KERESÉS search-close

érzelmek

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "érzelmek"

Stefi mégis exvőlegényét szereti?

Hiába szakított Stefi és Dani, hiába találtak egymásra Lalival, lehet, hogy a lány még mindig Danit szereti...?

Szívhez szóló szerelmi vallomás - erre senki sem számított!

Hoppá! Katának olyasvalaki vallott szerelmet, akire egyáltalán nem gondolt volna... vagy esetleg mégis?

Mesi: „Meg kell próbálnom elfolytanom a Karesz iránti érzéseim…”

Mesi megpróbálta megbeszélni az érzéseit Karesszal…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Zsuzsu saját magát érzi a leggyengébb játékosnak

A fiatal lány nagyon a szívére vette, hogy a napokban sokat vitázott Renivel...

Zsuzsu végre átlát Rolin és a tervein?

Lefekvés előtt Zsuzsu megpróbálta a fiúknak kiönteni a szívét, de Roli teljesen más irányba terelte a beszélgetést.

Reni szomorú családi emléket osztott meg Greggel

A fiatal lány versbe öntötte szíve bánatát, örömét, és a benne rejlő mély érzéseit.

Ez volt Reni és Csoki utolsó éjszakája?

A fiatalok a Sufniban öntötték ki egymásnak érzelmeiket. Vajon mi lesz Renivel, ha Csoki soha többet nem tér vissza a Villába?

Adri nem bírta ki könnyek nélkül

Adri teljesen kifakadt Gregnek, és bizony a mécses is gyorsan eltörött.

Era nem tud felizgulni Hunortól?

Era és Hunor szerelmi kálváriája egy pillanatig sem csillapodott, ráadásul Era most nagy titokról rántotta le a leplet...

Zsuzsu:

Miután Era teljesen kifakadt Rolira, Zsuzsu tett pontot a veszekedés végére. Szerinte ugyanis Era kissé "túlkreálta" a dolgokat...

Szekér Gergő: „Úgy teljesítettem, ahogy elvártam magamtól”

A második Élő show-ban Szekér Gergő és a Ricky and the Drunken Sailors búcsúzott a műsortól. A kiesett versenyzők most őszinték meséltek érzelmeikről Szabó Zsófinak.

Ginu és Reni pontot tettek a viszály végére?

Minden jel arra utal, hogy a lányok már a falnak mennek a kialakult szerelmi helyzet miatt. Most végre sikerül megbeszélniük a dolgokat? 

Survivor Dávid: „Szétrobbanok belülről, üvöltenék!”

A 2018-as túlélők viadalának győztese a Fókusz kameráinak árulta el először, mit érzett akkor, mikor Istenes Bence kimondta a nevét, illetve azt is megsúgta, mire fogja költeni a nyereményt.

Ez volt a 2018-as Survivor legmeghatóbb pillanata!

A megható pillanatok garantáltan könnyet csalnak a szemedbe! Fannit a nővére, Alexandrát az öccse, Tomit pedig az édesanyja látogatta meg.

X-Stage Szabó Zsófival és ÉNB Lalival (5. rész) – Felszínre törtek az X-Érzelmek

A válogatók után a Tábor adásait is kibeszélték Zsófiék. ÉNB Lali szerint ez az eddig legjobb X-Stage adás. Ezt neked is látnod kell!

VV Greg nem bírta visszafojtani könnyeit...

A fiú alig tudott hinni a szemének, mikor belépett a stúdióba és meglátta szeretteit. Azon nyomban eltörött a mécses.

 

Exkluzív: nézd meg Palya Bea legújabb vidoklipjét!

Az énekesnő a Reggeliben mutatta be a Két Ház című dalhoz készült kisfilmet, mely egy igen nehéz és szomorú időszak után íródott.

Szabi kiöntötte a szívét Majkának

Szabolcs élete első szerelméről mesélt barátjának, és azt is bevallotta, hogy nem egyszer megcsalta a lányt...

Még a srácok is elérzékenyültek, amikor kiderült, hogy egyvalaki felhívhatja a szeretteit!

A wellness során kiderült, hogy egy valaki hazatelefonálhat és beszélhet a szeretteivel. Egyöntetű döntés alapján Alexandra hívhatta fel a családját, de mindenkit megviselt szerettei hiánya.

Így sírta el magát Pumped Gabo!

Emlékeztek még arra az egy évvel ezelőtti Nyerő Páros jelenetre, amikor a testépítő srác beszéde után mindenkinél eltört a mécses? Gabo és párja, Ági hirtelen a veszélyzónába kerültek és egy hajszál választotta el őket a kieséstől, ami a kigyúrt fiút mélyen megérintette és már-már búcsúzkodni kezdett a többiektől.

Férj vagy lakótárs?


szerző:
2018.07.26. 18:00
Férj vagy lakótárs?

Niki már egy évtizede együtt van a párjával, ám az utóbbi években eltávolodtak egymástól. Sőt, a nő néha úgy érzi, mintha csupán lakótársak lennének…

Június 13-án új évaddal folytatódik a Keresem a családom!

Június 13-án debültál a doku-reality legújabb évada, melyet nagy izgalommal várt már a közönség. A családegyesítő sorozat minden szerdán lesz látható az Éjjel-Nappal Budapest után.
 

Juli lebukott Attila előtt?

Egyre bizonyosabb, hogy Júlia egyáltalán nincs túl még Miklóson, és az érzelmeit már Attila előtt sem tudja takargatni.

Ezért sírt egy hétig gyermeke születése után Kardos Eszter

Egy hétig sírt gyermeke születése után Kardos Eszter. A Barátok közt egykori színésznője nem a szülés utáni depresszió hatásaitól szenvedett, hanem a hormonok játszadoztak érzéseivel.

1000. adásához érkezett az Éjjel-Nappal Budapest

Pont egy évvel ezelőtt érkezett az 1000. adáshoz a híres sorozat. A Fókuszban kiderült, ha szünet nélkül szerettük volna végignézni, akkor több mint egy hónapig a tv előtt ülhettünk volna. Kusza szerelmi szálak, viharos érzelmek, nagy viták és nagy egymásra találások: viszont egy valami állandó az Éjjel-Nappal Budapestben, az nem más, mint az albérlet.

Barátok közt: Szerelmi vallomás Bokros Ádám módra!

A fotósról tudniillik, hogy imádja a szép nőket, és igen sokan megfordultak már a társaságában. Öt évvel ezelőtt azonban úgy tűnt, Ádám valóban szerelembe esett és nem másba, mint Fekete Alizba.

Kornél: ˝Én iszonyatosan beleszerettem valakibe...˝

Piros szoknyája váratlanul újra közel hozta egymáshoz a fiatalokat. Kornél azon volt, hogy kiszabadítsa a ruhadarabot a bicikli láncának szorításából, amikor előtörtek belőle az érzelmei.

Fruzsina könnyeivel küzdve kért bocsánatot az édesanyjától!

A fiatal lány sírva mesélte el Tímeának, hogy mit élt át az izolációs szobában, miközben leginkább attól félt a legjobban, hogy szidást kap majd a rossz válaszok miatt...

Éld át újra A Fal első öt adásának legjobb pillanatait!

Nemhiába nevezik A Falat sorsfordító game show-nak, ugyanis láthattuk, a színpadon bármi megtörténhet, és itt nemcsak a tudásra van szükség, hanem a szerencsére is. Könnyek, izgalmak, drámai pillanatok minden hétköznap este 19:05-kor az RTL Klub műsorán!

Kornél: ˝Én szerelmes vagyok beléd!˝

Eljött az ideje, hogy nyíltan és őszintén beszéljenek érzelmeikről a fiatalok. Vajon ez elég ahhoz, hogy végre egymásra találjanak?

A teljes adásért kattints IDE!

Márk elárulta Noéminek, hogy mit érez Angéla iránt

Úgy tűnik, Noémi közelebb hozta Márkot és Angélát egymáshoz, hiszen a zenei producer egy új oldalát ismerhette meg a legidősebb Erdész lánynak.

A teljes adásért kattints IDE!

Piros rászánta magát, hogy bevallja érzéseit Kornélnak

A kezdeti sokk elillant, amit Kornél okozott azzal, hogy felfedte valódi énjét a lány előtt. Miután átgondolta Piros a történteket, úgy döntött, a tettek mezejére lép...

Natasa súlyos döntést hoz édesanyjával szemben!

Emília nem akar hinni a fülének, és nem akarja elhinni lánya kérését.

Lilu: ˝Megviselt, hogy álmodtam a szereplők arcával.˝

A „Keresem a családom!” műsorvezetője 20 éve televíziózik, miközben rengeteg minden változott, de nemcsak a világban, hanem önmagában is.

Istenes Bence, mint szerelemdoktor?

Két évvel ezelőtt, a szerelemdoktor megtette dolgát, Istenes Bence műsorában a kezdeti szimpátia után egymásra találtak a párok. De voltak olyanok is, akik cupido szigetén ki merték mondani egymásnak is, hogy "örülök, hogy találkoztunk, de úgy érzem, nem te vagy az igazi."

Az érzelmek nehezítik a túlélést a Survivorben?

A pénteken kiesett Zoli azt mondta a Fókusz riporterének, hogy direkt veszítette el a játékot. Az éhezés, a család hiánya, és az embert próbáló körülmények miatt vajon minden játékos ennyire könnyen beadja majd a derekát Magyarország túlélőshowjában?

A teljes adást ITT nézheti meg!

Következő rész (2017. szeptember 06.)

Gizella és Piros Stella érdekében rendezik az ellentéteiket. Natasa úgy érzi, felül kell múlnia Hannát Péter életében. Bandi nem tud alkalmazkodni a Kft. szabályaihoz. Ágnes és Liza mégis visszaköltöznek a villába.

Zoé összezavarodik, és megcsókolja Gábort

Amikor este Totó az összegyűlt lakók előtt megalázza a testvérét, amikor Zoé bemutatja az új fitneszvideóját, Gábor az, aki megvigasztalja a lányt, és Zoé meghatottan megcsókolja Gábort.

Ervin verssel vallott szerelmet Erzsinek

Ervin nemcsak rózsacsokrot hozott Erzsinek, de egy verssel is készült, aminek a címe: Bébimnek.

Tamara és Joe csókkal zárják montenegrói nyaralásukat

Gábor, Lali és Alexa lementek a bárba inni egy utolsó koktélt, Joe és Tami pedig kettesben maradtak, és megcsodálták még utoljára a montenegrói tájat. A teraszon elmondták egymásnak, mennyire jól érezték magukat, és újra csókban forrtak össze.

Milán örökre búcsút int Kírának

Kíra akciójának hála Bécy visszaengedi a srácokat a hajóra. Milán nagyon boldog, de a visszaköltözés után örökre búcsút kell vennie Kírától.

Tamara:

Reggel Tamara Joe szobájában ébredt, és megbeszélték, hogy titokban tartják, ami köztük történt...

Joe és Tamara együtt töltik az éjszakát

Az esti koccintáson már forr a levegő Tamara és Joe között, és a szexi salsa után inkább nem maradnak a buliban, hanem felmennek Joe szobájába.

Joe képtelen ellenállni Tamara vonzerejének

Lali reggel kitalálta, hogy menjenek el kirándulni egy kis faluba, ami a hegy tetején van, de útközben kifogyott az üzemanyag az autóból...

Attila vallomása:

Attila két hónappal ezelőtt ismerte meg Kittit, és azért jött a műsorba, hogy bevallja, elkezdett iránta érezni valamit. A fiú még Kitti kedvenc dalát is elénekelte, de a lány bevallotta, hogy ő nemcsak tőle, de senkitől nem szeretne semmit.

Joe:

Mikor Lali akciójának hála Joe és Tamara kettesben maradtak Porto Montenegróban, és elhibázott kapcsolataikról beszélgettek, megállapították, milyen jó, hogy együtt élik át ezt a nyaralást.

Szilárdnak mégsem megy a nyitott kapcsolat?

Bár Szilárd folyamatosan azt bizonygatja, hogy nincs semmi baja a nyitott kapcsolattal, Bori észreveszi, mennyire feszült a srác. Bár Szilárd mindent tagad, Boriska megosztja aggodalmát Karolával, de süket fülekre talál.

Hupsz! Tomi szereti barátnőjét, mégis lefeküdt exével

Dóri és Tamás kapcsolata barátságnak indult, aztán szerelem lett belőle. A fiatalok azóta szakítottak, de Dóri még mindig gyengéd érzelmeket táplál Tomi iránt. Bár a fiúnak van egy barátnője, Dóri és Tamás a minap is találkoztak, és szexeltek egymással.

Bálint el tudná képzelni Szandival, de...

Szandi és Bálint kapcsolata több mint öt évvel ezelőtt kezdődött, de ami köztük van se nem barátság, se nem szerelem. A lány azért jött el az Anikó Show-ba, hogy megtudja, mit érez iránta Bálint, és döntés elé állítsa a srácot.

Karola:

Amikor Szilárd közli Maráékkal, hogy Karola és ő szexuális kapcsolatba akarnak lépni velük, azok először nemet mondanak. Nem sokkal később a párocska felbukkan Bécy házában és beleegyezésüket adják az édes négyeshez, de amikor szexre kerülne a sor, Mara mégis visszakozik.

Gábor és Zoé szexszel zárják a napot

Mikor Gábor és Zoé a közösen eltöltött nap végén lefekszenek egymással, Gábor már teljesülni látja az álmát, de Zoé leszögezi, hogy ez csak egyszeri alkalom volt, és nem szabadott volna megtörténnie.

Kriszti:

Béla szerint nagyon érdekes kapcsolata van Krisztivel, ugyanis öt hét alatt már legalább négyszer szakítottak. A lány elmondta kedvesének, hogy örülne, ha férfiasabb és féltékenyebb lenne, Béla pedig megígérte, hogy a kedvéért változtat néhány dolgon.

Betti jól fogadta, hogy szerepel Csabi különleges füzetében

Mivel Betti szeretett volna tisztán látni, hogy mi van közte és Csabi között, a srác előállt az igazsággal. Csabi elmondta, hogy örülne, ha ő és Betti barátok lennének, a lány pedig örömmel mondott igent, aztán szóba került Csaba füzete...

Elvira:

Gyuri és Elvira évekkel ezelőtt, általános iskolában már egymásra találtak, de a srác még mindig gyengéd érzelmeket táplál Elvira iránt. Bár a fiatalok nem tudják elképzelni az életüket egymás nélkül, Elvira úgy érzi, túlságosan ismeri Gyurit ahhoz, hogy összejöjjön vele.

Az Anikó Show-ban csattant el Berni és Rudi első csókja!

Berni azért jött az Anikó Show-ba, hogy megtudja, mit érez iránta kiszemeltje. Ő és Rudi két és fél éve ismerik egymást, és bár a férfi 10 évvel idősebb nála, sokszor gyerekesen viselkedik. Mikor Rudi belépett a stúdióba, Berni elmondta a fiúnak, hogyha ő is egyet ért, próbálják meg együtt, a fiú pedig megszeppenve ugyan, de igent mondott.

Milán:

Milán mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmét, de semmi sem segít és végül Bécy elé áll és elárulja, hogy lefeküdt Kírával, azonban Bécy Milán egy szavát sem hiszi el és kineveti a fiút.

Milán előáll az igazsággal, de Bécy kineveti őt

Milán reggel elhatározta, hogy lebeszéli Kírát arról, hogy hozzámenjen Bécyhez...

Gábor és Totó leszerelik Zoé udvarlóját

Gábor elhívja bulizni a testvéreket, hátha ezzel be tud vágódni Totónál, akinek kerítőként leszervez egy flörtöt, sőt, vele együtt még Zoé egyik udvarlóját is el tudja üldözni.

Tibi:

Tibi a mai napig nem dolgozta fel, hogy elvesztette exét, és most azért jött el az Anikó Show-ba, hogy megkérje Mónit, legyenek barátok. A férfi bevallotta, hogy sokszor csúnyán beszélt Mónival, de szerinte azóta mindent megtesz azért, hogy jóba legyenek.

Márió dalban mondta el, mit érez Nóri iránt

Nóri és Márió még csak négy hónapja alkotnak egy párt, a fiú mégis azt tervezi, hogy megkéri Nóri kezét. A fiú megható produkcióját Nóri csókkal jutalmazta, majd Márió szerelmet vallott Nórinak, és megköszönte az együtt töltött hónapokat.

Fantasztikus zenés jelenettel zárult a szerdai Barátok közt!

Ha Rudi és Milán összefognak, akkor ilyen zenélés sül ki belőle.

Krisztián:

Nemcsak Mici, de Krisztián is bevallotta, hogy nagyon hiányzik neki Mici, és még mindig szereti. Bár mindketten tudják, miért jutottak el idáig, azzal is tisztába vannak, hogy a kapcsolatuk csak úgy működhet, ha változtatnak.

Megtörik a jég, és Karola kimondja a varázsszót

Karola hezitál, majd egy rajztanfolyam segítségével megpróbálja elterelni Szilárd figyelmét magáról. A próbálkozás csődöt mond, és Karola kénytelen bevallani, hogy ő is szereti a fiút.

 

Előző rész (2017. július 17.)

Lali reggel nagyon lelkes, amikor elindul az erotikusfilm forgatására. Karesz még mindig kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy megnyerje magának Mesit. Gréti örül, hogy Karola végre bevallotta Szilárdnak az érzéseit.

Következő rész (2017. július 17.)

Lali reggel nagyon lelkes, amikor elindul az erotikusfilm forgatására. Karesz még mindig kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy megnyerje magának Mesit. Gréti örül, hogy Karola végre bevallotta Szilárdnak az érzéseit.

Előző rész (2017. július 13.)

Karola reggel észreveszi, hogy Szilárd a ház előtti töltötte az éjszakát. Amikor Roland túlfeszíti a húrt, Maja úgy határoz, hogy kiköltözik. Tamás romantikus napot szervez Paula számára

Karola:

Karola megsértődik Szilárd kijelentésén, és úgy dönt, hogy hallani sem akar többé a srácról. Később egy spontán, adrenalinban gazdag közös élmény után mégis megváltoztatja véleményét...

Következő rész (2017. július 13.)

Karola reggel észreveszi, hogy Szilárd a ház előtti töltötte az éjszakát. Amikor Roland túlfeszíti a húrt, Maja úgy határoz, hogy kiköltözik. Tamás romantikus napot szervez Paula számára

Karola befeszül Szilárd vallomásától, és kidobja őt

Karola és Szilárd ismét közelebb kerülnek egymáshoz és az ágyban kötnek ki. Ám amikor ezután Szilárd szerelmet vall Karolának, Karola rögtön befeszül, és ismét kidobja a srácot.

Hupsz! Szilárd belezúgott Karolába?

Miután Karola már napok óta nem hallott semmit Szilárdról, a fiú reggel váratlanul megjelent nála...

Zoé visszautasítja Joe közeledését

Barbi abban a hitben, hogy mindenki másnál kreatívabb és tehetségesebb, úgy döntött, hogy egy kismama blogot indít...

Reninek a szakítás ellenére is Marcell az egyetlen férfi az életében

Reni tavaly augusztusban szakított szerelmével, és szerelmi csalódása miatt menekült az evésbe. Marcell és Reni kapcsolata négy hónapig tartott, és a nő a szakítás óta 30 kg-ot hízott. Mióta szakítottak, nem találja a helyét, és azért jött a műsorba, hogy megkérdezze a férfitól, miért lett vége a kapcsolatuknak.

Réka: „Kezdesz nagyon fontos lenni nekem…”

Mikor Lali és Gábor hazaérnek a kórházból, otthon találják Rékát. Miután kettesben maradnak, a lány bevallja Lalinak, hogy egyre többet érez iránta, és nála tölti az éjszakát.

 

Előző rész (2017. július 10.)

Evelin és Roland reggel a Grétiéktől "kölcsönvett" hajón ébrednek. Lali egész reggel a randija miatt aggódik. Milán és Hajni kishíján lefekszenek egymással

Taylor szerint lényegtelen, mit érez Andi iránt

Andit zavarja, hogy Taylor nem dolgozik, nem figyel rá, és abban sem biztos, hogy amikor a srác bulizni megy, nem csalja meg őt. Taylor felháborodott a lány kijelentésén, és biztosította Andit afelől, hogy nem csinál semmit senkivel, csak vele. Amikor Anikó megkérdezte tőle, szereti-e a lányt, a fiú azt válaszolta, hogy ez lényegtelen, ugyanis se ő, se Andi nem szerelmes típusok... 

 

Joci úgy szereti a 21 éves Diust, mint még soha senkit!

Joci állítja, hogy nagyon szereti Diust, de úgy érzi, hogy el kell telnie egy kis időnek, mert ha újra összeköltöznek, megölik egymást egy hét alatt. A férfival ellentétben Dius bevallotta, hogy az elmúlt hónapok alatt megváltoztak az érzelmei, és már nem érzi azt a szeretetet, amit régen...

 

Dius eleinte apaként tekintett 21 évvel idősebb párjára

A 21 éves Dius egy házibuliban ismerte meg Jocit és a férfi exét. Volt, hogy ő vigasztalta a férfi akkori kedvesét, mert a nő azt hitte, férje megcsalja. Diust nem Joci külseje fogta meg, hanem a dumája, ugyanis szerinte a 42 éves férfinek lehengerlő személyisége van. 

 

Kristóf Alexának:

Alexa egy dunaparti étterembe foglal kettőjüknek asztalt estére, hogy meghálálja Kristóf munkáját. De Kristófnak bűzlik az egész és egyértelművé teszi Alexa számára, hogy ami közöttük van az nem kapcsolat, és nem is lesz az soha.

Kristóf egyértelművé teszi Alexa számára, mi van köztük

Alexa reggel meglátott Kristóf telefonján egy SMS-t, és egyre biztosabb volt abban, hogy Kristóf valakivel kavar...

Következő rész (2017. június 29.)

Barbi továbbra is ellenségesen viszonyul Zoéhoz. Karola és Szilárd ellátogatnak a régi gyermekotthonukhoz. Emma egy szupermarketben véletlenül találkozik Lindával.

Iván:

A romantikus környezetben Evelinre nagy hatást tesz Iván kiselőadása, de amikor Evelin meg akarja csókolni Ivánt, a fiú kedvesen, de határozottan leállítja. Később Iván elmagyarázza, hogy modellekkel nem szokott kezdeni, mert az alkotómunkájába nem keveri bele a szexet.

Igen! Beteljesült Musztafa és Mihrünissa szerelme!

Úgy tűnik, a herceg és a fiatal lány végre a saját érzéseire hallgatnak, és átengedik magukat a szerelemnek. Hiába, nagy kockázatot vállal ezzel Musztafa, ugyanis ha bárki megtudja, hogy Mihrünissa szíve hölgye, ezzel mindkettőjüket veszélybe sodorja.

Kristóf Katalin helyett Alexát választja?

Katalin eleinte a barátságos arcát mutatja, ám amikor megkezdődik a fellépés, sorozatosan megalázza Alexát. Alexa vérig sértve elrohan, Kristóf viszont utánaered, hogy megvigasztalja. A fiú lovagias gesztusa Alexát elégedettséggel és reménnyel tölti el.

Mesit elbizonytalanítja Milán furcsa viselkedése

Milán és Mesi közös napja nagyon jól sikerül, és Milán egyre inkább belátja, hogy nincs értelme tagadni az érzéseit – beleszeretett Hajniba, és nem érez már szerelmet Mesi iránt...

Mesi gyereket vár Milántól?

Milánt érzelmileg teljesen kiborítja, amikor Mesi előáll azzal, lehet, hogy terhes, és elbizonytalanodik, vajon szereti-e annyira a lányt, hogy gyereket akarjon tőle.

Roland:

Bori még arra is képes, hogy Rolanddal közösen találják ki, melyik íz illene legjobban Grétihez. Mikor végre szexre kerülne sor Bori és Roland közt, Dani megjelenik, ami kijózanítólag hat Rolandra...

Roland kishíján lefekszik Borival

Roland alig várta, hogy Gréti hazajöjjön, és kitalálta, hogy kreál egy Gréti koktélt. Bori rájött, hogy csak úgy kerülhet közel a szerelméhez, ha megértően viselkedik, ezért segített Rolandnak...

Előző rész (2017. május 31.)

Gréti még mindig nem tért vissza, ami nagyon megviseli Danit. Alexa kellemetlen hívást kap egy gyerekkori barátnőjétől. Hajni és Milán egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Karesz:

Karesz eldönti, hogy csak Hajnira akar koncentráln, és meglepi őt egy romantikus rappel. Hajni oda van meg vissza, és megvallja Karesznek a szerelmét, amit azonban a zavarodott Karesz először nem viszonoz...

Előző rész (2017. május 25.)

Gréti reggel azt javasolja, hogy vegyék fel Danit üzletvezetőnek a Voilába. Milán egyre bizalmatlanabb lesz, mert Karesz tegnap óta nagyon távolságtartó Mesivel. Emma elmegy Lindához, és meglátja őt és a férjét szex közben.

Előző rész (2017. május 24.)

Endre átadja Evelinnek a klubot. Niki felmondja az albérletét Joe-nál. Karesz rádöbben, hogy valamit elkezdett érezni Mesi iránt.

Következő rész (2017. május 25.)

Gréti reggel azt javasolja, hogy vegyék fel Danit üzletvezetőnek a Voilába. Milán egyre bizalmatlanabb lesz, mert Karesz tegnap óta nagyon távolságtartó Mesivel. Emma elmegy Lindához, és meglátja őt és a férjét szex közben.

Roland Grétinek:

Este a klubban Bori felajánlja Rolandnak a segítségét, de a srác bunkón elutasítja őt. Amikor Gréta megkérdezi tőle, miért viselkedik így Boriskával, Roland bevallja, mit érez iránta.

Roland bevallja Grétának, mit érez iránta

Bori, Karola és Gréti csajos napot tartottak, hogy Bori egy kicsit elterelje a gondolatait a bunkó Rolandról. Bár a közös nap nagyon jól sikerült, Bori elhatározta, hogy mindent bevall Karolának...

Bori képtelen Dani és Gréti közé állni

Roland magasabb fokozatra kapcsolt, és megkérte az egyik ismerősét, hogy csábítsa el Danit. Bár a terve nem jött össze, Gréta és Dani összevesztek, így Roland megint nyeregben érezte magát...

Bori bevallja Karolának, hogy belezúgott Rolandba

Bori a fejébe veszi, hogy alapos vizsgálat alá veti a Roland iránti érzéseit. Egy közös szaunázás alkalmával megpróbál beszélni a fiúval – először úgy tűnik, hogy Roland nem viszonozza Bori érzelmeit, de a végén mégis gáláns oldaláról mutatkozik be...

Bori Rolandnak:

Roland totál hülyét csinál magából Gréti miatt, de Bori megérti a srácot, és rájön, hogy ők ketten mennyire hasonlítanak. Minden gondolkodás nélkül megcsókolja Rolandot, de ő kegyetlenül visszautasítja Bori közeledését.

 

Robi:

Kinga érezte, hogy megbántotta Robit, ezért főzött neki valami egészségeset, hogy kárpótolja. A férj a kedves gesztus hatására újból vallomást tett feleségének.

Fókusz 2017-05-03


szerző:
2017.05.03. 17:25
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való