KERESÉS search-close

ütközés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ütközés"

Sok baleset történt a csúszós, vizes utakon

Az esős, szeles időben több autó is kicsúszott a vizes útról és összetört a Nyugat-Dunántúlon. A közlekedési szakértő szerint érdemes előre tájékozódni az időjárási frontokról, főleg az esőre kell figyelni, hogy elkerüljük a baleseteket. Egy karambolt vaddisznók okoztak. Szombaton este Kőszegnél egy csorda vágott át egy kisteherautó előtt, a sofőr elrántotta a kormányt, így ütközött a szemből jövővel. 

ISTENI CSODA: frontálisan nekicsapódott az álló busznak, nem sérült meg senki

Az RTL Híradó megszerezte, azokat a felvételeket, amelyen jól látszik, ahogy egy szürke Opel frontálisan nekicsapódik egy álló busznak húsvét hétfőn. Információink szerint elaludhatott vezetés közben a 90 éves sofőr.

 

Vonat és autó ütközött össze a Veszprém megyei Városlődnél

Vonat és autó ütközött össze a Veszprém megyei Városlődnél. A 20 éves sofőr életveszélyesen megsérült, de már javult az állapota. Az autós a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre, a vonat 100 méteren át tolta maga előtt. A sofőr szüleit sokkolták a történtek, azt mondták bíznak egyetlen gyermekük felépülésében.

Kamionnal ütközött, elaludhatott az ütközés előtt

Súlyosan megsérült egy asszony miután autójával, kamionnal ütközött szombaton Hajdúhadháznál. Az autó baloldala annyira összeroncsolódott, hogy a tűzoltóknak kellett kivágniuk a beszorult nőt. A kamion vezetője nem sérült meg. Az asszony feltehetően elaludt a volánnál, emiatt sodródott át a másik sávba.

Lovasi András: „Elfogadom a következményeket”

Azt is elfogadja, ha ő volt a vétkes. Ezt írta a zenész Lovasi András Facebook-posztjában a szerdai balesetéről. Koncertjeinek főpróbájára ment a Vígszínházba, amikor jobbról nekiütközött egy rendőrautó. Az egyik rendőrnek eltört a kulcscsontja. A Kossuth-díjas zenész telefonon beszélt a sérülttel, és a közeljövőben találkoznak.

Lovasi András kocsijával ütköztek a rendőrök – vizsgálják, ki hibázott

Hazaengedték a kórházból azt a rendőrt, aki még szerdán sérült meg súlyosan egy balesetben, Budapesten. A járőr és kolléganője – szolgálati kocsijukkal – éppen kikanyarodott a Dózsa György útra, amikor összeütköztek Lovasi András énekes autójával. A zenész nem sérült meg, de az egyik rendőrnek eltört a kulcscsontja. Még vizsgálják, ki hibázhatott. Lovasi András koncertszervezője ma interjút ígért az RTL Híradónak, de ezt délután végül lemondták. Korábban azt üzente: sajnálja a történteket.

Balesetet okozott Lovasi András!

A Blikk információi szerint a Kossuth-díjas zenész szerda délután autójával egy rendőrségi gépkocsiba ütközött Budapesten, a Dózsa György és a Damjanich utca kereszteződésében. A balesetben két rendőr megsérült.

Hiába kérték a sofőrt, hogy ne vezessen

Hiába kérték a sofőrt, hogy adja át a kormányt, és azt is, hogy menjen lassabban - ezt mondja a Kiskunmajsa közelében pénteken történt halálos baleset egyik túlélője. A háromfős társaság egész éjjel bulizott egy kiskunhalasi kocsmában, mielőtt hazaindultak. Egy kanyarban viszont kisodródott a kocsijuk, majd egy másik autónak csapódtak. Az abban utazó házaspár, és a balesetet okozó nő is meghalt.

 

Nem volt bekötve a sofőr, kizuhant a kocsiból

A helyszínen meghalt a sofőr, miután árokba hajtott kocsijával pénteken kora este Sármelléknél, a 76-os úton. Nem volt bekötve, az ütközéstől kiesett az autóból, majd a kocsi rádőlt. A mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Halálos baleset az M1-esen: kirepültek az utasok az autóból

Kirepültek az autóból, ketten meghaltak az M1-es autópályán, Győr közelében. Egy kisteherautó és egy kocsi ütközött össze, majd mindkét autó a szalagkorlátnak csapódott. Az autóban ülő két utas valószínűleg nem használta a biztonsági övet, az úttestre zuhantak, és a helyszínen meghaltak. A sofőrök könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

Összeütközött két vonat Spanyolországban

Az egyik szerelvény vezetője meghalt a Barcelona mellett történt balesetben. Mintegy százan megsérültek. A vonatok egy vágányra kerültek: azt még vizsgálják, hogy miért.

A zárt sorompót kikerülve hajtott a sínekre a kisbusz

Videón egy szabálytalankodó kisbusz. A zárt sorompót kikerülve hajtott át a síneken Győr-Moson-Sopron megyében. A videót egy közösségi csoportban tették közzé, a készítője szerint a fényjelző nem működött, egy tehervonat azonban dudálással jelezte, hogy jön. Sopronban tegnap a piros jelzés ellenére akart átmenni egy autós a síneken, neki nem volt szerencséje összeütközött a személyvonattal.

4 hallottja van a hétfő hajnali tömegbalesetnek

Négy halottja van a hajnali tömegbalesetnek, ami a M3-as autópályán történt Gelejnél. Nyolc autó ütközött. Több sérült van, köztük egy kisbaba. Egy kocsi kamionnal ütközött a Budapest felé tartó pályaszakaszon, majd átsodródott a mellette lévő sávba, ahol az utána érkező autó belökte az árokba. Ezután még öt kocsi ütközött. A helyszínen hárman haltak meg. A kórházban délután meghalt az autó negyedik utasa, és az intenzíven van az ötödik. 

TRAGIKUS: négyen haltak meg a tömegbalesetben

Négy halottja van a hajnali tömegbalesetnek, ami a M3-as autópályán történt Gelejnél. Nyolc autó ütközött össze. Többen megsérültek, köztük egy kisbaba. Egy Budapest felé tartó kocsi kamionnal ütközött, majd átsodródott a másik sávba, ahol az utána érkező autó belökte az árokba. Ezután még öt kocsi ütközött egymásnak. Az árokba borult kocsiban egy kisnaményi család öt tagja utazott - közülük négyen meghaltak.

Megdobta a patka, busznak rohant

Kocsijával a szembe jövő busznak ütközött és meghalt egy autós Bátonyterenyén délelőtt. A balesetet az okozta, hogy az autó nekiment a padkának, ami megdobta, egyenesen a busz elé. A kocsit egy idős férfi vezette, holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsból. A buszon a sofőrön kívül egy utas volt, nekik nem esett bajuk.

TRAGÉDIA: Két 18 éves fiatal halt meg a balesetben

Az egyik autó az árokban, a másik az út szélén állt meg. Mindkettő összetört. A két kocsi egymással szemben ment az úton, amikor a sötét Golf megcsúszott a havas úton, átsodródott a másik sávba és összeütközött az érkező kocsival. A Golfban két 18 éves fiatal ült, a mentők megpróbálták újraéleszteni őket, de egyikük sem élte túl az ütközést.

ÜTKÖZÉS: Belerohant a tehervonat a munkagépbe

Kétségbeesetten próbált jelezni a munkagép sofőrje a mozdonyvezetőnek, hogy elkerüljék a balesetet, de hiába. A tehervonat belerohant a sószóró autóba tegnap délután Almásfüzitőnél. Az esetről egy szemtanú videót is készített.

Mozdonynak majd gyalogos-felüljárónak ütközött egy vonat

Vonatkatasztrófa Törökországban. Kilencen meghaltak és 47-en megsebesültek, amikor reggel mozdonynak majd gyalogos-felüljárónak ütközött egy vonat a török főváros közelében. A szerelvényen 206 utas volt. A mentési munka még zajlik, Ankara kormányzója azt mondta: remélik, nincs több áldozat. A baleset okát még vizsgálják.

A templom kerítése állította meg a buszt

Kisodródott a kanyarban és a szemből érkező kisbusszal frontálisan ütközött szerdán este egy szerb turistabusz a Bács-Kiskun megyei Jakabszálláson. 50-en utaztak rajta Szerbia felé, de nem sérültek meg. A vétlen kisbuszban ülőket viszont kórházba kellett vinni.

Halálos baleset az 57-es úton

Egész hétvégén nagyon sok baleset történt az utakon. Pécs közelében az egyik sofőr halt meg, amikor összeütközött két kocsi. Öten sérültek meg, köztük egy kétéves gyerek. A baleset úgy történhetett, hogy az egyik vezető megijedt, amikor egy autó mellé érkezett a kanyarodó sávba egy mellékútról.

Túl enyhének tartják a balesetet okozó sofőr ítéletét

Kiborultak, kiabáltak a bíróságon az ítéletet hallva egy három éve történt baleset sérültjeinek rokonai. A sofőrrel szemben kiszabott elsőfokú ítéletet enyhítette a bíróság. 2016 januárjában történt a baleset. Öten megsérültek, köztük ketten életveszélyesen, amikor kisbuszuk a latyakos úton megcsúszott, és egy kamionnal ütközött.  

JÓTANÁCS: így kerülheti el a vadbalesetet

Az óraátállítás miatt megnőtt az utakon a vadakkal való találkozás veszélye. Az RTL Híradó Hrabovszki Jánost, az Országos Magyar Vadászkamara Békés megyei elnökét kérdezte arról, hogyan előzzük meg a bajt? Mit ér a vadriasztósíp? Illetve, ha már elkerülhetetlen a baleset, hogyan ússzuk meg a legkevesebb kár nélkül?

Kép forrása: unspalsh.com

6 gyerek sérült meg a balesetben

Hat gyerek sérült meg egy szerdai balesetben Nagydobos és Ópályi között délután. Információink szerint a focimeccsről vitték őket haza, amikor kisbuszuk két másik autóval ütközött össze. A balesetben egy 87 éves asszony súlyosan, két másik felnőtt könnyebben sérült meg.

Patakmederbe csapódtak Miskolcon

Ha nem lassítja le a villanyoszlop a kocsit, nem élik túl. Ezt mondta Híradónknak annak a lánynak a barátja, aki autójával a Szinva patakba esett Miskolcon. Egy ismerősével utazott. A fiatalok egy kanyarodó autóval ütköztek. A balesetben a két fiatal súlyosan megsérült, a másik autó vezetőjének eltört a karja.

Próbakörre vitte el a kvadot

A 24 éves fiatalember Pest megyéből érkezett a somogyi városba, hogy megvegye a kvadot. Előtte az utcában kipróbálta, visszafelé tartott, amikor egy autónak ütközött és meghalt.

Sok halálos baleset történt egy nap alatt

Szinte egymás után történtek a súlyos balesetek az elmúlt 24 órában. Vácnál heten sérültek meg, köztük három gyerek, amikor 3 autó ütközött össze. Pörbölynél apát és két fiát kellett kórházba vinni, miután kocsijukkal árokba borultak. Lajosmizsénél meghalt egy nő, amikor szemből autójába rohant egy kisbusz. Az M5-ösön pedig egy kamion utasa halt meg.

ELAKADT: Szétroncsolta a kocsit a vonat

Elakadt egy kocsi a vasúti átjáróban, ezért szétroncsolta az érkező vonat tegnap délután Gödnél. A szerelvény több mint 500 méteren át tolta maga előtt az autót. Az ütközéskor a sofőr már nem volt a kocsiban. Időben sikerült kiszállnia az autójából. Az 59 éves asszony egyelőre nem tudni, hogy miért akadt el a síneken.

Börtönbe kerülhet a focista

A tiszakécskei focista még márciusban ütközött autójával egy álló teherautónak Tiszabögön. A kocsiban ült ikertestvére, aki kirepült és szörnyethalt. A nyomozás során kiderült, a focista ivott mielőtt autóba ült, és mintegy 150-nel ment lakott területen.

Luxusautóval ütközött össze egy mentőautó

Luxusautóval ütközött össze egy mentőautó hétfőn délután a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Csépán. A balesetet a BMW sofőrje okozta, aki index nélkül kanyarodott be egy utcába, így a mentőautó sofőrjének esélye sem volt elkerülni az ütközést. A balesetet okozó autós nem sérült meg, de a mentőápolót és a sofőrt kórházba vitték. A baleset okait vizsgálják.

HALÁLOS: Rókával ütközött, félrerántotta a kormányt

Halálos baleset egy róka miatt. Meghalt egy 51 éves férfi, mert miután elgázolta az állatot, elrántotta a kormányt, és nekicsapódott a szembejövő autónak. A tragikus ütközés hajnalban történt, Tiszaújvárosnál.

Négyen meghaltak, amikor három autó összeütközött

Négyen meghaltak, amikor három autó ütközött össze a Bács-Kiskun megyei Apostagnál. Az ütközéstől az egyik autó az árokba csapódott és kigyulladt, ebben a kocsiban ketten haltak meg. Ugyancsak ketten vesztették életüket a második autóban, a harmadik utast a tűzoltók szabadították ki a roncsból, ő súlyos sérüléseket szenvedett. A harmadik autó vezetője könnyebben sérült meg. Még vizsgálják, hogy mi okozta a karambolt.

Alig tudta elkerülni az ütközést

Videóra vette egy sofőr, ahogy két, kamiont előző kocsival is majdnem összeütközött. A vétlen autós úgy tudta elkerülni az ütközést, hogy lehajtott a fűre. A Híradónknak nyilatkozó szakértő szerint csak a sofőr rutinján és a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Tragikus balesetek országszerte

Gyorshajtás miatt halhatott meg a vétlen sofőr Békés megyében. Tarhos közelében ütközött frontálisan két autó. Az egyik sofőr túl gyorsan vette be a kanyart, ezért sodródhatott a szemből érkező kocsi elé. Az M7-es autópályán pulykát szállító kamionnak ütközött egy autó. A benne ülő egyik nő életét már nem lehetett megmenteni. És hiába küzdöttek a mentők egy motoros életéért is Ásotthalomnál. Ott egy autó pördült a motor elé, amin utazott.

Halálos buszos baleset


szerző:
2018.08.06. 18:06
Halálos buszos baleset

Munkásokat szállító busszal ütközött egy autó vasárnap délután Zala megyében. A buszsofőr elrántotta a kormányt, hogy elkerülje a karambolt, de hiába. A busz az árokba borult. Az egyik utas könnyebben megsérült. A kocsit vezető 40 év körüli férfi szörnyethalt.

Két vitorlázó repülő ütközött

Összeütközött két vitorlázó repülő Vésztőnél. Mindkét gépet tapasztalt pilóta vezette, egyikük sem sérült meg. Egy versenyen vettek részt. Az egyik gép lezuhant, pilótája azonban még időben kiugrott és mentőernyővel ért földet. A másik pilótának sikerült leszállnia a vitorlázógéppel a békéscsabai reptéren. További felvételek

LEZUHANT: Így keresték a gépet a kukoricásban

Két vitorlázó gép ütközött össze egy vésztői versenyen. Az egyik pilóta kiugrott a repülőből. A gép roncsát és a pilótát a kukoricásban keresték...

BENNÉGTEK: Szemtanú mesélte el, hogy próbált menteni

Hárman bennégtek egy autóban, Lakitelek közelében, miután három autó összeütközött a 44-es főúton. Nyilatkozott nekünk a baleset egyik szemtanúja!

CSATTANÁS: Lezuhantak a lovaskocsiról a gyerekek

Lovaskocsin utazó két kisgyermek és egy felnőtt sérült meg, amikor hátulról beléjük hajtott egy személygépkocsi Kecel közelében, az 54-es főúton. A sofőr mondja el, mi történt!

Az autó elejét vitte el a vonat

Hiába vészfékezett, nem tudta elkerülni az ütközést. A vonatvezető beszélt erről, miután a szerelvény elé hajtott egy kocsi. Az autóban ülő idős házaspár súlyosan megsérült.

 

TÖMEGBALESET: A fedélzeti kamera mindent felvett

Három kocsit tört össze egy teherautó tegnap késő délután a 451-es úton, amikor annak sofőrje belerohant a feltorlódott kocsisorba. Az egyik autóban lévő fedélzeti kamerák rögzítették a becsapódás pillanatát.

Szarvassal ütközött egy motoros, belehalt

Szörnyethalt egy motoros, miután vasárnap este szarvassal ütközött Zalacsány közelében. Az 50 éves férfi már majdnem hazaérkezett, pár kilométerre volt csupán otthonától, amikor az állat kiugrott elé. Lerepült a motorról, és bár védőruhában volt és bukósisakot is viselt, életét nem lehetett megmenteni.

Szemből ütközött a trélerrel

Legyalulta az autója oldalát a tréler, amivel ütközött, mégis karcolásokkal megúszta a balesetet egy 21 éves férfi a 8-as főút Vas megyei szakaszán. A tréler egy kanyarban váratlanul áttért az ő oldalára, alig tudta elkerülni a frontális ütközést.

LEGYALULTA: Trélerrel ütközött, karcolásokkal megúszta

Négy napig örülhetett élete első autójának, óriási szerencséje volt, hogy megúszta a balesetet. Egy 21 éves sofőr autóját szinte legyalulta egy szemből érkező tréler a 8-as főút Vas megyei szakaszán. A tréler váratlanul áttért egy kanyarban a szemközti sávba, a sofőr alig tudta elkerülni a frontális ütközést.

Halálos baleset és gázolás

Megint nagyon sok baleset volt az utakon. Meghalt annak az autónak a sofőrje, ami teherautóval ütközött. Két nő pedig súlyosan megsérült, amikor autójuk lesodródott az útról. Budapesten pedig gyalogost gázoltak éjszaka.

Óriásit ütközött az ámokfutó

Elképesztő autós üldözést rögzített egy rendőrségi helikopter kamerája az Egyesült Államokban. Az ámokfutó akkor sem állt le, amikor kilőtték a gumiabroncsait, sőt, visszatüzelt a rendőrökre. Végül elvesztve uralmát a kocsi fölött, teljes sebességgel belement az út mellett várakozó rendőrautóba. A hatalmas ütközést óriási szerencsével mindkét sofőr túlélte.

Vagonok ütköztek villamossal

Elszabadult a lillafüredi kisvasút két vagonja Miskolcon és egy menetrend szerinti villamossal ütközött éjszaka. A kocsik a kisvasút telephelyéről törtek ki.

 

Tömegbaleset: villamos és busz ütközött

13-an sebesültek meg, egy utast életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, miután Debrecenben a belváros egyik legforgalmasabb kereszteződésében egy menetrendszerinti autóbusz és egy villamos ütközött össze szerda délután.

Részegen borulhattak fel


szerző:
2018.06.04. 18:05
Részegen borulhattak fel

Tetejére borult egy autó hajnalban Budapesten, a Keleti pályaudvarnál. Úgy tudjuk, a kocsi sofőrje részegen ült a volán mögé és túl gyorsan ment a Baross téri kereszteződésben, sodródni kezdett, majd nekicsapódott egy másik kocsinak.

Szirénázó mentőautó balesetezett

Szirénázó mentőautót ért baleset Budapesten. Hajnalban egy súlyos állapotban lévő beteggel igyekeztek a kórházba, amikor egy autóval karamboloztak egy kereszteződésben, a XI. kerületben. Akkor volt az ütközés, hogy a mentőkocsi felborult.

BECSAPÓDÁS: Nem adott elsőbbséget, összeütköztek

Hárman sérültek meg tegnap délután a Bács-Kiskun megyei Harta közelében. Az út közepén állt meg a kék autó, összetört az eleje, amikor belecsapódott az elé kihajtó Opelba. A szürke autót vezető 54 éves sofőr egy bekötőútról hajtott a főútra, de nem adott elsőbbséget. A két autóban hárman utaztak, mindannyian megsérültek.

A Dunába zuhant egy autó Budapesten

A Várkert bazár közelében, az alsó rakpartról száguldott a folyóba, miután egy másik kocsival ütközött, hajnalban. A szalagkorlátot áttörve zuhant a vízbe, majd sodródni kezdett. A sofőr még időben ki tudott ugrani az autóból, így csak könnyebben sérült meg. Úgy tudjuk: a sofőr nagyon gyorsan mehetett.

Vízilabdázók busza karambolozott

Vízilabdázók szenvedtek balesetet a 44-es úton Kunszentmártonnál. Buszuk egy kamionnal ütközött. A baleset helyszínén útépítés zajlik. A sportolókat szállító kisbusz elsodort egy munkást, aki a forgalmat irányította. Őt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Így érzett frontális ütközése után Dopeman

Dopeman először azt hitte, egy rossz előzés történt, később viszont kiderült, hogy a másik autó vezetője elaludt a volán mögött.

 

Bevágott eléjük, baleset lett belőle

Öten sérültek meg Algyőnél egy balesetben. Három autó ütközött össze. Az egyik sofőr az RTL Híradónak azt mondta: szabályosan mentek az úton, amikor egy kocsi hirtelen bevágott eléjük. Már nem volt ideje kikerülni, és egymásba rohantak.

SZÖRNYETHALT: Traktornak csapódott a motoros

A borona tüskéjén lóg a motoros hátizsákja. Az utánfutó előtt a traktor, méterekre tőle pedig a motor roncsa. A halálos baleset tegnap este történt a 3-as főúton, Heves megyében.  Úgy tudjuk, hogy a traktoros le akart kanyarodni az útról, ezért lassított. A mögötte érkező motoros pedig már nem tudott megállni.

Még a motor is kiszakadt a kocsiból

Még a motor is kiszakadt abból a kocsiból, ami frontálisan ütközött egy kamionnal a Somogy megyei Kaposmérő közelében. Az autó sofőrje a helyszínen meghalt. Az ütközés után a kamion olyan erővel csapódott az árokban, hogy a vezetőfülke a földbe fúródott. Ennek vezetője azonban sértetlenül megúszta a balesetet.

Vonattal ütközött - megúszta

Elvakította a nap, ezért nem látta, hogy jön a vonat – ezt mondta Híradónknak az a sofőr, aki kocsijával a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre Barcsnál. A szerelvény már nem tudott megállni: csaknem 20 méterre repítette a kisbuszt.

Szarvas ugrott az autó elé

Fényes nappal ütközött szarvassal egy autós Vas megyében, Nárai közelében. Az állat felcsapódott a szélvédőre, csak a szerencsének köszönhető, hogy a sofőrnek nem lett baja.

Két halálos baleset az elmúlt 24 órában

Kedd reggel a Veszprémet elkerülő úton ütközött össze két autó, ott egy 56 éves férfi vesztette életét. Hétfő délután pedig az M2- es és az M0-as autópálya találkozásánál borult árokba egy kocsi, vezetője a helyszínen meghalt, két utasa megsérült.

 

HALÁLOS: Alig maradt valami a Suzukiból

Reggel a Veszprémet elkerülő úton ütközött két autó. A piros Suzuki orra szinte teljesen eltűnt az ütközéskor, olyan erővel csapódott a szembejövő autóba. Az autó eddig tisztázatlan körülmények miatt tért át a szembejövő sávba, ott összeütközött a Seattal. A Suzuki sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Brutális ütközés: újjászületett a sofőr

Telibe találta az autót a vonat egy vasúti átjáróban. A csodával határos módon a kocsi vezetője túlélte a balesetet. Úgy tudjuk, a kocsit vezető asszony fékezés nélkül hajtott a sínekre…

Busz rohant bele egy kamionba

Busz rohant bele egy kamionba kedd délután a 86-os úton. A kamion építkezés miatt állt az úton, a buszsofőr nem vette észre, ezért rohant bele.

BKV busszal ütközött a Porsche

Videóra vette egy BKV busz fedélzeti kamerája, ahogy egy kereszteződésben elé vág egy Porsche terepjáró, majd összeütköznek. Az autót vezető férfi a felvételek szerint végig bizonytalanul, néha túl lassan is ment a VII. kerületi Dózsa György úton, majd feltehetően túl későn vette észre azt az utcát, ahová be akart kanyarodni.

TÖMEGBALESET: 9 sérült


szerző:
2018.03.19. 11:11
TÖMEGBALESET: 9 sérült

Egy kisbusz és egy teherautó ütközött össze a Békés megyei Kondoros közelében, a busz megpördült és az út szélére sodródott, a teherautó pedig csak 150 méter múlva tudott megállni. Szobrokat szállított, a rakomány az útra szóródott. A balesetben többen súlyosan megsérültek, egy ember beszorult a buszba, őt csak a tűzoltók tudták kiszabadítani. 

Egy halott, három sérült


szerző:
2018.03.12. 18:10
Egy halott, három sérült

Egy ember meghalt, hárman megsérültek, amikor vasárnap késő este összeütközött egy kisbusz és egy személyautó Bátonyterenye közelében. A kocsit vezető férfi a helyszínen meghalt, utasát a tűzoltók emelték ki a roncsból.  

Utasok is megsérültek a trolin

Tizenketten megsérültek - köztük utasok és a sofőr is - abban a balesetben, amely reggel történt Szeged belvárosában. Egy autós szabálytalanul kihajtott a troli elé a főútra, nekiütközött, a troli pedig nekicsapódott egy villanyoszlopnak. Tízen könnyebben, ketten – köztük a trolivezető – súlyosan megsérültek.

 

Először egy kamionba csapódtak, majd egy másik autónak ütköztek

Hiába érkezett a gyors segítség, ketten meghaltak a 47-es főúton, amikor kocsijukkal megcsúsztak, először egy kamionba csapódtak, majd egy másik autónak ütköztek. A fővárosban is tragédia történt hajnalban, itt a Liszt Ferenc repülőtér közelében halt meg egy autós.

 

Vonatok ütköztek Ausztriában

Egy német asszony meghalt és 22-en megsérültek, amikor összeütközött két személyvonat hétfőn Ausztriában. A sérültek között három gyerek is van. A baleset egy vasútállomás közelében történt. 

Halálos baleset az M3-as autópályán

A kórházban meghalt egy 25 éves fiatalember, miután autójukba hátulról belecsapódott egy kisbusz az M3-as autópályán. Az ütközés olyan erejű volt, hogy mindkét kocsi a szalagkorlátnak csapódott. Összesen hatan sérültek meg.

 

Kamion okozott halálos balesetet

Esélye sem volt elkerülni a frontális ütközést, meghalt a sofőr. Egy kamion tért át az úttest bal oldalára és frontálisan karambolozott a kocsival, melynek vezetője a helyszínen meghalt. Nem sokkal korábban Székesfehérvár térségében is frontális ütközéshez hívtak segítséget.

A két éves unoka is megsérült a balesetben

Nagyszülők és két éves unokájuk sérült meg, amikor kocsijuk elé fordult egy autó Kiskunfélegyházánál. A szabálytalan sofőr nem adott elsőbbséget. Kiskunhalasnál pedig egy figyelmetlen kamionos okozott balesetet.

Csoda, hogy túlélték az ütközést

Vonat és autó ütközött össze egy vasúti átjáróban a Pest megyei Hernádon. Az eddigi adatok szerint a kocsi a piroson ment át, a vonat már hiába fékezett. A sofőr életveszélyesen, utasa súlyosan megsérült.

Nem adta meg az elsőbbséget

Sokkoló videót készített egy benzinkút biztonsági kamerája. Felvette, ahogy egy teherautó és kocsi ütközik. A teherautó sofőrje nem adott elsőbbséget és kihajtott a főúton érkező kocsi elé. Az 58 éves férfi később elismerte, hogy hibázott. Az autó, aminek nekiment, totálkáros lett. Az utasok be voltak kötve, így kisebb karcolásokkal megúszták az ütközést.

Tolvajok okoztak balesetet


szerző:
2018.01.13. 18:10
Tolvajok okoztak balesetet

Autótolvajok okoztak tömegkarambolt az autópályán Hatvannál. A három férfi – ketten közülük mindössze 16 és 17 évesek - lopott kocsival száguldva durrdefektet kapott az M3-ason, majd a szalagkorlátnak csapódott. A mögöttük haladó három autó már nem tudott megállni, beléjük rohant. A balesetben ketten sérültek meg. A karambol még múlt hét szerdán történt, azóta kiderült, hogy a BMW-t előző este lopták el egy debreceni telephelyről. A tolvajoknak nem esett bajuk, a rendőrség nyomoz.

Mindkét sofőr azonnal meghalt

Több, mint tíz métert repült az egyik autó motorja, amikor frontálisan összeütközött két kocsi a Veszprém megyei Berhida közelében. Mindkét sofőr azonnal meghalt.

 

RTLII Híradó 2018-01-02


szerző:
2018.01.02. 21:30
Súlyos balesetek országszerte, egy nap alatt

Több súlyos baleset is történt az elmúlt egy nap alatt országszerte. Egy férfi meghalt, miután taxijával busznak ütközött tegnap este a Pest megyei Rádon.  Szolnokon életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba egy férfit, aki valószínűleg gyorsan ment, ezért borult árokba.

8 teherautó és 17 kocsi ütközött

Nyolc teherautó és tizenhét kocsi ütközött reggel Fülöpszállás közelében. Egy korábbi baleset miatt állt meg a sor. A ködös, csúszós úton azonban sokan későn vették észre a veszteglő autókat és már nem tudtak megállni. Egymást érték a balesetek csütörtökön este is.

 

Belerohant a megpördülő autóba

Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült, amikor összeütközött két autó éjjel Bács-Kiskun megyében, Kunszentmiklós közelében. A balesetet okozó autó megcsúszott, majd keresztbe fordult az úton. Egy másik kocsi sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést, hiába fékezett.

10 autó ütközött, 3 sérült

Tíz autó összetört, többen súlyosan megsérültek egy balesetsorozatban kedden este Vas megyében. A 87-es főúton előbb hat kocsi ütközött majd nem sokkal később, párszáz méterrel arrébb egy másik baleset is történt.

Videó a tűzoltók balesetéről

Súlyos balesetet rögzített egy autós fedélzeti kamerája Szentendrén. A sofőr a 11-es úton haladt, amikor feltűnt egy szirénázó tűzoltóautó. A legtöbben a külső sávba húzódtak, kivéve egy furgont, amelynek vezetője későn kapcsolt. Akkor próbált sávot váltani, amikor már a tűzoltóautó kezdte őt kikerülni jobbról – és ekkor csapódtak egymásnak. Az egyik tűzoltó eltörte a lábát. Az ütközés miatt egy oszlop is kiszakadt a helyéről.

Hajók ütköztek Koreában

Tizenhárom ember meghalt, ketten pedig eltűntek, amikor összeütközött egy halászhajó egy tankerrel a dél-koreai partoknál. A hajón huszonketten voltak és egy horgásztúrán vettek részt. Még nem tudni, ki hibázhatott.

 

Balesete után halálra gázolták

Az egyik balesetet megúszta, utána azonban egy másik autós halálra gázolt egy férfit éjjel az M0-ás autóúton. Az autós először a szalagkorlátnak ütközött, majd megpördült, ekkor azonban még súlyosabb sérülések nélkül szállt ki a kocsijából. Néhány másodperccel később azonban egy másik – szabályosan közlekedő – kocsi elgázolta.

Édesanyja halt meg mellette

Figyelmetlenségből hajtott a vonat elé, ezzel édesanyja halálát okozta februárban az az 59 éves szekszárdi férfi, aki ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. Az ütközéstől a kocsi kidöntötte a fénysorompót, majd a sínek mellé zuhant. A roncsból a sofőr kiszállt, könnyű sérülésekkel megúszta. Édesanyjához segítség érkezett, de súlyos bordatörésébe belehalt a kórházban. A sofőr az ügyészség szerint a vonat utasait is veszélybe sodorta.

Ütkzözött a sofőr nélküli kisbusz

Még két órája sem volt úton, máris ütközött az Egyesült Államok első önvezető busza. A 12 utas szállítására alkalmas sofőr és kormány nélküli járgányt most egy hétig Las Vegasban próbálják ki.

Mentő és betegszállító ütközött

Szirénázó mentőautóba hajtott egy betegszállító hétfőn délelőtt Győrben. A sérült mentőápoló kezdte meg a betegszállítóban utazó két idős ember ellátását.

Frontális ütközés – három halott

Hárman vesztették életüket - köztük anya és fia - egy balesetben kedd éjjel, miután autójukkal egy másik kocsinak csapódtak. Az ütközés akkora erejű volt, hogy három emberen már nem lehetett segíteni.

Vaddisznógázolás a sztrádán

Vaddisznót gázolt egy autós késő este az M3-as autópályán. A kocsi összetört, az autópályát lezárták. Évente több ezer hasonló vadbaleset történik az ország útjain. Az autósok alig 20 százalékának van ilyenre biztosítása, ugyanis a CASCO fedezhetné a károkat.

Kamionnal ütköztek autók

Három baleset történt pénteken - mindegyiknél kamionnal ütköztek az autósok. Az egyik kamionos azt mesélte, hogy a szembe jövő sofőr az utolsó pillanatban nézett föl, mert előtte a telefonját nyomkodhatta. Egy másik karambol szemtanúja szerint a baleset után többen megálltak, fotóztak és videóztak, majd segítségnyújtás nélkül elhajtottak a helyszínről. A balesetekben ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. 

Kisteherautók ütköztek, az egyik kigyulladt

Kisteherautók ütköztek a Bács-Kiskun megyei Hetényegyházán: az egyikbe beszorult a sofőr, a másik pedig kigyulladt a baleset miatt. Hárman sérültek meg, a vétlen sofőr súlyosan. A kigyulladt kenyérszállítóból a sofőr a saját lábán tudott kiszállni. A tűzoltásban először a környéken lakók próbálták meg segíteni, de nem tudtak.

Elvakíthatta a nap a sofőrt

Elvakította a nap a sofőrt, ezért nem vette észre a szemből érkező motorost. A baleset reggel történt Kecskeméten. A motoros az ütközés miatt elesett és nekicsapódott egy parkoló autónak. Olyan súlyosan megsérült, hogy hiába kezdte azonnal az újraélesztését egy egészségügyi dolgozó, nem tudták megmenteni az életét. A helyszínen meghalt.

 

FRONTÁLIS: Áttért a szemközti sávba

Még az egyik kerék is kiszakadt a helyéről, amikor összeütközött a kamionnal. Egy 73 éves osztrák férfi vesztette életét a csütörtök délutáni balesetben, ami az 1-es főúton történt Levél térségében.

Kamionnal ütközött, meghalt

Egy ember meghalt, amikor autó és kamion ütközött az 55-ös főúton, Öttömös határában. A szemtanúk szerint az autó sofőrje valószínűleg gyorsan hajthatott, előzőleg több kocsit is megelőzött, mielőtt nekiment a kamionnak. Az autó megpördült és az árokba csapódott.

Remélte, hogy túléli az ütközést

Csak abban reménykedett, hogy túléli az ütközést- ezt mesélte Híradónknak a sofőr, akinek kisteherautójába hátulról belecsapódott egy kamion reggel az M1-es autópályán, Nagyszentjános közelében. Útétépítés miatt torlódott a kocsisor, ezért fékezett, de a tükörből látta, hogy száguld felé a kamion. Hiába húzta félre a kormányt, a teherautó olyan erővel ütközött neki, hogy az árokba lökte és több tíz méteren még a vadkerítést is letarolta.

Tanker gázolta el a hadihajót

Összeütközött az amerikai haditengerészet egyik hajója egy tankerrel Szingapúr közelében. A balesetben 10 amerikai matróz eltűnt, öten pedig megsérültek. A kereskedelmi hajón senkinek nem esett baja. A környéken nagy erőkkel tart a tengerészek utáni kutatás. Júniusban már volt hasonló baleset: akkor hét amerikai vesztette életét.

Több halálos baleset is történt az utakon

Hétfőn reggel Kiskunhalas közelében egy szerb autós egy enyhe jobbos kanyarban áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy Forddal. A szerb autó 69 éves sofőrje a kórházba szállítást követően meghalt. Martonvásár közelében pedig vasárnap este motorosok elé kanyarodott ki egy autós: az egyikük el tudta kerülni az ütközést, a másik viszont az autóba csapódott és szörnyethalt.

Túlélte a család a vonatgázolást

Csodával határos módon élte túl egy négytagú család, amikor kocsijuk vonattal ütközött Kecskemét-Katonatelepen. A vonat valósággal levágta az autó elejét. A kocsiban egy három hónapos és egy kétéves gyerek is utazott, ők és szüleik is sértetlenül megúszták az ütközést. Az autót vezető apa valószínűleg nem vette észre, hogy pirosra váltott a fénysorompó, ezért hajtott a Budapest felé robogó Intercity elé.

Autó ütközött vonattal, 3 hónapos csecsemő is megsérült

Egy három hónapos csecsemő és anyja sérült meg, amikor autójukkal vonatnak ütköztek a Kecskemét melletti Katonatelepnél a Budapestre tartó InterCity-vel. Az autót az apa vezette, aki nem vette észre a tilos jelzést és a sínekre hajtott. Ekkor ért oda az Intercíty, ami az autó elejét szakította le. A gépkocsiban két felnőtt és két kiskorú gyermek ült - közülük a hátsó ülésen utazó 33 éves asszonyt és 3 hónapos csecsemőjét szállították a mentők kórházba. További részletek 18 órakor a Híradóban!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való