KERESÉS search-close

óvodapedagógus

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "óvodapedagógus"

Krumplileves okozta a fertőzést

Egy mérgező anyagot termelő baktérium jelenlétét mutatták ki a lábatlani közétkeztető krumplileveséből. 180 gyerek több óvodapedagógus, tanár és néhányan az idősek klubjából is rosszul lettek múlt péntek este. Mindannyian ugyanonnan kapták az ételt. A szülők most petíciót indítanának, hogy megakadályozzák, hogy a közétkeztető főzzön a gyerekeikre. A városházán jövő héten rendkívüli ülést tartanak az ügyben. A közétkeztető cég vezetője azt mondta híradónknak, ők mindent szabályosan csináltak.

Még csak érdeklődő sincs az állásra

Fél éve hiába keresnek óvodapedagógusokat az egyik Győr-Moson-Sopron megyei óvodába. Három helyet hirdettek meg Győrzámolyon, de eddig csak egyet tudtak betölteni. Azt mondják, senki sem érdeklődik. A Pedagógusok Szakszervezete szerint nem egyedi a probléma. Számításaik szerint több száz szakképzett óvónő hiányozhat országszerte.

Kovácsovics Fruzsina riporternek állt!

Fruzsiék hiába estek ki az előző hétvégén a Kisördögökkel, visszatért és a kistehetségek egyik óvodapedagógusát, Julcsit kérdezgette egy kicsit a gyerekekről és az utolsó hetek izgalmairól.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való