KERESÉS search-close

óvónő

27 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "óvónő"

KIVÉGZÉS: az áldozat férje szerint bosszút állt a

Az utcán megölt óvónő férjével készítettünk interjút. Szerinte a gyilkos, aki fiuk menyasszonyának az apja, összeroppant, mert egyedül maradt. Ezért ragadhatott fegyvert... Nézze meg a Híradó riportját is!

Személyes bosszúból ölhette meg az óvónőt

Személyes bosszú lehetett a gyilkosság oka. Ezt mondja az a lány, akinek az apja lőtte le több lövéssel szerda reggel Óbudán a munkába igyekvő óvónőt. Az áldozat férje nem érti hogyan kaphatott fegyvertartási engedélyt a gyilkos. 

Több száz óvónői állás üres

Több száz óvónőt keresnek országszerte. Az óvónőhiányról elsőként az Eduline portál írt. A Pedagógusok Szakszervezete szerint hiába az egyik legnépszerűbb szak az óvodapedagógia, a diplomát sokan arra használják, hogy külföldre menjenek gyerekekre vigyázni, amiért ott sokkal többet keresnek.

Fókusz Plusz 2018-02-03


szerző:
2018.02.03. 18:55
Rendőr is jelentkezett óvónőnek

Rendőr, börtönőr és egy budapesti 75 éves nyugdíjas is jelentkezett az ország valószínűleg legjobban fizető óvodai állásra, Tornanádaskára. A kis borsodi településről egy hete mutatott be riportot a Házon Kívül. Két éve hiába keresnek óvónőt, senki nem akar a kis faluba menni. A polgármester gondolt egyet és hirdetést adott fel: akár kezdő óvónőnek is fizetnek bruttó félmilliót. De az álomfizetés is kevés.

Házon kívül 2017-10-18


szerző:
2017.10.19. 00:20
520 ezerért keresnek óvónőt

Bruttó 350 és 520 ezer forint közötti fizetésért keresnek akár pályakezdő óvónőt is a Borsod megyei Tornanádaskán. Erről egy bejegyzésben írt a település polgármestere a közösségi oldalán. A helyi óvodába több mint 70 gyerek jár, óvodapedagógusból viszont nincs elég.

Egyre kevesebben mennek óvónőnek

Elöregszik az óvónői pálya, kevés fiatal választja ezt a hivatást a Pedagógusok Szakszervezete szerint. Bár az egyik legnépszerűbb szak az óvodapedagógia volt, a diplomát sokan arra használják, hogy külföldre menjenek gyerekekre vigyázni- legalábbis ezt mondják az általunk megkérdezett óvodavezetők. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerint csak bizonyos területeken van hiány.

Kivizsgálják a félmilliárdos földvásárlást

A Paksi Atomerőmű bővítéséért felelős cég volt vezérigazgatójának óvónő felesége is vásárolt félmilliárd forintért állami földeket. Nagy Sándor és felesége egyébként jelenleg Londonban élnek. Az MSZP szerint meg kell vizsgálni, hogy honnan volt pénzük a földvásárlásra.

Ingyen tanítanak végzős óvónőket

A végzős óvónők is megtanulják, hogyan bánjanak a cukorbeteg gyerekekkel. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes oktatást szervezett az ELTE-n, ahogy már évek óta mintegy 1500 gyakorló óvónőnek. A leendő óvónők vércukrot mértek, és az inzulinpumpa használatát is megtanulták. Azt mondták, most már nem okozna gondot, ha cukorbeteg kisgyerek kerülne a csoportjukba. A Belevalók programot éppen azért indította az alapítvány, mert Magyarországon gyakran előfordul, hogy nem veszik fel a cukorbeteg gyereket óvodába.

Börtönbüntetés egy veszprémi óvónőnek

Felfüggesztettek egy veszprémi óvónőt, mert terrorizálta a gyerekeket. Volt olyan gyerek, aki annyira félt tőle, hogy rendszeresen hányt az óvodában. Nem engedte ki őket például pisilni és durván szólt hozzájuk. A bíróság kiskorú veszélyeztetése miatt még decemberben jogerősen 1 év börtönre ítélte, amit 2 évre felfüggesztettek. Erről elsőként a helyi lap számolt be. Hétfőig azonban ugyanúgy dolgozhatott az óvodában, az intézményvezető azt mondta azért, mert nem tudták, hogy lezárult a per, arról ugyanis semmilyen értesítést nem kaptak.

Nem kértek szakvéleményt a pszichológustól

Nem kért a rendőrség pszichológusi szakvéleményt arról a kisfiúról, akinek a kezét összekötözte az óvónő, és leragasztotta a száját. Az ügyészség azt írta, azért, mert nem jutott el odáig az ügy, hogy a körülményeket vizsgálni lehessen, mert az óvónő nem követett el súlyos kötelességszegést. Ezzel szemben a gyerekjogi szakértő azt mondja, hogy a kisfiúban életre szóló traumát tud okozni egy ilyen eset, és a gyermekvédelmi törvény szerint mindenféle gyermekbántalmazás tilos.

Balesete óta először látta óvodásait

Viszontláthatta óvodásait az a komlóskai óvónő, aki még február elején sérült meg súlyosan egy karambolban. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a 27 éves lány hetekig életveszélyben volt, több műtéten esett át. Akkor egész Komlóska összefogott érte.

Meg lehet élni óvónőként?


szerző:
2015.03.09. 19:30
Meg lehet élni óvónőként?

Az ország jövőjét tartják a kezükben, az új nemzedéket nevelik, sokan közülük mégis a megélhetésért küzdenek. Pályakezdő, és 30éve óvónőként dolgozó nők vallanak, akik férjük nélkül nem bírnák, és dajkák mesélnek, akik nap, mint nap a minimálbérért dolgoznak.

Fókusz 15-03-09


szerző:
2015.03.09. 19:20
Fókusz 15-03-09

Fókusz: Szomorú vasárnap? - Körbejártuk a plázákat az utolsó dübörgő vasárnapon. Vásárlók, tulajdonosok és alkalmazottak az új időszámításról. Nem elég a pénzünk! - A gyerekeinkre vigyáznak, de sajátjukat alig tudják eltartani belőle. Mi tartja itthon az óvónőket és dadusokat? Egymásnak estek - A ValóVilág szerelmespárjai a kinti életükben is folytatják a harcot, vajon kapcsolatuk csak a villában volt életképes?

Javult az állapota, de nem emlékszik semmire

Édesapja szerint javult az állapota, de a balesetre egyáltalán nem emlékszik az a 27 éves lány, aki február elején szenvedett balesetet a 37-es úton. Az RTL Híradó két hete számolt be arról, hogy a fiatal óvónő gyógyulásáért rengetegen fogtak össze. Komlóska, a kis falu, ahol dolgozik, egy emberként mozdult meg, és adott vért, amikor kiderült, súlyos műtétek várnak rá. A lány még az intenzív osztályon van, de jók az esélyei arra, hogy teljesen felépül.

Összefogtak a balesetben sérült óvónőért

Egy egész falu összefogott, hogy segítsenek az óvónőn. Aki tud, vért ad. A Borsod megyei Komlóska fiatal óvónője egy hete szenvedett súlyos balesetet a 37-es úton, életveszélyes állapotban fekszik kórházban. A szülők felhívására, aki tudta, felajánlotta segítségét.

Előzetes: Egy egész falu összefogott, hogy segítsenek az óvónőn

Aki tud, vért ad. A Borsod megyei Komlóska fiatal óvónője egy hete szenvedett súlyos balesetet a 37-es úton, életveszélyes állapotban fekszik kórházban. Este hatkor láthatják, ahogy a balesetet szenvedett lány édesanyja az RTL Híradón keresztül köszönte meg a segítséget.

Előzetes: Erdélyben helyezik végső nyugalomra az Abu-Dhabiban megölt magyar óvónőt

Így döntött a család. A Híradó elment a nő magyar határtól tíz kilométerre fekvő szülőfalujába, ahol megrendülten beszéltek a meggyilkolt asszonyról. Megrendítő riportot láthatnak a Híradóban!

Gajdos Zoltán ovis beszoktatása

Részlet a 14. évad 3. részéből

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Kovácsovics Fruzsina óvónő lett

Az énekesnő néhány hónapja kétlaki életet él, Budapest és Pécs között ingázik, részben az ovis csoportja, részben a szerelme miatt.

Reflektor 13-12-03


szerző:
2013.12.04. 00:45
Reflektor 13-12-03

Reflektor: A ByTheWay főhadiszállásán jártunk. Kovácsovics Fruzsina óvónéni lett.

Feljelenti a Jobbikot Hejőszalonta

Hejőszalontán a szülők azért háborogtak, mert az egyik óvónőt meglátták a Jobbik tüntetésén.

Óvónőt vert a felbőszült anya


szerző:
2011.03.02. 12:55
Óvónőt vert a felbőszült anya

A nő azért támadt a pedagógusra, mert az ráköszönt a gyerekére.

Börtönbe megy a gyerekeket szurkáló óvónő

63 gyermeket fegyelmezett fecskendővel egy kínai magánóvodában dolgozó nő.

Megléptek az oviból a gyerekek


szerző:
2010.03.02. 16:26
Megléptek az oviból a gyerekek

Három gyerek lógott ki a babócsai óvodából több mint két órára a közeli parkba játszani.

Injekcióstűvel fegyelmezett a kínai óvónő

Eddig legalább 20 kicsiről bizonyosodott be, hogy megsebesítette a pedagógus.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való