KERESÉS search-close

óbuda

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "óbuda"

Főállásban termesztette otthon a drognövényt az óbudai férfi

Főállásban kertészeti felszereléseket árult, otthon viszont marihuánaültetvényt épített ki az a férfi, aki ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. Az ültetvényre még tavaly márciusban bukkantak rá a rendőrök Óbudán. 15 tő indiai kender, több mint három kiló marihuána került elő, de találtak hasisgyantát és más kábítószereket is.

Személyes bosszúból ölhette meg az óvónőt

Személyes bosszú lehetett a gyilkosság oka. Ezt mondja az a lány, akinek az apja lőtte le több lövéssel szerda reggel Óbudán a munkába igyekvő óvónőt. Az áldozat férje nem érti hogyan kaphatott fegyvertartási engedélyt a gyilkos. 

Népszavazást akarnak a Rómain

Népszavazást kezdeményez az óbudai ellenzék a Római-partra tervezett gát ügyében. Azt szeretnék, hogy ne közvetlenül a parton húzódjon a mobilgát, így a part megmaradhatna mostani formájában. Az általunk megkérdezett helyiek is örülnének a népszavazásnak. Kerestük Bús Balázs polgármestert, hogy támogatná-e a népszavazást, de kérdésünkre nem válaszolt érdemben.

Vízben álltak az autók Óbudán

Özönvíz Óbudán! Egy lakótelep parkolójában fél méter magasan állt a víz, miután eltört egy 40 centi átmérőjű vízcső. Sok autó elázott, mert a tulajdonosok nem tudták hamar odébb vinni őket. Volt, aki igyekezett kitolni a kocsiját a parkolóból. De nem csak az autósok jártak rosszul, hanem a lakótelepen élők is, náluk ugyanis nem volt víz, csak reggelre állt helyre a szolgáltatás.

LÁTVÁNYOS CSŐTÖRÉS: úsztak az autók Óbudán

Kedden hajnalban a III. kerületben, Óbudán, a Perc utca és a Lajos utca kereszteződésében törött el egy 400 mm-es víznyomócső. Hatalmas mennyiségű víz árasztotta el a környéket, a parkolóban helyenként az autók kerekei is alig látszódtak ki. Az emberek egymásnak is segítve próbálták menteni az autóikat az elárasztott parkolóhelyekről.

Módosítaná Budapest határait a politikus

Módosítani kellene Budapest közigazgatási határait - ezt nyilatkozta Óbuda fideszes polgármestere a Magyar Hírlapnak. Szerinte a főváros környéki kistelepülések annyira ráépültek a fővárosra, hogy lényegében a külső kerületek infrastruktúráját használják. Az ötletet sem az MSZP, sem a Magyar Önkormányzatok Szövetsége nem támogatja, mondván: a települések önállóságáról ne mások döntsenek.

Fókusz 2016-09-07


szerző:
2016.09.07. 17:25
Halálos baleset: az utas az áldozat

Meghalt a vétkes sofőr utasa abban a balesetben, amely szombat este történt Budapesten. Úgy tudjuk, a kocsi vezetője ivott, utasa pedig nem használta a biztonsági övet. A balesetet az okozta, hogy az autós nem adta meg az elsőbbséget az egyik óbudai kereszteződésben, összeütközött egy kocsival, majd a padkára hajtott és nekicsapódott egy fának. A vétkes sofőr karcolásokkal megúszta, utasa életéért majdnem egy órán át küzdöttek, de nem sikerült megmenteni.

Mégis lehet Bud Spencer park Óbudán

Talán mégis lehet Óbudán Bud Spencer park. Múlt héten Kaszásdűlőn egy névtelen parkot már elnevezett Bud Spencer parknak a Kétfarkú Kutya Párt. Akkor az Önkormányzat közleményben reagált, hogy a viccpárt nem is kérdezte meg erről a helyieket, és hogy bárkiről csak 5 évvel a halála után lehet közteret elnevezni. Most azonban mégis szavazást indít a polgármester. Azt mondja, az ötlet már elsőre is tetszett nekik.

Porig égett egy családi ház a III. kerületben

Vasárnap délután teljesen leégett és lakhatatlanná vált egy családi ház Budapest III. kerületében. Úgy tudjuk, a tetőt éppen zsindelyezték, amikor kigyulladt az épület. A tűz akkora lángokkal égett, hogy három vízsugárral kellett oltani. A katasztrófavédelem felvételein látható, hogy kisebb csoda, hogy mindössze egy személy sérült meg, és ő is csak füstmérgezést szenvedett. A 70 négyzetméteres családi háznak alig maradt olyan része, ami ne vált volna a lángok martalékává.

Két holttestet találtak a mentőalakulatok

A mentőalakulatok két holttestet találtak szerda este a feltehetően gázrobbanásban megsérült III. kerületi Tímár utcai házban.

Lerobbant egy ház felső szintje Óbudán

Robbanás történt, majd tűz keletkezett a III. kerületben, a Pacsirtamező és Tímár utca sarkán lévő társasházban szerda hajnalban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való