KERESÉS search-close

ízlés

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ízlés"

Egyre népszerűbb a hölgyeknél a méretes hátsó, de mit szólnak a férfiak?

A vastag ajkak és a férfiak fókuszát eltérítő keblek után a nagy hátsók jöttek divatba. Sokan direkt növesztik és edzenek rá, azt egyelőre nem tudjuk, hogy kényelmesebb vagy esztétikusabb? A most következő riportunk fenekestül felforgatja a véleményeket.
Vasvári Vivien és Ganxsta Zolee ide kattintva részletesen kifejti véleményét.

NAGY FENÉK: Férfi és női szemmel

Nagy feneket kerítünk a divatnak. Szó szerint. Egyre népszerűbb a hölgyeknél a méretes hátsó, de vajon a férfiaknak ez tetszik? Valakinél a természet áldása, mások ezért edzenek, míg egyesek inkább kés alá fekszenek, hogy növeljék a popsikat. Vasvári Vivien és Ganxsta Zolee elmondják, ők hogyan látják a nagy fenék kérdést!
A Fókusz riportját ide kattintva láthatod.

Ha Kovács Katalin rákattan egy ételre, hetekig is képes ugyanazt enni

Kati mióta az eszét tudja, ott sürgölődött a konyhában, azonban az akkori édesség szeretete kissé kikopott az életéből. Az ízlése tehát időről-időre változik. Imádja a magyaros ízeket, de egy jó pizzáért évekkel ezelőtt bárhova elment volna.

A motorban ébredő erőt teszteltük az új Honda Civic Type R-rel

A legújabb japán csoda első látásra megdöbbentő lehet, ugyanis ez a járgány nem a megszokott szerénységet és letisztultságot hozza, inkább pimaszul stílusos és hivalkodó. A megosztó forma viszont hihetetlen gazdag tartalmat takar. Hogy mire is gondolunk? Nézd meg a videót!

Tökéletes színösszhatás Kiszel módra

Tökéletes színösszhatás! Kiszel Tünde nem bízta a véletlenre a megfelelő fürdőruha kiválasztását, mikor a kész nővé cseperedett Donatellával Rodoszra mentek nyaralni. Mindketten jól döntöttek, Donatellának nagyon jól áll a kék szín, édesanyja bikinijének rózsaszínje pedig még az út mentén ágaskodó virágokkal is összhangban van. Így kell ezt csinálni!

Akiknek Puzsér Róbert is 10 pontot adna

Puzsér Róbert kritikus megjegyzései alapján akár még azt is gondolhatnánk, hogy számára nem létezik jó magyar zene, és semmit nem szeret, ami hazai. Erősen bírálta Varga Viktor dalát, most teljesen más oldalát mutatja meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való