KERESÉS search-close

összefogás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "összefogás"

Közös kampány az 1%-okért

Közös kampányba kezdenek magyarországi civil szervezetek a személyi jövedelemadó egy százalékáért. Az egyik ötletgazda az RTL Híradónak azt mondta: amióta az adóhivatal készíti el az adóbevallásokat, sokan egyszerűen megfeledkeznek arról, hogy rendelkezzenek az adójuk egy százalékáról. A felajánlások összege tavaly több, mint nyolcmilliárd forint volt, de az adózok több mint fele senkit sem támogatott.

Sokan összefogtak, azért a háromgyerekes családért, akiknek mindenük megsemmisült a tűzben

Szerte az országból érkezett segítség annak a háromgyermekes családnak, amelyiknek február elején semmisült meg mindene egy tűzben a Vas megyei Ostffyasszonyfán. A tűz után a helyi boltban például nem kellett fizetniük, adományokból rendezték be az ideiglenes lakásukat, kaptak ruhákat, háztartási eszközöket, bútorokat. És az adományokból már építik új otthonukat. Aki szeretne segíteni a családon ezen a számlaszámon teheti meg: Tóth Márk 10403947-86766648-48511006

Szombathely és Eger után Újpesten is összefogott az ellenzék

Egy korábbi KDNP-s politikus, Szalma Botond polgármesterjelöltségét támogatják az őszi önkormányzati választásokon. Szalma Botond neve azután került be a köztudatba, hogy Schmitt Pál plágium botránya után, akkor még a KDNP budapesti elnökeként azt nyilatkozta, a köztársasági elnöknek le kellene mondania.

Az országban elsőként Egerben valósult meg a teljes ellenzéki összefogás

Az országban elsőként Egerben valósult meg a teljes ellenzéki összefogás: az MSZP a DK, az LMP, a Momentum és a Jobbik közösen támogatja polgármester-jelöltként Mirkóczki Ádámot. A jobbikos országgyűlési képviselő az Egységben a városért nevű civil szervezet jelöltjeként indul, a szavazólapokon nem lesznek pártlogók. A Fidesz szerint ezzel bebizonyosodott, hogy már nincs különbség a baloldali pártok és a Jobbik között.

 

Összefogás a szerencsétlenül járt családért

Volt, aki a saját ruháit ajánlotta fel, mások bútorokat, gyerekjátékokat és ételt vittek annak a családnak, amelynek háza múlt héten égett le Berhidán. Az édesanya a 7 hónapos kisfiával menekült a tűzből. A lángok mindent elpusztítottak a házban. A családnak semmije sem maradt.

Összefogtak a szegény miskolci kisfiúért

Internetezők fogtak össze, hogy segítsenek egy nagyon szegény kisfiúnak Miskolcon. A 13 éves Zsoltit elhagyták szülei, nagyapja és nagyanyja nevelte. A nagymama karácsony előtt meghalt, a fiú súlyos beteg nagyapjával maradt, aki nem tud róla gondoskodni. A kisfiúnak a Facebookon játékokat gyűjtöttek, a karácsonyt pedig egy jószívű családnál tölthette. De az ünnep után vissza kellett mennie otthonába, egy fűtetlen házba.

BENI: példaértékű, amit az anya tett gyermekéért!

A gyerekek, sőt a felnőttek is gyakran megbámulják a négyéves Benit, aki arcidegbénulást kapott négy hónaposan, ezért más, mint a többiek. Legutóbb egy színházi előadáson került kellemetlen helyzetbe a család. A teljes riport ITT nézhető vissza!

Miért volt és miért volna fontos a szakszervezet?

A szakszervezet nemcsak a bérért harcolt, a termelés minőségére is figyelt. Keressük a választ, a többi között arra is, hogy hogyan tette tönkre a szovjet minta a szakszervezeteket…

Elbocsájtottak egy elismert szívsebészt az Országos Kardiológiai Intézetből

A főigazgató közleménye szerint Székely Lászlónak azért kellett távoznia, miután szívműtét közben egy privát plasztikai műtétet is elvégeztetett a betegen. A Népszava írt arról, hogy egykori és jelenlegi betegei Facebook csoportot hoztak létre támogatására. Az Index pedig úgy tudja, az Emberi Erőforrások Minisztériuma vizsgálatot indított az ügyben.

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek egy 5 éves kislánynak

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek egy 5 éves kislánynak a Pest megyei Pátyon. Hanna nyitott gerinccel született – csak bottal tud menni, önállóan nem képes ellátni magát. Ezért a helyiek most műanyagkupakokat gyűjtenek, hogy az abból befolyó bevétellel a kislány családját támogassák. A pénzből ugyanis már lenne esélyük kifizetni a műtétet, ami után Hanna már egyedül is tudna járni.

Az édesanyával készült interjút itt nézhet meg hosszabban.

 

Karácsony Gergely nem bojkottálna

Semmit sem érhet el az ellenzék a parlamentben, mégsem lehet bojkottálni sem az országgyűlési munkát, sem a jövő évi európai parlamenti választásokat - mondta az RTL Híradónak adott interjúban Karácsony Gergely. Az MSZP-Párbeszéd korábbi miniszterelnök-jelöltje azt mondja: azt is el tudta volna fogadni, ha az elmúlt héten a szocialisták nem Tóth Bertalant választják elnöknek, akivel még nem tárgyaltak arról, kettejük közül ki vezetheti az ellenzéki összefogást - ha lesz ilyen.

Maguknak építenek járdát a helyiek Répceszemerén

A Győr-Moson-Sopron megyei településen az önkormányzat biztosította a 400 méter hosszú gyalogúthoz szükséges anyagokat. Erről a Kisalföld számolt be. A polgármester azt mondja, ha a helyiek nem fognak össze 2020-ig biztos nem tudták volna felújítani a teljesen széttöredezett járdát.

 

Segíts Te is a nélkülöző és bántalmazott gyermekeken!

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója elmondta, miről szól a Felhőtlen Gyermekkor kampány, és hogyan segíthetünk mi is!

Összefogtak a ValóVilág játékosai!

2011-ben a VV akkori versenyzői egy nagyszabású jótékonysági akcióba kezdtek, amikor is több mint 177 millió forint gyűlt össze. A nem mindennapi összeget 5700 nehéz sorsú családhoz juttatták el.

Jól mozgósított a Fidesz

A Fidesz nagyon jól mozgósított, megtanulta a leckét a hódmezővásárhelyi vereségből és teljesen új szavazókat talált magának – ezzel magyarázta Híradónknak a politikai elemző a kétharmados választási győzelmet.

Egy élet munkája lett oda

Az egész falu összefogott a családért, akik hétfőn vesztették el otthonukat Egyházashetyén. Felrobbant a kazánjuk, emiatt az egész házuk leégett. A Vas megyei község önkormányzata számlát nyitott nekik, hogy az adományokból egy másik házat vehessenek. Azt mondják, az egész életük elveszett.

 

Megvan Lili pontos terve!


szerző:
2018.03.27. 20:30
Megvan Lili pontos terve!

Több ötlet is felmerült, de nem ment át mind Piros "szűrőjén". Végül azonban úgy tűnik, megtalálták azt a megoldást, ami mindkettőjüknek megfelel.

A teljes adásért kattints IDE!

Márki-Zay Péter kezébe vette az ellenzéki koordinációt

Aggódik a pártok tehetetlensége miatt Márki-Zay Péter, ezért a kezébe vette az ellenzéki koordinációt. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint mind a 106 egyéni választókerületben meg kell nevezni a legesélyesebb jelöltet a kormánypárti jelölttel szemben. Közben egyre több civil is azt kéri, hogy egyezzenek meg a pártok.

 

Megvannak az ellenzék jelöltjei?

Ha jól érti az ember az ellenzéket, akkor az egyéni választókerületekben dőlhet el a választás: de, hogy ez egyáltalán valamennyire szoros legyen, egyetlen esélyesnek tartott ellenzéki jelöltnek kellene versenyeznie a Fidesz-KDNP jelöltjével. Ehhez minden nagyobb pártnak meg kell győznie egyik-másik jelöltjét, hogy lépjen vissza, köszönjük a munkáját, sőt, segítsen meggyőzni a választókat, hogy másik párt jelöltjére szavazzanak. 

Hódmezővásárhelyen a teljes ellenzék összeállt a fideszes jelölt ellen

Kivételes verseny alakult ki Hódmezővásárhelyen, Lázár János városában, ahol vasárnap tartanak időközi polgármester-választást. A régóta fideszes városban a kormánypárti jelölttel szemben elindul egy olyan független jelölt is, aki mögött a teljes ellenzék felsorakozott, a baloldali pártok és a jobbik is. Sokak szerint a teljes ellenzéki összefogás egyfajta próba is lehet az áprilisi választások előtt.

„A választások főpróbája”

Egy hét múlva időközi polgármester-választást tartanak Hódmezővásárhelyen. A szokottnál nagyobb várakozás övezi, mert sokan az országgyűlési választások főpróbájának tartják. A Fideszes alpolgármesterrel szemben egy olyan jelölt indul, aki mögé felsorakozott valamennyi ellenzéki párt, a Jobbiktól a baloldali pártokig.

 

„Szerintem a kiközösítés eléggé béna”

A Budapest School diákjai egy iskolai zaklatás elleni videót készítettek, hiszen sajnos ez manapság is sok gyermeket érint. Sőt, még a szöveget is ők írták hozzá!

12 ezer tonna szemetet szedtek össze Indiában

Tizenkétezer tonna műanyag szemetet szedtek össze egy év alatt önkéntesek Mumbai egyik partszakaszán. Köztük van sok fiatal, akik szerint a következő generációkon segítenek azzal, hogy eltakarítják a hulladékot.

Megvalósulhat az ellenzéki összefogás Hódmezővásárhelyen

Egyetlen országos ellenzéki párt sem indít ugyanis saját jelöltet, az ellenzéket Márki-Zay Péter független induló képviseli majd a Fidesz jelöltjével szemben a februári időközi polgármesterválasztáson. Vásárhelyen azért kell választásokat tartani, mert az előző polgármester, Almási István váratlanul meghalt.

Elindult az ország legnagyobb ünnepi összefogása

Két évvel ezelőtt 20. alkalommal rendezte meg az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Adventi Pénzadománygyűjtését, melyhez akkor, is mint minden évben az RTL Klub is csatlakozott.

Ismét adománygyűjtő különkiadással jelentkezik a Fókusz

December 28-án, azaz csütörtökön 18:45 perctől a Fókusz bemutatja, hogy az Ökumenikus Segélyszervezethez érkező pénzadomány hogyan válik valódi segítséggé és kiderül az is, hogy a tavalyi felajánlásoknak köszönhetően hogyan kaptak esélyt az esélytelenek, otthont az otthontalanok és ételt az éhezők. A Fókusz adománygyűjtő adása alatt idén is lehet segíteni a rászorulókon, a 1353-as számon.   

 

Összefogás a hármasikrekért

Néhány nap alatt több mint 16 millió forint gyűlt össze a csecsemőknek és a gyászoló édesapának. A hajdúszoboszlói kismama nem sokkal azután halt meg a debreceni klinikán, hogy világra hozta a babákat. Halálának körülményeit vizsgálják. Az apa azt mondta stábunknak, nagyon várták már, hogy meg szülessenek a picik, a tragédia az egész családot megrendítette.

 

Megható: világsztárok álltak ki egy bántalmazott kisfiú mellett!

A szívszorító videót már több mint 16 millióan láttak, többek között olyan hírességek is, mint például Demi Lovato, Katy Perry, Chris Evans, Andy MacDowell és ifjabb Donald Trump, akik a történet mellett nem mentek el szó nélkül.

Ellenzéki összefogás


szerző:
2017.12.01. 18:47
Ellenzéki összefogás

A Pest megyei Solymáron december 10-én időközi önkormányzati választást tartanak, és a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjével szemben az LMP, az MSZP, a DK, az Együtt, a Párbeszéd és a Momentum is ugyanazt a független jelöltet támogatja.

Nem lesz teljes összefogás


szerző:
2017.10.13. 18:35
Nem lesz teljes összefogás

Október 23-án sem lesz teljes ellenzéki összefogás, egyetlen napra sem. Az LMP és a Momentum már biztosan nem lesz ott az ellenzéki pártok ünnepi megemlékezésén, a Kossuth téren.

 

Házon kívül 2017-10-11


szerző:
2017.10.11. 23:40
Egészségügy: ellenzéki összefogás

Az egészségügyben baj van, baj volt és baj lesz. Az ellenzék – ezt nagyon ritkán lehet kimondani - teljes egésze is így gondolja. Nem magától: Kincses Gyula, korábbi egészségügyi államtitkár írt egy vitaindítót azzal a céllal, hogy az összes párt dolgozzon ki egy olyan minimálprogamot, amelyhez ki-ki tartani fogja magát. Ez majdnem sikerült: az összes párt helyett az összes ellenzéki párt csatlakozott, a Fideszt hiába várták.

Összefogtak a lányok!


szerző:
2017.10.05. 20:05
Összefogtak a lányok!

Klau, Szandi és Barbi a fiúk ellen szövetkeztek, mert belátták, hogy csak így lehet esélyük a döntőbe jutni.

Mozgalom a Szulejmán megmentéséért!

A híres török sorozat már 2013 óta fut az RTL Klub csatornán. Mikor az egyik alkalommal szüneteltetni szerették volna a Szulejmán folytatását, akkor a rajongók úgy döntöttek, összefognak. Kolosi Péter elárulta a Fókusznak, hogy csak ideiglenesen szüneteltetik az epizódokat.

Juli veszi át Berényi Miklós székét a Kft.-ben?

A cégtagoknak muszáj volt döntést hozniuk ebben a szorult helyzetben.

Összefogás: új javaslatot tett az MSZP

Új javaslattal állt elő az MSZP a baloldali pártok jövő évi választási összefogására. Eszerint a szocialista párt a közös listás helyek majdnem feléről lemondana, így szerintük a többi párt több parlamenti mandátumot kapna, mint amennyi egyébként a támogatottságuk alapján jutna. A javaslatot csak a Liberálisok fogadták pozitívan. A Fidesz szerint a baloldalon tényleg semmi sem változik.

Figyelem! Országos összefogás az eltűntekért!

Szeptember elsejétől az MMSZOSZ 14 mentőkutyás tagszervezete várja majd a rendőrségi riasztásokat, mivel az eltűnt személyek felkutatását nagymértékben segíti a szolgálati- és mentőkutyák bevetése. Ennek jelentőségéről beszélt Orlik Zoltán a szervezet elnőke és Szabó Gábor, szakmai alelnök.

Musztafa: „Ha mit sem ér neked életem, hát tessék, vedd el!”

A herceg majdnem az életét veszítette az uralkodó ajándékától, a méreggel átitatott kaftántól. Musztafa szíve összetört, és csalódottságában úgy döntött, szemtől szembe szeretne apjával találkozni, és megtudni, vajon tényleg meg akarta-e ölni őt.

Így kell ezt csinálni: összefogtak Hollywood akcióhősei

A Feláldozhatók harmadik részének sztárjai bizonyára jobban bírták volna a játszótéri kiképzést, mint Zsolt, pedig a többségük már jóval túl van a nyugdíjkorhatáron. Mutatjuk, miért fogtak össze Hollywood legkeményebb fickói.

Valóban közeledik a világvége?

Ugyan többször felröppent már a hír, hogy most biztos vége lesz a világnak, de senki se vette komolyan. Öt évvel ezelőtt azonban a Fókusz stábja úgy döntött, kinyomozza, mennyire igazak a pletykák: lesz-e vég, avagy sem.

Segítenek a leukémiás tanárnőnek

Összefogás egy pécsi tanárnőért. Nem csak vérre, őssejt donorra is szüksége van egy pedagógusnak, hetekkel ezelőtt ugyanis egy rutinvizsgálat kiderítette, hogy leukémiás. Egyik szomszédja összefogásra buzdította az ismerősöket és a volt tanítványokat, így a kezelés első három hetében elegendő véradó jelentkezett. A pedagógust megviseli a folyamatos kemoterápia, jelenleg otthon van, de hétfőtől újra a kórházban kezelik. A gyógyulást csontvelő átültetés jelentené, de őssejt donor egyelőre még nem jelentkezett.

Leonardo DiCaprio és Lenny Kravitz összefogtak

Az, hogy Leonardo DiCaprio minden szabadidejét a környezetvédelemre fordítja, régóta ismert tény. Most azonban egy rocklegenda is csatlakozott hozzá: Lenny Kravitz is szeretne tenni valamit egy élhető bolygóért. Saint Tropezban találkoztak egy gálaesten, ahol jelentős összeget kalapoztak össze az ügy érdekében.

 

Ilyet még nem láttál: VV Maci és Cooky nagy dobásra készül!

Pontosan két évvel ezelőtt az egykori Villalakó és a francia rádiós elhatározta, hogy megalkotja a nyár slágerét, sőt azt sem titkolták, hogy zenéjükkel be szerettek volna törni a nemzetközi színtérre.

Példátlan emberi összefogás Floridában

Nyolcvan ember kapaszkodott össze az óceánban a Mexikói-öbölben: rajtuk múlt, hogy kilencen - köztük egy család több tagja - nem fulladtak meg a hatalmas hullámok és az erős áramlatok fogságában. Végül mindannyiukat sikerült kimenteni. A drámai mentőakciót egy strandoló felvette mobiltelefonjával.

 

Hihetetlen: az összefogás erejével indulnak hadba Ludwig ellen!

Ágnes talán most kapott egy esélyt arra, hogy Ludwigot meglepje.

Taxisok a „hiénák” ellen

Összefogtak a taxisok a hiénák ellen. A Főtaxi kezdeményezésére 7 társaság kéri a hatóságoktól, hogy a lehető legszigorúbban büntessék az engedély nélküli fuvarozókat. A taxisok ugyanis arra számítanak, hogy a következő hetekben a szokottnál is több feketéző csap le a vizes VB-re érkező gyanútlan külföldiekre.

Összefogtak a beteg focistáért

Összefogás egy tehetséges, beteg focistáért. Lakhatatlanná vált egy diósgyőri futballista családjának otthona Megyaszón a jégeső miatt. A tető beszakadt, a lakás elázott, menniük kellett. A fiatal sportoló tavaly rákos lett, hónapokig kezelték, most jól van, már újra edz. Eddig is nehéz körülmények között éltek, de az újabb csapás a családot is nagyon megviseli.

Barátok közt: „Rád is számítunk!”

A híres sorozat készítői, mint minden évben, most is csodálatos összefogásra hívja fel a rajongók figyelmét. Mutatjuk!

Ariana Grande visszatért Manchesterbe, és nem egyedül!

Az énekesnő koncertjén történt terrortámadás a zenei világot is megrázta. Pont ezért, két héttel a tragédia után világsztárokkal egyetemben tért vissza Ariana az angliai városba.

Beteg ápol beteget


szerző:
2017.05.19. 18:10
Beteg ápol beteget

Már a lakásból sem tud kimenni az a százhalombattai férfi, aki hatvanöt kilót hízott, miközben magatehetetlen anyósát ápolja, aki mellől nem tud elmozdulni. A férfi súlyos cukorbeteg, így a túlsúlya már az életét veszélyezteti. A férfin egyedül egy gyomorszűkítő műtét segíthetne, ami másfél millió forintba kerül. A barátai összefogtak és az interneten gyűjtenek az operációra.

 

 Összefogás: azért küzdenek, hogy a kislány kimehessen a levegőre

Hétfőn ünnepli születésnapját az a kilencéves kislány, akit három évvel ezelőtt anyja kilökött az emeletről, majd ő is utána ugrott. Johanna csodával határos módon túlélte a zuhanást, édesapja neveli, a nagymama állandó segítségével. Egy pocakos férfiakból álló rocker baráti kör állt nemrég melléjük, látva a család hatalmas kitartását és hitét. A hat jótevő most azért küzd, hogy a kislánynak rámpát építsen a nagymamája házába, hogy kerekesszékkel is ki tudjon menni a levegőre.

Összefogott a falu a családért

Eddig ők segítettek mindenkinek, most az egész falu megmozdult értük. Több tucatnyian fogtak össze a rajkai Ádám családért, akiknek otthona öt napja égett le. Az édesapa ráadásul önkéntes tűzoltó, mégis tehetetlenül kellett végignéznie, ahogy mindenük percek alatt megsemmisül. A szülők és gyerekeik is a helyi polgárőrség tagjai, és önkéntes munkával támogatják a helyi rendezvényeket.

Sebestyén Balázs szívhez szóló üzenetet tett közzé – Segítséget kér!

A rádiós -, televíziós műsorvezetőt nem kell bemutatnunk, ha jótékonykodásról van szó. Most egy újabb nemes ügyben szeretne közbenjárni, amihez a rajongók támogatását kéri.

Csodálatos! – Összefogott az ország megint!

Tavaly ilyenkor az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Klub közösen 110 millió forintnyi felajánlást gyűjtött össze a rászorulóknak. A szeretet.éhség. – Összefog az ország műsora rengeteg sztárt és hírességet vonultatott fel, akik szintén a szívükön viselték ezt a csodálatos eseményt. Józan László például  Csordás Ákossal nyolcvan hátrányos helyzetű gyermeknek vitt tartós élelmiszercsomagot.

Fontos az összefogás a Koraszülöttek Világnapján

November 17-e a Koraszülöttek Világnapja. Ebből az alkalomból világszerte számos épületet lila színnel világítanak meg, köztük a Lánchídat és a szegedi Reök Palotát is. Az egyesület egy szimpátiasétával a koraszülés problémájának jelentőségére is felhívja a figyelmet. Ők ugyanolyanok, mint a többi kisbaba, egyszerűen csak a természet úgy döntött, hogy hamarabb szülessenek erre a világra.

 

 

Baloldal: előválasztás?

Az ellenzék egy része arról szövöget terveket, hogy két kiadós választási vereség után hogyan győzhetné le a Fideszt 2018-ban, óvatosabban: hogyan akadályozhatná meg a Fidesz kétharmados győzelmét. A mágikus szó: összefogás, ennek jegyében minél több ellenzéki pártot meggyőzni arról, hogy közös jelöltekre van szükség, akiket előválasztásokkal találnának meg. Előválasztási utak kedden este.

Ellenzéki összefogást akarnak

A baloldali ellenzéknek és a civil szervezeteknek össze kell fogniuk, hogy 2018-ban leváltsák az Orbán-kormányt. Erről beszéltek a civilek és a pártok képviselői a Blaha Lujza téren szervezett tüntetésen. Molnár Gyula, az MSZP elnöke azt mondta: össze fogják kalapálni az ellenzéki összefogást. Gyurcsány Ferenc, a DK vezetője pedig úgy fogalmazott, ebben mindenkinek részt kell vennie, mert aki gyurcsányozik, az Orbánnal van.

Példátlan összefogás Mátraverebélyért

A Fókusz tizenkilenc éve alatt nem tapasztaltunk még hasonlót. Sok riportunk késztetett már nagyon sok nézőnket arra, hogy segítsen, ahogy csak tud. De, olyan még nem volt, hogy egy több, mint másfél éve forgatott történetünket az RTL internetes oldalán felfedezze egy baráti társaság és ezután gyűjtést szervezzen. Minket is megrendített az összefogás, és ami aztán Mátraverebélyen történt.

Összefogtak Hollywood akcióhősei

Sylvester Stallone filmjének harmadik részében, a Feláldozhatókban olyan hollywoodi sztárokat gyűjtöttek össze, hogy mindenkinek elállt a lélegzete. És a profi híres színészek miért fogtak össze? A videóból kiderül.

Adományokból tudják eltemetni fiukat

Négyszázezer forint gyűlt össze annak a fiúnak a temetésére, aki a komlói garázsrobbanás utolsó túlélője volt. Apja kért segítséget, miután 19 éves fia életéért hetekig küzdöttek, végül vérmérgezés miatt meghalt. A családnak nem volt pénze a temetésre. Most, hogy sokan segítettek, hogy el tudják temetni fiukat.

BYTHEWAY: „Új fejezet fog nyílni az életünkben”

Két évvel ezelőtt a zenekar egyik tagja, Olivér nem látott más megoldást a közös jövőjük kapcsán, és bejelentette, otthagyja a csapatot. Az énekes fiú őszintén vallott a bandában történtekről, és arról is, milyen konfliktusok adódtak közöttük. 

VV Béci és VV Jerzy összefogtak!

Öt éve már, hogy pont ezen a napon a két ValóVilág-hős egy nemes ügy érdekében összefogott. A két ismert szereplő lett a dohányzásellenes kampány arca. A Fókusz elkísérte Bécit és Jerzyt a reklámspot forgatására, ahol elmondták, miért nem hiányzik nekik a cigi.

Erdei Zsolt szomorú története

Két éve történt, hogy ezen a napon adott interjút a Reflektor magazinnak a híres bokszoló. Zsolt szomorú, és megrázó történetet mesélt el családjáról. Kislánya hat hónapra született, így sajnos életveszélyes állapotban volt. A sportember erről mesélt.

JÓTÉKONYSÁGI ÚSZÁS: A Déméter Ház bővítésére gyűjtenek

Az úszóbajnokság, ahol nem baj, ha nem tud valaki fejest ugrani, és mindenki csak nyerhet. A versenyzők maguk dönthették el, hogy hány métert vállalnak, és hogy mire mennyi pénzt szeretnének összegyűjteni a Ferencvárosi  Swimathonon.

Ilyen lenne egy gyereknap a Barátok köztben

Sok-sok évvel ezelőtt a Mátyás király tér leginkább a kis lurkók zsivajától volt hangos. A gyermekotthon rideg falai között Vili bácsi és Magdi anyus védelmező ölelése minden riadt gyermeket megnyugtatott.

Tóbiás: „Randim lesz”


szerző:
2016.05.25. 22:00
Tóbiás: „Randim lesz”

Ki gondolta volna, hogy Tóbi ennyire retteg egy randitól, már a gondolatától is kiveri a víz. Szerencsére Ádám időben észrevette a bajt, és azonnal cselekedett.

Szülők segítségével kapták el a szatírt

Iskola és játszótér mellett zaklatta a gyerekeket egy szatír Budapesten, a második kerületben. A szülők a Facebookon csoportot alapítottak, ott gyűjtöttek adatokat a férfiról, az autójáról, arról, hogy éppen hol tartózkodik. Erről pedig mindenki, szinte percről percre értesült. Így a rendőröknek is segítettek, akik végül tetten érték a szatírt. Az esetről elsőként a vastagbőr blog számolt be.

Sanya sem tűrtőzteti tovább magát...

Az éj leple alatt megszületett egy különös szövetség. Attilát és Sanyát egy lány köti össze, akit a Farm kerítésén kívül akarnak tudni minél hamarabb.

Hürrem ennyire még sosem félt

Egy hirtelen érkezett rossz hír felforgatja a palota életét. A szultána kétségbeesik, és összeszedve minden erejét anyatigrisként kezdi védeni gyermekeit.

Hürrem: „Imádkozzunk értük”

A palota férfitagjai csatába indultak, így Hürremnek egyedül kell szembenéznie a rá leselkedő veszélyekkel. A szultána kiszolgáltatott helyzetét egy nagyon rossz hír tetézi. Szulejmán megsérült?

Meglepetés! – Kulisszafotók egyenesen a forgatásról

Érdekel, hogy valójában mi zajlik a Mátyás király tér színfalai mögött, ha már nem forog a kamera? Kíváncsi vagy arra, hogy két jelenet között a színészek hogyan töltik az idejüket? Akkor itt a pillanat, hogy megnézz néhány titkos fotót a Barátok közt sztárjairól!

Egy idős pár háza az összedőlés határán állt, az emberek összefogtak, hogy segítsenek.
 

Norbi nekimegy Daniéknak


szerző:
2016.03.26. 20:45
Norbi nekimegy Daniéknak

Eljött az idő, hogy megalakuljon az új szövetség a keménymag ellentáborába tartozó játékosokból. Norbi állt az összefogás élére, és már konkrét terve is van Dani csapatának száműzésére.

Összefogást teremt a terror elleni küzdelem

A brüsszeli tragédia összehozta a máskor szembenálló vallonokat és flamandokat, Belgium államalkotó népeit. Az egész társadalmat foglalkoztatja, hogy mennyiben felelős a kormány, illetve a titkosszolgálat a hibákért. De ahogy munkatársunk Brüsszelben végzett rögtönzött közvélemény-kutatása mutatja: politikai és etnikai hovatartozástól függetlenül a belgák számára a legfontosabb, hogy közös erővel gyűrjék le a terrorizmust.

A nagy összefogás


szerző:
2016.03.23. 21:50
A nagy összefogás

A házlakók összefognak, hogy segítsenek Tóbiásnak, mert egyedülálló apaként igen nehéz a dolga.

Ilyet még nem láttunk – A ház női lakói összefogtak Tóbiásért

Tóbiás álmában se gondolta volna, hogy magára marad kisfiával, és egyedül kell szembenéznie a szülői feladatokkal. Szerencsére, épp jókor jön a segítség, a Mátyás király tér női szekciója összefog a fiatal apukáért és Bencéért.

Összefogással épült újjá a leomlott ház

Ismét saját otthonában lakhat az az idős asszony, akinek három hete beomlott a házának egy része Nagymaroson. Összefogott érte a város: gyűjtést indítottak, és a megmaradt házrészt felújították. Az asszony sírva mondott köszönetet. Ismerősei szerint megérdemli a támogatást, mert ő is sokat segít másoknak.

MEGHATÓ: Összefogással építették újjá Erzsike néni házát

Ismét saját otthonában lakhat az az idős asszony, akinek három hete beomlott a háza eleje Nagymaroson. Összefogott érte a város: gyűjtést indítottak, majd a megmaradt házrészt felújították. Erzsike néni nem győzött hálálkodni. Azt mondta: sokáig szeretne élni, hogy meghálálhassa ismerőseinek a segítséget. Új házának pedig sokáig szeretne örülni.

Leégett a házuk, összefogásból épült újjá

Januárban leégett a házuk, de nemsokára hazaköltözhetnek. A heves megyei Felnémeten élő családnak mindene odaveszett a tűzben. A helyiek viszont összefogtak, és két hónap alatt felújították a leégett házat.

Elengedhetetlen „eszköz” a betegség legyőzéséhez

Egy pihe nem repít az égig, de sok toll szárnyakat ad. Egy komoly betegség kapcsán a gyógyszerek mellett az összefogás, a sorstársak is nagyon komoly erőt adhatnak a gyógyuláshoz.

Kupakokat gyűjtenek a beteg kisfiúnak

Műanyag kupakok árából szeretné megvásárolni súlyosan beteg kisfia gyógyszereit egy hódmezővásárhelyi édesanya. Ricsi epilepsziás, nem tud sem járni, sem beszélni. A család megsegítéséért összefogott a város.

Az egész falu összefogott a családért

Az egész falu összefogott Felnémeten, hogy segítsen a családnak, amelynek leégett a háza péntek éjszaka. Mindenük odalett a tűzben. Aki tudott, az ma a faluban a szombatját arra áldozta, hogy segítsen: lebontották az összeégett tetőszerkezetet, és közben rengeteg adományt gyűjtöttek.

„Sztrájkkal lehetne eredményt elérni”

Sztrájkkal lehetne eredményeket elérni az egészségügyben. Erről beszélt szombaton az Együtt szakpolitikusa egy kerekasztal beszélgetésen. A rendezvényen a feketeruhás nővérként ismert Sándor Mária azt mondta: összefogás kell, és akkor lesz változás. Szerinte az Emberi Erőforrások Minisztériuma mostohagyerekként bánik a szociális területen dolgozókkal. A tárcánál érdemben nem válaszoltak a kritikákra.

Kiégett a házuk, sokan segítenek nekik

Összefogás a tragédiában. Ruhát, építőanyagot, és van, aki saját munkáját ajánlotta föl annak a balástyai családnak, amelynek felrobbant és kiégett az otthona. Életveszélyes az épület, úgy döntöttek, mégis visszaköltöznek.

Ma este összefog az ország!

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Klub egy közös, nagyszabású jótékonysági gálaest keretein belül buzdítja összefogásra, adományozásra a nézőket ma este.

Bemutatjuk az Ökumenikus Segélyszervezetet

Az Ökumenikus Segélyszervezet munkássága nagyon szerteágazó, rengeteg rászorulónak segítettek az elmúlt húsz évben.

Mit kell tudni az Ökumenikus Segélyszervezetről?

A szervezet munkáját több féle módon lehet támogatni, bővebb információt a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet honlapján olvashat, illetve a Facebook-oldalukon.

Edward Norton is a szír tudósnak gyűjt

Edward Norton egy szíriai tudósnak gyűjt, aki két gyermekén kívül mindenét elvesztette a hazájában zajló háborúban. A világhírű amerikai színész felhívására két nap alatt 110 millió forintnak megfelelő összeg gyűlt össze. A szíriai férfi megrázó történetét milliók olovashatták a világhálón, és még az amerikai elnök is üzent neki.

Leégett a házuk, több százan segítenek

Nem számított rá, hogy ennyien segítenek nekik – ezt mondta Híradónknak elérzékenyülve az a nevelőanya, aki 6 gyermekével éppen csak ki tudott menekülni lángoló házukból. A lakás még a hét elején égett porig. Több százan gyűjtöttek nekik, játékokat, ruhákat, bútorokat és élelmiszert is sokan adtak. A kocsi önkormányzat házat is bérel majd nekik, így valószínűleg az ünnepeket már az új otthonukban töltik.

Szombaton lesz az önkéntesség világnapja

December 5-én, szombaton lesz az Önkéntesség Világnapja, az ünnepek közeledtével talán még jólesőbb érzés adni, nem csak a szeretteink számára, hanem olyan családoknak is, akik rászorulnak a segítségnyújtás bármilyen formájára. Az Ökumenikus Segélyszervezet idén is nagyszabású összefogásra készül és buzdít mindenkit, a segítők között pedig ott van Katus Attila is.

Ez történt a 43. héten


szerző:
2015.10.22. 22:00
Ez történt a 43. héten

Balázs egyre közelebb kerül Hannához, de mégsem biztos magában. Vajon hogyan alakul a két fiatal kapcsolata? Ludwig és Ágnes összefognak Brigittáék ellen. Attila félti a céget Ludwigtól, ezért Miklóshoz fordul segítségért. Péter eljátssza a pénzét, ami komoly problémát okoz neki. László segít az egyik táncos lánynak, aki hálából megbonyolítja az életét. Gizella egyáltalán nem nézi jó szemmel a táncos lány felbukkanását. Vajon Gizella és László kapcsolata kiállja ezt a próbát?
 

Európa új kihívások előtt


szerző:
2015.10.07. 21:30
Európa új kihívások előtt

Történelmi jelentőségű közös beszédet tartott Angela Merkel és Francois Hollande az Európai Parlamentben. A menekültválság miatt álltak együtt a képviselők elé. Utoljára 26 éve volt példa arra, hogy a német kancellár és a francia elnök közösen szólal fel Strasbourgban. Akkor is és most is azt mondták: Európa jövője a tét. Úgy fogalmaztak: sokkal inkább szükség van az összefogásra, mint valaha.

Példátlan összefogás a gyermekéhezés ellen

Kulcsfontosságú naphoz érkezett a Nemzeti Minimum program és kampány. Szombaton van a segélykoncert, amelyen 100-nál is több művész emeli fel hangját a gyermekéhezés eltörléséért. De hogyan is kezdődött? Honnan jött az ötlet és hol tart annak a törvényjavaslatnak az ügye, melyet az ügyben megfogalmaztak?

Közösen tiltakoznak a menekülttábor ellen

Nem fogadta a zalai Sormás polgármestere Martonfa polgármesterét, aki a településükre tervezett menekülttáborok elleni összefogásról akart tárgyalni. A nem hivatalos egyezség szerint, akár polgári engedetlenséggel is küzdenek a befogadó állomások megnyitása ellen.

A falusiak pénzéből épült biciklipálya

Összefogással, saját erőből építettek bmx-pályát egy Borsod-Abaúj-Zempléni kistelepülésen, Bodrogkisfaludon. Korábban a helyi fiatalok csak egy forgalmas főút mellett tudtak biciklizni, ahol rengeteg kamion jár. A szülők attól féltek, hogy így akár tragédia is történhet, ezért nem vártak pályázatokra, hanem ők kezdtek gyűjtésbe és építették meg a bringás parkot. Az egész falu összefogott, a pálya pedig egyben közösségi tér is lett.

A közösség szépítette meg az iskola uszodáját

Egy több mint 5 ezer mozaikból álló képet festettek önkéntesek az egyik budapesti iskola uszodájának falára. Az akcióban csaknem ötvenen vettek részt, a szülők mellett a gyerekek is segítettek a munkában. A több száz négyzetméteres falfelülettel egy nap alatt végeztek.

Előzetes: Könnyek a színpadon és a nézőtéren

Kerekesszékes kisfiú hatotta meg a VOLT fesztivál közönségét. A 14 éves Leventét a fesztiválozók kézről-kézre adva juttatták el a Wellhello koncertjének színpadára. A közönség összefogásáról videó is készült, amit megmutatunk este hatkor az RTL Híradóban.

Emberségből példát mutattak a szegediek

Már 1500-an vannak olyanok, akik egyszerűen nem bírták tétlenül nézni, milyen elesetten, fáradtan érkeznek a menekültek olykor több hét vándorlás után Magyarországra. Czakó József riportja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való