KERESÉS search-close

órák

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "órák"

Tizenegyedik és nulladik órájuk is lehet a középiskolásoknak

A Független Diákparlamenthez országszerte több iskolából is küldtek órarendeket a diákok, szerintük ebből kiderül, hiába tüntettek a túlterheltség ellen, a probléma az idei tanévben is fennáll. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma úgy reagált, az iskolák maguk döntenek az órarendekről, a Független Diákparlament pedig részt vehet az új Nemzeti Alaptanterv kidolgozásában.

Nézz körbe az Akadémián a gyerekekkel!

Kíváncsi vagy, hol is készülnek a gyerekek a produkcióikra? Ők maguk ragadtak kamerát, hogy bemutathassák az összes termet, ahol minden a felkészülésről és természetesen a játékról szól.

Ilyen a gyerekek egy napja az Akadémián!

A gyerekek a válogatókat követően megkezdték a próbákat az Akadémián, ahol a csapatkapitányaikkal és megannyi tanárral készülnek minden produkciójukra. Ők maguk mesélték el, hogy milyenek a tánc- és az énekórák, és persze a kistehetségek programjai sem maradhattak ki. A tanulás mellett persze a szórkozásra is mindig jut egy kis idő.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való