KERESÉS search-close

üzemeltető

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "üzemeltető"

Újabb stadion üzemeltető nélkül

Hamarosan átadják, de üzemeltetője nincs. A 444.hu vette észre, hogy a legfrissebb Közbeszerzési Értesítő szerint senki sem jelentkezett a 13 milliárd forintért felújított diósgyőri stadion üzemeltetésére. Ugyanez történt Szombathelyen is: ott hónapok óta nem találnak végleges üzemeltetőt, így a fenntartási költségek az önkormányzatot terhelik.

 

Kettétört hinta: Sokkal nagyobb terhelést is bírnia kellett volna

Legutóbb júniusban esett át átfogó műszaki ellenőrzésen, a Várpalotán szombaton összetört játék. Ezt az üzemeltető közölte. Azóta több nagy nyári fesztiválon is használták az extrém hintát, de semmi baj nem történt. Nyilatkozni az üzemeltető nem akart, de az RTL Híradónak azt mondta: egy olyan alkatrész törhetett el, aminek sokkal nagyobb terhelést is bírnia kellett volna.

Valami bűzlik Királyszentistvánon

A helyiek azt gyanítják, hogy a néhány éve majd 5 milliárd forintból épült hulladékkezelő telepről jön a bűz. A problémát többször is jelezték a kormányhivatalnak, úgy tudni bírságot is kapott az üzemeltető. Kérdéseinkre azonban ma a hivataltól nem kaptunk választ.

Az egyik sofőr túlélte?


szerző:
2017.01.24. 18:04
Az egyik sofőr túlélte?

Ők voltak a legjobbak - ezt mondta volt kollégájuk arról a két buszsofőrről, akik a balesetet szenvedett buszt vezették. Régóta ismerték egymást és sokat dolgoztak együtt. A buszt üzemeltető cég vezetője azt mondta, reménykednek, hogy kollégái életben vannak. A beol.hu úgy tudja egyikük túlélte a balesetet, ezt azonban hivatalosan nem erősítették meg. A külügyminiszter azt mondta, az áldozatok és a két sérült azonosítása nehezebb, mint ahogy az olasz hatóságok várták, így valószínűleg még több napig tart, mire eredménye lesz a DNS vizsgálatoknak.

MNB: 1,9 millió forint a kastély üzemeltetőjének

Csaknem havi két millió forintért felügyeli a jegybank kastélyát az MNB erre létrehozott cégének vezetője - tudta meg az RTL Híradó. Müller Dániel András felesége is jegybankban dolgozik, a kommunikációs osztályon.

Nincs gazdája, ezért lezárták a felüljárót

Lezáratta a Paks-Csámpai bekötőút egy szakaszát a Tolna Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége, mert nincs üzemeltetője.

Sok a szabálytalan játszótér


szerző:
2010.11.22. 18:40
Sok a szabálytalan játszótér

Az RTL Híradó stábja hétfőn is talált olyan játszóteret Budapest szívében, ahol semmi sem felelt meg a követelményeknek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való