KERESÉS search-close

üllői út

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "üllői út"

Halálos száguldás az Üllői úton

Meghalt a sofőr, aki autójával hajnalban oszlopnak csapódott Budapesten. Úgy tudjuk, hogy száznál is gyorsabban száguldozhatott, amikor a szakadó esőben megcsúszott és a kocsi irányíthatatlanná vált. A mentők majdnem egy órán át küzdöttek az életéért, de a helyszínen meghalt.

Egy család kocsijára esett a megpördült furgon

Várandós anyát, az apát és hároméves lányukat érte súlyos baleset reggel Budapesten. Autójukat összenyomta egy szemből érkező furgon, amely valószínűleg padkának csapódott, a levegőben megpördült, majd a család kocsijára esett. A furgon egyik utasa, egy férfi kirepült, és a helyszínen szörnyethalt. A terhes nőt és gyerekét a járókelők ápolták, amíg meg nem érkeztek a mentők. Az apa a roncsba szorult.

BALESETEK: Összeroncsoldódott autók, vétlen sofőrök

Várandós anyát, az apát és hároméves lányukat érte súlyos baleset reggel Budapesten. Autójukat összenyomta egy szemből érkező furgon, amely valószínűleg padkának csapódott, a levegőben megpördült, majd a család kocsijára esett. Az M5-ös autópályán fékezés nélkül rohant bele egy török kamionba egy román kisteherautó, egy ember azonnal meghalt! A török kamionos tolatott az autópályán, mert elnézte a kijáratot.

Útbontással is járhat a metrófelújítás

Két vagy három szakaszban zárnák le a 3-as metrót a jövőre kezdődő felújítás idején, tudta meg az RTL Híradó. Elképzelhető, hogy az Üllői út alatti alagútrésznél felülről, az utat felbontva dolgoznak majd. Ezért forgalomkorlátozások lehetnek a reptérre vezető úton.

Tiltott zóna: elege lett az ott élőknek

Pásztoróra kora délután. Egy átlagos, dolgos hétköznap a IX. kerületi Fehérholló utcában. A felvételt az egyik lakó készítette, és egyértelműen kiderül belőle, miből él  a videó főszereplője. Az itt élők fel vannak háborodva, hogy a környékbeli prostituáltak ide, házuk elé hozzák a kuncsaftokat. Újvári Mihály riportja.

Egy részeg autós miatt halhatott meg két rendőr

Szolgálat közben halt meg egy 35 és egy 21 éves rendőr egy budapesti hármas karambolban, egy taxisorfőrt pedig súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A fővárosban, az Üllői úton történt a baleset.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való