KERESÉS search-close

útlezárás

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "útlezárás"

Sötétség borult a tiltakozókra a 6-os főút egy szakaszán

Sötétség borult a szakszervezetek által szervezett pécsi forgalomlassító demonstráció résztvevőire hétfőn és kedden reggel. A 6-os főút egy forgalmas szakaszának egyik sávját foglalták el hajnalban a tüntetők, egy idő után azonban mindkét nap lekapcsolódott a közvilágítás éppen azon a néhány méteren, ahol a félpályás útlezárást tartották.

Országos sztrájkkal és útlezárással fenyegetnek a dühös tüntetők

Hiába volt nagyon hideg és hiába esett a hó, jó sokan kimentek szombaton a szakszervezetek, az ellenzéki pártok és civilek közös tüntetésére. Találkoztunk húsüzemben dolgozó házaspárral, egyetemista sráccal, DK-s asszonnyal, akinek a jobbikosokkal sincs már baja, szóval sokféle ember vonult a Hősök terétől a Kossuth térig. Ez volt az a tüntetés, aminek a végén sztrájkot és útlezárásokat is bejelentettek, ha a kormány nem teljesíti a követeléseket.

Országszerte folytatódnak a tüntetések!

Nem hagy alább az elégedetlenség. Szerda este és csütörtök napközben országszerte újabb tüntetéseket tartottak, és útlezárásokkal is tiltakoztak az új túlóratörvény ellen. Bécsben és Varsóban a magyar nagykövetségnél is volt tüntetés, Budapesten pedig az ellenzéki frakciók közösen kérték Tarlós István főpolgármestert, hogy a fővárosi cégeknél ne alkalmazzák a törvény rendelkezéseit.

Útlezárással csatlakoztak a budapesti tüntetőkhöz

Tüntetők lezárták az országból kivezető utat a Borsod megyei Bánrévén, a határátkelőhelynél. A félpályás útlezárással a túlóratörvény ellen tiltakoztak, és így fejezték ki szolidaritásukat a budapesti demonstrálókkal.

Útlezárást, sztrájkot ígérnek

Demonstráció, útlezárás, sztrájk. Ezt ígérik a szakszervezetek, ha a parlament elfogadja az általuk rabszolgatörvénynek nevezett módosítást. Az MSZP és a Párbeszéd népszavazást kezdeményezne az ügyben, és azt követelik, hogy a parlament újra vegye napirendjére a Munka Törvénykönyve módosításáról szóló vitát. A Fidesz kitart amellett, hogy a Kósa Lajos által kidolgozott új jogszabály a munkavállalók érdekeit szolgálja.

Közlekedési káosz a Csepel-szigeten

Negyedmillió ember hétköznapjait keserítheti meg, a Csepel-szigetet az útlezárások szinte elvágták a külvilágtól.

3 napig nehéz lesz közlekedni Budapesten

Útlezárásokra és korlátozásokra kell számítani holnaptól Budapesten. Kínai-közép-európai csúcstalálkozót tartanak a fővárosban, ezért szerdáig több helyen tilos lesz parkolni és autózni, de a tömegközlekedést is megkavarja a delegációk érkezése.

Dugók az útlezárások miatt

Útlezárások, dugók és ingerült autósok Budapesten. A hétvégi repülős verseny miatt már pénteken zárva volt a budai és a pesti rakpart jó része, illetve a Lánchíd, emiatt az egész belvárosban alig lehetett közlekedni. A legtöbb korlátozás vasárnap estig érvényben lesz, de a rakpartok lezárt szakaszait csak hétfőn hajnalban adják vissza az autósoknak.

Mindketten szörnyethaltak


szerző:
2016.12.10. 20:53
Mindketten szörnyethaltak

Mindkét sofőr szörnyethalt, amikor összeütközött két, egymással szemben haladó autó a nyolcas főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán szombaton.

Dugóról dugóra


szerző:
2015.10.12. 22:00
Dugóról dugóra

Nem hinnénk, hogy van téma, ami a budapestieket és a Budapestre autóval járókat gyakrabban és erősebben dühíti, mint a közlekedés. Építkezések az autópályák bevezető szakaszain, Széll Kálmán tér, fonódó villamos, mindez egyszerre, hármas metró, bontások és útlezárások érzésünk szerint össze-vissza és tetszés szerint – és láthatáron a dugódíj. Meghívtuk a fővárosi közgyűlés illetékes képviselőit.

Monszunszerű esővel jött az ősz

Monszunszerű esővel érkezett meg az ősz, az ország egyes részein 30 miliméter is esett nap közben. Az eső miatt sok baleset történt, Budapesten reggel óriási dugók voltak, részben az útlezárások, részben több baleset miatt. Ezekben a szakadó eső is szerepet játszott.

Tömegeket várnak a budapesti tűzijátékra

A legfrissebb adatok alapján megtartják az augusztus 20-i budapesti tűzijátékot. Délelőtt még bizonytalan volt a helyzet, az ország több pontján programokat mosott el az eső. A tűzijáték este 9 órakor kezdődik, a belvárosban több hidat és utat már lezártak emiatt. A rakpartok környékén már gyülekeznek az emberek.

Újabb futóverseny, újabb dugók a fővárosban

Rövid időn belül harmadszor zárták le a belváros útjait sportrendezvény miatt. Ma 11 kilométeres futóverseny volt. A főpolgármester 2010-ben azt ígérte, véget vet a hétvégi útlezárásoknak. 2012-ben szigorítottak a rendeleten, de idén is több futóverseny lesz még a belvárosban. A szocialisták szerint nem önmagában a versenyekkel van a baj, hanem azzal, hogy nélkülük is dugók vannak a városban.

Csúszva-mászva vágják a löszön a fát

Teljesen lezárták a 7-es főutat Fonyódnál, mert kivágják a veszélyes fákat az évtizedek óta omladozó löszfalról. Elképesztő körülmények között dolgoznak a szakemberek, van, ahol szinte függőleges a partfal és csak csúszva-mászva tudják megközelíteni a fákat. Több százat kell kivágniuk. Aztán megnyitják a főutat, de csak félpályán. A korlátozás egész nyáron marad.

Halálos kamionbaleset


szerző:
2015.03.27. 18:05
Halálos kamionbaleset

A sofőr meghalt és 15 tonna kávé borult péntek kora reggel Pécs közelében az autópálya melletti árokba egy kamionbalesetben. A félpályás útlezárás késő estig elhúzódhat.

Minden utat lezár a BKK?

Felújításokra, útlezárásokra, megváltozott útvonalakra és tömegközlekedésre, illetve óriási dugókra kell számítani hétfőtől Budapesten. Mi vár ránk a következő hónapokban?

RTL II: Autós tüntetők zárták le a Lánchidat

Tüntetők 50 autóval szerda este lezárták a Lánchidat. A környéken majdnem két órán át teljesen megbénult a közlekedés. A demonstrálók ahhoz a csoporthoz tartoznak, akik eredetileg az útdíj ellen terveztek tiltakozást március elsejére. Ez akkor meghiúsult, mert a rendőrség nem engedélyezte. A szervezők már akkor azt ígérték, nem mondanak le az útlezárásokról és bármikor lehetnek spontán megmozdulások. Most azt közölték, a kormány antidemokratikus intézkedései miatt tiltakoznak. A főszervező külön is megemlítette, hogy szerinte megszűnt az Alkotmánybíróság függetlensége. A tüntetők végül a rendőrök felszólítása után elhagyták a Lánchidat.

Útlezárással tiltakoztak Budaörsön

Alig félórája ért véget az a megmozdulás, amelyet civilek szerveztek az útdíj kiterjesztése ellen. Háromból két sávot lezártak egy órára az M7-es autópálya budaörsi bevezető szakaszán. Azt mondták, ez még csak a kezdet, ha nem lesz változás, januárban az ország 20-25 pontján egyszerre zárják le az utakat.

Fókusz 14-12-15


szerző:
2014.12.15. 19:25
Fókusz 14-12-15

Fókusz: Reggeli csúcs - Riporterünk nekivágott Budapest legzűrösebb útjainak, de megúszta a giga-dugót. Mi történhetett? Átalakulás - A Fókusz 5 évvel ezelőtt már forgatott a magyar lánnyal, aki majdnem világszépe lett! Edinára rá sem fognak ismerni! Ákos a csúcson – Dupla teltház az Arénában, a zenészt még az öltözőbe is követthettük kameránkkal.

Előzetes: Totális közlekedési káosz várható hétfőn

A legforgalmasabb szakaszokon félpályás útlezárással tiltakozik a LIGA és több más szakszervezet a kormány munkavállalókat sújtó intézkedései ellen. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.   


 

Fókusz 14-12-02


szerző:
2014.12.02. 19:25
Fókusz 14-12-02

Fókusz: Megfagyott világ - Kidőlt fák, leszakadt vezetékek, elzárt települések. Senki sem gondolta volna, hogy ennyi bajt tud okozni az ónos eső. Jégbe zárva - Bejutottunk a világtól elzárt településekre. Nagykovácsiban az óvodában melegedtek a szülők is. A legszegényebb magyarok - Egy tévé riport döbbentette meg a svéd nézőket. Magyarországon akkora a szegénység, mint Afrikában?

Gazdátlan betontömbök a lakóparknál

Mindenki tagad, ezért továbbra sem tudni, hogy ki és miért zárta le betontömbökkel Budapesten a Kismartoni út Népliget felőli végét. Múlt hét vasárnap a mentők a torlasz miatt nem tudtak eljutni a teniszpályáig, és egy 61 éves férfi meghalt mire gyalog beértek. A teniszakadémia már többször próbálta elvitetni a kordonokat.

Dugókban ülhetjük végig az iskolakezdést

A szakember szerint idén nem bénul meg annyira a közlekedés a fővárosban, mint az elmúlt években.

Útlezárások országszerte


szerző:
2011.06.29. 19:10
Útlezárások országszerte

Több mint 40 helyen félpályás útlezárással tiltakoznak a szakszervezetek a kormány intézkedései ellen.

Kamionok keserítik meg az életüket

A 86-os út mellett élők tömegesen indíthatnak kártérítési pereket az állam ellen.

Fürdőzik az Erzsébet híd


szerző:
2011.03.12. 10:26

Üres volt a felrobbant ház


szerző:
2010.11.28. 09:57
Üres volt a felrobbant ház

Senki sem tartózkodott a felrobbant házban, Komáromban. Egy szivárgó gázpalack okozta a balesetet.

Le van zárva fél Budapest


szerző:
2010.09.11. 11:05
Le van zárva fél Budapest

Jelentős forgalomkorlátozásokra lehet számítani vasárnapig a triatlonvébé miatt. BKV-járatokat is érintenek a lezárások.

Nem érdemes autóval menni a tűzijátékra

Lezárások, parkolási tilalom, rendezvények. Erre lehet számítani pénteken Budapest belvárosában.

Keresztbe tett a csatornázás Veszprémnek

A város minden főútvonalán bontják az utakat és a legtöbb mellékúton is nehézkes a közlekedés.

Káosz Veszprém utcáin


szerző:
2010.07.23. 20:46
Káosz Veszprém utcáin

A város minden főútvonalán bontják az utakat és a legtöbb mellékúton is nehézkes a közlekedés.

További útlezárások az áradások miatt Borsodban

Nem apad a Bódva, több települést továbbra sem lehet személykocsival megközelíteni, Szalonnán figyelőszolgálatot tartanak.

Az árvíz és a belvíz is gondokat okoz

Több utat le kellett zárni Borsod megyében a Sajó és a Tisza áradása miatt.

Útlezárások az áradás miatt


szerző:
2010.02.27. 19:04
Útlezárások Borsodban vízátfolyás miatt

Négy utat zártak le vízátfolyás miatt vasárnap Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Útlezárással tiltakoznak a bűz ellen

A gombatermesztő cég miatt a helyiek szerint elviselhetetlen szag terjeng.

Kétnapos éjszakai útzár az M3-ason

Július 20-án és 21-én éjszaka, 22 és reggel 5 óra között mindkét irányban Gödöllőnél.

Útlezárás heves pénzeső miatt


szerző:
2009.05.14. 15:00
Útlezárás heves pénzeső miatt

Le kellett zárni egy német autópályát, miután egy autóból kirepült 23 ezer euró.

Hiába az utcai balhé, továbbra sincs járda

Újból lezártak egy utat a reggeli csúcsban a szigetszentmiklósiak, immár harmadszor.

Bedugulhat a belváros Budapesten


szerző:
2009.04.19. 09:18
Bedugulhat a belváros Budapesten

Három nagy rendezvény miatt kell forgalomkorlátozásokra számítani Budapesten.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való