KERESÉS search-close

önkormányzati lakás

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "önkormányzati lakás"

Hajléktalanszállóra került egy idős férfi önkormányzati lakásából

Hajléktalanszállóra került egy 79 éves férfi az önkormányzati lakásából. Azt mondja, 2 hónapig, amikor kórházban volt, elmaradt a lakbérrel. Kedden eljöttek érte, és elvitték egy átmeneti szállóra. Onnan azonban eljött, azóta szociális munkások keresték. Végül a régi lakásánál találták meg, épp amikor stábunk ott forgatott.

Ki kell költöznie a lakásából annak az asszonynak, akinek egy tésztakészítő gép leszakította a kezét

Elárverezték annak a tiszaújvárosi asszonynak a lakását, akinek egy tésztakészítő gép leszakította a kezét egy helyi üzemben négy éve. Az asszony a baleset után elvesztette a munkáját, nem tudta fizetni a hitele részleteit, emiatt végrehajtás alá került az otthona. Az önkormányzat egy évre biztosít lakást az egyedülálló asszonynak, aki abban bízik, hamarosan sikerül talpra állnia.

Lánya miatt vette a bátorságot, hogy segítséget kérjen a látássérült apuka

Lányáért aggódik és érte vette a bátorságot, hogy segítséget kérjen az apuka, aki kameránk elé állt. Eddig még mindig sikerült a havi 118 ezer forintot úgy beosztaniuk, hogy senki felé se tartozzanak. Eddig. Máté vérszerinti szülei nélkül nőtt fel, egy szem gyerekéért érthető módon mindenre képes.
Életükről ide kattintva még több részletet megoszt Máté.

MÁTÉ: Egyedül neveli kislányát egy önkormányzati lakásban a látássérült férfi

Az 52 éves Máté születése óta látássérült. Mióta feleségével elváltak ő neveli közös kislányukat, akivel 2015. óta élnek egy önkormányzati lakásban. Havonta 118 ezer forintból kell kettőjüknek gazdálkodniuk, ami bizony nem mindig könnyű...

Havonta 39 ezer forintért lakás a Budai Várban?

Havonta 39 ezer forintért bérel önkormányzati lakást a Budai Várban Rákay Philip a 24.hu szerint. A Fidesz melletti elköteleződését nyíltan vállaló egykori televíziós egy felújított műemlékházban jutott a hatvan négyzetméteres lakáshoz, de állítása szerint havonta 51 ezer forintot fizet érte, plusz cserében egy pesti lakás tulajdonjogát adta az eddigi bérlőnek. Szerinte ezt bárki megteheti, vagyis nem fideszes kiváltságról van szó. A kerület ellenzéki képviselője azt mondja: az ilyen lakásbérlések igazságtalanok.

 

Olcsó lakások miatt estek egymásnak Hódmezővásárhelyen

Amióta elvette a Fidesztől a polgármesteri széket Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen, most először vádolták meg őt korrupciós üggyel, egy önkormányzati lakás eladása miatt. Persze azt mondják, semmi szabálytalan nem történt. De ha már megvádolták, a hivatala elkezdte végignézni a korábbi lakáseladásokat, és ők is előálltak a Fideszre nézve kínos ügyekkel. Akik szintén azt mondták nekünk, hogy az ő idejükben minden rendben volt. 

64 ezer forint 165 négyzetméteres, budavári lakásért

Havi 64 ezer forintért bérel egy 165 négyzetméteres lakást az első kerületi önkormányzattól annak a vadász szervezetnek a vezetője, aminek Semjén Zsolt a tiszteletbeli tagja. Erről a 24.hu írt. Halmágyi-Takács István szerint az önkormányzati bérlakások bérleti díja nem összehasonlítható a piaci árakkal. Ezt mondta az önkormányzat is. Az ügyet nyilvánosságra hozó független kerületi képviselő szerint azonban ha többet kérne az önkormányzat ezekért a lakásokért, többet tudna költeni a kerületben lakó rászorultakra.

Szeretne új lakásba költözni

Rengeteg segítséget, tartós élelmiszert, kolbászt, szalonnát, tejet és ruhaneműket is kapott az a 80 éves asszony, akit a Házon Kívül mutatott be.

Kiégett az otthonuk, egy önkormányzati bérlakás

Mindene odalett hétfőn egy négytagú pécsi családnak, amikor kiégett az otthonuk, egy önkormányzati bérlakás. Néhány napra még meg tudják húzni magukat a rokonoknál, de azt mondják, csak segítségben bízhatnak. A tüzet elektromos hiba okozta, a rendőrség és az áramszolgáltató vizsgálódik.

 

Piaci ár alatt bérelnek önkormányzati lakást

Jócskán a piaci ár alatt bérelnek önkormányzati lakást az I. kerületben Nagy Gábor Tamás polgármester szülei is. A bérleti szerződést a hvg.hu kérte ki. A két és fél szobás, 105 négyzetméteres lakásért nagyjából nettó 79 ezer forintot kell fizetni. Az önkormányzatot hiába kerestük, a Fidesz szerint, ha betartották a szabályokat, akkor nincs gond a szerződéssel. A Párbeszéd közérdekű adatigénylést nyújtott be, hogy kiderüljön, a polgármester hány rokona és ismerőse kapott olcsó bérlakást.

Ferencváros: olcsó önkormányzati lakások haveroknak

Ferencvárosban sok régi bérházat újítottak fel gyönyörűen az utóbbi években. De sok végtelenül lepusztult épület is maradt, szociális bérlakásokkal, ahol a folyosón van a wc. A felújított épületekben az önkormányzat számos lakást adott el vagy ki, és, hogy, hogy nem, ezek egy része a kerület fideszes vezetőihez vagy azok ismeretségi köréhez került, igencsak kedvezményes áron. Akik viszony nyomorban élnek, még sokat várhatnak arra, hogy emberibb körülmények közé kerülhessenek. És a polgármester szerint jól van ez így. Magyar Éva indult el feltérképezni a haveroknak juttatott olcsó önkormányzati lakásokat.

Házon kívül 2017-06-07


szerző:
2017.06.07. 22:30
Bérlakásokkal lehetne segíteni

A hajléktalanok egyharmadán tud segíteni az ellátórendszer, miközben üresen áll tízezernél is több önkormányzati bérlakás. Ezt mondják az otthontalanokkal foglalkozó szervezetek. A romos épületek felújítására azonban nincs pénz. A tartós hideg miatt hamarosan megtelhet a legtöbb hajléktalan szálló és nappali melegedő. Sokan viszont az életüket kockáztatva a fagyban is az utcán töltik az éjszakát.

 

Utcára kerülhet az agydaganatos asszony

Egy agydaganatos asszonyt akarnak kilakoltatni szintén súlyosan beteg férjével és két gyerekével Józsefvárosban, október 15-én. A család egy önkormányzati lakásból kerülhet az utcára azért, mert több százezer forintos lakbértartozásuk van.

Polgármesteré lett az önkormányzati bérlakás

Megpályázott és megnyert egy önkormányzati bérlakást a jászberényi fideszes polgármester - írta meg a Népszabadság. A pályázatot az önkormányzat írta ki, indult rajta egy háromgyerekes kórházi dolgozó is, de a lakást Szabó Tamás polgármester bérelheti. A Demokratikus Koalíció szerint ez erkölcstelen, az MSZP-nél azt mondják, a polgármesternek le kell mondania. Egy helyi fideszes képviselő is bírálja Szabó Tamást, akinek kabinetirodája azt közölte, minden törvényesen történt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való