KERESÉS search-close

ínyenc

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ínyenc"

Ha Czutor Zoli utazik, mindig félredobja a töltött káposzta konzervet

A zenész fontosnak tartja, hogy minden útján megismerkedjen a helyi különlegességekkel. Szerinte ez elengedhetetlen része az utazásainak. A nagy kóstolgatás közben azért vele is előfordult már, hogy olyat etettek vele, amit utána megemlegetett.

Dombóvári Vanda rajong a keleti ízekért!

A műsorvezető rengeteg helyen járt már, és azt vallja, hogy már tiszteletből is, de szeret mindent megkóstolni, amivel megkínálják. Persze, akadt olyan ínyencség is, ami nem igazán nőtt a szívéhez!

Keleti Andi és férje igazi ínyencek, ha az ételekről van szó!

Andi imádja a mediterrán ízeket, de nem feltétlenül csak az utazásaik során szeretnek különlegességeket kóstolni a férjével. Szeretik felfedezni a hazai éttermek ínyencségeit is.

Csollány Szilveszter: „32-féle állat volt a hasamban”

A sportoló rengeteg helyen járt már a világban, azonban Dél-Afrikában ette a legizgalmasabb ételeket. Mi volt a kedvence? És mire vágyik még? Elmesélte!

Fürj egészben gránátalmával!

Mint a vadhúsok általában, a fürj húsa is egészséges, hiszen koleszterinben és zsírban szegény, vasban, vitaminokban viszont gazdag. Igazán magával ragadó fogások készülnek belőle.

Csokiba mártott rovarok


szerző:
2014.10.13. 18:45
Csokiba mártott rovarok

Csokoládés és fűszeres rovarokat lehetett kóstolni az Egyesült Államokban. Sokan vonakodnak az ilyen ínyencségektől, pedig szakértők szerint előbb-utóbb a legtöbben rákényszerülnek majd. Figyelem ez a téma többeket érzékenyen érinthet!
 

Kampány a cápák megmentéséért

Az állatvédők egyre hevesebb küzdelmet folytatnak a fogyasztók megbüntetése érdekében.

4 milliót zsákmányoltak az ínyenc rablók

Csak a legdrágább és a legnevesebb szeszes italokat lopták el egy floridai boltból.

Sült sört majszolhatnak az ínyencek

A tésztagombócba öntött alkoholt húsz percig sütik a forró olajban – ennyi idő alatt még épp megmarad a csemege alkoholtartalma.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való