KERESÉS search-close

üres

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "üres"

Ilyen ajándékot még biztosan sohasem kapott Teca!

Laci nem felejtette el Teca névnapját, és egy kis meglepetéssel készült neki. Az ajándékozás annyira jól sikerült, hogy még maga Laci is meglepődött, amikor az ünnepelt kinyitotta a dobozt...

200 millióba került üresen áll

Hiába van kész majdnem egy éve, senki sem használhatja a majdnem 200 millió forint uniós pénzből épült hatvani tanösvényt. A biztonsági őr Híradónk stábját sem engedte be a területre. Az MSZP szerint a tulajdonos és a tanösvényt üzemeltető egyesület vezetője is a volt fideszes polgármesterhez, Szabó Zsolt államtitkárhoz köthető. Szabó Zsolt nemrég vásárolt a nagyközönségtől elzárt terület mellett egy hat hektáros majorságot. Az államtitkár nem akart nyilatkozni.

Előzetes: A plázák kongtak az ürességtől

A családi kisboltok nem tudtak több vásárlót becsábítani, mint máskor vasárnap szoktak. Hogy mit szóltak a vevők, azt megmutatjuk este hat órakor az RTL Híradóban. 

Üres lakások menete Budapesten


szerző:
2014.09.27. 16:37
Üres lakások menete Budapesten

Negyedszerre is megszervezték az Üres Lakások Menetét, A Város Mindenkié csoport aktivistái. Szerintük Magyarországon többszázezer lakás áll üresen, amit ki lehetne adni a szociálisan rászorulóknak.

Már csak a romok és a csupasz falak mesélnek

Kiürített, elhagyott házak, lakótelepe. Ahol egykor emberek éltek, szerettek és szórakoztak, ma pedig már minden az enyészeté. Ahol a természet visszaköveteli és visszafoglalja azt, amit egykor elvettek tőle.

Szellemvárosok nyomában, ahol a madár se jár

A világ legnagyobb üres városa, a 12 milliós kínai Daya Bay, az Unesco világörökségi listájára felkerült chilei Sewell, a 100 ezer szénbányász lakhelyéül szolgált japán Hashima, és magyar települések, ahol már nem az ember, hanem egyre inkább a természet az úr.

Felmérhetetlen károk a földrengés után

Többmillióan maradtak energia, ivóvíz és megfelelő élelmiszer nélkül. Nincs benzin, az épen maradt autókat nem lehet használni.

Üres volt a felrobbant ház


szerző:
2010.11.28. 09:57
Üres volt a felrobbant ház

Senki sem tartózkodott a felrobbant házban, Komáromban. Egy szivárgó gázpalack okozta a balesetet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!