KERESÉS search-close

ütés

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ütés"

„Nem bántottam, csak ellöktem”

Ellökte magától, de nem bántotta az áldozatot. Ezt mondta a bíróságon az a nő, akit azzal vádolnak, hogy 2017 szeptemberében megütött egy idős férfit az utcán, aki pár nappal később belehalt sérüléseibe.

Kiderült, hogy mennyi erő lakozik a fiúkban

A párok egy kocsmába is betértek, ahol legalább 600 pontos ütést kellett mérniük egy boxzsákra.

Mi csapta meg a metróban?


szerző:
2018.09.06. 15:19
Mi csapta meg a metróban?

A nekünk nyilatkozó hölgy éppen a metrón utazott, és gyanútlanul ácsorgott, mikor egyszer csak azt érezte, hogy valami fájdalmasan megcsapja. Még a farmerján keresztül is érezte az ütést. Elmeséli, mit tapasztalt!

Brutális gladiátorharc: egymást pofozták a villalakók!

A kvízkérdések után újabb feladattal kellett szembenézniük a játékosoknak, és bizony a védősisakokra is nagy szükségük volt…

Előzetesbe került egy ütés miatt

Előzetesbe helyezte a bíróság azt a 19 éves tatabányai fiatalt, aki egy veszekedést követően leütötte nagybátyját még áprilisban. A férfi elesett és beütötte fejét. Egy héttel később, csütörtökön a kórházban meghalt.

Angéla a földre zuhant, miután Péter megütötte

Szilvia gondoskodott arról, hogy Angéla megtudja, mi történt közte és Péter között néhány órával korábban. A lány teljesen kiborult, pedig akkor még nem is gondolta, hogy partnere mi mindenre képes...

A teljes adásért kattints IDE!

Stoki fájdalmát még Szabó Győző is megérezte...

Csuja Imre annyira átadta magát a szerepnek, hogy oda sem figyelt arra, hogy hova üt a botjával...

Előzetes: Brutálisan megvertek egy rendőrt

A járőr egy ajkai benzinkúton tankolt, amikor észrevette a kúton balhézó férfit. Igazoltatni akarta, de az ütni-verni kezdte. A rendőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A támadó megpróbálta a járőrautót is elvinni, de közben megérkezett az erősítés. Az őrjöngőt hét rendőr tudta csak megfékezni.

Ferenc pápa: Néha meg lehet legyinteni a gyereket

Olykor meg lehet ütni a rosszalkodó gyereket – ezt a pápa mondta heti audenciáján. A katolikus egyházfő egy apát idézett, aki elmondta neki: ő így fegyelmez. A pápa szerint fontos, hogy a szülő ne alázza meg a gyereket, ezért ne az arcot üsse.

Hólapáttal ütötte szomszédját a jobbikos vezető

Hólapáttal többször fejbe vágta, majd fojtogatta szomszédját Manczal Szilveszter jobbikos politikus Mosonmagyaróváron. A szomszéd azt mondja, azután fenyegette és ütötte meg őt a politikus, hogy arra kérte, ne a háza elé lapátolja a havat.

Fókusz 13-06-21


szerző:
2013.06.21. 19:45
Fókusz 13-06-21

Fókusz: Miért ütött? - Megosztja a közvéleményt a járókelőt arcul ütő villamosvezető kirúgása. De mi vezetett idáig? Álruhás macsó - Exkluzív interjút adott a Fókusznak A zöld íjász sármos főszereplője, még a magánéleti titkait is leleplezi. Gázolás után - Több mint 30 métert repült, kómába került, mégis megbírságolták. A lábadozó fiú nem érti a helyzetet.

Túlélte a 25 ezer voltos áramcsapást

25 ezer voltos feszültség érte Dani testét, aki a sikeres érettségit, felvételit és nyelvvizsgát ünnepelte születésnapja után pár nappal 2008 nyarán. A mulatozás azonban keserű véget ért.

Cristofel mindenről kitálal


szerző:
2012.04.26. 21:05
Cristofel mindenről kitálal

Házasságot tervezgettek, de most már biztos: Veronika és Cristofel viharos kapcsolatának vége. A 19 éves fiatalember elmondja, hogyan bántalmazta Veronikát, a lány Baross utcai albérletében.

Cristofel a kihallgatószobában


szerző:
2012.04.17. 20:58
Cristofel a kihallgatószobában

Veronika feljelentette egykori szerelmét, ezért Cristofelt 4 rendőr vitte el. A kihallgatáson nem engedték a forgatást, de utána a fiú csak a Fókusznak nyilatkozott.

Hogyan neveljük a gyerekeinket?


szerző:
2012.02.14. 20:35
Hogyan neveljük a gyerekeinket?

Szabad-e verni egy gyereket, azaz szükséges-e néha egy pofon vagy egy fenékre csapás? Hol a határ a bántalmazás és a fegyelmezés között? Pszichológussal, gyermekorvossal, óvónővel, egy édesanyával, és Szandiékkal elemzett a Fókusz.

Üsd, vágd! – Villaboksz, korlátok nélkül

Egy meccs, ahol végre áthághatják a Villaszabályokat: büntetés nélkül bepancsolhatnak annak, aki a legjobban idegesíti őket.

Kalapáccsal ütötte barátnőjét

Őrizetben az a budapesti férfi, aki kalapáccsal életveszélyes sérüléseket okozott élettársának.

Szállodában verték a gyerekeiket

Részegen, egy mosonmagyaróvári szállodában verték 3 és öt éves gyerekeiket a szülők.

Baseballütővel rendezte le a vitát

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy sándorfalvi férfi, akit baseballütővel vágott oldalba szóváltás után egy motoros.

A polgármester-jelölt nem szégyelli a kokikat

Kokit és nyaklevest is oszt diákjainak a mátészalkai középiskolában, ahol tanít.

Kétéves gyereket ütött agyon az áram

Egy szabálytalanul beszerelt elektromos berendezés okozhatta a 2 éves gyerek halálát.

Horrorisztikus gyilkosság Sydneyben

Egy család öt tagját ölték meg. Testük tompa sérülésekkel volt tele.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való