KERESÉS search-close

új szereplő

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "új szereplő"

Új szereplő érkezik a Barátok köztbe!

Illés Máté karakterét mostantól Kiss Lénárd fogja alakítani, aki Puha Kristófot váltja le. Nézzétek meg Lénárd első jelenetét!

Igaz a hír: hét év után új szereplő alakítja az egyik kedvelt Barátok közt karaktert!

Izgalmas és fordulatos részekre számíthatnak a sorozat nézői, sőt, új szereplőt is köszönthetnek a Mátyás király téren.

Te tudod, ki az a fiatal nő Somogyi Levente oldalán?

Az ismeretlen hölgyemény óriási meglepetést tartogat a nézőknek. 😲😍

Extra videó: ismerd meg a Barátok közt legújabb szereplőjét!

A híres sorozat legújabb szereplője Epres Adél, Novák Laci unokahúga. A karaktert Papp Barbara kelti életre, akitől megkérdeztük, hogyan érzi magát a stábban, milyen volt az első forgatási napja, és hogyan is jellemezné az általa megformált Adélt.

Ismerd meg a Barátok közt szexi tanár urát!

Karalyos Gábor az RTL Klub Reggeli műsorában mesélte arról, hogyan érzi magát a híres sorozat forgatásain, és mit szól az általa alakított karakterhez.

Bemutatjuk a Barátok közt legújabb szereplőjét!

Mihályi Réka most debütált a Mátyás király téren. A színésznő a Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, miért kellett többször megszakítani a forgatásokat, és miért érzékenyül el, ha a sorozatra gondol.

Tudj meg többet az új szereplőnkről!

Hallgatag figura, tele titokkal. Este debütál nálunk Pesák Ádám, aki új rovatunkban, a Tabuk nélkülben mutatkozik be nektek. Mit gondoltok, szerinte mi az erőssége, vonzereje?

Új szívtipró a Barátok köztben!

Holnap este egy titokzatos, ismeretlen férfi lép be a Mátyás király tériek életébe. A sármos idegen úgy összekuszálja majd a szálakat, hogy azt öröm lesz nézni! Pesák Ádám, a Budapesti Operettszínház színésze élvezi a változatos munkát, ami a forgatással jár, imádja a kaszkadőrös jeleneteket és a menő autóját, amivel a karaktere furikázik. Április vége óta forgat, de máris igazi csapattag. De hogy hogyan csöppent bele a művészvilágba anno? Nézzétek meg, mit mesél erről Ádám! Holnap pedig folytatjuk az ismerkedést, mégpedig a szerelem témaköréről faggatjuk új színészünket. Tabuk nélkül, exkluzív tartalmak csak nektek!

Jó hír A mi kis falunk rajongóinak!

A színészek már belevetették magukat a munkába és Kapitány Iván rendező vezényletével elindult A mi kis falunk harmadik évadának forgatása.

Új szereplővel bővül a Barátok közt

Bátyai Éva a vérbeli Barátok közt fanatikusoknak már ismerős lehet. Hiszen nem is annyira új a Mátyás király téren: volt már itt korábban...

Nézd meg, ki lesz a Barátok közt legújabb szereplője!

Nehogy lemaradj a ma esti részről, ugyanis új karakter tűnik fel a Mátyás király téren!

Bréking! Ma este egy igazi sztár tűnik fel a Barátok köztben!

A sorozat már többször meglepte rajongóit, és egy-két jelenet erejéig olyan szereplőket kértek fel a készítők, akik különleges meglepetést okoztak a nézőknek. Ez most sem lesz másképp, mutatjuk, kit láthatunk ma este a Mátyás király téren.

Új szereplő érkezett az Éjjel-Nappal Budapestbe!

Három évvel ezelőtt egy új szerepelő érkezett a sorozatba. A félig mongol származású lány jól felkavarta az állóvizet. A lányok féltékenyek lettek rá, a fiúk pedig egymással versengve csapták a szelet neki. Na de ki ő? Hol volt eddig Alexa?

Új szereplő érkezik a Barátok köztbe! Csütörtökön tapadjatok a képernyőre!

Izgalmas hét kezdődött a Mátyás király tér életében: Miki és Attila hihetetlen zűrbe keveredett, Emília teljesen összeomlott Félix miatt, és ha ez még mind nem lenne elég, csütörtökön egy fiatal srác fogja még ennél is jobban felforgatni a dolgokat.

Bemutatjuk a Barátok közt legújabb szívtipróját!

Az új szereplőt igazából nem is kell nagyon bemutatnunk, hiszen Gáspár Andrást már ismerhetik a néző. A színész ugyanis a színházrajongók mellett a tévénézőknek is ismerős lehet, hisz másfél évtizeddel ezelőtt egy zenei vetélkedőt vezetett az RTL Klubon. Két évvel ezelőtt pedig a Mátyás király téren tűnt fel.

Lili meglepi Ádámot

Hanna vendége igen meglepi Ádámot. Úgy tűnik a lány nemcsak vacsorára jött hozzájuk, szívesen maradna kicsivel tovább.

Váratlan fordulat! Új szereplőt üdvözölhetünk a Barátok köztben

Hogy ki is ő? Fiatal, gyönyörű, és rendkívül tehetséges. Ami biztos, üde színfolt lesz a Mátyás király tér lakói életében.

A héten új szereplő érkezik a Barátok köztbe! Megjelenik Cuki!

Emlékeztek még Cuki kutyára? A csúnyácska, öregecske kutyus kerestetik versenyének győztesére? Hamarosan láthatjátok végre a kis kedvenceteket szaladgálni, szimatolni, ugatni a Mátyás király téren.

Barátok közt: Cuki kutyus megismerkedik Vili bácsival

Cuki nincs zavarban a kamerák előtt, izeg-mozog, jön-megy, és felhőtlenül ismerkedik a sorozatbeli társával, azaz Vili bácsival. Szerelem első látásra.

Deniz Cakir színésznő alakítja Szulejmán eddig nem látott testvérét

Sah Szultána érkezése felborítja a palota életét. A sorozatbeli szultánát Deniz Cakir alakítja, aki az életben sosem tudna ártani senkinek sem.

Új és már jól ismert szereplők! Barátok közt!

Új év, új karakterek! Börtönpszichológus, elbűvölő fiatal lány, izgága cellatárs és ismét megjelenik a sorozat a rosszfiúja is. Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik!

Utánajártunk: ki az a sármos, titokzatos fiú a Mátyás kiráy téren?

Jóképű, fiatal, huncut mosolyú! Ő Pribelszki Norbi – a szerepe szerint Mayer Ottó – a legújabb Barátok közt szereplő, aki mellett nem tudunk elmenni szó nélkül.

Ludwig érkezése gyökerese megváltoztatja a Mátyás király tér lakóinak mindennapjait

Róbert kínos helyzetbe kerül azzal, hogy apja, Ludwig betoppan újra az életébe.

Ez a színésznő fogja leváltani Meryem Uzerlit a sorozatban

Hihetetlen, de igaz, nem Meryem Uzerli fogja játszani az idősödő szultánát. Hürrem szerepét Vahide Gördüm veszi át.

ÉNBP Emesének tragédiák sorozatával kellett megküzdenie

Egy új színfolt az albérletben élők között, aki most már több mint egy hónapja gazdagítja Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudnak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őriz.

Tragikus titkot őriz az ÉNBP új szereplője

Egy új színfolt az albérletben élők között, aki most már több mint egy hónapja gazdagítja Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudnak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őriz.

Ennivalóan cuki az új Szulejmán szereplő

A kis Kadart alakító Deniz Tözün angyali tekintetével és a szép arcocskájával hihetetlen gyorsasággal lopta be magát a nézők szívébe.

Fiatalok és dögösek az ÉNBP új szereplői

Tehetségesek, szépek, és nemrég az egész életük megváltozott. Az Éjjel-Nappal Budapest új fiatal szereplőiről eddig nem sokat tudhattunk meg, itt az ideje, hogy kicsit közelebbről is megismerjük őket.

Bemutatkoznak az Éjjel-Nappal Budapest új szereplői

Tehetségesek, szépek, és nemrég az egész életük megváltozott. Az Éjjel-Nappal Budapest új fiatal szereplőiről eddig nem sokat tudhattunk meg, itt az ideje, hogy kicsit közelebbről is megismerjük őket. Polyák Alexandra riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való