KERESÉS search-close

összeesküvés elmélet

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "összeesküvés elmélet"

Top 10 - A chemtrail-hívők nem tágítanak elméletüktől

Különös kondenzcsíkok tűntek fel az égen az utóbbi években. A repülőgépekből származó nyomoktól egyesek annyira megijedtek, hogy rögtön világméretű levegőmérgezést kiáltottak. Az úgynevezett chemtrail elmélet szerint veszélyes vegyi anyagokkal permeteznek minket. A kondenzcsíkok a repülőgépekből származó kicsapott és megfagyott vízpárával keletkeznek és csupán a légköri viszonyok miatt maradhatnak fenn sokáig. A chemtrail hívők azonban továbbra sem fogadják el ezt a magyarázatot.

Melania Trump dublőre  - ezek a teóriák maradtak ki a TOP 10-ből!

Reggelig sorolhatnánk a vadabbnál vadabb teóriákat, de idő híján csak a legjobb tízet tudjuk most részletesen bemutatni. Melania Trump egészen szokatlanul viselkedik néha az elnök mellett és ránézésre olyan mintha nem is a First Lady bújna meg a nagy fekete napszemüveg mögött.  E miatt is gondolják sokan, hogy Mrs. Trumpot sokszor egy hasonmás helyettesíti.  De már az is elterjedt, hogy Harry herceg felesége Meghan Markle egy robot.

Top 6 - A Kennedy-gyilkosság után azonnal szárnyra kaptak a teóriák

1963. november 22-én két golyó találja el az Egyesült Államok elnökét dallasi látogatása során. John Fitzgerald Kennedy belehal a sérülésekbe. A merénylőt Lee Harvey Oswaldot még aznap elfogják, a börtönből való elszállításakor azonban hasba lövi egy Jack Ruby nevű fickó. A 3 nap leforgása alatt zajló hihetetlen erejű események után szinte azonnal szárnyra is kaptak a teóriák. Egy felmérés szerint az amerikai lakosság több mint 70% -a a mai napig úgy gondolja, Kennedy nem lehetett csupán egy magányos merénylő áldozata.

Top 1 - A leghajmeresztőbb teória, mégis sok ezren hisznek benne

Első hallásra mindenki a fejét fogja, mégis több ezren hisznek abban, hogy a Föld lapos. A Lapos Földhívők elméletüket első sorban arra alapozzák, hogy a hivatalosnak számító méréshatáron belül nem görbül a tér úgy, ahogy kellene. Ha tehát nem látjuk görbének, biztos, hogy lapos.

Egyesek szerint összeesküvés elmélet, mások szerint bizonyosság

Vannak, akik hisznek benne, és bizonyítani is készek, hogy nem is a Titanic süllyedt el, hogy a budai vár nem is a budai vár, a Föld nem gömbölyű, hanem lapos, a Holdra szállás pedig egyetlen hatalmas kérdőjel...

Reni újabb összeesküvés-elméletet gyártott – vagy mégsem?

A fiatal lány alaptalanul vádolta meg Csokit, aki egy igen komoly büntetést szabott ki rá, pedig mint kiderült, Reninek egyáltán nem voltak rosszak a megérzései...

Csúcsra járatott manipuláció?

Ha olvas, lát vagy hall valamit, amiről nem tudja eldönteni, igaz lehet-e, mit csinál? Utánanéz? Foglalkozik vele? Vagy? Talán csak olyasmit olvas-néz-hallgat, amit feltétlenül igaznak fogad el? Mint utólag kiderül, a szakemberek egy részét már vagy évtizede foglalkoztatják az összeesküvés-elméletek, majd az álhírek.

Fókusz 2018-02-06


szerző:
2018.02.06. 17:25

Fókusz 2017-08-04


szerző:
2017.08.04. 19:00

Fókusz 2017-08-03


szerző:
2017.08.03. 19:00
Paul McCartney valóban már rég nem él?

Paul McCartney, egyes feltételezések szerint 1966. szeptember 11-én autóbalesetben elhunyt. De ha így is történt, miért nem vallották be? Egyes teóriák szerint azért, mert akkor a The Beatles a csúcson volt, és sokan rengeteg bevételtől estek volna el. Vajon mindezt hogy tartották titokban? És akkor ki az az ember, akiről most úgy gondoljuk, hogy Paul McCartney? A Story Extra stábja utánajárt az összeesküvés elméleteknek.

A háziorvosokat is ellenőrizteti a MÁV

Dolgozóik mellett, az érintett háziorvosok felülvizsgálatát is kérte a MÁV, miután tömegesen mentek táppénzre kalauzok a Nyugati pályaudvaron. A cég erről a dolgozókat hírlevélben értesítette, amelyben megjegyzik: a megbetegedések egybeestek két kalauz szolgálat megtagadásával. Ezért indították a vizsgálatot. Hétfőn kavart botrányt, hogy két kalauz balesetveszélyre hivatkozva, nem állt munkába, ezért viszont elbocsátották őket. A Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezeténél azt mondják, a MÁV összeesküvés elméleteket gyárt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való