagykövet

Imádja a villányi borospincéket, járt a Mecsekben és gyönyörűnek tartja az egri vár történelmi vidékét Nagy-Britannia új budapesti nagykövete. A skót származású Iain Lindsay 35 éve dolgozik diplomataként, eddig főleg Európában és Ázsiában szolgált.  Első videójában magyarul is megszólal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!