KERESÉS search-close

önismeret

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "önismeret"

Szembenézett a félelmével Nagy Sanyi!

A színész hat évvel ezelőtt, teljesen egyedül vágott neki az egyik legembertpróbálóbb zarándokútnak, mégpedig azért, mert így végig tudta gondolni az életét, és kipróbálhatta, hogy fizikailag mire volt képes.

Gyógyulj te is Brúnóval, a lóval!

Udvarhelyi Hajni, önismeretfejlesztő tréner lovak segítségével gyógyítja a rászorulókat, legyen az munkabeli vagy magánéleti probléma. Hajni beavatta Annáékat a tréning rejtelmeibe, akik még a gyakorlatokat is kipróbálhatták. Vajon Annának sikerül leküzdenie a lovaktól való félelmét?

Láttátok már? - Szemtelenül őszinte interjú Istenes Bencével!

A műsorvezető ismét hozta a formáját a szombati X-Faktor élő show-jában. Bizony minden magas labdát könnyen lecsapott, és fordított esetben, ő is simán zavarba tudta hozni a mentorokat. Trollkodásairól már nem is beszélve… Hogy mit gondol önmagáról Bence, és szerinte miért fontos az önirónia? Íme itt a válasz:

Laci: „Megtudtam, hogyan kell élni”

Novák zarándokútja lett élete legnagyobb, és legsikeresebb kalandja, hiszen megismerte önmagát, megverekedett a démonjaival, és legyőzte a vadon kihívásait.

EGY REMETE ÉLETE:

Korim László úgy döntött, elhagyja a várost, munkáját és az ezekkel járó állandó stresszt és rohanást. Most a zempléni erdőben remeteként él. Nincs tévéje, se telefonja. Azt mondja, a legtöbb ember nem tud jól élni. Ő havi 20-30 ezer forintot költ. Nincs is szüksége többre. Gombászik, ásványokat gyűjt, járja az erdőt, ahonnan minden szükségeset be tud szerezni.

Burak Ozcivit: „Minden a feje tetejére állt” – Vallomás

A török szépfiút két éve egy igen komoly trauma érte, de talpra állt, és azóta más szemmel látja a világot, és önmagát.

Kiss Ramóna legújabb fotója kisebb zavart okozott a rajongói körében

Kitörő örömmel fogadták szerettei, és kollégái a nagy utazásból hazatérő Ramit. Vagy mégsincs itthon? Vagy most mi is van? A színésznő mai posztja kissé összezavarta a rajongókat.

Julia Roberts nem viccel, ha fel kell vállalnia önmagát – Vallomás!

A széles mosolyáról jól ismert színésznő mindig is a természetes szépségek táborát erősítette, mind a mai napig. Sosem volt hivalkodó, netán sok, a lágyság, a nőiesség, és az őszinteség az ő védjegye, amiről újra megbizonyosodhattunk.

A csakra, mint az önismeret eszköze

Sokat hallunk róla, de mégsem tudjuk mit jelent: csakra tisztítás. És egyáltalán mi is az a csakra? Megpróbáltuk kideríteni és bemutatni egy reiki mester, Tóth Tamás segítségével.

Az anyaság valójában önismereti utazás?

Anyának lenni nem könnyű. Igen, mondják ezt már a várandósság alatt is, de az ember csak legyint rá. Aztán megszületik a várva várt gyermek és az ember mindenre rájön. De legfőképp arra, hogy az eddigi életét nem folytathatja tovább, minden megváltozott. Miben változik meg egy anya? Erről beszélgettünk Kozma Orsival, Zsédenyi Adriennel ésUjpál Zsófia pszichológussal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való