KERESÉS search-close

ütköző

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ütköző"

Majdnem egy forgalmas útra zuhant az ütközőt áttörő mozdony Érden

Áttörte a vágány végén álló ütközőbakot egy mozdony hétfőn Érden, és a mély munkagödör szélén állt meg, néhány méterre egy forgalmas úttól. A MÁV szerint egy magánvasút szerelvénye indult el engedély nélkül, majd a mellékvágányra hajtott, ahol - miután áttörte a bakot - túlfutott a síneken, végül a töltés szélén akadt meg.

Újabb „tujázás” a 4-es 6-os villamos vonalán

Életveszélyes mutatvány egy villamoson. A jármű ütközőjén utazott, azaz tujázott egy kamasz Budapesten. A fiú a 4-es 6-os vonalon pattant fel az egyik szerelvény hátuljára. Mindezt társa élőben közvetítette egy közösségi oldalon. A videón hallható, hogy a fiatalok jól szórakoznak és egyáltalán nem gondolják, hogy veszélyes, amit csinálnak. Nem egyedi esetről van szó, tavaly novemberben három kamaszlány kapaszkodott fel a villamos ütközőjére.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való