KERESÉS search-close

ígéret

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ígéret"

Gyakran zöldessárga a víz, és nincs közvilágítás egy új lakónegyedben Szomódon

Alig van nyomás, a víz gyakran zöldessárga, nincs út, és közvilágítás az elmúlt 10 évben benépesült új lakónegyedben a Tata melletti Szomódon. 40 család él így évek óta - panaszolták Híradónknak az itt lakók, de hiába fordultak eddig bárhová, legfeljebb soha nem teljesülő ígéreteket kaptak.

Megnéztük, hogy áll a Cápák között milliárdos befektetője ígéretével

Balogh Levente tett egy ígéretet a Főnök inkognitóban című műsorban, méghozzá azt, hogy megjavítja beosztottjának, Marikának a kerti kútját, hogy végre rendesen tudjanak locsolni és fürdeni. Levente meglátogatta Marikát a gyárhoz közeli tanyán, ahova a Fókusz stábja is elkísérte!

Még nem érkezett meg a kormány által beígért tűzifa

Hiába ígérte meg a kormány a választási kampányban, a fűtési szezonra nem érkezett meg a 12 ezer forintnyi tűzifa annak a 372 ezer háztartásnak, akik ezt igényelték. Bár az igénylés már október 15-én lezárult, a kormány csak decemberben utalta el a pénzt az önkormányzatoknak, azoknak pedig még a fa beszerzéséről is gondoskodniuk kell.

Eljött a búcsú ideje: a pónik távoztak a Villából

A villalakóknak könnyes búcsút kellett venniük kedvenc patásaiktól. Reni viszont ígéretet tett: a Villán kívül is meglátogatja majd Zafírékat.

Roli egy igen komoly ígéretet tett!

Ha ő jön vissza győztesen a Párbajról, akkor valamit meg kell tennie a fiúnak...

Mi lesz Orbán Viktor ígéretével?

Nem árulja el a kormány, megtartja-e Orbán Viktor azt a nagyszabású sajtótájékoztatót decemberben, amit korábban ő maga ígért meg az újságíróknak. A miniszterelnök akkor úgy fogalmazott: decemberben minden kérdésre válaszolni fog. Egyelőre azonban nem tudni, hogy Orbán Viktor betartja-e az ígéretét. A miniszterelnök az utóbbi években csak kormányközeli médiumnak ad interjút, kérdezni pedig szinte csak külföldön lehet tőle.

Robi: „Bence eléggé megkeverte a sz*rt!”

Az Agila fiú szövetsége nem áll biztos lábakon, ugyanis Bence óvatoskodva beszél a srácok előtt a Törzsi Tanácsról, így a fiúknak fogalmuk sincs arról, hogy megbízhatnak-e az óvóbácsiban.

Bécy Isabelnek: „Költözzünk Tamáshoz!”

Bécy felelőtlen ígéreteket tett új barátnőjének, amikor kételkedni kezdett kapcsolatukban…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karácsony Gergely: inkább szakértőket!

Pártpolitikusok helyett szakértőkkel alakítana kormányt Karácsony Gergely. Az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje bemutatta árnyékkormányának hét tagját, például Mellár Tamás lenne a pénzügyminiszter.

A Barátok közt Gizije csúnyán megszegi a fogadalmát!

Két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt, hogy Bokros Gizella nem bírta tovább, és belekortyolt egyet Balogh Nóra borába. Sajnos ezzel ismét azt érte el Gizi, hogy egy kortynál nem bírta abbahagyni, és csúnyán lerészegedett.

Donald Trump betartja, amit ígért?

Donald Trump 45. amerikai elnöknek pont egy évvel ezelőtt volt az első hete a Fehér Házban, ahol nem várt mennyiségű rendeletet hozott, pedig se a kabinetje, sem pedig a minisztériumi kinevezések nem történtek meg. Hatalmas döntések viszont már akkor születtek! Mutatjuk!

Anya és fia újra egymásra találnak?

A korábban züllött életet élő 19 éves Norbi az édesanyjától, Mónikától szeretne bocsánatot kérni a múltban elkövetett hibáiért. A fiú azzal a fogadalommal jött, hogy innentol kezdve minden más lesz!

Aliz: „Terhes vagy?”


szerző:
2017.12.19. 22:50
Aliz: „Terhes vagy?”

Hannát kételyek gyötrik a gyermekvállalással kapcsolatban, és az egyik alkalommal úgy dönt, kiönti a szívét Aliznak.

Berényi Miklós olyat ígért, amit még soha!

Öt évvel ezelőtt a Mátyás király tér Rózsájában a cégvezető épp kislányával tölti a szabadidejét, mikor Timinek olyat ígért az apukája, mint még soha. Berényi Miklós sokszor tett már felelőtlen ígértet, és sajnos a mostani sem tudja megtartani.

Kálmán Olga: „Sárközi Ákos egy ufó!”

Bár Kálmán Olga és Nébald Olivér már az elődöntőben kiestek a Konyhafőnök VIP-ből, Sárközi Ákos tárt karokkal várta őket a Borkonyhában, ahol Olga elképesztő titokra döbbent rá...

Mata Ricsi betartotta ígéretét!

Az X-Faktor ezüstérmese még az élő show előtt, visszatérése után árulta, hogy mire készülnek Dmitij-vel. Közös produkciójuk szerencsére nem rég napvilágot látott. 

Télen kevesebb nyilvános wc lesz

Bezárják a nyilvános mosdók egy részét Budapesten december elsejétől, mert veszteségesek. Az üzemeltető Csatornázási Művek vezérigazgatója azt állítja, csak téli leállásról van szó. Arra azonban nem tudott válaszolni, hogy tavasszal hány mosdót nyitnak ki újra. Egy hete civilek több és jobb közvécéért tüntettek Budapesten, és akkor a főpolgármester további fejlesztéseket ígért.

Kovács Dóri elfoglalta Istenes Bence öltözőjét

Kovács Dóri a második élő show napján komoly kihívás elé állította Istenes Bencét. A sütievő verseny tétje az volt, hogy ha Dóri nyer, elfoglalhatja Bence öltözőjét. Az X-Stage műsorvezetője gyorsaságának köszönhetően megnyerte a fogadást, így a harmadik élő show napjára beköltözött Bence öltözőjébe.

Tivy szexet ígér Viviennek!

Úgy látszik, hogy a szőke lány közeledésének hamarosan meglesz az eredménye. Részletek a szombati adásban!

Dávid megfenyegette Tivyt

Miután Zsolti és Dávid biciklizéssel járultak hozzá a reggeli elkészítéséhez, Dávid egy komoly kijelentést intézett Tivy felé. Tivynek ezután százszor meg kell gondolnia, hogy mikor szól Ginához...

Lóri: „Tiszta a lelkiismeretem!”

A fiú napi kétszer kért elnézést szerelemétől, Dinától azért, ami anno Eveleinnel történt. Lóri ezt be is tartotta, viszont volt még egy ígérete…a bosszú! Ezt azonban már nem sikerült véghez vinnie.

Megígért autóutak: sokat még nem is építenek

Van, ahol még el sem kezdték építeni az autóutat, amit Orbán Viktor ígért. A miniszterelnök több mint egy éve azt mondta, 2018-ig minden nagyvárosba négysávos út vezet majd, és azok elérik az országhatárt is. A Demokratikus Koalíció szerint mindez csak kampányfogás volt. A Miniszterelnökségnél állítják, egy éven belül is meg lehet építeni az ígért autóutakat.

Naggyá tenné Amerikát


szerző:
2016.07.22. 18:35
Naggyá tenné Amerikát

Aggódnak a balti országok és a NATO vezetői az amerikai Republikánus Párt immár hivatalos elnökjelöltjének kijelentése miatt. Donald Trump azt mondta: ha elnök lesz, az Egyesült Államok csak akkor védi meg szövetségeseit, ha azok rendesen kiveszik részüket az Észak-atlanti Szövetség költségeiből. A 70 éves üzletember, aki hivatalosan is elfogadta az elnökjelöltségre a felkérést, jólétet és biztonságot ígért Amerikának.

Snoop Dogg tévedése után megígérte, hogy tényleg ellátogat Romániába!

Mi is beszámoltunk róla korábban, hogy Snoop Dogg a múlt héten tévedésből rossz helyre jelentkezett be Instagramon: a kolumbiai Bogota helyett a romániai Marosbogátra. A Facebookjára most kiírt egy posztot, amiben jót mulat saját tévedésén és megígérte a romániai rajongóinak, hogy hamarosan meglátogatja őket Erdélyben.

Egyelőre csak ígéret a sok tanuszoda

Másfél éve egy kapavágás sem történt a putnoki tanuszoda helyén. Ugyanúgy áll árván az alapkő, ahogy Balog Zoltán két éve elhelyezte a szakadó esőben. 2014-ben Orbán Viktor 32 tanuszoda építését ígérte. Most már csak 24 uszodáról beszélnek a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál, de konkrét időpontok nincsenek.

Szulejmán rájön a megoldásra


szerző:
2016.02.25. 15:00
Szulejmán rájön a megoldásra

Szulejmán a Kádi Efenditől kér tanácsot saját problémájára. A megoldás egyszerű, de borzasztóan megdöbbentő.

 

Hoppon maradtak: béremelést vártak, de csalódniuk kellett

Átlagosan 30 százalékos emelés a fegyveres és rendvédelmi dolgozóknak. Több év alatt 50 százalékos emelés a pedagógusoknak. És emelés az egészségügyi és szociális dolgozóknak is. Szép és komoly ígéret a kormánytól több százezer embernek. Akik nyilván alig várták, hogy megkapják az első magasabb fizetésüket. De sokan nagyot csalódtak. Mert volt olyan, akinek nemhogy nőtt volna, hanem még csökkent is a bér. És volt olyan is, aki mondjuk csak 800 forinttal kapott többet. De vajon hogy lehet ez? Hová lettek az eredeti ígéretek?

Ez történt a 26. héten


szerző:
2015.06.26. 21:16
Ez történt a 26. héten

Gizella megígéri Aliznak, hogy nem adja ki titkát Péterrel. Rudi egyáltalán nem veszélytelen üzletet akar csinálni a legújabb zsákmányból, és meg is egyezik a százalékokban Zsolttal. Gizella és Bözsi szemét-háborúba kezdenek, miután Gizella megtudja, hogy Bözsi legújabb tevékenysége rontja az ő üzletét. Júlia rá akarja beszélni Attilát, hogy vegyék be Ágnest az egyik üzletükbe, mert az anyagilag megéri. Attila rájön, hogy Liza apja nem Ágnes első férje, és felszólítja Ágnest, hogy ezt közölje a lánnyal. Vajon mit tesz Ágnes? Róbert ellopja Miklós ajándékötletét Timi születésnapjára, mire Miklós dührohamot kap, amivel súlyos döntés elé állítja Nórát. Miklós és Zsolt együtt mennek el egy indulatkezelő tréningre. Vajon mire jutnak a végén? Luca, Nóra segítségével, ellenperrel fenyegeti meg az őt kisemmizni próbáló amerikai céget.

Dennis pörgést ígér arra az esetre, ha megnyeri a döntőt

A lakók ma utoljára látogatták meg a riportszobát, és mindegyikük elmondta, hogy érzi magát, és mire számít. Dennis például nonstop pörgést ígér az elkövetkező húsz évre!

Egy igazi győztes mindig állja a szavát!

Dennis megfogadta, hogy egy héten át minden nap könnyít magán. Megmutatjuk, hogy sikerült neki!

Dennis: Ha visszamegyek, még jobban fogom szeretni Fannit

Dennis pár pillanatig meg sem tudott szólalni az örömtől, majd azt ígérte, ha visszamegy, mindent falat ledöntve fogja tovább szeretni imádott Fanniját.

Oláh Gergő és Geszti Péter győzelmi táncot járt

Az X-Faktor döntősei különleges fogadalmat tettek arra az esetre, ha megnyerik a versenyt. Végül Oláh Gergő volt az a szerencsés, aki be is válthatta, méghozzá nem is akárhogy. A fiatal fiú ugyanis megígérte, hogy Geszti Péterrel karöltve eljárja a Gangnam Style-t.

Házon kívül 12-12-12


szerző:
2012.12.12. 23:20
Házon kívül 12-12-12

Házon kívül: Karancslapujtőn a szegénység mellett is álmok születnek. A cégek ígéretet szegve árat emelnek, az ügyfél pedig fizethet, és egy bank, amely a mélyszegénységben élőket segíti.

A szerelem rabjai 12-06-25

A szerelem rabjai, 158. rész - Tatiana elmondja Paznak és Juannak, hogy tudja, Nicolas csak egy ígéret miatt vette őt el és hogy igazából Barbarát szereti. Nestor próbálja meggyőzni Angelest, hogy adja a gyereket egy másik családnak. Alejandro találkozik Milagrosszal. Sandra és Conrado adoptálni akarnak. Angeles eljön Nicolastól és visszatér a testvéreivel.

Fókusz 12-01-30


szerző:
2012.01.30. 20:00
Fókusz 12-01-30

Fókusz: A legszebb lányok mindent megmutattak a szépségversenyen, még Vastag Csabiék is ámuldoztak. Egy újságíró és egy kamera bánta a Cristofel buliján történt incidenst. Ki verekedett? Ott voltunk, amikor Eszter megsiratta vereségét és megdöbbent Vera eltitkolt múltja láttán. Mi lesz most a lánnyal?

Az ígéret szép szó, és Shadi meg is tartotta

Kezdett Columbo soha nem látott feleségére emlékeztetni. Fecó a Villában annyit emlegeti szerelmét, hogy már egy országot tett kíváncsivá. Eljött az idő, hogy Angéla a nyilvánosság előtt beszéljen Fecóról. Shadival látogattuk meg őt.

ValóVilág - Összefoglaló 11-04-30

ValóVilág - Összefoglaló: Alekosz megszegte Jerzynek tett ígéretét, a Szépfiú pedig szembesítette ellentmondásos viselkedésével. Éva újra kiborult, mert esélytelennek érzi magát Anikóval szemben.

Az év kreatív ígérete


szerző:
2010.06.04. 16:02
Az év kreatív ígérete

Pénteken nyílik az „Az év kreatív ígérete“ című pályázatra érkezett munkákból kiállítás a Millenárison.

Mit ígérnek a nyugdíjasoknak a pártok?

Bár kampány még nincs, megjelentek az első választási ígéretek. A pártok mindent bevetnek.

Obamáék New York-i estje


szerző:
2009.05.31. 12:49
Obamáék New York-i estje

Elvitte az amerikai elnök a feleségét vacsorázni és színházba a Broadway-re.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való