KERESÉS search-close

összeesküvés-elmélet

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "összeesküvés-elmélet"

Top 4 - A szabadkőművesség létezik, csak nem úgy, ahogyan azt sokan képzelik

A mindent látó szem, ami a legváratlanabb helyeken bukkan fel. Videóklipekben, reklámokban, sőt még az amerikai dolláron is megtalálható az a motívum, ami egy több száz éves,titkos társasághoz vezet, melynek tagjai a háttérből irányítják a világ főbb eseményeit. Ők a Szabadkőművesek azaz az Illuminátusok.Az összeesküvés elméletek többsége az Illuminátusokat teszi felelőssé a dolgok elhallgatása, befolyásolása miatt, mivel olyan titkos tudás birtokában vannak, ami korlátlan hatalommal ruházza fel őket.

Top 9 - Tréfás kedvű farmerek műve vagy UFO leszállópálya?

Sok művészt megihletett már egy végtelen búzamező látványa. De mi van akkor, ha szántóföldeken szabályos geometriai formák jelennek meg? Tréfás kedvű farmerek munkája vagy idegen civilizációk üzenetei lapulnak meg a gabonakörökben?

Véletlen? Aligha! - önjelölt nyomozókkal jártunk utána a legképtelenebb teóriáknak

Világméretű összeesküvések, titkos háttérhatalmak és megmagyarázhatatlan misztikus jelenségek. Évek óta reneszánszukat élik a különböző konspirációs teóriák olyan kérdésekről, melyek mindenki fantáziáját izgatják. Rejtélyes helyszínek és történelmi események részletes elemzése, ahol minden mindennel összefügg.

Újabb kampányt indít a kormány

Újabb úgynevezett tájékoztatási kampányt indít a kormány arról, hogy szerintük mire készül Brüsszel. A hétfőn bemutatott plakáton migránsvízum és betelepítési kvóta bevezetéséről és a határvédelmi jogok gyengítéséről írnak. Az Európai Bizottság azonnal reagált, szerintük az újabb kampány nevetséges összeesküvés-elmélet.

Megnyitják a Kennedy-aktákat

Feloldja a Kennedy-gyilkosság aktáinak titkosítását Donald Trump. Mivel az 1963-as merénylet számos részlete a mai napig tisztázatlan, ezért számtalan összeesküvés-elmélet jelent meg. Ezért óriási az érdeklődés az eddig visszatartott iratok iránt.

Valóban veszélyesek a kondenzcsíkok?

A chemtrail hívők szerint a kondenzcsíkot, azok a repülők húzzák maguk után, amik mérgező, kémiai anyagokat, sőt biológiai szennyeződéseket permeteznek a légtérbe. Vajon csak egy újabb összeesküvés-elméletről van szó?

A pletykás emberek miatt dőlhetnek meg a legendás összeesküvés-elméletek

Egy tudós arra használta a matematikát, hogy népszerű összeesküvés-elméleteket cáfoljon meg. Dr. David Grimes, az oxfordi egyetem matematikusa egy olyan képletet hozott létre, mely megmutatja, hogy a feltételezett összeesküvésnek mekkora a valószínűsége.

Öt elképesztő magyarázat a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokra

Ma van a 14. évfordulója a New York-i terrortámadásoknak. Ennek apropóján összeszedtünk ötöt a legfurább, egyben rendkívül népszerű magyarázat, összeesküvés-elmélet közül.
 

Fókusz 11-02-16


szerző:
2011.02.16. 20:45
Fókusz 11-02-16

Fókusz: Egyre durvább összeesküvés-elméletek születnek az interneten a ValóVilág negyedik szériájáról. De lehet-e egyáltalán manipulálni a valóságshow-t, és mi értelme lenne ennek? A műsor szerkesztői reagálnak a pletykákra. Mínusz 110 fokban félmeztelenül ácsorgott Ádok Zoli és vele vacogott a teniszcsillag, Szávay Ági. Állítják, a hidegterápia jót tesz nekik. Utánajártunk, hogyan hat és mire jó a jégkamra és a többi extrém gyógymód.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való