KERESÉS search-close

új pár

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "új pár"

Új lakók költöztek Tóbiás és Sára fészkébe

Új gólyák vették birtokba a gemenci mondhatni sztárpár, Tóbiás és Sára fészkét. Bár Tóbiás eddig minden évben az első feketególyák között tért haza, idén még nem érkezett meg, bekamerázott fészkére így egy másik gólya csapott le.

Rögös út vezetett Damu Roland boldogságig

Damu Roland nemrégiben az egyik közösségi portálon mutatta meg új kedvesét, Lindát. Most először és utoljára csak a Fókusznak nyilatkoznak kapcsolatukról. Rögös út vezetett a boldogságig.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

Vastag Csaba új szerelme!


szerző:
2016.07.21. 18:00
Vastag Csaba új szerelme!

10 éven át tartó kapcsolatának februárban lett vége, de az X-Faktor győztese nem maradt sokáig szingli. Korábbi szerelmét, Katát nem igazán ismerte a nyilvánosság, új párjával azonban ez a helyzet is megváltozott. Csaba Görgényi Fruzsinával először csak munkakapcsolatban volt. Talán az is segítette a közeledést, hogy a színpadon is egy párt alkotnak, nem csak a való életben.

Antal Timi megmutatta szerelmét

Három évvel ezelőtt ért minket a megtiszteltetés, hogy az X- Faktor gyönyörű énekesnője a Reflektor magazin stábjának őszintén mesélt párkapcsolatáról. Kiderült, hogy Timi és kedvese akkor már két és fél hónapja alkotott egy párt.

Aurelio VV Dóriban találta meg élete párját

Néhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír: Aurelio és a Valóvilág 7 harmadik helyezettje, VV Dóri egy párt alkot. A bajai szájhős azt állítja, hosszú idő után végre megtalálta a boldogságot, és még az sem zavarja, hogy a szerelme jó pár évvel idősebb nála.

Aurelio és VV Dóri között nagy a lamúr, de mi lett Zsófival?

Néhány hete a Fókuszból tudta meg ország-világ, hogy Aurelio nemcsak, hogy szakított egykori kedvesével, Zsófival, de már a ValóVilág 7 playmate-jével Dórival van együtt. Bár a ValóVilág 6 győztese akkor még nem akart nyíltan az újdonsült kapcsolatról beszélni, most, hogy egy hónaposak lettek a Fókusz nézőinek jelentik be először az örömhírt. Hollósi Szandra riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való