KERESÉS search-close

új otthon

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "új otthon"

Skippy és párja Maggy új otthont találtak

Új otthonra lelt Skippy, a bonnyai kenguru. 

Skippy megtalálta új otthonát

Új otthonra lelt Skippy, a bonnyai kenguru. A kenguruk gazdái a bőszénfai szarvasfarmnak adományozzák őt és társát, Maggyt, ahol más kengurukkal közösen, biztonságos körülmények között tartják őket.

Nádai Anikó a Fókusznak megmutatta szerelmével közös otthonát

Nádai Anikó egy hónappal ezelőtt költözött össze szerelmével, Gergővel. A családi fészekbe először a Fókusz kameráját engedte be. Közös otthonuk legapróbb részleteit is együtt találták ki és még a bútorokat is maguk szerelték össze, így heteken át tartott a költözködés. Hogy a kire, milyen ház körüli teendő hárul, az kiderül a riportból.
Anikóval készült interjút itt nézheted meg hosszabban.

Csepregi Éva megtalálta álmai otthonát

Végre berendezkedett új lakásában Csepregi Éva. De, milyen elvek szerint rendezte be új otthonát az énekesnő?

 

Aliz: ˝te most azt akarod mondani, hogy költözzünk ki?˝

Ádám nem bírta tovább és közölte a lakótársával, jobb lenne, ha elköltöznének.

Új élet Ausztráliában


szerző:
2017.08.08. 08:39
Új élet Ausztráliában

Sokat hallani róla, hogy rengeteg magyar indul külföldre, hogy szerencsét próbáljon. A legtöbben a közeli Angliába, Németországba vagy Ausztriába mennek. De van egy pár, akik messzebbre vágytak, Ausztráliába!

FOCISTAFELESÉG: Egy új ország lett az otthonuk

Vajon mit jelent egy honosított sportolónak új nemzetéért küzdeni? És a családjának egy új országban letelepedni, élni? Paulo Vinicius 5 éve él Székesfehérváron. Felesége mesél arról, sikerült-e nálunk otthonra találniuk.

Valkó Eszterék előttünk avatták fel új konyhájukat

Új otthon, új élet! Valkó Eszter és férje, Radócz Peti a napokban vették birtokba új otthonukat, amit a Story Extra stábjának mutattak meg először. A kétszobás budai lakással régi vágyuk vált valóra, így a karácsony végre teljes lehet számukra. Az új konyhát pedig előttünk avatták fel. Hiszen a karácsony nem múlhat el mézeskalács-sütés nélkül!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való