KERESÉS search-close

óriásplakát

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "óriásplakát"

Harc a választások előtt, van, aki látszik, van, aki láthatatlan

A köztéri plakátokat mindenki láthatja, még az is, aki amúgy nem is politizál, vagy csak a neki kedves médiumokat követi. Most megmutatjuk, hogy fest a választások előtti plakátháború.

Randizz te is Nádai Anikóval!


szerző:
2018.02.22. 15:51
Randizz te is Nádai Anikóval!

Ugye ti sem utasítanátok vissza egy közös kávézást a műsorvezetővel? Most megmutatjuk, hogyan van erre lehetőségetek!

Együtt: Alig lesz lehetőségük a hirdetésre

Nem hagynak lehetőséget az ellenzéki pártoknak köztéri politikai hirdetések közzétételére az önkormányzatok - ettől tart az Együtt. A párt szerint így a kampányban ők mindössze óriásplakátokon tudnak majd reklámozni, drágán. Az önkormányzatoknak októberig kellett módosítaniuk a helyi reklámokra vonatkozó szabályokat, és az Együtt tapasztalatai szerint sokszor születnek tiltó szabályok. A kormány azt mondja, a szabályok betartásával óriásplakáton mindenki hirdethet majd.

Ki szerepel a képeken?


szerző:
2016.10.31. 18:35
Ki szerepel a képeken?

Visszaélt rég elhunyt unokatestvérének képmásával az 56-os Állami Emlékbizottság - ezt állítja Híradónk egyik nézője. Szerinte hozzátartozójának portréját festették a budapesti házfalakra 56' évfordulója alkalmából, nem pedig Dózsa László színművész-forradalmárét, akinek a nevét az óriásplakátokra írták. A Life magazin archívuma szerint is az unokatestvéréről készült a felvétel. Dózsa László viszont azt mondja, még a sapka is megvan, amiben az amerikai fotóriporter lencsevégre kapta.

„Neked hol jár az eszed?”


szerző:
2016.09.09. 18:55
„Neked hol jár az eszed?”

Van, amikor a haragot a humor oldja fel- ez látszik az idei ARC kiállítás plakátjain a szervezők szerint. A 16. közérzeti plakátkiállítás ma nyílt meg " Neked hol jár az eszed? " címmel. Egyre több a politikai témájú plakát, de idén a nemi erőszak, és a környezetvédelem is hangsúlyos.

Íme a plakátháború újabb gyöngyszemei

350 új óriásplakáttal, 10 új felirattal csütörtökön elindult a Kétfarkú Kutyapárt és a Vastagbőr blog ellenkampányának második hulláma. És beindult a kormány legújabb, reformokat dícsérő kampánya is.
 

Újabb, 600 milliós kormányzati kampány indul

Újabb óriásplakát-kampányt indít csütörtöktől a kormány. Az lesz a címe, hogy „A  magyar reformok működnek”. A kormányszóvivő azt mondta, a görög válság apropóján akarják tudatosítani a magyar kormány saját utas, szerintük sikeres politikáját. Az Együtt a kampány azonnali leállítását követeli, mert az szerintük kizárólag a Fidesz népszerűsítésére szolgál, és nettó 600 millió forintba kerül az adófizetőknek. 

Rendőrök őrzik a kormány plakátjait

Rendőrök őrzik a kormány bevándorlásellenes plakátjait, amelyeket egyre több helyen rongálnak meg. Van, ahol lefestik, van, ahol letépik őket. A plakátokat megfigyelő rendőrök szombat este elő is állították az Együtt ellenzéki párt hat aktivistáját, miután azok leszakítottak egy óriásplakátot. A Fidesz feljelentést tesz az Együtt vezetői ellen bűncselekményre uszítás miatt. Az ellenzéki párt szerint a Fidesz hergeli az embereket a plakátokkal, hogy elterelje a figyelmet a népszerűségvesztéséről.

Fókusz 14-11-21


szerző:
2014.11.21. 19:25
Fókusz 14-11-21

Fókusz: Költözz a szeretődhöz! - Furcsa üzenet egy ház falán. Ki lehet az a titokzatos illető, akit megcsaltak? Szerelem mindhalálig? - Gera Zoltán felesége nem bírta tovább, létezik olyan, hogy valakinek megszakad a szíve? Ő nevelte a testvérét? - Benji szüleinek nem volt ideje a gyerekekre, így az énekes etette és gondozta öccsét.

Óriásplakáton követeli a pénzét

Óriásplakáton követeli jogosnak vélt pénzét egy építési vállalkozó a belvárosban. A férfi a Vámház körút egyik felállványozott épületére tetette fel a gigantikus fizetési felszólítást. Szerinte több mint 27 millióval tartoznak neki, ráadásul rá is lőttek.
 

Zombisorozat virított a temetkezési irodánál

A plakáton élőhalottak özönlenek Atlanta városára és emberek küzdenek az életükért. A morbid hirdetés ellen tiltakoztak a városlakók.

Botrány a dohányzásellenes plakátok miatt

Az óriásplakátokon egy hason fekvő csecsemő látható, egy, a hátán elnyomott cigarettacsikkel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való