KERESÉS search-close

örökségvédelem

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "örökségvédelem"

Felújítanák a Szőke Tiszát, a 101 éves gőzöst

Hat éve süllyedt el, de még mindig nem emelték ki, tovább pusztul a Szőke Tisza Szegeden. A 101 éves gőzösben található Magyarország egyetlen fekvő helyzetű 3 hengeres gőzgépe, amit az örökségvédelem védettnek nyilvánított.

Megsemmisülhet a „magyar Pompei”

Megsemmisülhetnek a Bonyhád mellett talált egyedülálló gótikus templommaradványok, ettől tart a Híradónknak nyilatkozó régész. A szakember szerint a teljes feltárás helyett a beruházó inkább visszatemetteti a leleteket, amire út épül. Az MSZP politikusa azt mondja, az a baj, hogy az örökségvédelem helyett a pénz fontosabb. Ugyanis, ha nem készül el az út időre, elvész az erre kapható Európai Uniós támogatás.

Nyitott ajtók az örökségvédelmi napokon

Több mint 800 épületet nézhetnek meg ingyen a látogatók szeptember 19-én és 20-án.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való