KERESÉS search-close

újszentiván

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "újszentiván"

Darázscsípés: nem tudták, hogy allergiás

Nem tudott róla a család, hogy allergiás a darázscsípésre - ezt mondták az RTL Híradónak annak a 48 éves férfinak a hozzátartozói, aki múlt héten halt meg az újszentiváni óvoda építkezésén. Úgy tudjuk, megcsípte egy darázs, rosszul lett, elesett, és beverte a fejét.

Közmunkások: Úgy táncolnak, ahogy a polgármester fütyül

Utcát sepernek, falevelet gereblyéznek, hogy valahogy kitöltsék a munkaidőt. Ez az általános kép a közmunkásokról. Boros Kriszta járt két olyan településen, ahol teljesen más feladatot osztanak nekik. Újszentivánon nők betonoznak, nehéz, sóderrel teli talicskát tolnak, napi 8 órában. Előfordult, hogy délben telefonált a polgármester, hogy túlórázni kell. Aki nem vállalta, az nem dolgozhatott tovább. Hajdúbagoson pedig a polgármester erdejében dolgoznak a közmunkások télen-nyáron. És a polgármester álmait valósítják meg az adófizetők pénzéből.
 

Bosszúból rúgták ki a közmunkásokat

Polgármesteri bosszú Újszentivánon. Nem akartak túlórázni, állítólag ezért rúgta ki egy hete a polgármester az egész közmunkás brigádot a Csongrád megyei faluban. Legalábbis ezt állítja három asszony egy internetes videóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való