KERESÉS search-close

új műsor

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "új műsor"

Vigyázat munkatársak, az állásotok a tét - itt a főnök inkognitóban!

Az RTL új műsorában a főnök beosztottnak álcázza magát és így megy be dolgozni. Vajon ki lepődik meg jobban ő vagy a beosztottjai?

Álcázott vezetők és cég tulajdonosok épülnek be alkalmazottaik közé

Új műsor indul az RTL Klubon!
Április 29-től jön a Főnök inkognitóban: az álcázott vezetők és tulajdonosok elsősorban cégük fejlődése érdekében épülnek be alkalmazottaik közé: hogy testközelből megtapasztalhassák, mi hogyan működik, vagy épp nem működik akkor, amikor ők nincsenek a közelben.

Minden idők egyik legromantikusabb párkereső műsora az RTL Klubon

Minden idők egyik legromantikusabb párkereső műsora, a Love Island, Magyarországon elsőként az RTL Klub képernyőjén debütál, de már szinte az egész világot meghódította Ausztráliától egészen Dániáig. De nem csak a műsor, hanem a házigazda is merőben új lesz. Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője és a Szenzációs Négyes győztese, Lali, a Love Island-ben mutatkozik be először műsorvezetőként.

ÚJ SZEREPBEN: Győzike teljesíti az emberek kívánságait!

Gáspár Győző új feladat elé néz az RTL Klub képernyőjén: ma este 9-től indul az RTL+-on a Mi a vágyad, more?, melyben Győző minden hétköznap valóra váltja néhány szerencsés álmát. Győzi azt is elárulta, hogy New Yorkban is fog oktatni, részletek a videóban!

Az öt Cápa már készen áll a ma esti bevetésre

21:10-kor startol az RTL vadonatúj szórakoztató üzleti showműsora, a Cápák között. Bemutatjuk azokat a bátor vállalkozókat, akik ma fejest ugranak a mélyvízbe. Hogy kinek a vállalkozása fogja meg a befektetőket, és kit találnak érdemesnek arra, hogy több tízmillió forinttal elindítsa, vagy bővítse a már meglévő cégét, az nemsokára kiderül.

Szenzációs új műsor az RTL Klubon  - Próbára teszed magad a mélyvízben?

A következő napokban valódi nagyragadozók költöznek a képernyőre. Olyan emberek, akiktől eddig távol állt a média, a nyilvánosság, akik csendben üzleteltek és a háttérben mozgatták a szálakat. Most azonban vállalják a szereplést, hogy láthassuk, hogyan gondolkodnak, hogyan kötnek üzletet.

TOPLISTA: Így készül!


szerző:
2019.01.30. 17:17
TOPLISTA: Így készül!

Az RTL Klub Hírigazgatója elmondta, miért dolgozik minden kolléga szívesen és nagy lelkesedéssel az új műsoron.

ÚJ MŰSOR: Isten veled Magyarország

Kotroczó Róbert, az RTL Klub Hírigazgatója árult el titkokat arról, hogy készült az RTL Klub februárban induló új műsora, az Isten veled Magyarország.

Február 18-tól vadonatúj műsorok érkeznek az RTL Klubra!

Hétfőn a Cápák között és az Isten veled Magyarország, kedden az Alvilág, szerdán a Toplista, csütörtökön a Gyertek át! - A sztárvetélkedő, pénteken pedig a Doktor Murphy lesz látható az RTL Klubon február 18-tól.

A pénz beszél! - Vállalkozásba Magyarország top üzletemberei fektetnek be!

Magyar termékek már többször meghódították a világot. Ha benned is megvan az elszántság, hogy működő vállalkozásodból kihozd a maximumot, vagy egy olyan egyedi termékkel, esetleg ötlettel rendelkezel, amelyre millióknak van szüksége, akkor jelentkezz IDE KATTINTVA az RTL Klub újonnan induló műsorába, ahol Magyarország top befektetői készülnek arra, hogy vállalkozásodba beszálljanak, és segítsenek abban, hogy akár a nemzetközi piacokra is betörhess!

Tesztbeszéd: Vajon a sztárok azt gondolják magukról, amit mi róluk?

Vajon a sztárok, az ismert magyar közszereplők ugyanazt gondolják magukról, mint ahogy a közönség vélekedik róluk? A Tesztbeszéd című műsor egy különleges vállalkozás, melyet Dombóvári István vezet és a tesztkérdések mindig személyesen egy adott vendégre vonatkoznak.

Vadonatúj sztárvetélkedő az RTL Klubon!

Ősszel startol a Szenzációs Négyes – A generációk csatája. A műsorról maguk a résztvevők meséltek a Story Extra stábjának.

Új tehetségkutató indul az RTL Klubon?

Hogy mi a közös Kiss Ramónában, Trap kapitányban, Oláh Gergőben, Tóth Verában és Kovácsovics Fruzsinában? Elsőre talán semmi, de két évvel ezelőtt valami mégis összekötötte őket – ők lettek ugyanis az RTL Klubon - 2016 őszén - indult gyerek tehetségkutató műsor, a Kicsi Óriások csapatkapitányai.

Pimasz úr mostantól nálunk alszik?

Rengeteg riport és műsor fűződik a nevéhez. Papp Gergő évekig volt a Fókusz szerkesztő-riportere, az RTL Klub egyik ismert figurája, akit ma már sokan csak Pimasz úrnak ismernek, és aki most sok-sok év után visszatér hozzánk. Erről számoltunk be pontosan egy évvel ezelőtt.

Saját főzőműsort kap Wossala Rozina?

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy a Konyhafőnök egykori zsűritagja, Wossala Rozina saját főzőműsort kapott az RTL Klubon. A Profi a konyhámban című szponzor finanszírozott műsorban Rozina olyan hírességeket látogatott meg, akik egyáltalán nem voltak otthon a főzésben.

Fókusz Plusz 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 18:50
Sebestyén Balázs újra képernyőn!

Az ország legnagyobb sztárjai küzdenek egymással és a lóerőkkel. De hogy kik, és hogy mire ez a nagy felhajtás? Mutatjuk a Story Extrában!

 

Hamarosan elstartol a Muzsika Tv Lakodalmas műsora!

Augusztus 30-án 21:00 órakor indul útjára a Muzsika Tv „Lakodalmas” című műsora, mely egy hamisítatlan magyaros lagziba repíti a mulatós zenék és a lagzik szerelmeseit.

Sebestyén Balázs nem viccel!

Hat évvel ezelőtt indította útjára az RTL Klub az 1 perc és nyersz! című műsort. A műsorvezető lelkesen próbálta ki a jobbnál jobb játékokat, és mire a végére ért már nem annyira volt őszinte a mosolya.

Fókusz 2017-06-21


szerző:
2017.06.21. 18:55
Elindult Vajda Pierre új műsora a Vendégséf!

A műsorban Pierre, séfeket küld olyan családokhoz, akiknek nehezen megy bizonyos ételek elkészítése. Az ételkritikus pedig azt is elárulta, honnan jött az új műsor ötlete és hogy miben tér el az eddigiektől!

Peller Anna: „Elkéstünk!”


szerző:
2017.03.28. 09:31
Peller Anna: „Elkéstünk!”

Ne aggódjatok, ti még nem késtetek le semmiről, ugyanis áprilisban indul az RTL Klub vadonatúj műsora. Reggeli Peller Annával és Lukács Mikivel!

Story Extra 2017-03-20


szerző:
2017.03.20. 17:25
Bréking! Indul az új műsor! Figyelem, itt a Babakalauz!

Az RTL Klub legújabb műsorát Heitner Orsolya fogja vezetni, aki igen testhezállónak érzi ezt a feladatot, hiszen anyukaként ő maga is tudja, mivel is jár a babák nevelése, ápolása és szeretgetése. Orsolya célja, hogy az új műsorban olyan információhoz jussanak a nézők, amiknek anyukaként ő maga is örült volna. Fogadják sok szeretettel!

Fókusz 2016-08-29


szerző:
2016.08.29. 17:25
Jani és Balázs újra feltűnik a tévéképernyőn?

Három évvel ezelőtt a Fókusz kamerái előtt mesélt arról a két jó barát, hogy milyen meglepetéssel, azaz milyen új műsorral készülnek a rajongók számára. Kiderült, hogy négy év kihagyás után újra összeállt Sebestyén Balázs és Vadon Jani. A műsor címét is elárulták: Vundersőn és Zuperszexi.

Április 4-én indul a Hagyjál főzni! az RTLII-n Istenes Bencével és Vajda Pierre-rel

Az RTLII-n hamarosan minden hétköznap este 20.30-tól újabb gasztro reality-t láthatnak a nézők. A szórakoztató családi főzőműsorban két fős csapatok mérik össze tudásukat. A műsorvezető Istenes Bence mellett Vajda Pierre is feltűnik majd a képernyőn.

Istenes Bence minden nőnek adna virágot!

Istenes Bence folyton legújab műsorán dolgozik, de a nagy pörgés közepette is megemlékezett a Nemzetközi nőnapról, és szelfizett egy szál rózsával.

KERESEM A CSALÁDOM:

A Keresem a családom sajtótájékoztatóján Lilu és Máté Kriszta arról beszéltek, miről szól valójában ez a műsor.

Kedd este indul a Keresem a családom!

Az RTL Klub vadonatúj műsora, a Keresem a családom Lilut is új kihívások elé állította, hisz korábban nem vezetett ilyen jellegű műsort. A sors által egymástól elválasztott családtagok megható történetei rá is nagy hatást gyakoroltak, és mint mondja, a forgatások alatt olykor ő is a könnyeivel küszködött.

Nemsokára indul az RTL történetének egyik legmeghatóbb műsora

A Keresem a családom olyan embereket hoz össze, akik évek, évtizedek óta, vagy talán még soha nem láthatták egymást, pedig rokonok. Lélekszaggató pillanatok, amelyekre egy életen át vártak és csak remélték, hogy egyszer bekövetkezik.

Pimaszúr feleségével alkot egy stábot az RTLII új műsorában

A Pimasz úr átcuccol formátumot és ötletet ő és felesége találták ki. Gergő úgy gondolja, ez a műsor akkor igazán érdekes és izgalmas, ha köztük és az adott híresség között ki tud alakulni egyfajta bizalom és így valóban kiderül valami új vagy valami meglepő a vendéglátóról.

Szórakozna? Cuccoljon át Ön is Pimaszúrral!

Papp Gergő és felesége, Judit kétszemélyes stábként készíti a műsort. Gergő a riporter, Judit pedig az operatőr. A riportokat saját lakásukban vágják. Gergő évekig volt a Fókusz szerkesztő-riportere és sok-sok év után tért vissza hozzánk.

Gyertek át szombat este! szeptember közepétől az RTL Klubon

Sebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában.

Érkezik a szerelem a RTL Klub képernyőjére!

Ősszel indul a párkereső show, a Vigyél el! Egy férfi 30 nő közül találhat társra. Az Ausztráliából indult formátum óriási sikerrel dübörög, Angliában már hét évadot is megélt. A kapcsolatra vágyók mától jelentkezhetnek a műsorba, melynek házigazdája Istenes Bence lesz.

Pimasz úr visszatér az RTL-re!

Rengeteg riport és műsor fűződik a nevéhez. Papp Gergő évekig volt a Fókusz szerkesztő-riportere, az RTL Klub egyik ismert figurája, akit ma már sokan csak Pimasz úrnak ismernek, és aki most sok-sok év után visszatér hozzánk. Temesvári Csilla riportja.

Ősszel indul a Hungary’s Got Talent

Minden idők legsikeresebb tehetségkutató műsora, a Got Talent a világ minden táján óriási népszerűségnek örvend, és bizonyára így lesz ez nálunk is, hisz a magyar verziót hamarosan a hazai közönség is megismerheti.

Hétfőn startol a Magyarul Balóval

Február 2-án indul az RTL Magyarország napi közéleti háttérműsora, a Magyarul Balóval. A műsorvezető 3 év után tér vissza a képernyőre, az új műsorról a 8:08 - Minden reggelben mesélt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való