KERESÉS search-close

óriás

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "óriás"

DEEP BLUE:  Hét méter hosszú a világ legnagyobb fehér cápája

Ocean Ramsey kutató és hivatásos búvár Hawaiinál találkozott a Deep Blue-nak nevezett óriással, amely a feljegyzések története alapján a legnagyobb fehér cápa a Földön. A 2 és fél tonnás, 7 méter hosszú Deep Blue jámbor óriásként úszott a törpe-emberek társaságában. Rájuk sem hederített, mert olyan kedvében volt. Ocean Ramsey szerint persze történhetnek balesetek, de ha nem zavarják meg ezeket a halakat az élőhelyükön, akkor nem lehet baj.

Látnod kell: ilyen a mexikói óriás szendvics

Több száz ember összehangolt munkájával készült egy óriási szendvics Mexikóvárosban. A 70 méteres finomságot húsokkal, paradicsommal, hagymával és avokádóval ízesítették.

ELKÉPESZTŐ: milyen óriási ez a hajó!

Elindult a világ legnagyobb utasszállító hajója egy nyugat-franciaországi kikötőből. A "Tengerek szimfóniája" 362 méter, 45-66 méter széles, a magassága pedig vetekszik egy toronyházéval. 8000 utas és 2200 fős személyzet is elfér rajta. Vannak rajta éttermek, büfék, mozik, kaszinók és sportpályák is.

Fókusz 2017-08-04


szerző:
2017.08.04. 19:00
ÓRIÁSHARCSA: Több mint 2 méter és csaknem 100 kiló

Óriás harcsát fogott egy szentesi horgász. A több mint két méter hosszú és csaknem száz kilós állatot két órán keresztül fárasztották. Az állat akkora volt, hogy alig bírták kiemelni a vízből, a súlyát csak becsülni tudják. A felvételeket a Szentesi Mozaiktól kaptuk.

Soha nem vittek még ekkora szállítmányt

Ház méretű gépegységeket szállítottak vasárnap késő este a Győr-Moson-Sopron megyei Gönyűről Pétfürdőre. Magyarországon ekkora méretű szállítmányt még sohasem vittek közúton. Több településen le kellett szerelni a villanyvezetékeket, hogy elférjenek a gigantikus méretű gépek. Gönyűn este fél 8-tól nem volt áram, a helyiek az utcára mentek, kíváncsian várták a hatalmas szállítmányt.

A legnagyobb szárazföldi állat volt

Az állat csaknem teljes csontvázát találták meg Argentínában. Ennek alapján a növényevő kolosszus 26 méter hosszú volt, a súlya pedig elérte a 65 tonnát.

A férfi, aki óriások cipésze

Vajon milyen lehet az élete a 246 centi magas Szultánnak, vagy a nála is gigantikusabb 2,5 méteres Leonyidnak, el sem tudjuk képzelni. Van azonban egy férfi, aki cipőt készít nekik! A 60-as, 66-os méretű csónakok gyakorlatilag megmentik a góliátok életét.

Több milliós, gigantikus bocsánatkérés, mindhiába

A lengyel ipari alpinista fiú 1600 négyzetméteres romantikus akciója egy teljes napig tartotta izgalomban az országot, ám úgy tűnik, minden fáradozása hiába volt. A Bors információi szerint az egykori kedves kosarat adott.

Exkluzív repülés a gigaszárnyassal

Elfér benne egy óriástank, hihetetlen gyorsan száll fel, pedig 260 tonnát is nyomhat. Az ára pedig olyan nagy, hogy Magyarország mindössze 16-ot vehetne belőle az egész éves költségvetéséből.

3 tonnás ősszörnyre bukkanatak


szerző:
2011.07.06. 14:06
3 tonnás ősszörnyre bukkanatak

Terepjáró méretű erszényes, diprotodon csontvázát tárták fel Ausztráliában.

Halott piton lapult a bokorban


szerző:
2011.05.23. 20:29
Halott piton lapult a bokorban

Magyaralmáson most mindenki azt találgatja, hogy a szigorú engedélyekhez kötött, egyébként veszélyes és értékes kockás piton teteme, hogy kerülhetett egy bokor tövébe.

Tökös zöldségek Pázmándon


szerző:
2010.09.23. 14:01
Tökös zöldségek Pázmándon

Az átlagosnál kétszer-háromszor nagyobb tökök nőttek Pázmándon. Az idei termés azonban a tavalyit is felülmúlja.

Reggeli 10-06-23


szerző:
2010.06.23. 08:41
Reggeli 10-06-23

Csak itt, csak most, csak Önöknek: Kiszel Tünde és 2010-es bikini-kollekciója; és itt volt Karda Bea is, aki nálunk mutatta be először szerelmét, Lászlót.

Szerelemre vágyik az óriás


szerző:
2009.09.17. 09:54
Szerelemre vágyik az óriás

Sultan Kosen két méter negyvenhat és fél centiméteresre nőtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való