KERESÉS search-close

üldözés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "üldözés"

Videón az elkötött busz és az üldöző rendőrök

Egy részeg fiatalember csütörtök hajnalban indított el Szegeden egy alig egyhetes Mercedes buszt. Menni akart vele egy kört, de útközben megijedt az arra járó rendőröktől, és őrült száguldásba kezdett. Végül egy fa állította meg. Nemrég bulizó lányok vittek el egy körre egy buszt, az esetről készült riportot megnézhetik ITT.

 

TŰZOLTÓKOSARAS RENDŐRI AKCIÓ: Így emlékeznek vissza a rendőrök a történtekre

Gyárépület tetején bújt el, tűzoltókosárral kellett lehozni. Mindezt videóra is vették a rendőrök. A 29 éves férfi a rendőrök elől menekült Győrben szerda délután. Drogozott és a kocsijában is volt kábítószer. Az akcióról a helyszínen lévő rendőrök meséltek.

Közvetítette az üldözést

Elképesztő autós üldözés az Egyesült Államokban. Élőben közvetítette az interneten a menekülő autós, ahogy a rendőrök kergetik, aztán balesetet szenved, végül megadja magát. Most még kórházban kezelik, de hamarosan bíróság elé állítják. Egy rakás vádpont van ellene.

Először lőttek emberre a szökött rabot megállító rendőrök

Naponta eszébe jut a lövöldözés - ezt mondta Híradónknak az egyik rendőr, aki részt vett a múlt pénteki akcióban. Őt és 11 kollégáját tüntette ki délelőtt az Országos Rendőr-főkapitányság. Többen csak járőröztek a környéken, úgy kapcsolódtak be az akciófilmbe illő elfogásba. A szökött rabot megállító rendőr hosszabban mesél az akcióról ITT.

Megdöbbentő felvételek a szökött rab üldözéséről

Nyilvánosságra hozta a rendőrség, hogyan szökött meg túszával a bíróságról a férfi, akit pénteken ítéltek el. A Fővárosi Törvényszék biztonsági kamerája mindent rögzített. Később térfigyelő és rendőrségi kamerák azt is felvették, ahogy Újpalotán szembeszáll vele egy sofőr, akinek luxusautóját próbálta megszerezni. A felvételeken az is látszik, ahogy a rendőrök több lövéssel leterítik.

Akciófilmbe illő jelenet: lelőttek egy szökött rabot Budapest nyílt utcáján

Amerikai akciófilmbe illő jelenetnek lehettek sokan szemtanúi Budapest utcáin: üldözés, rendőrségi lezárások, lövöldözés. A Fővárosi Törvényszékről elszökött rab, Sz. Károly menekülésének és elfogásának videóit a Fókusz stábja Németh Zsolt kriminológussal elemezte ki.

Kistraktorral próbált menekülni a rendőrök elől

A hét legmulatságosabb jelenetét Texasban vette fel egy helyi tévé stábja. Rendőrök egy kistraktorral menekülő férfit üldöztek szántóföldeken keresztül.

Kistraktorral menekülő férfit üldöztek

A hét legmulatságosabb jelenetét Texasban vette fel egy helyi tévé stábja. Rendőrök egy kistraktorral menekülő férfit üldöztek szántóföldeken keresztül.

Megléptek a rendőrök elől a cigicsempészek

Meglépett a rendőrök elől egy cigaretta csempész. A sofőrt és utasát az autópályáról akarták kivezetni a rendőrök egy rutin ellenőrzésre, de nem álltak meg. Végül kereket oldottak, a csempészcigivel megrakott kocsit pedig az erdőben hagyták.

Kicselezte a rendőröket


szerző:
2018.08.30. 18:35
Kicselezte a rendőröket

Csigalassúsággal menekült pick-upjával a rendőrök elől, mégis csak nagy nehezen tudtak elfogni egy körözött férfit Los Angelesben. Megpróbálták felborítani, szöges kötelet vetettek ki elé, de kikerülte a csapdákat.

Lezuhant a lopott repülővel

Ellopott egy utasszállítót egy reptéri alkalmazott az Egyesült Államokban. Látványos manővereket hajtott végre, miközben az amerikai légierő egyik vadászgépe üldözte. Minderről több felvétel készült…

Autós üldözés és összetört rendőrautók a fővárosban

Vádat emeltek két autófeltörő ellen, akiket kerületeken át hajszoltak a rendőrök tavaly tavasszal. Volt, hogy hat-hét rendőrkocsi száguldott utánuk. Üldözés közben két rendőrautó egymásba rohant. A menekülők kocsiját végül a Belgrád rakparton állították meg. Mindkét férfit elfogták, egyiküknek már egy hónappal korábban is volt ilyen ügye.

Autósüldözés az M0-áson

Rendőrök akartak elkapni egy kocsit vasárnap délelőtt az M0-áson. A budapesti elkerülő úton akart elmenekülni. Csömörnél azonban felborult. Úgy tudjuk, hogy a sofőr ivott mielőtt volánhoz ült, ezért nem állt meg, amikor a rendőrök autóját leintették. Most őt és utasát is súlyos sérülésekkel ápolják a kórházban.

 

Hajszálon múlott az operatőr élete

Közvetlen közelről videózott egy autósüldözést egy operatőr Los Angelesben, és csak a hajszálon múlott, hogy nem ütötte el a menekülő sofőr. A szabadúszó videós a rádióban hallotta, hogy a rendőrök egy autótolvajt üldöznek, és mivel egy sarokra volt a helyszíntől, úgy döntött, oda megy forgatni. Ez majdnem az életébe került.

A fagyi visszanyal: Stoki bilincsben!

Hogyan került a bilincs Stokira? És miért pofozta fel Matyi Lacit? Teljes a felfordulás Pajkaszegen a kocsma miatt!

Felvételen: csak a lövés állította meg az ámokfutót

Súlyosabb büntetést kapott az az ámokfutó, aki 2016-ban Hajdúszovát közelében száguldozott egy lopott terepjáróval.

 

 

EXKLUZÍV: felvételen az üldözés

Az RTL Híradó egyik nézője készített mobiltelefonjával videót a péntek esti budapesti rendőrségi akcióról.  A sofőr kilométereken át menekült a rendőrök elől. A X. kerületben akarták igazoltatni, de nem állt meg kocsijával. Végül Vecsés határában lesodródott az útról, ekkor sikerült elfogni. Kiderült, hogy kábítószert fogyasztott, mielőtt kocsiba ült. 

Több mint 150-nel száguldozott a rendőrök elől menekülő autós

Győrben akarták igazoltatni a tilosban parkoló sofőrt, aki a gázra lépett és elhajtott. Csaknem 20 kilométeren keresztül üldözték, végül Mosonszentmiklóson kapták el. A szemtanúk szerint betörték az autó ablakát, és kirángatták a kocsiból a sofőrt. Kábítószert találhattak nála, valószínűleg ezért menekült el.

Vadkan-kaland: üldözőbe vette a horgászt

Kilométereken át kergette a vadkan a horgászt a Duna parton. A megrémült férfi videóra vette, hogy az állat követi, és ahogy elállja autója útját.

A teljes adást ITT nézheti meg!

VADDISZNÓS ÜLDÖZÉS:

Fischer Kristóf régóta jár Visegrádra horgászni, de nem hitte volna, hogy egyszer ilyen szürreális élményben lesz része. Pecázás közben hirtelen felbukkant egy vaddisznó, aki sokáig követte őt és ezzel még akkor sem hagyott fel, amikor Kristóf már az autójában ült. A férfi azt mondta, sokáig nem tudta eldönteni, hogy az állat, barátkozni, ismerkedni, vagy "hancúrozni" akar vele.

Veszélyes mutatványok, kockázatos trükkök, amiket a színészek helyett vállalnak

Lélegzetelállító mutatványok tűzön vízen át, hatalmas esések, halál-ugrások több méter magasból, kemény bunyók és autós üldözések. Ezeket a jeleneteket bizony csak ritkán vállalják be a színészek, éppen ezért vannak a kaszkadőrök, akik testi épségüket is kockáztatva vállalják a legmerészebb feladatokat.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Egymást üldözték a játékosok a zsákmányszerzésen

Az Ibon és a Buwaya ismét összecsapott, és ezúttal egy óriási tál brownie volt a tét. A feladat elsőre egyszerűnek tűnt, azonban később kiderült, hogy sokan félreértették a szabályokat...

130-cal menekült a rendőrök elől

Vádat emelt az ügyészség az ámokfutó sofőr ellen, aki 130-cal menekült az őt üldöző rendőrök elől Sopronban, még januárban. Félreállították, hogy igazoltassák, de amint elindult felé a rendőr, gázt adott és elmenekült. Ezután többször megpróbálta leszorítani az útról az őt követő rendőrautót, erről felvétel is készült. Ha elítélik, akár 7 és fél év börtönbüntetést is kaphat.

HAJSZA ÉS MENEKÜLÉS: Éles kanyarral hajtott be a körforgalomba

A rendőrök eredetileg igazoltatni akarták a férfit, ezért leállították az út mellett. Az egyik rendőr elindult felé, hogy elkérje az iratait, a férfi azonban ekkor hirtelen gázt adott, és elmenekült a helyszínről.

Barátok közt: üldözés, dráma, baleset

Négy évvel ezelőtt Hanna és Peti igen nagy bajba keveredett. Egy autós üldözésből hatalmas baleset kerekedik ki, amire bizonyára mindenki emlékszik. Idézzük fel együtt az izgalmas pillanatokat!

Ámokfutót üldöztek a Balatonnál

Majdnem 15 kilométeren át menekült a rendőrök elől egy siófoki férfi szombat hajnalban. Az egyik rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette az üldözést. Végül egy gyümölcsösben bújt el, de megtalálták. Kiderült, hogy azért menekült, mert részegen, jogosítvány nélkül vezette a furgont, amit ellopott egyik ismerősétől.

Hajsza közben ütköztek a járőrök

Autós üldözés és összetört rendőrautók a fővárosban. Az akciófilmbe illő jelenetek szerda este a III. kerületben kezdődtek azzal, hogy a járőrök észrevették, hogy két férfi betöri egy kocsi ablakát. De ők is meglátták a rendőröket, ezért menekülőre fogták. Kerületeken át tartott a hajsza, volt, hogy már hat-hét rendőrkocsi száguldott a menekülők nyomában, de az üldözés közben két rendőrautó összeütközött. Végül az egyik férfit az V. kerületben kapták el, társát még keresik.

Gyuriékat üldözőbe vette a násznép!

Erika és Gyuri nem győzték kapkodni a lábukat, hogy megmenekülhessenek a násznép elől. Vajon mit csináltak, hogy ennyire magukra haragították őket?

Hajsza: pucér nő lopott kocsit

Ellopta egy járőr kocsiját, száguldozott vele, karambolozott, végül megállt. Mindezt anyaszült meztelenül egy nő tette Arizonában. Kiderült, valószínűleg nemcsak gyanúsított, hanem áldozat is. Mielőtt ellopta a kocsit, azt mondta a rendőrnek, hogy szexuálisan bántalmazták.

Megszólalt a berlini merénylettel gyanúsított férfi testvére

A berlini merénylettel gyanúsított Anis Amrinak üzent testvére. A tunéziai férfi ujjlenyomatát megtalálták a gyilkos kamion kormányán és hajtóvadászatot indítottak ellene. Egyre valószínűbb, hogy közvetlen kapcsolatban állt az Iszlám Állam szervezetével.

 Ámokfutót üldöztek a rendőrök

Lövéssel sikerült megfékezni az ámokfutót. Részegen, jogosítvány nélkül menekült egy autós a rendőrök elől a Pest megyei Isaszegen. Igazoltatni akarták szombat este, de nem állt meg. Kilométereken át tartott a hajsza, amikor az ámokfutó egy murvás úton megcsúszott, nekiment egy villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek is nekicsapódott. Szemtanúk szerint gyalog akart tovább menekülni, ekkor a rendőrök a levegőbe lőttek és leteperték.

Golyózápor a járőrkocsira

Golyók süvítettek el egy rendőr és civil utasának feje mellett egy autós üldözés közben az Egyesült Államokban. A kocsit, amelyből több mint egy tucatnyiszor lőttek ki, meg sem sikerült állítani. A sofőrjét azóta is keresik a kaliforniai rendőrök. Az üldözést felvette a járőrkocsi kamerája.

Villanyoszlopnak csapódott a rendőrautó, mentő vitte el a sofőrt!

Tolvajt üldöztek a rendőrök Szombathelyen, amikor balesetet szenvedtek a Zanati úton.Egy huszonéves gyanúsított miatt fordult meg egy rendőrautó, de a kocsi megcsúszott és egy villanyoszlopnak ütközött. A nyugat.hu információi szerint az egyik rendőr megsérült, őt kórházba kellett szállítani, társa pedig a tolvaj után eredt. Végül sikerült elfogni a férfit, akinek a kihallgatása folyamatban van.

Üldözték a sofőrt, aki elsodort egy rendőrt

Elsodort egy rendőrt egy férfi az autójával, miután a hamis rendszáma miatt igazoltatni akarta a járőr. Úgy tudjuk a férfit egy ideje már figyelte a rendőrség, mert a korábban elvett rendszámát egy saját gyártásúval pótolta. Miután a sofőr elmenekült az igazoltatás elől, egész Makón keresztül üldözték a rendőrök, mire sikerült elfogni.

Kilőhető műholdas nyomkövetőt tesztelnek

Véget vethet a látványos, ám igen nagy kárt okozó, sokszor halálos autós üldözéseknek egy új eszköz az Egyesült Államokban. Ötven rendőrösön már tesztelik a kilőhető műholdas nyomkövetőt, amely ráragad az üldözött járműre. A rendőrök pedig kényelmesen, számítógépről követhetik a bűnözőket, és kaphatják el őket ott, ahol megáll a kocsi.

Nem más élete árán akarta visszaszerezni a táskáját- ezt mondta az a nő, aki még 2012-ben üldözőbe vett két motorost, miután azok kifosztották vezetés közben. A menekülés közben az egyik tolvaj meghalt. A nő felfüggesztett börtönt kapott. Az RTL-Híradó által megkérdezett kriminálpszichológus szerint kevesen mertek volna a nőhöz hasonlóan cselekedni.

Volt kommandóssal kezdett ki


szerző:
2016.03.27. 19:00
Volt kommandóssal kezdett ki

A már-már megszokottól némileg eltérő autós hajsza volt Amerikában. Most is élőben közvetítették az eseményt helikopteres tévés-stábok, és ezúttal is eszeveszetten menekült a gyanúsított. Csakhogy egy ponton járművet akart váltani, balszerencséjére viszont egy volt kommandós motorját szemelte ki.
 

Kilométereken át üldözték a csempészt

Kilométereken keresztül, szirénázva üldöztek a rendőrök egy terepjárót Szabolcs megyében. A sofőrt Mátészalkánál akarták ellenőrizni a pénzügyőrök, de nem állt meg, hanem továbbhajtott és menekülni kezdett. Végül Apagynál kisodródott egy körforgalomból, kidöntött egy villanyoszlopot és a járdán állt meg. A férfi megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták. Ezután derült ki, hogy a kocsiban több mint 25 ezer doboz csempészcigaretta volt.

Brutális autósüldözés Argentínában

Három autó tolvajt üldözött a rendőrség, és a menekülők elgázoltak egy anyát és a három hónapos gyermekét. Szerencsére mindketten túlélték.

MEGRÁZÓ: Brutális ámokfutók


szerző:
2016.01.30. 15:36
MEGRÁZÓ: Brutális ámokfutók

Menekülő autósok Buenos Airesben, nyomukban a rendőrök. Az autót vezető bandita csak nyomta a gázt. Előbb nekiment egy másik kocsinak. Aztán jött az igazi dráma. Az elgázolt anya és a kislánya túlélte a gázolást. A három karambolban érintett autós egyike sem sérült meg komolyabban.

Autós üldözés után kapták el a rablókat

A bandatagok Veszprémben, Szentesen, Salgótarjánban és Nyíregyházán is loptak. A sorozatos betörésekben több mint két millió forint volt a zsákmány. Hármat budapesti rejtekhelyükön, kettőt pedig autósüldözés után fogtak el. Ők egy hónapja az M3-ason akartak elmenekülni, de a forgalommal szemben hajtottak a pályára.

Fegyveres ámokfutót üldöztek


szerző:
2015.12.09. 18:25
Fegyveres ámokfutót üldöztek

Brutális autós üldözés az Egyesült Államokban. Egy ámokfutó száguldozott Seattle városában. Még a rendőrökre is rálőtt. Végül sarokba szorították, és szitává lőtték. Figyelem, megrázó felvételek következnek.

Megette az aligátor a betörőt

Floridában nem érdemes a bűn útjára lépni, mert veszélyes fenevadakba botlik az ember. Így járt az a szerencsétlen rabló is, aki a rendőrök elől menekülve egyenesen egy hatalmas hüllő kitátott szájába szaladt. :(

Felvették a rendőrök az ámokfutást

Filmbe illő autós üldözés Kecskeméten. Ittasan, nagy sebességgel, a szabályokat figyelmen kívül hagyva menekült a rendőrök elől egy sofőr. Úgy száguldozott, mintha se jelzőlámpa, se táblák nem lennének az úton. Amikor igazoltatni akarták, akkor is a gázra lépett.

Előző rész (2015. október 5.)

A legénybúcsú tragédiába torkollik. Vajon Péter kihasználja, hogy Balázs elüldözte Hanna anyját? A közösséget megosztja, hogy Júlia megpofozta Timit.

Következő rész (2015. október 5.)

A legénybúcsú tragédiába torkollik. Vajon Péter kihasználja, hogy Balázs elüldözte Hanna anyját? A közösséget megosztja, hogy Júlia megpofozta Timit.

 

Előzetes: Két megyén át üldöztek a rendőrök egy embercsempészt

A 18 éves szerb sofőr a Csongrád megyei Zákányszéken elszáguldott mellettük és felhajtott az autópályára. Addig cikkázott az autók között, amíg kocsijának kitört az egyik kereke. A helyszínen készült képeket mutatjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

KIGYULLADT: A pénzügyőrök először üldözték, aztán megmentették a csempészt

Hatalmas lánggal ég az út szélén álló autó. Tegnapi híradónkban számoltunk be róla, hogy két kocsi ütközött frontálisan Nyírmeggyes főutcáján.  A csempészcigarettát szállító sofőr olyan gyorsan hajthatott, hogy elvesztette uralmát a kocsija felett és egyenesen ennek az autónak csapódott. Ma kiderült, hogy a csempész autóját pénzügyőrök üldözték.

Cobra 11 15-09-20


szerző:
2015.09.20. 18:50
Cobra 11 15-09-20

Cobra 11: 17. évad, 9. rész - Andrea nyomására Semir irodai munkát vállal a Tartományi Bűnügyi Hatóságnál. Ben új társával, egy örökké étkező, minden lében kanál rendőrnővel veszélyes bűnözők nyomába ered. A szerb bűnözőket, a Halál angyalai elnevezésű szerb különleges alakulatot semmi nem rettenti el, hiszen nagy üzlet van kilátásban.

Cobra 11 2015-09-13


szerző:
2015.09.13. 18:50
Cobra 11 2015-09-13

Egy veszélyes bűnöző átszállításával bízzák meg az autópálya-rendőrséget. Semirék tiltakozása ellenére Krüger vezeti az akciót. A konvojt megtámadják, a rendőrök egy raktárban barikádozzák el magukat. Jenny barátja és társai mit sem sejtenek a tűzharcról, és épp azt a raktárt próbálják kirabolni, így nekik is át kell vészelniük az ezt követő ostromot.

Menekült-válság: nem csillapodnak a kedélyek

A menekültek pénteken kitörtek Röszkénél is, több százan hagyták el a hangárt, ahová a rendőrök szállítják a zöldhatáron érkezett embereket. Azonnal hajtóvadászatot indítottak utánuk a tanyavilágban. A Fókusz riporterei a menekültek között töltötték az éjszakát is.

Cobra 11 15-08-30


szerző:
2015.08.30. 19:50
Cobra 11 15-08-30

Cobra 11: 17. évad, 6. rész - Semiren és Benen bosszút akar állni Hector Preuss, az alvilág egyik vezére, amiért testvére öngyilkos lett a börtönben. A váratlan házkutatás során Semirnél és Bennél kábítószert találnak, és letartóztatják őket. Ártatlanságuk bizonyítására megszöknek a börtönből, de nincs könnyű dolguk, hiszem hajtóvadászat indul ellenük.

Cobra 11 15-08-23


szerző:
2015.08.23. 19:50
Cobra 11 15-08-23

Cobra 11: 17. évad, 5. rész - Semir és Ben arra gyanakszanak, hogy a roppant idegesítő, elkényeztetett Sarah Kaufmannt el akarják rabolni. Jennyt nagyon ingerli Sarah stílusa, és az, ahogy a hétköznapi emberekkel bánik, de mindent megtesz, hogy megvédje. A rendőri védelmet kijátszó lányt valóban elrabolják, és úgy tűnik, a tettesek sosem hagyják életben az áldozataikat.

Cobra 11 15-08-16


szerző:
2015.08.16. 19:50
Cobra 11 15-08-16

Cobra 11: 17. évad, 4. rész - Egy parkolóban meggyilkolnak egy sofőrt. Az áldozat kutyáját, Bellót Ben és Semir beviszik az őrsre. Kiderül, hogy a sofőr informatikát tanult, ám priusza nincs, így nem könnyű felgöngyölíteni a szálakat. Egy árulkodó jel alapján mégis sikerül elindítani a nyomozást. Egy bűnszervezet nagy dobásra készül, és egy informatikusra van szükségük a riasztóberendezések semlegesítésére. Ezen a nyomon haladva Semirék nem várt, új segítőtársa lesz a meggyilkolt férfi kutyája, Bello.

Cobra 11 15-08-09


szerző:
2015.08.09. 19:50
Cobra 11 15-08-09

Cobra 11: 17. évad, 3. rész - Kim, Semir és Ben fegyveres támadás tanúi lesznek az autópályán. Az orosz elkövetők egy gyémántszállítmányra csapnak le. A helyszínen felbukkan Alexander, Kim volt férje is, aki nyomozóként feladatul kapta a szállítmány biztosítását. Amikor kiderül, hogy a gyémántok már a rabláskor sem voltak a szállítójárműben, Alexanderre terelődik a gyanú. Az oroszok Kimet elrabolva akarják az exférjtől megszerezni a köveket. Persze Kim kiszabadításáért és a szállítmányért Semirék is akcióba lépnek.

Cobra 11 15-08-02


szerző:
2015.08.02. 19:50
Cobra 11 15-08-02

Cobra 11: 17. évad, 2. rész - Charlie-t, a légierő gyönyörű pilótáját felfüggesztik, és azzal vádolják, hogy az ő gondatlansága miatt halt meg az oktatótisztje. Charlie teljesen összeroppan, amikor vizsgálat eredménye a vádakat igazolja. Néhány árulkodó jel azonban nem hagyja nyugodni sem Charlie-t, sem a nyomozókat.

Cobra 11 15-07-26


szerző:
2015.07.26. 19:50
Cobra 11 15-07-26

Cobra 11: 17. évad, 1. rész - Ronnie és Malte anyja egy uzsorásnak tartozik. Az autópálya parkolójában megsérül a lövöldöző bűnözők árukészlete. Elveszítenek egy diszket, és Ronnie úgy véli, szerezhet némi pénzt tőlük, ha visszaadja. Ám azzal nem számol, hogy könyörtelen gyilkosokkal áll szemben, akik a fontos információkat tartalmazó lemezért bármire képesek.

Cobra 11 15-07-19


szerző:
2015.07.19. 19:50
Cobra 11 15-07-19

Cobra 11: 16. évad, 15. rész - Semirt és Bent egy súlyos baleset után egy rehabilitációs klinikára küldik a hegyekbe. A sors úgy hozza, hogy az autópályán balesetet okozó bűnözők épp ezen a klinikán bukkannak fel. Elrabolnak egy nőt és kényszerítik, hogy gyalogosan vezesse ki őket a hegyekből. Semir és Ben az elrabolt nő gyerekével a bűnözők nyomába ered.

Cobra 11 15-07-12


szerző:
2015.07.12. 19:50
Cobra 11 15-07-12

Cobra 11: 16. évad, 14. rész - Egy lövöldözés helyszínén az egyik rendőr átad Bennek egy órát, aki azonnal felismeri apja, Konrad karóráját. Úgy véli, jobb, ha maga jár utána az ügynek. Semir is eljut Ben apjához némi kérdezősködés után. Konrad hiába állítja, hogy ártatlan, mivel a lövöldözés helyszínén talált töltényhüvelyen rajta van az ujjlenyomata. Bizonyos jelek mégis arra utalnak, hogy valaki Ben apjára akarja kenni a bűntényt. Semir és Ben minden követ megmozgatnak, hogy bizonyítsák az ártatlanságát.

Cobra 11 15-07-05


szerző:
2015.07.05. 19:50
Cobra 11 15-07-05

Cobra 11: 16. évad, 13. rész - Úgy tűnik, hogy sikerül Seytant, a török alvilág rettegett urát, akit még senki sem látott, sarokba szorítani. Ám a két nyomozót, Semirt és Bent csapdába csalják, és Semir elrabolt kislányának nyoma vész. Minden veszni látszik, ráadásul Andrea úgy dönt, hogy a gyerekekkel elköltözik a közös házból.

Buszon fogták el a rablás gyanúsítottját

Szirénázó rendőrautó vett üldözőbe egy buszt Nyíregyházán. A rendőrök az egyik utast keresték, aki a gyanú szerint brutálisan megvert és kirabolt egy biciklist.

Cobra 11 15-06-28


szerző:
2015.06.28. 19:50
Cobra 11 15-06-28

Cobra 11: 16. évad, 12. rész - Egy bűncselekmény szálainak felgöngyölítése során Semir egyik régi ismerősével, Nazannnal találkozik. Akkor jött össze a lánnyal, amikor Andreával rövid időre szakítottak. Ekkor döbben rá, hogy Nazan kislányának ő az apja. Miközben beszélgetnek, Danát elrabolják. Minden jel arra utal, hogy a háttérben a török alvilág sejtelmes ura áll, akinek létezésében nem hittek. Seytan kegyetlenül félresöpör mindenkit az útjából.

Cobra 11 15-06-21


szerző:
2015.06.21. 19:50
Cobra 11 15-06-21

Cobra 11: 16. évad, 11. rész - A kölni karneválon a bámészkodók és a nyomozók szeme láttára halálra gázolnak egy férfit. A tettes nemigen törődik azzal, hogy eltakarja az arcát, így csakhamar eljutnak hozzá a rendőrök. Hiába is tagadna, a saját lánya is felismeri a felvételen. Csak később derül ki, hogy a valódi elkövető élethű gumimaszkot használt.

Cobra 11 15-06-14


szerző:
2015.06.14. 19:50
Cobra 11 15-06-14

Cobra 11: 16. évad, 10. rész - Herr Markwart rendőrségi pszichológus, de képtelen boldogulni tinédzser lányával, Juliával. A lány egy képet készít az utcán egy telefonnal, s a készüléket apja zsebébe teszi, aki nem hiszi el a lányának, hogy ezért üldözik őt a rosszfiúk. Ám a bűnözőknek olyan fontos a felvétel, hogy a gyilkosságtól sem riadnak vissza.

Cobra 11 15-06-11


szerző:
2015.06.11. 22:25
Cobra 11 15-06-11

Cobra 11: 19. évad, 13. rész - Semir rémálomból ébred. Andreát meglőtték, az életéért küzd. Amikor egy étteremben randiznak, még nem gondolja, hogy a rémálom valósággá válhat egy adathordozó miatt, amit a zsebébe csempésznek. A pendrive-ot egy konzulátusról lopták el, amikor értékeket kerestek a konzul irodájában. A betörők azonban nagy bajba kerülnek, mert egy könyörtelen alvilági banda vadászik rájuk, ezért rejtik észrevétlen Semir zsebébe az adathordozót. Ám ettől kezdve Andrea és Semir élete is veszélyben van.

A Király utcai lövöldözők menekülhettek

Autósüldözés Budapesten! Hétfőn hajnalban a rendőrök a Margit hídtól nem messze akartak ellenőrizni egy kocsit, de a sofőr elhajtott. A rendőrök üldözni kezdték, végül a kocsi a Külügyminisztérium előtt egy beton oszlopba csapódott. Ketten voltak benne, elszaladtak, egyiküket később elfogták. A csomagtartóban fegyvereket is találtak, és az is kiderült, hogy a sofőrt és utasát egy áprilisi belvárosi lövöldözés miatt keresték.

Cobra 11 15-06-07


szerző:
2015.06.07. 19:50
Cobra 11 15-06-07

Cobra 11: 16. évad, 9. rész - Ben a lakásából látja, hogy egy férfit hidegvérrel lelőnek az utcán. Kiderül, hogy a férfi munkahelyén új anyagokból kifejlesztett csúcstechnikai fegyverek kifejlesztésén dolgoztak, és hogy a fegyvereket időközben ellopták. A nyomozóknak égetően sürgős megtalálni őket, mert beláthatatlan következményei lehetnek, ha bevetik őket.

Cobra 11 15-06-04


szerző:
2015.06.04. 22:30
Cobra 11 15-06-04

Cobra 11: 19. évad, 6. rész - Az autópálya-rendőrség két régi tagját mutatja be Krüger a kollégáknak, akik a 30 évvel korábban, a kezdetekkor az őrsön dolgoztak. Semirt felhívja fiatalkori nagy szerelme, Sina. Amikor találkoznak, Sina azt mondja, mindenkit meg akarnak ölni a régi társaságból. Mielőtt a részletekre térne, őt is meggyilkolják. Semir és Alex eleinte arra gyanakszanak, hogy egy régebbi autóbaleset áldozatainak fia a tettes.

19. évad, 6. rész - Régi idők


szerző:
2015.06.04. 21:20
19. évad, 6. rész - Régi idők

Az autópálya-rendőrség két régi tagját mutatja be Krüger a kollégáknak, akik a 30 évvel korábban, a kezdetekkor az őrsön dolgoztak. Semirt felhívja fiatalkori nagy szerelme, Sina. Amikor találkoznak, Sina azt mondja, mindenkit meg akarnak ölni a régi társaságból. Mielőtt a részletekre térne, őt is meggyilkolják. Semir és Alex eleinte arra gyanakszanak, hogy egy régebbi autóbaleset áldozatainak fia a tettes.

19. évad, 16. rész - Elrabolva (évadzáró epizód)

Semirt lánya, Dana hívja fel telefonon Brüsszelből. A beszélgetésből csak annyi derül ki, hogy Dana bajban van, majd a vonal megszakad, s a lányt már nem lehet újra elérni. Semir azonnal Brüsszelbe utazik, hogy segíthessen, de úgy tűnik, Dana nyomtalanul eltűnt. Ráadásul Semirnek meggyűlik a baja a belga rendőrséggel is. Alex társa után indul Brüsszelbe.

Cobra 11 15-05-24


szerző:
2015.05.24. 19:50
Cobra 11 15-05-24

Cobra 11: 19. évad, 15. rész - Betörnek egy bankár villájába. A bankár testőre, Matthias üldözőbe veszi a rablókat. Kiderül, hogy a testőr korábban rendőr volt, de egy baleset véget vetett a karrierjének. Matthias szeme fénye a bankár kislánya, Sophie, s amikor a lányt elrabolják, Matthias mindent elkövet, hogy a nyomára akadjon. Eközben fényderül a testőr féltve őrzött titkára is.

19. évad, 15. rész - Több mint testőr

Betörnek egy bankár villájába. A bankár testőre, Matthias üldözőbe veszi a rablókat. Kiderül, hogy a testőr korábban rendőr volt, de egy baleset véget vetett a karrierjének. Matthias szeme fénye a bankár kislánya, Sophie, s amikor a lányt elrabolják, Matthias mindent elkövet, hogy a nyomára akadjon. Eközben fényderül a testőr féltve őrzött titkára is.

Bizarr autós üldözés az Egyesült Államokban

Egy középkorú férfi rendkívül lassan haladt, de nem akart megállni Los Angelesben. Nyomában vagy tíz rendőrautó haladt. Végül egy hajléktan vetett végett az üldözésnek, de ő sem járt jól.

CSIGATEMPÓ: A legfurcsább autós üldözés, amit csak látott a világ

Nem diktáltak vad tempót, nem volt vakmerő manőver sem. A volánnál ülő férfi kocsija oldalára papírokat ragasztott, amelyeken az állt: „Győzelmi parádé”, valamint „A háborúnak vége, győztünk”. Csak ritkán gyorsított fel 20 kilométer per óra fölé, és folyamatosan vészvillogózót. A rendőröket egy szolgálaton kívüli tűzoltó értesítette a furcsa sofőrről, ezután eredtek a nyomába.

Cobra 11 15-05-17


szerző:
2015.05.17. 19:50
Cobra 11 15-05-17

Cobra 11: 19. évad, 14. rész - Semir a közeli bank riasztóját hallva bankrablók nyomába ered. Közben Alex is üldözőbe veszi őket, s az egyik elkövetőt utolérve alig akar hinni a szemének. Jaqueline-t pillantja meg, akivel szinte testvérekként együtt nevelkedtek, ezért egérutat ad a nőnek. Hogy az ügy szálait felderítsék, Alex beépül egy motoros kaszkadőrbandába, nem sejtve, hogy a banda tagjai pontosan tudják, ki ő.

Cobra 11 15-05-10


szerző:
2015.05.10. 19:50
Cobra 11 15-05-10

Cobra 11: 19. évad, 12. rész - Az idős Johannest meggyilkolják az autópályán. Semir és Alex csodálkozva értesülnek arról, hogy a koros férfi páncélozott autót vezetett. Az áldozatról kiderül, hogy feleségével együtt hírszerzőként szolgáltak a hidegháború idején, ám valaki elárulta őket. Johannes felesége mindenáron a végére akar járni az ügynek. Semirt és Alexet megdöbbenti az idős hölgy felkészültsége, aki csak a saját feje után megy, és nem bízik senkiben.

Cobra 11 15-05-03


szerző:
2015.05.03. 19:50
Cobra 11 15-05-03

Cobra 11: 19. évad, 11. rész - Két fiatal lány testükre erősített robbanószerkezettel érkezik a bankba. Semir és Alex üldözőbe veszik a járművet, amelyikkel elhajtanak. Hogy egérutat nyerjen a sofőr, kiteszi az egyik lányt, aki szembesétál a forgalommal az autópálya közepén, hatalmas káoszt okozva ezzel. A gyanú a lányok apjára terelődik.

Cobra 11 15-04-26


szerző:
2015.04.26. 19:50
Cobra 11 15-04-26

Cobra 11: 19. évad, 10. rész - Amikor az elrabolt gyereket, Felixet kiszabadítják, és a bűnösök bíróság elé kerülnek, a kisfiú mindenkire haragszik, mert úgy érzi, nincs igazság, anyja gyilkosait felmentik. Alex és Semir nem adják fel, le akarják buktatni a megbízókat, bármilyen magas pozícióban legyenek is. S most már Frau Breuer is segít Semiréknek. Felix Alex egykori nevelőanyjához kerül.

Cobra 11 15-04-19


szerző:
2015.04.19. 19:50
Cobra 11 15-04-19

Cobra 11: 19. évad, 9. rész - Alex közel kerül egy kisfiúhoz, akit anyja egyedül nevel. Épp elválik tőlük, amikor bankrablók lelövik az anyát, a gyereket pedig magukkal viszik. Alex személyes ügyének tekinti. Felkeresi egykori főnökét a börtönben, mert a végére akar járni egykori letartóztatásának. Frau Breuer azonban hallgat, mert egykori cinkosai nagyon magas körökben mozognak, és félti az életét.

Cobra 11 15-04-12


szerző:
2015.04.12. 19:50
Cobra 11 15-04-12

Cobra 11: 19. évad, 8. rész - Alex nem tud túllépni az éveken, amiket ártatlanul töltött a börtönben. Annyit tud, hogy mindazok, akik rákenték a bűncselekményeket, meghaltak egy robbanásban. Ám a véletlen úgy hozza, hogy egyik halottnak vélttel, egy drogkészítővel, találkozik. Az őrsön ellenőrzik a másik két halottnak nyilvánított korrupt rendőr adatait, és kiderül, mindkettejük családja Palermóba költözött. Semirnek feltűnik a palermói szál, és mivel bízik Alexben, Krügerrel mindent elkövetnek, hogy tisztázzák őt.

Előzetes: Autós üldözés lett a közúti igazoltatásból

A rendőrök szerdán akartak megállítani egy terepjárót a 41-es úton a Szabolcs megyei Napkor közelében. Csak a papírjait akarták ellenőrizni, de a lesötétített ablakú kocsi sofőrje nem állt meg. Egy földúton végül elakadt a terepjáró, a vezetője még ekkor is megpróbált elfutni.

Elítélhetik a nőt, aki a tolvaj nyomába eredt

2012 decemberében egy lámpánál várakozó autó ablakát betörték és ellopták a sofőr táskáját.  Az autót vezető hölgy, Andrea kétségbeesetten követni kezdte a motorosokat, egészen a baleset pillanatáig, amikor a motor kicsúszott az egyik kanyarban. A motort vezető férfi elszaladt, az utas pedig eszméletlenül feküdt a földön, később pedig meghalt. Andreának halált okozó közúti veszélyeztetés büntette miatt kellett felelnie a bíróságon, ami mára emberöléssé módosult. A vádakról vele és az ügyet jól ismerő Magyar Györggyel beszélgettünk.

Cobra 11 15-03-29


szerző:
2015.03.29. 19:50
Cobra 11 15-03-29

Cobra 11: 19. évad, 7. rész - Semirék egysége amerikai kommandósokkal gyakorlatozik. Épp egy túszdrámát modelleznek, amikor Jessie észrevesz egy menekülő férfit a bámészkodók között, akire egy terepjáróval vadásznak. Kiderül, hogy a férfi három éve halottnak hitt férje, aki beépült egy drogügylet felderítése során, és a vizsgálat szerint meghalt egy robbanás során. A felfedezés után Jessie élete is veszélybe kerül.

Cobra 11 15-03-22


szerző:
2015.03.22. 19:50
Cobra 11 15-03-22

Cobra 11: 19. évad, 5. rész - A kölni tartományi ügyészség egyik nagy figyelemmel kísért tárgyalására egy férfi bejuttat egy fegyvert azt bizonyítandó, hogy létezik egy anyag, mellyel a fémdetektor nem mutatja ki a fegyvereket. Épp a tárgyaláson jelenlévő tévéstábok közvetítését használja fel arra, hogy reklámot csináljon terrorista körökben az oldatnak, és eladja a legmagasabb áron. Mivel ez az anyag veszélyeztetné az egész világot, a készletért cserébe kénytelenek szabadon engedni. Ám kiderül, hogy a lopott képlettel már egy labor gyártja az utánpótlást.

Cobra 11 15-03-15


szerző:
2015.03.15. 19:50
Cobra 11 15-03-15

Cobra 11: 19. évad, 4. rész - Semir elviszi Andreát egy családi ünnepre. Mivel a törökök elég konzervatívok, a rokonainak nem mondja el, hogy elváltak, ám megjelenik Andrea új társa, Robert, és minden kiderül. Semir épp akkor lép ki a házból, amikor Andreát el akarják rabolni.

Cobra 11 15-03-08


szerző:
2015.03.08. 19:50
Cobra 11 15-03-08

Cobra 11: 19. évad, 3. rész - Egy közismert szívsebész 18 éves lányát elrabolják. A rendőrség beköltözik a professzor házába, hogy amikor a túszejtő jelentkezik, be tudják mérni a hívást. Egy kétségbeesett fiatal lány jelentkezik a váltságdíjért, de egyelőre nem lehet tudni, ki és mi áll az emberrablás mögött.

Embercsempészeket üldöztek a rendőrök

Filmbe illő akcióban fogtak el embercsempészeket Zala megyében. 16 embert zsúfoltak egy furgonba, így akrtak Olaszországba jutni. Lentiben próbálták megállítani őket a rendőrök, de nem sikerült nekik. Üldözés kezdődött. A szlovén határnál érték be a kisbuszt. Ketten futva próbáltak tovább menekülni, de a rendőrök őket is elkapták egy közeli benzinkúton.

Cobra 11 15-03-01


szerző:
2015.03.01. 20:00
Cobra 11 15-03-01

Cobra 11: 19. évad, 2. rész - Semir és alkalmi partnere, Alex a fogdában kötnek ki, miután alaposan belekeverednek a Kontra nevű ökoterrorista szervezet akciójába. Rájöttek, hogy az energetikai cég vezetője, akit túszul ejtenek, valójában a terroristák titkos megbízója, ám ezt semmivel sem tudják bizonyítani. Krüger és a kollégák azonban a segítségükre sietnek.

Cobra 11 15-02-22


szerző:
2015.02.22. 19:55
Cobra 11 15-02-22

Cobra 11: 19. évad, 1. rész - Egy radikális csoport nagyszabású merényletet tervez az energetikai ipar létesítményei ellen. A börtönből szabaduló egykori zsarut, Alexet felkeresi egyik barátja, aki megszökött a börtönből. Alex megígéri, hogy segít neki. Semir senkit nem fogad el társnak maga mellé. Alexet is bűnözőként kezeli eleinte, de végül mégis esélyt ad neki.

Politikust és újságírókat kergetett a feldühödött markolós

A kamera azt veszi, hogy az újságírókat és a politikust szállító autót egy markoló veszi üldözőbe. Felemeli a kanalát, rátapad a kocsira, amit a benne ülők nem tudtak máshogy értelmezni, mint fenyegetést. Mindez a cikói hulladéklerakó telepen történt tavaly ősszel. A politikus és az újságírók egy állítólagos környezetszennyezési ügyben kutattak. Az önkormányzati cég telepén azonban nem voltak szívesen látott vendégek. A történet szereplőivel Moskovics Judit találkozott.

A rendőrség szerint semmi sem történt

A rendőrség szerint semmilyen bűncselekményt nem követett el, de még szabályt sem sértett az a markoló vezető, aki újságírók autóját üldözte tavaly szeptemberben Cikón. Az esetről videó is készült. A kocsiban ült Hadházy Ákos, az LMP akkori önkormányzati képviselője is. A politikus, a nyomozás eredménye után azt mondta az RTL Híradónak: "a magyar rendőrség menjen a fenébe!"

Hajsza a sztrádán szemben a forgalommal

Az autópályán, szemben a forgalommal menekültek a tolvajok. A rendőrök csaknem kétszáz kilométeren keresztül, Nyíregyházától egészen Heves megyéig üldözték őket.
 

Előzetes: Hajmeresztő hajsza


szerző:
2014.11.20. 15:41
Előzetes: Hajmeresztő hajsza

Az autópályán, szemben a forgalommal menekültek a tolvajok. 6-kor az RTL Híradóban kiderül, hogyan kapták el végül őket.
 

Részegen, bedrogozva is lefutotta a rendőrt

Sörözött, drogozott és lopott autóval menekült a rendőrök elől egy 33 éves férfi Tatabányán. Videó is készült az üldözésről, már több mint tízezren látták az interneten.
 

NÉZŐI: Így üldözték a bedrogozott autótolvajt

Szirénázva üldözik a rendőrök a fehér autót. Szinte egyszerre nyílik a két autó ajtaja, még össze is csapódik. A menekülő gyorsabb volt, másodpercek alatt kipattant az autóból és eliszkolt. A járőr egy pillanatra tétovázik, hogy kollégájának segítsen-e, aki az autó két utasát tartotta vissza. Aztán mégis a férfi után kocogott, de az egérutat nyert. Többen az ablakból figyelték az eseményeket.
 

Előzetes: Sörözött, drogozott, kocsit lopott

Több liter sört ivott, drogozott, majd ellopott egy autót egy tatabányai férfi, aki balesetet is okozott a kocsival. Ezt vették észre a rendőrök, akik utána eredtek. Az elfogás részletei 6-kor az RTL Híradóban.
 

Előzetes: Akciófilmbe illő jelenetek Veszprém megyében

Több tíz kilométeren át üldöztek a rendőrök két besurranó tolvajt. A menekülők még egy rendőrautónak is nekimentek, végül egy kukoricásban kiugrottak kocsijukból és elfutottak. Az üldözés részleteit elmondjuk 6-kor a Híradóban!

LÖVÖLDÖZÉS: Filmbe illő rablás, üldözéssel

Több százmillió forintot zsákmányolt az a fegyveres banda, akik kiraboltak két kínai férfit a XVII. kerületben. Áldozataikat megkötözték, lefújták őket gázspray-vel, majd miután megszerezték a pénzt rejtő táskákat, elmenekültek. A két férfi azonban ki tudott szabadulni, és üldözni kezdték támadóikat, akik a Pesti úton nyolc lövést adtak le rájuk. A sértettek emiatt egy fának csapódtak, a rablóknak pedig sikerült elmenekülniük, a rendőrség egyelőre keresi őket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való