KERESÉS search-close

úszótábor

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "úszótábor"

Nyári úszótáborból rémálom: Vince édesapja mai napig a felelősöket keresi

Vince egyhetes nyári úszótáborban volt, most éberkómában fekszik. A 7 éves kisfiú egy vízicsúszda medencéjében merült el, és majdnem 6 és fél percig volt víz alatt. Édesapja mai napig nem érti, hogy történhetett meg mindez. Az ügyben hamarosan ítéletet hoznak, de bűncselekménnyel csak az úszómestert vádolják. Pedig az apa szerint másokat is felelősségre kellene vonni.

Terápiás úszótábor gyerekeknek

Úszótábor koraszülött és sérült gyerekeknek. A Gézengúz Alapítvány napközis táborában a terapeuták a vízben olyan eszközökkel dolgoznak, amik javítják a gyerekek egyensúlyérzékét. Az alapítvány szakmai vezetője szerint a koncentrált mozgásterápia látványosan gyorsítja a gyerekek fejlődését. Ami azért is fontos, mert a jó egyensúlyérzék a mindennapi dolgokhoz elengedhetetlen.

Újraélesztették a kisfiút az élményfürdőben

Újra kellett éleszteni egy 7 éves kisfiút a nyíregyházi élményfürdőben kedd délelőtt. A gyerek a csúszdáknál merült el a vízben, azt egyelőre nem tudni miért. Társaival úszótáborban volt a fürdőben, amikor elmerült a medencében. Az úszómester, amint észrevette, azonnal a partra húzta és elkezdte újraéleszteni. De úgy tudjuk, a kisfiú percekig a víz alatt volt, mire észrevették. Életveszélyes állapotban vitték kórházba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való