KERESÉS search-close

önállóság

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "önállóság"

A Stolen Beat a házimunkában is tehetséges?

Mosás, mosogatás és vasalás? A fiatal fiúk nagy önállóságot tanultak az elmúlt hetekben...

Milyen veszélyeket rejt az internet használat?

Azt talán mindenki tudja, hogy az internet és a közösségi média számos veszélyt rejt, de vajon azt tudják- e, hogy kihez forduljanak netes zaklatás esetén, vagy ha esetleg társaik kipécézik őket?

Baj, ha hibázik a gyerek?

Minden gyerek keveredik kisebb-nagyobb galibába, hol saját, hol társai hibájából. Mikor avatkozzunk bele gyermekeink ügyeibe, mennyire hagyjuk meg az önállóságukat és egyáltalán mi számít hibának, Haumann Petrával és egy pszichológussal, Tóth Melindával beszélgettünk.

Szabó Ricsi először él egyedül

A 2014-es X-Faktor felfedezettje, Szabó Ricsi nemrég költözött be első önálló lakásába, ahol egyelőre egyedül lakik. Az önállóvá válás rögös útjáról és a felmerülő problémákról Kánya Katával és Szabó Ricsivel beszélgettünk

Szabó Ricsi új lakásba költözött

A 2014-es X-Faktor 22 éves felfedezettje, Szabó Ricsi nemrég költözött be első önálló lakásába, ahol egyelőre egyedül lakik, de reméli, hamarosan lesz kivel megosztania az otthonát.

Meddig kell együtt tanulni a gyerekkel?

Fontos, hogy a csemete megtanuljon önállóan tanulni, de ebben kulcsszerepe van a szülőknek is: a kellő fegyelem, következetesség és türelem elengedhetetlen a sikerhez. A helyes technikáról Jávori Ildikó tanulási szakértőt kérdeztük, Beleznay Endrét pedig saját lányánál szerzett tapasztalatairól faggattuk!

Mikor engedjük egyedül a gyereket iskolába?

Sok szülő fél attól a pillanattól, amikor először hagyja egyedül közlekedni csemetéjét. Vajon mikor jön el az ideje ennek? Mire figyeljünk? Egy szakember segítségével elemezzük a témát.
 

Miért fontos az önálló játék a gyerek számára?

A későbbiekre nézve lényeges, miként játszik a csemete. Egy szakértőt kérdeztünk a témáról, illetve Haumann Petra és Rókusfaly Pál is elmesélték saját tapasztalataikat.

Ismét önálló lehet a Szent Margit Kórház

Szerdán dönt a fővárosi közgyűlés arról, hogy újból önálló legyen-e az intézmény.

„Lerázhatatlan” kínai szülők

Alkalmi hálószobává kellett átalakítania egy kínai egyetemnek az iskola sportcsarnokát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való