KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

86 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ünnepek"

9 halott az utakon húsvétkor

Szomorú összegzés: kilencen haltak meg az utakon, a hosszú hétvégén. 169 olyan baleset történt, ahol megsérült valaki, 39-en súlyosan. A mentők azt mondják a szokásosnál is több balesethez riasztották őket. A rendőrök csaknem 400 ittas vezetőt állítottak meg az ünnepek alatt.

Nézd meg te is, hogyan ünnepelnek kedvenceid!

Ahány ház annyi szokás, nincs ez másként a hírességekkel, valamint a húsvéti készülődéssel sem! Kinek, mi kerül ilyenkor az asztalára és, hogyan töltik a szabadidejüket a közszereplők? Megmutatjuk!

Hogyan likeol Gálvölgyi János?

A művész úr idén karácsonyra tabletet kapott, amin az egész asztaltársaság jól mulatott, leginkább mikor elképzelték, hogyan is használhatja Gálvölgyi a közösségi oldalakat.

Kuncze Gábor:

Egy internetes oldal lerántotta a leplet arról, miért szexszelnek a párok kevesebbet az ünnepek alatt. Magyar György szerint az év elején ugyanebből az okból kifolyólag magasabb a válások száma is, erről pedig Kuncze Gábornak is eszébe jutott egy történet a '70-es évekből.

Boldog karácsonyt kívánunk!

Három évvel ezelőtt a Reflektor magazin úgy gondolta, egy kis meglepetést szerez hűséges nézőinek, és egy szép csokorba gyűjtötte az RTL Klub sztárjait, akik nagyon kedves karácsonyi üzenetet küldtek.

Karácsony sterilszobában

Kislánya többet volt kórházban mióta megszületett, mint otthon. Ezt mondta az RTL Híradónak egy apa, akinek egy éves gyermeke az ünnepekre se mehet haza. Nemrég kapott új csontvelőt, ezért a budapesti Szent László Kórház speciális épületében tölti az ünnepeket családjával. Vannak azonban gyerekek, akik sterilszobában, üvegfal mögött várják a karácsonyt.

Mit nézünk ma? - Szombat (12. 24.)

Otthoni mozizásra vágysz, de tanácstalan vagy, mit nézz? Nincs kedved több mint egy ezrest kiadni egy jó filmért? Semmit sem szeretnél jobban, mint, hogy ne kelljen elhagynod a lakást? Miért is tennéd? Kuckózz be, kattints és az RTL csatornái segítenek élményekkel teli döntést hozni!

Szilvinek elmaradt a karácsonyi csodája, Botond elhagyta őt

Miután Szilvi az éjszakát Botondnál töltötte, reggelre a férfinak hűlt helyét találta, és telefonon sem tudta utolérni. Később Szilvi kénytelen volt ráébredni, hogy Botond hazudott neki...

KARÁCSONY BARÁTOK KÖZT: Gyakran cserélnek recepteket

Mérai Kata és Domokos László közös szenvedélye a főzés, gyakran cserélnek recepteket, a színésznő évek óta például Laci erdélyi receptje szerint készíti a töltött káposztát. A Mérai családban az ünnepek előtt saját készítésű tárgyakkal díszítik fel a lakást, idén teniszlabdákból készítettek rénszarvasfigurát.

Idén is együtt karácsonyoznak az ÉNB sztárjai

2016-ban is együtt ünnepelik a Karácsonyt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. Igaz, nem egy nagy közös fenyőfánál, de akik együtt laknak, állítottak fát.

A Barátok közt színésznőjének egy álma vált valóra – VIDEÓ!

A művésznő minden évben nagyon várja az ünnepeket, ugyanis ilyenkor végre együtt lehet az egész család. Kiderült, szilveszterkor sem tétlenkednek, férjével mindig évben izgalmas programot szerveznek az óév utolsó napjára. Sőt Ottilia azt is elárulta a sorozat rajongóinak, hogy idén milyen fantasztikus ajándékban részesült. 

Így várja a karácsonyt Csórics Balázs és Józan László - VIDEÓ!

A Barátok közt színészei már javában készülnek az ünnepekre, habár most nekik inkább munkával fog telni, de ezt egyáltalán nem bánják. Laci már tudja, kinek mit vesz, Balázs pedig idén az otthonát is feldíszítette. A szilveszter pedig egy újabb nagy kérdés…

Elcsíptük a Barátok közt színészeit – Üzentek is a Celebklub olvasóinak!

Csórics Balázs és Józan László épp megpihentek két forgatás között, mikor odaosontunk hozzájuk és gyorsan megkérdeztük tőlük, mit terveznek az ünnepekre, megvették-e már a karácsonyi ajándékokat, illetve, azt is kiderítettük, szilveszter estéjén merre járnak majd.

Érzed már a karácsonyt? Ünnepelj az RTL Klubbal!

Ugyan még nem hullik odakinn a hó, de már mindenkiben felbugyogott az ünnepi hangulat. Édes karácsonyi fények pihennek a lakásban, szaloncukor itt-ott, vasárnaponként égnek az adventi gyertyák, és lassan a fa is előkerül. Ehhez már csak jó kis bekockulós filmek hiányoznak!

Kiss Ramóna így várja a karácsonyt – VIDEÓ!

A színésznővel tavaly készített egy igen kedves riportot a Reflektor magazin. Ramóna épp a Mikulás varázslatos birodalmában járt, mikor a stáb elkapta őt egy pár percre. Kiderült, a Barátok közt Zsófija minden évben megpróbálja időben beszerezni az ajándékot, de valahogy sosem sikerül neki. Pont egy évvel ezelőtt is hasonló cipőben járt.

A Barátok közt színésznője, Mérai Kata már a karácsonyra készül

Kiderült, Mérai Kata családjában már hetekkel a karácsony előtt elkezdődik az ünnepi készülődés, amelynek első lépéseként a színésznő és hétéves kisfia, Bálint elkészíti a karácsonyfadíszeket. Akkor a Barátok közt sztárjával egy különleges fotózáson beszélgettünk.

Kígyózó sorok a boltokban

Már bronzvasárnap is megteltek az üzletek. Kígyózó sorok voltak szinte mindenütt. Ez alapján, a Kereskedelmi Szövetség a következő napokban még nagyobb forgalomra számít. Úgy számolnak, az ünnepi menüre és az ajándékokra egyaránt 90 milliárdot költenek a családok. Az általunk megkérdezett vásárlók nagyjából 40-50 ezer forintot szánnak az ünnepre.

ÜNNEPI: Idén is elindult a Mikulástroli!

Az ünnepi járat mától egészen december 23-ig járja Budapest utcáit és gyűjti az adományokat. A csomagok a Mikulásgyárba kerülnek, ahol a nehéz sorsú gyerekeknek készítenek belőlük sok-sok doboznyi karácsonyi meglepetést. Aki felszáll a trolira, nemcsak a Mikulással és a Krampusszal, hanem sztárokkal is találkozhat.

Karácsonykor diéta? Na még mit nem!

Karácsonykor nyilván senki nem szeret hallani egészséges táplálkozásról és a kalóriákat sem szívesen számolgatjuk. De hogy vannak ezzel hazánk legszebb hölgyei? Ők mire figyelnek ebben az időszakban? Közelednek az ünnepek, amikor sokan nemhogy megszegik, de el is felejtik a fogyókúrát, mert nem tudnak ellenállni az ínycsiklandozó falatoknak. Na de léteznek rendkívül erős kivételek.

Szabó Zsófi mindent megosztott követőivel

A Story Extra háziasszonya hétfő délután élőben jelentkezett be közösségi oldalán, ahol több mint 1800-an követték nyomon netes élménybeszámolóját.

Húsvétolás: mindenki másképp csinálja

Tegnap megmutattuk, hogyan ünneplik a hollywoodi hírességek a húsvétot, most pedig csokorba szedtük hazai sztárjaink ünnepi posztjait.

Németh Kristóf megszökött párjával és kisfiával

A Barátok közt színésze megtalálta a boldogságot. Szerencsére nemcsak Németh Kristóf, de kisfia is jól kijön szerelmével, aki még saját testi épségét is feláldozza Lóciért. Nemrégiben pedig hármasban szöktek el a brit fővárosba.

Lola másodszor is jeggyűrűt kapott karácsonyra!

Amíg mi a bejgli túladagolás miatt kialakult cukor sokkban énekeltük a Csendes éjt, addig Szabó Zsófinak eljegyzést hozott a Jézuska. A színész-műsorvezetőnő elsőként a Fókuszban mesélt új szerelméről.

Kevesebb dolga volt a tűzoltóknak

Gyomorpanaszok, allergiás tünetek és fulladás. Főleg ezekkel a panaszokkal mentek a sürgősségire az emberek az elmúlt két napban. A Honvédkórház főorvosa szerint sokan még mindig mohóak és nem tartják be az alapszabályokat. A tűzoltókat is sok helyre riasztották: öt ház vált lakhatatlanná a tűz miatt az elmúlt két napban.

Megajándékozzák a beteg gyerekeket

Együtt díszítik a fát az orvosokkal és a nővérekkel, családjuk akár egész éjszaka velük lehet, és ajándékkal is kedveskednek a beteg gyerekeknek több kórházban is. Híradónk fővárosi és vidéki gyerekosztályokra is ellátogatott. Volt olyan kislány, aki sírva fakadt kameránk előtt, amiért nem töltheti otthon az ünnepeket.

Hogyan reagáljunk a kínos ajándékokra?

Mindjárt itt az ajándékozás ideje, és lássuk be, nem mindig azt kapja az ember, amit szeretett volna, de minden ajándékhoz illik kedves arcot vágni. Jöjjön most néhány ötlet, hogy milyen trükkökkel rejtsük el csalódottságunkat, ha az ajándékozó nagyon mellétrafált.

12 év után valaki elhagyja a Mátyás király teret

A karácsonyra készülnek a Barátok közt szereplői is! Az ünnepi készülődésben Kiss Ramóna most először mesél életének egyik nagy változásáról. Közben a sorozatban egy régóta várt esküvőt láthatnak a nézők, amelynek forgatásán a Fókusz is ott volt.

Mit tegyünk, ha ciki az ajándék?

Mindjárt itt az ajándékozás ideje, és lássuk be, nem mindig azt kapja az ember, amit szeretett volna, de minden ajándékhoz illik kedves arcot vágni. Jöjjön most néhány ötlet, hogy milyen trükkökkel rejtsük el csalódottságunkat, ha az ajándékozó nagyon mellétrafált.

Saját készítésű Karácsonyi sütikkel érkeznek hozzánk a Konyhafőnök Junior kis séfjei

Sokak számára meglepő lehetett, hogy a Konyhafőnök Junior kis séfjelöltjei milyen ügyesen tüsténkedtek a konyhában hétről hétre. Adódik tehát a kérdés: Vajon otthon, most Karácsonykor ők készítik-e a menüt a családnak? Meghívtunk a Konyhafőönk Juniorból már ismert négy kis szakácsjelöltet: Vörös Lilit, Erdélyi Kristófot, Ács Csabit és Bereczky Balázst, akik nem érkeztek üres kézzel, a mi legnagyobb örömünkre, mindenki elkészített egy igazi karácsonyi sütit, amit végig is kóstoltunk!

Czutor Zoliéknál hangos a Karácsony

Czutor Zoli már számtalanszor mesélt nálunk a családjáról, most viszont el is hozta magával őket, azonban legnagyobb fia, Levente igazoltan van távol, megtudtuk, hogy pontosan miért, ahogy azt is, hogy idén miért is lesz igazán különleges karácsonya a Czutor famíliának!

Biztonsági tanácsok a téli sportokhoz

Már javában tart a síszezon, egyre többen hódolnak valamilyen téli sportnak. Éppen ezért szeretnénk most felhívni a figyelmet a veszélyekre, vészhelyzetekre, amelyek bizony előfordulhatnak. A jó hír, hogy vannak óvintézkedések, amelyeket, ha megteszünk, akkor elkerülhetjük, hogy nagyobb baj történjen. Biztonsági tanácsokkal látott el bennünket Kovács István, síoktató! 

Látogatóban a Mikulás és két rénszarvasa

Messzi földről érkeztek, mindannyiunk nagy örömére. Bár még sok dolguk van, útba ejtették a 8.08 stúdióját: Köszöntjük Rudolfot és Csillag Juniort, akik szélsebesen repítették ide a Mikulást a és manóit. De mit kell tudni ezekről a jábor jószágokról? Kuli Bálint segített picit jobban megismerkedni a gyerekek nagy kedvencével, Rudolffal és Juniorral!

Ünnepi körömdivat

Az ünnepek közeledtével nem  csak a lakásunkat kell feldíszíteni, hanem bizony időt kell fordítani magunkra is. Ki kell találni, hogy mit viseljünk, hogy milyen legyen a hajunka, a sminkünk és természetesen a körmeinkről sem szabad megfeledkezni. Maninűrösünk, Kudomrák Gréta mutatta meg, milyen körmökkel lehetünk az ünnepek alatt igazán divatosak.

Élő állat karácsonyra?!

A Karácsony közeledtével sokakban felmerül a gondolat, hogy kutyát, cicát vagy más kisállatot ajándékozzanak szeretteiknek. A legtöbb esetben azonban, az örömből üröm lesz, hiszen egy nem várt jövevény hatalmas terhet róhat arra, aki kapja. A felelős állattartásra szerettük volna felhívni a figyelmet Schneider Kingával.

Sztárok legemlékezetesebb karácsonyi pillanatai

Mint mindenkinek természetesen a sztároknak is vannak olyan vidám, meglepő, vagy éppen szomorú karácsonyi történetei, ami valami miatt még évek múltán is emlékezetesek maradtak. Hogy milyen emlékei vannak Zoltán Erikának, Roby D-nek, Nyertes Zsuzsának és lányának, illetve ők hogyan töltik az ünnepeket, erről faggattuk.

Varnus Xavér 39 fokos lázzal jár fellépni?

Varnus Xavér jobban szeret adni, mint kapni. És ez nem csak karácsonykor jellemző rá. Az elmúlt 2 hónapban például az sem zavarta, hogy közel 40 fokos lázzal koncertezett azért, hogy ne okozzon szomorúságot rajongóinak. Erről és a jövő évi terveiről mesélt nekünk.

Kinél legyünk Karácsonykor? Párkapcsolati stressz az ünnepek alatt

A Karácsonyt a szeretet ünnepeként emlegetjük, ám a legtöbb konfliktus és stressz ilyenkor éri az embert, legyen szó a családi viszonyokról, vagy a párkapcsolatról. Sok párnál okoz problémát, hogy ilyenkor hol töltsék a karácsonyt, melyik nap kinek a családjához menjenek, vegyenek-e ajándékot, vagy ne. Hogyan kell ezt a helyzetet helyesen kezelni? Párkapcsolati tanácsadónk, Orbán Nóra segített a megoldásban, Lola pedig arról mesélt, idén ők hogyan ünneplik a karácsonyt.

Judy őrzi a karácsonyi hagyományokat

A Groovehouse két tagja közül Judy az, aki egy picivel jobban készül a karácsonyra, hiszen minden régi hagyományt szeretne úgy átadni neki, ahogy arra kislánykorából emlékszik. Persze ez nem jelenti azt, hogy Zsolt kevésbé várná az ünnepeket. Erről beszélgettünk velük.
 

Előzzük meg a karácsonyi lakástüzeket!

Az adventi és karácsonyi időszakban majdnem minden háztartásban különleges szerephez jutnak a gyertyák, csillagszorók és egyéb égő hangulatelemek, amelyek sokszor vezetnek tragédiához, hiszen egy égve felejtett gyertya, akár az egész házat lángba boríthatja. Hogy mire figyeljünk, hogy megelőzzük a karácsonyi lakástüzeket, arról Hajdu Mártont, a katasztrófavédelem szóvivőjét kérdeztük.

Lássuk, kik és hogyan ünneplik a karácsonyt

Szörföző Mikulás, bőrönddel rohangáló ünneplők, feldíszített banánfa, piros és sárga fehérnemű. Csak néhány érdekesség a nagyvilágból a karácsonyi és szilveszteri szokások közül. Lássuk, hogy ünnepelnek most a nálunk élő olaszok, spanyolok és más nemzetiségűek.

Ahány nemzet, annyi karácsonyi szokás

Szörföző Mikulás, bőrönddel rohangáló ünneplők, feldíszített banánfa, piros és sárga fehérnemű. Csak néhány érdekesség a nagyvilágból a karácsonyi és szilveszteri szokások közül. Lássuk, hogy ünnepelnek most a nálunk élő olaszok, spanyolok és más nemzetiségűek.

A cukorbetegek a cukormentes süteményekből sem ehetnek egy-két szeletnél többet

Sajnos ma már civilizációs betegségnek számít a cukorbetegség, ami hazánkban több mint másfél millió embert érint. Emellett egyre többen szenvednek laktóz- és/vagy a gluténérzékenységtől is, ami sokszor speciális étrendet követel. Hogy az ünnepek alatt mennyire csábulhatnak el az étel intoleranciában szenvedők, illetve milyen alternatívák kínálkoznak az ő számukra, hogy ne érezzék kirekesztve magukat az ünnepi asztalnál. Ezekről bezélgettünk Antal Emese dietetikussal.

Kreatív ajándékcsomagolási technikákat mutatunk az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaival!

Mostmár tényleg megindult a nagy visszaszámlálás, már csak párat kell aludni és végre átadhatjuk az ajándékainkat a szeretteinknek. Van, aki már hónapokkal előre kitalálta, megvette, becsomagolta, azonban akadnak olyanok is, akik az utolsó pillanatra hagyták, de pánikra semmi ok: még ebben a pár napban is igazán kitehet magáért mindenki, és nem csak az ajándékot illetően, de egy különleges, egyedi, saját készítésű csomagolás tekintetében is. Oszlánszki Marcsi Ünnepi dekor kreatív bloggere segít most ebben, valamint hívtunk segítséget is, ÉNB Maja és Alexa személyében, valamint arra is kíváncsiak voltunk, ők hol tartanak az ajándékok beszerzésével?
 

Hogyan készül Geszti Péter a Karácsonyra?

Visszatért a tehetségkutatóba Geszti Péter, ám ezúttal nem X-Faktor, hanem Hugary’s Got Talent és nem, mint mentor, vagy zsűri, hanem mint előadó, ugyanis a szombat esti utolsó elődöntőben debütált vadiúj zenekarával. Keddre vártuk, ám egy kisebb baleset sajnos áthúzta a terveinket, ám szerencsére úgy tűnik, nincs komolyabb baj, a stúdióban Geszti Pétert köszöntöttük!

Ünnepi sminkötletek

Az ünnepek közeledtével természetes, ha nem csak a lakást és a karácsonyfát szeretnénk kicsit ünnepi díszbe öltöztetni, de saját magunkat is. Egy karácsonyi buli, vagy éppen szilveszteri mulatság máris okot ad a kiöltözésre, amihez persze egy jó smink is dukál. Az ünnepi smink elkészítéséhez szerettünk volna tippeket adni Hovorka-Miskolczi Kinga, sminkmesterrel.

Karácsonyi időbeosztás okosan

A karácsonyt megelőző pár nap, vagy adott eetben hét, sokaknak valódi rémálommá változtatja az ünnepi készülődést, a ráhangolódást, ugyanis azok a bizonyos előkészületek, mint a bevásárlás, főzés, a fa beszerzése, befaragása, feldíszítése komoly terheket ró a családtagokra, és akkor még nem beszéltünk a háromnapos instant rokonlátogatásokról, ami sokszor komoly logisztikázással és nem kevés feszültséggel jár… Arra voltunk kíváncsiak, hogy sztárvendégeink, Györgyi Anna és Hajdu Steve mennyire tudatosak ebben, valamint, szakértőt is hívtunk, Hamar Domonkost, akitől azt szeretnénk megtudni, hogyan is kell ezt jól csinálni, vagyis karácsonyi időbeosztás okosan!

Vigyázat! karácsony előtt sok a betörés!

A legtöbb betörés a nyári és a karácsonyi időszakban történik, amikor a családok hosszabb időre elutaznak és őrizetlenül hagyják az otthonaikat és ezt persze kihasználják a besurranó tolvajok. Fontos tisztában lenni azzal, hogy mire kell ilyen esetben figyelni. Ebben segített nekünk egy biztonsági szakember, Német Ferenc.

Pezsgővel búcsúztunk

Itt az év vége, pukkannak a pezsgők! Egy tizenhat milliárd forintos piac legfrissebb trendjeit mutattuk meg a Brandmániában, amivel egyben búcsúztattuk a 2015-ös évet.

Ehető karácsonyi díszek

Egyre nagyobb teret hódítanak Magyarországon is a gasztroajándékok,  ami nem túl meglepő, hiszen a hasát mindenki szereti. Ha nem pusztán a szépség kedvéért készítünk díszeket, hanem a hasunkra is gondolunk akkor most figyeljenek. Huszár Zsuzsa táplálkozási szakértő megnutatta, hogyan készíthetünk gyorsan mutatós, egészséges és finom ehető díszeket.

Így előzzük meg a kuponos átverést

Az ünnepek közeledtével egyre népszerűbbek a különböző kuponos oldalak, ahol jelentős kedvezményekkel juthatunk hozzá szolgáltatásokat nyújtó bónokhoz, Ha körültekintőek vagyunk sokat spórolhatunk, de ne árt tisztában lenni a buktatókkal. A fogyasztóvédelem szóvivője Vermes Bella volt a vendégünk.

Kiss Ramóna már nagyon várja a karácsonyt

Kiss Ramóna a Mikulás varázslatos birodalmában járt. A Barátok közt színésznője minden évben elhatározza, hogy időben beszerzi a karácsonyi ajándékokat, ez a terve azonban mindig meghiúsul.

Ingyen biztosítás jár most a véradóknak

Az ünnepek közeledtével többeket hatalmába kerít az érzés, hogy ilyenkor valami jót cselekednének. Ennek persze számos módja van, az egyik ilyen a véradás, ami ráadásul nem jár együtt pénzbeni adományozással, és a szó szoros értelmében életeket mentünk meg vele. Azt viszont kevesen tudják, hogy, aki még idén él a véradás lehetőségével, annak plusz ajándék jár, egy biztosítás formájában. A részletekről az Országos Vérellátó Szolgálat főigazgatóját, Dr. Jákó Kingát kérdeztük.

Mérai Kata már készül a karácsonyra

Mérai Kata családjában már hetekkel a karácsony előtt elkezdődik az ünnepi készülődés, amelynek első lépéseként a színésznő és hétéves kisfia, Bálint elkészíti a karácsonyfadíszeket. A Barátok közt sztárjával egy különleges fotózáson beszélgettünk.

Készítsünk karácsonyfadíszeket házilag!

Közelednek az ünnepek, nem árt időben gondoskodni arról, hogy a nagy napon meglegyenek a legszebb díszek, amik a karácsonyfa ékei lesznek. Gyergyai Krisztina, kreatív blogger segítségével ma megtudhatjuk, hogy hogyan készíthetjük el konnyen, gyorsan, költséghatékonyan a saját karácsonyfadíszeinket.

Hogyan előzzük meg a karácsonyi túlevést?

Minden negyedik magyar kisiskolás túlsúlyos. Derült ki a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége és a NESTLÉ közös kutatásából. Ez a szám eléggé aggasztó és a közeledő ünnepek sajnos még inkább ronthatnak a helyzeten, hiszen a gyerekek ilyenkor még több édességet fogyasztanak és fenyeget a karácsonyi túlevés is. Mit tehetünk ez ellen? Vendégünk volt Kiss-Tóth Bernadett, dietetikus.
 

Pihenje ki magát az ünnepek alatt!

Itt a december, az ünnepek, így műsorunk is az ünnepvárás jegyében készült. Ellátogattunk három ünnepi díszbe öltözött szállodába, a fővárosban és környékén, valamint a Mátrában, és megnéztük a hangulatos gyöngyösi karácsonyi vásárát.

Egy hónap múlva karácsony, miért őrülünk meg?

Egy hónap múlva karácsony, és bizony ilyenkor érezhetően megváltoznak az emberek. Megszállják a bevásárlóközpontokat, görcsösen, minden áron vásárolnak, sokszor pedig a kereteken túl is költekeznek, hogy szeretteiket meglepjék valamilyen ajándékkal, pedig a kis Herceg óta tudjuk, hogy ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan.. Mi akarunk ilyenkor kompenzálni és mi okozza bennünk a szorongást? Erről kérdeztük Szy Katalin, klinikai szakpszichológust.

Örültek a vásárlók a nyitott üzleteknek

Bár még nincs advent, tele voltak a nyitva tartó üzletek. Jövő vasárnaptól pedig mindenki kinyithat. Sokan már az ajándékokat is elkezdték beszerezni, idén is sokan keresnek okostelefont és a tévét. A boltok külön karácsonyi akciókat és kedvezményes hiteleket hirdetnek, az állami hírügynökség szerint az ünnepek előtt személyi kölcsönt is többen vesznek fel.

Advent: vasárnap is kinyitnak

Újra lehet majd vasárnap vásárolni, de csak a karácsony előtti időszakban. A törvény szerint ugyanis az adventi vasárnapokon nem kell bezárni, és még egyet szabadon választhatnak az üzletek, holnap is sok bolt nyitva lesz. Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint azért, mert már ilyenkor megnő a forgalom az ünnep miatt. Az általunk megkérdezett vásárlók örülnek, mert az ünnep előtt egyébként is nehéz mindent beszerezni.

Ami ingyen van, az a legdrágább: a 0 %-os áruhitelek buktatói

Közelednek az ünnepek, a műszaki áruházak kiteszik a polcokra, a hirdetési újságokba a mágikus 0%-os áruhitel-ajánlatokat, ami sokak számára meglehetősen csábító, hiszen azonnal hozzájutnak a kiszemelt árucikkhez, kisebb összeg, vagy 0 Ft befizetésével, és nem kell többet fizetni, mint amennyibe amúgy is kerül a termék. Hát itt a hiba! Sokan a 0%-hoz 0 ft plusz költséggel számolnak, pedig ez a legtöbb esetbe koránt sincs így…Erről Takács Szabolcs, elemzővel beszélgettünk.

Itt a mikulásvirág-szezon!

Itt a Mikulásvirág-szezon! Ilyenkor sokan dolgoznak azon, hogy minél hangulatosabbá tegyék az otthonukat, az ünnepeknek és az évszaknak megfelelően, és bizony ennek meghatározó eleme a mikulásvirág is, amiből nem csak a piros változat létezik. viszont azért, hogy minél tovább gyönyörködhessünk benne, fontos, hogy jó helyre tegyük és megfelelő rendszerességgel gondozzuk, és akkor sokáig a lakás dísze lehet. Most ebben szerettük volna kérni Molnár Piroska segítségét!

Használati útmutató az online vásárláshoz

Az ünnepek közeledtével egyre többen vesszük igénybe az online vásárlás lehetőségét.  Sajnos azonban előfordulhat, hogy amit rendeltünk, azt nem kaptuk meg, vagy éppenséggel megkaptuk, ám az adott termék hibás, nem működik megfelelően. Ilyenkor minden fogyasztónak vannak bizonyos jogai, amiket érvényesítht az eladóval szemben, csak sokan nincsenek ezekkel tisztában. Viszont nem szabad elfelejtenünk, hogy az online vásárlás áldás is lehet, hiszen sorbanállás nélkül, pár kattintással az otthonunkba rendelhetjük a kiszemelt műszaki cikket, ruhát, vagy bármi mást. Soós Gergely, ötletgazda segítségével szerettünk volna egy kicsit segíteni abban, hogyan is kell ezt jól csinálni.
 

Kiengedték a kórházból Kaley Couco-t

Férjével és kutyájukkal, Ruby-val látták a tehetséges színésznő a természetben sétálni. 

Forró hangulatban telt Sophia Bush karácsonya

Szó szerint tüzes volt a Tuti gimi színésznőjének karácsonya, hisz váratlanul kigyulladtak a fenyőfa alatt heverő ajándékok.

Jensen Ackles Bill Murray társaságában karácsonyozott

Az Odaát sztárja legalábbis egy Bill Murray-es pólót viselt a karácsonyfa előtt fotózkodva.

Keanu Reeves hazautazott az ünnepekre

Az ötven éves színész gépe December 19-én landolt Los Angeles-ben, hogy kipihenhesse magát Karácsony alatt Keanu.

Megtudtuk, mik a sztárok legemlékezetesebb karácsonyi pillanatai

Ha jól belegondolunk, az ünnepek mindenkinek felejthetetlen emlékeket hoznak, amikre az évek elteltével is szívesen emlékezünk vissza. Dombóvári Vanda hat évesen úgy gondolta, hogy betlehemezik a családjának, ami visszagondolva egy eklektikus performansz volt, hiszen verset mondott és néptáncolt, mégis mindenhol bemutatta előadását! Kautzky Armand arra emlékszik, hogy mindig megkereste az eldugott ajándékokat, és arra, hogy sokszor lángra kapott a karácsonyfa. Xavérral minden évben  történik valami meglepő karácsonykor, azonban idén a munkáé lesz a főszerep. Abban azonban mindehárman egyet értenek, hogy mióta a gyermekeik megszülettek, azóta teljesen új értelmet nyert a karácsony!

Karácsonykor magányosan?

Vannak olyan helyzetek amikor valaki a családjától távol kénytelen tölteni auz ünnepeket, amit nem könnyű átvészelni. Józan László, a Barátok közt Tóbiása már hetedik éve tölti családja nélkül az ünnepeket, hiszen rengeteg munkája van a színházban. Laci már megszokta azt, hogy a színházi közegben karácsonyozik, azonban a pszichológus szerint a lényeg, hogy karácsonykor jól érezzük magunkat, akár a család, akár a barátok körében. Év végén lelassul a világ, és kapunk egy idealizált képet a médiából, így nagyon egyszerű ebben az időszakban kiemelni a negatívumokat akár magunkban, akár a másikban, mégis törekedni kell arra, hogy ne egyedül töltsük az ünnepeket!

Nincs karácsony Kevin nélkül

Tavaly elmaradt az ünnepi műsorból a Reszkessetek betörők, ami sok emberben hiányérzetet keltett. Idén mindhárom részt levetíti az RTL Klub, persze ennek a vendégek is egy emberként örültek, és elképzelték, milyen lenne, ha a köztévé is műsorra tűzné a saját rendezését.

Többet költenek ilyenkor a férfiak, mint a nők

A megkérdezett nők 30-40 ezer forintot, míg a férfiak ennél jóval többet költenek az ünnepre. Míg a nők szeretik jó előre kitalálni, hogy kinek mit vesznek és figyelik az akciókat, addig a férfiak gyorsan döntenek, meglátnak valamit, és azonnal meg is veszik.

Mindegy, milyen vércsoport, csak legyen belőle bőven

Az Országos Vérellátó Szolgálat „Ajándékozzon 450 ml vért” kampánya arra kéri az adományozni vágyókat, hogy véradással segítsenek az ünnepek közeledtével.

Hogyan kerüljük el a karácsonyi stresszt?

A karácsony sokak számára az év legstresszesebb időszaka, egyesek szerint a válásnál vagy rablótámadásnál is félelmetesebb. Ha idén nem csak megélni, hanem túlélni is szeretnénk az ünnepeket, akkor nem árt betartani pár alapszabályt. Hogy mik ezek, Ungár Anikóval és Gönczi Dorka mediátorral beszéltük át.

Bejgli - Mágikus erő a dióban és a mákban

Spirál alakba feltekerve az örökkévalóságot szimbolizálja, a benne lévő mák és dió pedig mágikus erővel bír ezért fontos étel a néphagyomány szerint a karácsonyi asztalon a bejgli. Vidéken ma is sok helyen kalácsot sütnek az ünnepi asztalra. A bejgli a 19. század végén terjedt el, főleg a városokban.

Reflektor 14-12-02

Reflektor: A Macskák 1400. előadásán jártunk. Keleti Andiék már készülnek az ünnepekre.

Fókusz Plusz 13-12-21

Fókusz Plusz: Másfél millióan a szegénység küszöbén! Hogyan segíthetünk a bajbajutottakon? Esély egy új életre - Kihez fordulhatnak azok, akiknek úgy érzik, nincs tovább? A sikersztori - Tavaly 33 millió forintot gyűjtöttünk, megmutatjuk, hová került a pénz!

Forró nyomon 13-12-14

Forró nyomon: Hogyan mérlegelhetnek a bírók? Miért tűnik nekünk, laikusoknak úgy, hogy az egyik „könnyen megússza”, és mit gondolnak a gyászolók? Ennek járunk utána, és megmutatjuk, milyen a legpofátlanabb fenyőtolvaj, és hogy milyen a nem igazi szaloncukor.

Reflektor 13-12-06

Reflektor: Levegőbe emelkedtek világbajnok pólósaink; Szivós Márton és Decker Ádám, a barcelonai vízilabda-világbajnokság két hőse nem rajong a repülésért. Mautner Zsófi már a karácsonyra készül: az Ízes élet háziasszonya az elmúlt több mint fél évben rengeteg ötlettel lepte meg nézőit és biztosak lehetünk benne, hogy ez az ünnepek előtti napokban sem lesz másképp.

Csak a Reflektornak mesélt Mező Misi

A Magna Cum Laude énekese, Mező Misi nehéz időszakot tudhat maga mögött, de a fájdalmát megpróbálja félretenni az ünnepek idejére. A karácsonyt természetesen a feleségével, Dórival tölti.

Reggeli - Csak csajok 11-12-20

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli 10-12-22

Reggeli: Ahány ház, annyi szokás. Vágó Piroséknál 24-én reggel jár a Jézuska, aztán útilaput kötnek és 26-áig meg sem állnak. De vajon, hogyan ünnepel a Ganxta és Balzsay család?

Ünnepi menetrend a BKV-nál

December 19-én és december 23-án a tanítási szünetre vonatkozó pénteki menetrend lesz.

A magyarok az édes pezsgőt szeretik

A pezsgő éves forgalmának felét a magyarok karácsony és szilveszter idején vásárolják.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!