KERESÉS search-close

önbizalom

33 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "önbizalom"

Szép vagy, Era, szép!

Fontos az egészséges önbizalom, és a lánynak abból bőven van.

Era:

Eránál teljesen betelt a pohár, ráadásul nem érti, miért a kinézetével támadják őt a többiek. Végül kénytelen volt bevallani Hunornak: ő sem teljesen elégedett önmagával.

A plusz kilók rontják az önbizalmat

Mitől függ az önbizalom, és hogyan lehetünk boldogok akkor is, ha semmilyen szépségideálhoz sem hasonlítunk? 

A BARÁTOK KÖZT SZÍNÉSZNŐI: az önbizalomról

Mitől magabiztos egy nő és milyen praktikákkal tud annak látszani? Erről mesélnek a Barátok közt csinos színésznői.

Hogyan nyerjük vissza az önbizalmunkat? Pirner Alma tanácsai

Napjainkban még mindig az egyik legnehezebb dolog, hogy elég önbizalmunk legyen, vagy visszaépítsük azt, egy romba dőlt kapcsolat után. Ismerjék meg Pirner Alma tanácsait.

Edina az édesanyjáért küzd


szerző:
2017.10.02. 18:00
Edina az édesanyjáért küzd

Edina az édesanyjának, Ibolyának szeretne segíteni, aki válása óta nagyon maga alatt van. Pajzsmirigybetegsége miatt alig tud fogyni, és a fiatal lány szerint egy kicsit sem elégedett önmagával. Edina mindent elkövet azért, hogy önbizalmat adjon Ibolyának, így édesanyja születési dátumát is magára tetováltatta. Sőt, egy hatalmas meglepetéssel is készült neki…

Négy nő, egy eset!


szerző:
2017.08.10. 08:00
Négy nő, egy eset!

Bár lehetnek ugyanolyanok vagy éppen egymáshoz hasonlóak az élethelyzetek, mindenki másképp reagál rájuk, másképp éli meg. Nem egyféleképpen nevetünk, sírunk, dolgozunk, kávézunk, ébredünk, szórakozunk. Ahogy nem csak egy vékony lány lehet modell, egy
szemüveges nő okos… Erdős Juci egy fotósorozatot készített ebben a témában, 4 nő, 1 eset címmel

Márti egy magabiztos vonulással bizonyított Áginak

Miután Ági elmondta, mit kér Mártitól, rajta volt a sor, hogy bebizonyítsa, mennyire fontos neki a barátságuk. Márti végül egy modell vonulással bizonyította, hogy hallgat a barátnőjére, és megígérte, hogy bátrabb és határozottabb lesz.

Ági szeretné, ha barátnőjének több önbizalma lenne

Ági azért jött el az Anikó Show-ba, mert azt szeretné, ha barátnőjének sokkal több önbizalma lenne. Ági azt akarja, hogy Márti egyen bátrabb, mutassa meg magát, és ne foglalkozzon azzal, ki mit mond.

Önelfogadás mesterfokon!


szerző:
2017.07.13. 08:16
 Önelfogadás mesterfokon!

A vitiligo bőrbetegség Magyarországon kb. 100-200 ezer embert érint. A bőrön megjelenő fehér foltokat sokan eltakarják, ám vannak akik inkább felhívják a figyelmet a problémára!

Vajon a magyar nőknek miért nincs elég önbizalmuk? – Dr. Almási Kittivel beszélgettünk!

Egy nemzetközi kutatás szomorú eredményekről számolt be, ami többek között a magyar hölgyek önbizalmi állapotát tárta fel. Kiderült, csekély hittel és bátorsággal rendelkezünk, főleg akkor, ha valami újba, szebbe, jobba szeretnénk vágni a fejszénket. A híres pszichológus, Kitti szerint a legfontosabb, hogy egy úgynevezett InSync állapotba kerüljünk, mikor önmagunkkal és környezetünkkel is teljes harmóniában élünk.

Ginának smink nélkül f*sz feje van?

A Villa fiúi próbálták meggyőzni a szerintük piperkőc lányt, hogy nem kéne annyit foglalkozni azzal, hogyan is néz ki. Gina azonban úgy érezte, a fiúk nem értik meg őt, sőt, szerinte Zsolti sokkal több időt foglakozik magával...

Barbi visszanyeri az önbizalmát?

A lány önbizalma teljesen lerombolódott. Robi, Barbi régi osztálytársa azonban meglepő módon gyorsan újra helyreállítja Barbi önértékelését, mivel meghívja egy kávéra, miközben elárasztja őt bókokkal. Barbi rájön, hogy Joe-nak jobban meg kéne becsülnie…

Barbi újabb praktikát vetett be, hogy megfeleljen Joe-nak

Mikor Joe reggel próbált szexelni Barbival, a lány képtelen volt rá. Nem érezte szexinek magát, és úgy vélte, ő is tehet arról, hogy Joe félrelépett, mert a férfinak valami hiányzik a kapcsolatukból.

Somát csúnyán megbántotta Zseri

Zseraldin értékelte Somát, azonban nem túl pozitívan nyilatkozott a kettejük között elcsattant csókról, amit az önbizalomhiánnyal küszködő fiú magára is vett.

Hennával adnak önbizalmat a beteg nőknek

Hennafestéssel szépítették csütörtökön több városban a kemoterápia miatt megkopaszodott nőket önkéntesek. A mozgalmat egy budapesti szalon indította hét éve, azóta már több száz, főleg mellrákos nőnek segítettek a testfestéssel abban, hogy újra szépnek érezzék magukat és visszanyerjék önbizalmukat.

A Hazug Csajok Társaságának sztárjánál betelt a pohár!

Sasha Pieterse a sorozat Alison-ja megelégelte, hogy kritizálják a külsejét, legfőképp a súlyát! Így hát úgy döntött beolvas a rosszakaróknak és felvilágosítja őket, mi az oka a gyönyörű színésznő feltűnő átalakulásának!

Szépségverseny, ahol egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyos

Van egy szépségverseny, ahol plusz pont járhat az extrém narancsbőrért, és egyáltalán nem baj, ha a jelölt túlsúlyos. A teltkarcsú hölgyek ezúttal fürdőruhában is megmutatták alakjukat. Volt köztük bokszoló, focista, és bolti eladó is és mind azt mondják, önbizalom növekedést és nagyobb elfogadottságot remélnek ettől a versenytől.

MOGYORÓ ZSANETT:

A 34-es, 36-os, 38-as, sőt még a 40-es méret sem rúghatott labdába szombaton, mert csak 42-estől lehetett nevezni erre a szépségversenyre. Bridget Jones röcögős hájacskáiból sem volt hiány, ám ez itt most egyáltalán nem okozott problémát. Mogyoró Zsanett elmondja, hogy a kerekebb molettebb formák is tudnak igazán szépek és csábítóak lenni.

Imposztor-szindróma: miért nem hiszünk a sikereinkben?

Vannak olyan emberek, akikben valamilyen okból nincs meg a kellő mértékű önbizalom és saját magukba vetett hit ahhoz, hogy elismerjék saját magukat, a testüket, a munkájukat és az azzal járó sikereiket. Született egy tudományos megfogalmazás is a jelenségre, ez pedig az imposztor-szindróma. Erről beszélgettünk most Dienes Angéla coach-al, valamint sztárvendégeinkkel, Erdőhegyi Brigitta énekesnővel és Józan László színésszel.

Megszépülhettek a szálló lakói

Kozmetikus, manikűrös és fodrász is várta Budapesten az Üdvhadsereg női szállóján a szépülni vágyókat. Volt olyan is, akinek több végzettsége van, napi 8 órát dolgozik, mégis csak egy ágyat tud megfizetni a szállón. A vezetők szerint azért fontos a szépségnap, hogy több önbizalma legyen a nőknek, így állást is könnyebben találnak majd.

​Alsóneműs, összefirkált lányt találtunk a Váci utcában!

A Váci utcában sétálgatva egy nagyobb, valaki, vagy valami köré csoportosuló tömegre lettünk figyelmesek. A sok láb közt először egy tábla tűnt fel, majd egy meztelen láb, csupasz karok, és egy bekötött szemű lány arca. Közelebb merészkedtünk, mert természetesen egyből felkeltette az érdeklődésünket, mi történhet ott, mit fotóz annyi ember mosolyogva. És akkor megláttuk őt.

Kutyaterápia sportolóknak


szerző:
2015.06.21. 18:19
Kutyaterápia sportolóknak

A kutyaterápiát vegyíti a sportpszichológiával egy magyar kutyatréner. Az új módszerről az Origo számolt be. Simon Judit hónapokig kísérletezett sportolókkal és terápiás kutyájával, Fedorral. Kutatásában azt igazolta, hogy a kutyás foglalkozások miatt a játékosok kevésbé szorongtak, jobban figyeltek edzőjükre, és nőtt az önbizalmuk versenyhelyzetben.

Virágokat rajzolnak a beteg nőkre

Hennafestéssel szépít rákbeteg nőket egy önkéntesekből álló csoport. A kemoterápiás kezelések alatt sok beteg haja kihullik, ami a nőket lelkileg különösen megviseli. Önbizalmukat, a gyógyulásba vetett hitüket erősítik a testükre festett minták.

Ha szépségversenyt nyer a gyerek, nagyobb lesz az önbizalma?

Szebben mondja majd a verset az oviban, és könnyebb dolga lesz az iskolában? Ezt állítják legalábbis azok a szülők, akiket ilyen megmérettetésre hurcolnak gyerekeik. Vagy fordítva. Mert ha a kicsinek nincs kedve szerepelni, úgyis kihisztizi magának, hogy vigyék haza. Gál Petra riportja.

Krizsma Gwendolin végre magtalálta az önbizalmát

A félénk, szemüveges lány már a múlté: az X-Faktor segített neki, hogy végre félredobja a kétségeit és vagányan, magabiztosan állt ki a színpadra.

Önbizalom a siker titka?

Az önbizalom kérdése különös jelentőséggel bír az életünk minden területén. Miért fontos és hogyan fejleszthetjük? Soma Mamagésa segít megtalálni a helyes utat.
 

Fókusz 13-04-24


szerző:
2013.04.24. 19:50
Fókusz 13-04-24

Fókusz: Vége a találgatásnak - Kovács Ákos megelégelte az újsághíreket, kiderül, mentor lesz-e az X-Faktorban. Megtörtént a csoda - Anikó és Dia lovagolni indultak, de végül egy csikó születésénél kellett segédkezniük. A szépség titka - Szépségkirálynőkkel kerestük a választ a kérdésre. Miért nem látja magát szépnek a nők nagy része?

Hogy néz ki az ideális nő?


szerző:
2013.04.24. 19:00
Hogy néz ki az ideális nő?

Egy felmérés szerint a nők mindössze 4 százaléka tartja magát szépnek. De vajon nálunk mennyire elégedettek magukkal a hölgyek?Hazai szépségideáljainkkal keressük erre a választ!

Reggeli - Csak csajok 12-08-21

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-01-06

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Csak csajok 10-06-11


szerző:
2010.06.11. 10:18
Csak csajok 10-06-11

A pénteki Csak csajokban Kautzky Armandot kérdeztük munkáról, nőkről és a jó házasság titkáról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való