KERESÉS search-close

öltözködés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "öltözködés"

Esküvőre vagy hivatalos? Akkor ide nézz!

Holdampf Linda elárulta, miben érdemes, és miben nem ajánlott esküvőre mennünk!

„Hol tűz a nap, hol havazik, hol az ördög veri a feleségét”

Az öltözködés okozza a legnagyobb gondot a szeszélyes időjárásban - az általunk megkérdezett emberek erre panaszkodnak, de a többség örül a kis napsütésnek. A változékony időjárás még marad, a meteorológusok szerint a többnyire napos időt bármikor megszakíthatják záporok, zivatarok vagy akár jégesők is. (Leadkép: Domak Viktor)

Lakatos Márk extravagáns szettekben hódította meg Amerikát

A Reggeli műsorvezetője szinte már bejárta az egész világot. Nemrég New Yorkban járt, és vele együtt a Fókusz kamerája is.

Divat az ideológia börtönében

Divattalan korszaknak nevezték az ötvenes éveket. Az ideológia egy időre szürkévé tette az utcákat. A nyugati, felszabadult tarkaság aztán a zenekarok öltözködésével szivárgott be Magyarországra, ahol még a politikusok sem voltak jól öltözöttek.

Milyen színeket hordjunk 2019-ben?


szerző:
2019.01.18. 08:50
Milyen színeket hordjunk 2019-ben?

Ragány Angéla, színtanácsadó mesélt róla, milyen színek jellemzik leginkább a magyarokat, de kiderült az idei év meghatározó színe is. Kíváncsi vagy, milyen árnyalatokat javasolt a Peller lányoknak és Somának?

VV Zsuzsunál betelt a pohár! Így akasztotta ki a lányt VV Reni!

Zsuzsu egy ideig türelmesen várt a sorára, azonban Reni olyan sokáig zuhanyzott, hogy elege lett a lánynak, és megpróbált bekéredzkedni a fürdőszobába, hogy átöltözhessen. Látnod kell Zsuzsu reakcióját, miután Reni elkergette őt!

Melyik páros öltözködik a legrosszabbul?

Vajon ki a villa legrosszabbul öltözött párja? A játékban maradt utolsó két pár, Berni és Ádám, valamint Vivi és Fecsó elárulták, hogy mit gondolnak erről!

Kánikula-etikett: hasznos tanácsok öltözködéshez

Nem csak azért kínzó a szaharai időjáráshoz öltözni, mert odaragadunk a műbőr ülésekhez és foltos lesz a ruhánk, az sem biztos, hogy ami érzetre lehet, hogy kellemes, vizuálisan megállja-e a helyét. A Fókusz riportere összegyűjtötte a kánikula-etikett szabályait!

 

FORRÓSÁG: mit NE vegyünk fel?


szerző:
2018.07.25. 18:04
FORRÓSÁG: mit NE vegyünk fel?

Még a negyven fokos hőségben is létezik néhány öltözködési alapelvárás, amivel környezetbarátok maradunk és ízlésficamot sem kapunk. Íme!

Neked melyik a kedvenc Szabados Ági szetted?

A Híradó műsorvezetője mindig ad arra, hogy csinos legyen. Az Insta-oldalán nemcsak azt követhetjük nyomon, merre jár, és mit csinál, de azt is, milyen ruhákban teszi ezt. Szavazzatok!

NYÁR: Munkahelyi ruhakódex a legmelegebb napokon!

A tomboló forróságban egyre több kivillanó melltartóval és félmeztelen férfiakkal lehet az úton találkozni. A nyári melegben mindenki próbál legkevesebb textilt magára venni. De, mi a helyzet, ha dolgozni megy az ember? Van, olyan munkahely, ahol csak nejlonharisnyában járhatnak a nők még tikkasztó melegben is. Ennek jártunk utána pontosan egy évvel ezelőtt!

Vera, aki egyébként Tamás


szerző:
2018.06.13. 18:00
Vera, aki egyébként Tamás

Győző és a barátja egy ideje eltávolodtak egymástól, de a férfi most szeretné rendezni a viszonyukat. A barátokat egy közös érdeklődés fűzi össze: imádnak női ruhában, sminkben mászkálni.

„Szeretném, ha ez a lány lenne az, aki elvenné a szüzességemet”

Sanyinak már gyermekkorában volt öltönye, és ma sincs ez másképp. A fiú most is elegáns öltözetben érkezett, hiszen meg szeretné hódítani Amelitát, akivel egy „bensőségesebb, intimitásra feszülő” kapcsolatot szeretne kialakítani.

A ruha teszi az embert?


szerző:
2018.05.15. 18:00
A ruha teszi az embert?

Mónika a nővére, Brigi öltözködési szokásán szeretne változtatni, hiszen a gót stílus miatt sosem alakult ki közöttük az az igazi testvéri kapcsolat, ráadásul Mónikánál már teljesen betelt a pohár.

Etikett a Story-gálán!

Medveczky Ilona rutinos gálázó, így már tisztában van a szabályokkal. Michl Julit pedig egy profi készítette fel!

Hogyan lehetünk télen is csinosak?

Télen a réteges öltözködés sok apró buktatót rejt magában, mert a hosszú ujjak, a kötött pulcsik és az extra meleg kabátok gyakran jó néhány kilóval többnek mutathatnak. Dr. Ragány Angéla segítségével átbeszéltük a téli öltözködés alapszabályait.

BABETT VÁLOGAT: Ruha-muri csajos módra

Köllő Babett szerint neki minden jól áll. Ebben megerősítik barátnői, akik segítenek neki megoldani az egyik legfontosabb napi kérdést: mit vegyen fel!

Fókusz 2018-01-30


szerző:
2018.01.30. 19:05
Ezek az idei tél legtrendibb kabátjai!

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen kabátra érdemes beruházni idén a nagy leárazások során, akkor most jól figyelj! Összegyűjtöttük a magyar celebek által kedvelt darabokat, így tőlük lesheted el, hogy mi a trendi 2018-ban!

Tóth Andival kiderítettük, milyenek lesznek az idei trendek!

Mit szabad és mit nem? Mi maradhat, és mit kell elfelejtenünk? Holdampf Linda és Tóth Andi trendfelderítésre indultak, de megnéztük azt is, vajon a social média sztárok, mire teszik le a voksukat, ha a divatról beszélünk.

Divat: ezt viseld, ha kint már fagy!

Hat évvel ezelőtt is nehéz volt télen szép holmikat venni, vagyis már akkor is sokan bajlódtak azzal, hogy megfagynak, ha divatosak akarnak maradni. A hatalmas szőrök, kapucnik és csizmák rejtekében viszont inkább elkerülik az emberek az ismerősöket, nehogy kellemetlenül legyen a találkozás.

Noémi: "Apa, légy férfi!"


szerző:
2018.01.04. 22:35
Noémi:

Noémi már gőzerővel készült az esti bulira, de Tamarának nem tetszett a lány ruhája, szerinte ugyanis egy 16 éves nem így néz ki. Dávid először megpróbált kiállni felesége véleménye mellett, de aztán Noémi keresztkérdéseinek köszönhetően belesétált lánya csapdájába.

Éjjel-Nappal Budapesttel a divat nyomában!

Négy évvel ezelőtt már a Fókusz is megmutatta, hogy szeptember a legfontosabb hónap a divatvilágban, és a trendguruk akkor ősszel olyan kombinációkat is engedélyeztek a stábnak, és az ÉNB szereplőinek, amiket eddig még soha!

Bálint megmutatta, hogy táncol egy cybergoth!

Nemcsak Orsi lepte meg Bálintot, de a fiú is készült neki valamivel. Az industrial tánc a gogón és a techtonicon alapszik, és a cybergothok így táncolnak az elektronikus zenére.

Story Extra 2017-08-23


szerző:
2017.08.23. 17:25
Daráló: Botrányosan öltözködnek ezek a világsztárok!

A vörösszőnyeg legfrissebb divatbotrányait hozta el nekünk Holdampf Linda, stylist.

Fókusz 2017-08-15


szerző:
2017.08.15. 19:00

Fókusz 2017-08-01


szerző:
2017.08.01. 19:00

Story Extra 2017-07-10


szerző:
2017.07.10. 17:25

Fókusz 2017-03-21


szerző:
2017.03.21. 19:00
Jakupcsek Gabi rajong az egyedi dolgokért!

Szeret öltözködni és odafigyelni magára, ámde az "egyszerű, nagyszerű" elvet vallja. Az egyedileg neki készített cipőnek is gyermeki lelkesedéssel tudott örülni.

Krisztián Micinek: „Egy nő ne legyen katona, csak ha rajtam van”

Eljött az a pillanat is, mikor a macsó már beleszól Mici öltözködésébe is. A szőkeség nehezen fogadta a kritikát, de a súlyos érvelésekkel már nem tudott mit kezdeni és a végén beadta a derekát.

Vivien alig tudta felhúzni csupasz testére a harisnyát!

Mikor Vivien megtudta, hogy hamarosan kimenőt kap a Villából, és találkozhat legjobb barátnőjével, szépítkezézni kezdett, azonban a harisnyája kissé megmakacsolta magát.

Story Extra 2016-10-27


szerző:
2016.10.27. 16:55
Story Extra 2016-10-27

Stílustippek ÉNB Lalitól! A szakítás óta nem tud zenei karrierjére koncentrálni, de a megjelenését sem hanyagolja el: teljes divatbemutatót tartott a Story Extra stábjának. Évtizedeken át együtt, boldogan! A Barátok közt színészei mesélték el, mi a titka a hosszú házasságnak. Mind mást tartottak fontosnak. Sírás, nevetés, harag. Hogyan jönnek ki egymással az X-Faktor mentorai, akik bizony sokszor egymásnak feszülnek?

Piktogramok a helyes fürdőruhákról

Piktogramokat helyeznek ki a budapesti gyógyfürdőkben, hogy a vendégek tudják, milyen a helyes fürdőruha viselet. Egy hete Széchenyi fürdőben két burkinit viselő nőt küldtek ki a medencéből, mert nem a házirendben előírt fürdőruha volt rajtuk. A gyógyfürdő szóvivője azt mondta, nem vallási, hanem közegészségügyi okokból kell szabályozni fürdőruha méretét. A magyar iszlám közösség vezetője szerint egyre többször zaklatják Magyarországon a muszlimokat.

Story Extra 2016-08-02


szerző:
2016.08.02. 17:25
Nem ciki, hanem cuki összeöltözni

Néhány éve még az ikrek körében is "cikinek" számított, ha a szüleik ugyanolyan ruhába öltöztették őket, most viszont újra hódít az egyforma ruha! Ma már nem csak a testvérek öltöznek össze, hanem újra láthatjuk a szüleikkel azonos ruhát viselő gyerekeket illetve gyerekeikkel összeöltözött szülőket.

Fókusz 2016-06-09


szerző:
2016.06.09. 18:55
Ohh, azok a csodálatos kilencvenes évek

Szupermodellek, konzoljátékok, tini bandák és utólag ízléstelennek tűnő ruhák. Ezt adták a világnak a kilencvenes évek, amire sokan úgy tekintenek vissza, hogy cikinek tartják, de talán titkon mindannyian imádtuk azt a korszakot.

Mit árul el rólunk az öltözködésünk?

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy megjelenésünkről mennyi minden olvasható le. Figyeljünk erre jobban, hiszen a sikeres stílusválasztás rengeteg önbizalmat adhat.

Felmérit akár egy sima cetlivel is kiidegelheted!

Részlet a 17. évad 3. részéből:

Felméri Péter ismeri az ingek és a felsők árnyoldalát. A cetliket! Eleve csikiz, szúr és idegbetegséget generál, viszont ha kivágjuk, a fájdalom csak nagyobbra nő. Mit tegyünk veletek cetlik?!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

A trendek nyomában: mibe öltözzünk idén?

A designerek mindig egy lépéssel az aktuális trendek előtt járnak. Már javában zajlanak a következő őszi-téli darabok bemutatói. Budapesten pedig ismét nagyszabású divatshow-t rendeznek magyar, és nemzetközi divattervezők részvételével

Fókusz 2016-04-04


szerző:
2016.04.04. 17:25
Dér Heni melegítőnadrágban lépett volna a vörösszőnyegre

Az énekesnő közösségi oldalára posztolta, hogy legszívesebben milyen ruhakölteményben lépett volna a villanó vakuk kereszttüzébe.

Villantó celebek, akik túl sokat mutattak magukból

Volt, akinek sikerült mellet, másnak pedig bugyit villantania, mélyen dekoltált, vagy túlságosan felsliccelt ruhájának köszönhetően. Amíg az ilyen „balesetek” az uraknak szemrevalóak, addig a hölgyeknek kínos pillanatokat okozhatnak.

Fiatalok, mégis követik a divatot


szerző:
2016.01.21. 19:00
Fiatalok, mégis követik a divatot

Szőrmebunda, tüllszoknya, egyenruci. A fashionista szót ma már kifejezetten gyermekekre is használják. Ugyanolyan trendik, mint a felnőttek, bármelyik címlapon megállnák a helyüket. De vajon ők mennyire tudatosan választanak stílust? Egyáltalán tisztában vannak vele, mi is az a divat?

Trendi vagy kényelmes? A gyerekgardrób titkai

Szőrmebunda, tüllszoknya, egyenruci. A fashionista szót ma már kifejezetten gyermekekre is használják. Ugyanolyan trendik, mint a felnőttek, bármelyik címlapon megállnák a helyüket. De vajon ők mennyire tudatosan választanak stílust? Egyáltalán tisztában vannak vele, mi is az a divat?

Szilveszteri szettek


szerző:
2015.12.21. 09:51
Szilveszteri szettek

Az évvége közeledtével lassan mindenki kitalálja, hol és kikkel tölti majd az év utolsó napját. Rigó Ági, stylist segítségével abban voltunk az Önök segítségére, hogy milyen viseletben lehetünk igazán trendik a bulizás születésnapján, Szilveszterkor.

Alkalmi viselet az ünnepekre

Karácsonykor nem csak a dekoráció fontos, hanem a megjelenés is. Legyen szó akár családi ünneplésről, akár egy céges rendezvényről, vagy arról, hogy az ünnepek alatt mutat be a párunk a családjának, a jó megjelenés minden esetben elengedhetetlen. Pusztai Olivér, slylist elmondta nekünk, hogy milyen aranyszabályokat kell betartanunk ahhoz, hogy biztosan ne úgy vonjuk magunkra a figyelmet, ahogy nem szeretnénk.

Vita a tanárok etikai kódexéről

A gyerekeinket rájuk bízzuk, de a saját öltözködésüket nem. Azt sem, hogyan viselkedjenek, azt sem, hogy miről beszélhetnek. Avagy: Etikai Kódex a tanároknak. Szerző: a Nemzeti Pedagógus Kar, amelynek minden tanár kötelezően tagja. A kódex ellen sokan tiltakoznak, szabályait értelmetlen és elfogadhatatlan kényszernek tartják. Pedagógus-kódex vita a stúdióban.

Mínusz tíz kiló konditerem nélkül?

Nem lehetetlen, csak tisztában kell lennünk azokkal az optikai trükkökkel, amivel megtéveszthetjük a tekinteteket, és ami sokszor eredményezi a jóleső kérdést: Te fogytál? Pusztai Olivér árulta el nekünk ezeket az apró trükköket!

Reflektor 15-08-14


szerző:
2015.08.15. 01:15
Reflektor 15-08-14

Reflektor: Fluor Tomi nem trendi. A The Script exkluzív interjút adott a Reflektornak.

Megszabnák a tanároknak, hogy öltözzenek

A most készülő etikai kódex szerint egy jó pedagógus „kerüli a szenvedélybetegségek kialakulását, és külső megjelenésével is kifejezi hivatása rangját".

Reflektor 15-07-15


szerző:
2015.07.16. 00:45
Reflektor 15-07-15

Reflektor: Horváth Gréta élete legnehezebb korszakán megy keresztül. Megnéztük, milyen szettben buliznak a sztárok.

Csuja Imre: „Csodákat láttunk”

A színművész mesélt a tehetségkutató eddigi válogatóiról, majd felköszöntöttük születésnapja alkalmából. De Szerednyey Béla is vendégünk volt, akit munkájáról és családjáról kérdeztünk. Nagy Ricsi pedig elmondta, hogyan öltözik a nyári hőségben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Mit visel Nagy Ricsi a kánikulában?

Hogy milyen anyagú és típusú ruhadarabok ajánlottak a hőségben, azt Borbély Brigitta divatblogger osztotta meg velünk. Nagy Ricsi pedig elmondta, mi a legkényelmesebb viselete nyáron.

Reflektor 15-06-11


szerző:
2015.06.12. 02:10
Reflektor 15-06-11

Reflektor: VV Laci és VV Edina eljegyzésre készül. Bécy méregdrága ruhadarabokat hord.

A legrémesebb nyári férfidivat-bakik

Télen a sok fekete kabát eltakarja azt a drámát, ami egyes férfiak öltözékén uralkodik. De ahogy a hőmérséklet emelkedik, egyre szürreálisabb dolgokat láthatunk – és nemcsak a strandon. Pusztai Olivér stylisttal elszabadult zoknikról, gallérokról és hasitasikról beszélgettünk.

Milyen ruhákat válasszunk a nyári szezonra?

Izompóló, hawaii minta, és ultra rövid farmernadrág - akinek kétsége van afelől, hogy az elmúlt években összevásárolt nyári holmik közül beemelhet-e valamit idén is, az most figyeljen. Szakértők, hírességek mutatják be a nyári divat legforróbb kellékeit.

Nyári divat: vetkőzzünk vagy öltözzünk?

Izompóló, hawaii minta, és ultra rövid farmernadrág – akinek kétsége van afelől, hogy az elmúlt években összevásárolt nyári holmik közül beemelhet-e valamit idén is, az most figyeljen. Szakértők, hírességek mutatják be a nyári divat legforróbb kellékeit.

Mi a divat idén tavasszal?


szerző:
2015.04.24. 00:40
Mi a divat idén tavasszal?

Javában tart már az évszak, de mi a divat? Elővehetjük a régi darabjainkat? Többek közt ezekre a kérdésekre is kerestük a választ, de azzal is foglalkoztunk, hogy az elmúlt években hihetetlenül megerősödtek a ruházati piacon a kollekcióikat kétheti rendszerességgel cserélő úgynevezett fast fashion láncok. És mi a helyzet a magyar márkákkal külföldön? Ennek is utánajártunk!

Fókusz 15-04-23


szerző:
2015.04.23. 18:00
Fókusz 15-04-23

Fókusz: Megvan a gyilkos! - Elkapták a kaposvári trafikos gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A férfi szerdán egy 21 éves lányt késelt halálra. Megérte túlélni - Éva két gyermekét is elveszítette a szülés után. Feldolgozta a tragédiát, majd két egészséges gyermeket szült. Kutya, vagy macska? - Sorra vettük a két házikedvenc előnyeit és hátrányait, segítünk eldönteni a nagy dilemmát!

Mire buknak a férfiak?


szerző:
2015.04.23. 16:29
Mire buknak a férfiak?

Az a bizonyos mély ülepű nadrág - na ezt a ruhadarabot a férfiak egyszerűen nem értik és nem is értékelik a nőkön. Semmi nőieset és semmi szexit nem látnak benne. Ha rajtuk múlna, a nők nem kényelmeskedhetnének az ilyen nacikban. Kíváncsiak voltunk, hogyan tetszünk nekik valójában, vagy tényleg röntgen szemük van és a ruhát észre sem veszik rajtunk? Fodor Bianka riportja.

Divatdiktátorok 5 éves kor alatt

Kicsi én?! Nem csak Austin Powers filmek törpenövésű sztárját, hanem a 2015-ös baba trendek követőit is így nevezzük, hiszen hol van már a kék és rózsaszín rugdalózó?  A habos-babos bébi ruhák helyett eljött a mini öltöny, mini bőrnadrág, és mini kiegészítők ideje! Gál Petra riportja.

BALOGH EDINA: „Én nem adnék rá olyat, ami nagyon kényelmetlen”

A Barátok közt Kingájának kisfia igazi rohangálós életet él, így nyilván a kényelem az elsődleges szempont, de vajon lehet egyszerre divatosan és praktikusan öltözni?

Nélkülözhetetlen kiegészítők tavaszra

Itt a jó idő, így lassacskán előkerülnek a nyakláncok, karkötők és színes táskák is. Megmutattuk, hogy mik az idei év alapdarabjai, és milyen színek dominálnak. 

Hogyan öltöztessük a gyereket változékony időben?

Minden tavasszal elérkezik az a pont, amikor az utcán szaladgáló egyik gyerek még sapkában és sálban van, míg a másik pólóban és vászoncipőben. Hogyan öltöztessük fel a gyereket, ha reggel még hideg van, napközben pedig már tíz fok feletti hőmérséklet?

A férfi célközönség a nagymárkák számára

A Brandmánia második részében annak jártunk utána, hogy a férfiak mennyire fontosak a nagymárkák számára. Hiszen kiemelt figyelmet fordítanak az öltözködésükre és a kozmetikai cikkek használatára. A magára valamit is adó férfi odafigyel külsejére, és sokat is költ rá.

Ami sosem megy ki a divatból: a farmer

Különös története, van, hiszen nem a divat hívta életre, mára viszont alapdarabnak számít, amiből legalább egy mindannyiunk szekrényében megtalálható. A legújabb trendekről beszélgettünk Cseh Évi, stylisttal

Szandika vetkőzött!


szerző:
2015.02.25. 13:38
Szandika vetkőzött!

Lekerült a ruha a volt villalakóról.

OSCAR-DÍJÁTADÓ: Szépség és ami mögötte van!

Pusztai Olivér kielemezte a sztárok megjelenését, ruháját, ékszereit, arcát, plasztikai beavatkozásaikat, egyszóval mindent, amit csak lehetett, és nem kímélte a csillagokat.

Milyen alkat vagyok? Mit viseljek?

Alma, körte, banán. Nem gyümölcsökről van szó, hanem a divatszakértők szerint alapvetően négy kategóriába sorolhatóak a hölgyeket az alkatuk szerint. Pusztai Olivér elárulta, hogy mi is jellemzi az egyes alkatokat, melyek azok a vonalak, amelyeket hangsúlyozzunk, és hogyan takarhatjuk el ügyesen a kevésbé előnyös részeket.

XXI. század 15-02-17


szerző:
2015.02.17. 23:10
XXI. század 15-02-17

XXI. század: Vicces reklámok a szocialista divat korából. Ócska anyagok, lopott szabások – mégis Magyarországon készíttetett ruhát a jugoszláv elnök és az osztrák kancellár felesége. De mit viseltek a magyar nők, milyen találékonyság kellett ahhoz, hogy fölöltöztessék gyereküket, férjüket. Miért rajongtak a kamaszok? Divat a XXI. században, Dörmer Csaba filmje.

Trend előrejelzés: 2015 tavasz

Bár még javában tart a tél, nem árt már most felkészülni a tavaszi nagy gardróbfrissítésre. Meghívtuk Pusztai Olivér, stílustanácsadót, hogy adjon egy kis előrejelzést, mind a hölgyeknek, mind pedig az uraknak, hogy melyek lesznek azok a darabok, amelyek igazán uralni fogják az idei tavaszi trendeket.

Dresszkód a báli szezonra

Itt a báli szezon, a farsang, a céges és a baráti partik ideje. A legtöbb nő ilyenkor tükör elé áll, és azon tanakodik, mit vegyen fel? Egy stylist segítettöltöz nekünk ebben. 

Sapkák és sálak: a tél elengedhetetlen kiegészítői

Stylistunk adott tanácsot, hogy hogyan válasszuk ki a leginkább passzoló sapkákat és sálakat az aznapi öltözetünkhöz, és megmutatta a legtrendibb darabokat is!

Milyen ruhadarab mutatja kisebbnek és nagyobbnak a nőket?

Kozma Rita segített nekünk abban, hogy milyen színek, minták és kiegészítők állnak jól a magas, vagy éppen alacsony hölgyeknek, illetve milyen szabású ruhát kell, vagy érdemes választani ahhoz, hogy az számukra a legelőnyösebben álljon.

Danics Dóra megmutatta szexi oldalát

Az énekesnő élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben, sőt ez a változás még az öltözködési stílusára is kihatott. Hogy ez mennyire így van, arról mi magunk is meggyőződhettünk, amikor elkísértük Dórát egy címlapfotózásra.
 

Télen is stílusosan!


szerző:
2014.11.24. 09:45

Télen is stílusosan!


szerző:
2014.11.24. 09:40
Télen is stílusosan!

A hideg idő beköszöntével az uraknak sem kell lemondaniuk a stílusos megjelenésről. A trendekben egyre nagyobb hangsúlyt kap a férfi vonal is.

Nem mind szemét, ami nem fénylik!

Reök Cecília, iparművész az újrahasznosítás híve. Műsorunkban bemutatta a legváltozatosabb anyagokból készült ruháit és kiegészítőit.

Télen is lehet hordani fehéret

Ahogy jön a tél, egyre inkább jellemző, hogy elővesszük a sötét ruhákat, és nem merünk világos cuccokban járni. Pedig az idei szezonban kimondottan divat a fehér, sőt a többi világos szín, mint a pink vagy a babakék is egyre népszerűbbé válik.

Mit vegyünk fel egy nyári állásinterjúra?

Egy állásinterjú öltözködési etikettje nincs tekintettel arra, hogy hány fok van. Még a legnagyobb hőségben is elegánsan kell felöltözni.

Újra lehet villantani: elő a hasakkal!

A ruhadarab már a 80-as évek végén is hódított: Madonna is ezt viselte. Ám igazán nagy sláger a 90-es években lett: Gwen Stefani, Britney Spears, Janet Jackson, Jennifer Lopez és Mariah Carey is megvillantotta akkoriban a köldökét.

Fókusz 13-06-05


szerző:
2013.06.05. 19:50
Fókusz 13-06-05

Fókusz: Hol a nyár? - Tényleg ez lesz az elmúlt 200 év leghidegebb nyara? És árvízkörkép Nagymaroson, ahol már az értékeket mentik. Jolie-hatás - Megelőző mellműtét és a lelki következmények. Hogyan őrizhető meg a nőiesség egy komoly beavatkozás után? A legújabb őrület - Szűk farmer, fekete szemüvegkeret. Kik azok a hipsterek? Levadásztuk őket.

De kik azok a hipszterek?


szerző:
2013.06.05. 19:00
De kik azok a hipszterek?

Ha meglátunk egy szarukeretes szemüveges, szűk farmeres, szakállas, fura sapkás figurát, rögtön a „hipszter” szó jut az eszünkbe – szakértőink szerint annél azért jóval többről van szó, mint egy jól azonosítható öltözködési stílusról.

Fókusz Plusz 13-01-12


szerző:
2013.01.12. 19:25
Fókusz Plusz 13-01-12

Fókusz Plusz: Határtalan szeretet - Örmény-azeri, török-görög, indiai-pakisztáni. Tényleg gyűlölik egymást vagy csak a politika szól közbe? Furcsa párok - Eltérő öltözködés, étkezés, házastársi szokások. Vegyes vallású szerelmesek engedtek be bennünket otthonukba.

Fókusz 12-12-13


szerző:
2012.12.13. 20:55
Fókusz 12-12-13

Fókusz: Esélylatolgatás - Sztárdömping az X-Faktor finisében. Vajon ők melyik versenyzőnek szurkolnak? Szexi kilencvenes - Tele van energiával, pedig 93 éves. A nyugdíjas testépítő, az egykori orvos elárulja, mi a titka. Túl vagyunk rajta? - Frabato szerint tegnap volt a világvége. Az ország legismertebb jósai avatnak be jövőnk titkaiba.

Reggeli - Csak csajok 12-08-29

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Kánikula etikett: a ruhák és a forróság kapcsolata

Meddig vetkőzhetünk, amikor már elviselhetetlen a hőség? Miben nem illik, miben tilos és miben ciki dolgozni menni, vagy az utcán flangálni? Klaffoghatunk-e vietnámi papucsban a munkahelyünkön vagy harisnya nélkül a hivatalban?

Fókusz 12-07-04


szerző:
2012.07.04. 20:05
Fókusz 12-07-04

Fókusz: A rettegés foka - Istenes Bence átragasztotta az idegességét társaira, VV Dya pedig elfelejtette az államvizsgáját. Meddig vetkőzhetünk? - Ciki vagy menő papucsban és sortban dolgozni? Mit követelhetnek meg a munkáltatók? Kánikulai etikett az öltözködésről. Újratöltve - Benkő Dániel országnak-világnak híreszteli, hogy újra a régi. Lánya elmondja, miért büszke az apjára.

Fókusz 12-06-21


szerző:
2012.06.21. 20:55
Fókusz 12-06-21

Fókusz: Durvul a vita! - Dj-k támadják VV Seherezádét, aki nemrég lemezlovasnak állt. A lány most visszaszól kritikusainak. Ki a hibás? - A nőknek vagy a férfiaknak bocsátják meg inkább a félrelépést? Miről árulkodnak a szerelmi tragédiák? Landolt az óriás - Ott voltunk, amikor titokban megérkezett Bruce Willis filmjének hatalmas helikoptere. A monstrumban 180-an is elférnek.

Reggeli - Csak csajok 12-06-13

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-05-22

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Házon kívül 12-03-28


szerző:
2012.03.28. 23:05
Házon kívül 12-03-28

Házon kívül: Az erőszakoló sorozatszínész - Mi vitte Damu Rolandot arra, amiért négy és fél év börtönt kapott? És más megítélés alá esik-e a nemi erőszak, ha az ember barátnőjéről van szó, aki önként megy fel hozzá, sőt kihívóan öltözködik? Vallomások a családon belüli nemi erőszakról. A bajai kocsmáros, a pultoslány és a hitelügyintéző - Egy több tízmilliós csalássorozat, egy gyanús haláleset, egy megbolygatott sír és egy hosszan húzódó bírósági ügy. A kecskeméti börtönben találkoztunk a történet főszereplőjével, aki a csalásokat elismeri, de az ellen tiltakozik, hogy megmérgezte volna a bűntársait, a két fiatal lányt. Újabb lehetőségek, újabb remény - Jön az árfolyamgát és a Nemzeti Eszközkezelő, ami sok devizaadósnak nyújthat segítséget. De nem mindenkinek és nem ugyanazokkal a feltételekkel. Utánajártunk a részleteknek, hogy segítsünk a bonyolult döntések meghozatalában.

Reggeli - Csak csajok 12-03-23

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-03-09

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Itt az új őrület: tanácsok a stílushoz

Szandál zoknival, csíkos a pöttyössel, szigorúan tilos. Vajon kiből lesz jó stylist? Mit kell tudnia, hogyan válogat, és miért kérik egyre többen a segítségét? A Fókusz lerántja a leplet.

Fókusz 12-02-16


szerző:
2012.02.16. 19:59
Fókusz 12-02-16

Fókusz: Sokkoló felvételek - Három év után most láthatta újra hozzátartozóját. Károly drogcsempészet miatt ült Peru kegyetlen börtönében. Együtt buliztak - Végigizgulták a tegnapi show-t a kiesett VV5-ösök is. Saját kiválasztásukat is megtartották. Divatőrület - Egyre többen keresik őket. Kikből lesznek az igazi jó stylistok és miért van szükség rájuk?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való