KERESÉS search-close

érték

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "érték"

Többet ér a román minimálbér?

Többet ér az új román minimálbér, mint az új magyar - ezt a Portfólió számolta ki az Eurostat adataiból. A legkisebb nettó fizetés az idei emelések után is alacsonyabb maradt Romániában, de a vásárlóereje lehagyta a magyart. Ebben a rangsorban már csak a bolgárokat előzzük az Európai Unióban. A kormány szerint a magyarországi az egyik legdinamikusabb a minimálbér-növekedés.

Érdemes gyémántba fektetni?


szerző:
2018.01.29. 08:30
Érdemes gyémántba fektetni?

A gyémánt nem hasonlítható semmihez sem. Ez a legkeményebb és legnagyobb jelentőséggel bíró drágakő. Aki gyémánt birtokosa, azt mindenki irigyli. Mint például Paris Hiltont is, aki egy körülbelül 514 millió forintot érő eljegyzési gyűrűt kapott kedvesétől. Milyen az igazi gyémánt, és érdemes-e mostanában drágakőbe fektetnünk? Ezekről beszélgettünk a drágakőszakértőnkkel.

 Méregdrága királyi hulladék!

Egy gyűrött és piszkos papírpohárért a napokban 3300 dollárt adott egy gyűjtő - ennek oka, hogy egykoron Elvis Presley száját érintette a tárgy. A Király 1956-os turnéján hagyta el a poharat, miután ivott belőle - egy leleményes rajongó pedig azonnal lecsapott rá.

Több CSOK használt lakásra is?

A használt ingatlanokra járó CSOK emelését javasolja a miniszterelnökséget vezető miniszter a kormánynak. Lázár János arra hivatkozik, hogy 300 ezer eladó lakás van az országban. A Híradónk által megkérdezett elemzők szerint a használt ingatlanok több mint ötödével drágultak a támogatás másfél évvel ezelőtti bevezetése óta, így az otthonteremtés mostanra ugyanakkora teherré vált a CSOK-kal, mint korábban nélküle volt.

 

Scígel Andrea elmondta, miért érték a maradék!

Az itthon megtermelt élelmiszer egyharmada végzi a szemetesben, egy 2006-os kutatás szerint ez több, mint 1,8 tonna élelmiszer évente. Scígel Andrea elmondta, mit tehetünk annak érdekében, hogy ne dobjunk ki túl sok élelmiszert, és azt is, mi változott az elmúlt évek alatt.

Krisztián és Rudi nem mindennapi meglepetésben részesül! – VIDEÓ!

A két barát, Rudi és az ifjabb Bartha egy újabb közös „melót” vállaltak be. Semmi különös, most épp egy értékes képet csempésznek ki a határon, ami talán nem is annyira meglepő, mint az, mikor Krisztián potyautasokat talál az autójukban.

135 milliót ért a híres pisztoly

Több mint 430 ezer euróért, átszámítva 135 millió forintért kelt el az irodalomtörténet talán leghíresebb pisztolya. Az a fegyver, amellyel a francia költő, Paul Verlaine megpróbálta megölni szerelmét, a szintén költő Arthur Rimbaud-ot 1873-ban. Viharos szerelmükről, Leonardo DiCaprio főszereplésével film is készült több, mint húsz éve. A revolver tulajdonosa a filmet látva jött rá, hogy milyen értékes fegyver van a birtokában.

Félix észreveszi, hogy Ági titkon keres valamit

Ági és Rudi ismét összefognak és újra betörnek Félis házába. A különbség most csak annyi, hogy a tulajdonos is otthon van. 

Hogyan alakítsuk ki a gyerek pénzhez való viszonyát?

Nehéz kérdés, hogy amikor a gyerek hanyatt vágja magát a boltban és hisztizni kezd egy játékért, mi a helyes szülői döntés: megvegyük neki, a 13. babát, vagy kisautót csak azért mert így elhallgattathatjuk, vagy épp ellenkezőleg. Talán ez a pénz megismertetésének előszobája, ami minden korban előjön. Hogyan is kell ezt jól csinálni? Hogyan tanulja meg a gyerek a pénz értékét? Labancz Dániel, gyermekpszichológus volt a vendégünk.

Illeték karácsonyra?


szerző:
2014.12.19. 08:35
Illeték karácsonyra?

Kevesen foglalkoznak azzal, hogy egy eljegyzési gyűrű vagy egy drágább plazmatévé vásárlása után van-e bármilyen illetékfizetési-, illetve bejelentési kötelezettség a NAV felé. Hogy pontosan milyen szabályok vonatkoznak az ajándékozásra jogi értelemben, most megtudtuk!

Újrahasznosított ajándékötletek

Egyre közelebb van a karácsony, egyre nagyobb lesz a nyomás az emberen. Ha most csak kisebb összeget tudunk meglepetésekre költeni, akkor se bánkódjunk, ugyanis egy blogger bebizonyítja, hogy nem mindig a csilli-villi ajándék a legértékesebb és megunt pólóinkból percek alatt készíthetünk sálat vagy éppen párnahuzatot!

Zsebtolvajok leselkednek a karácsonyi vásárokon!

Hogy milyen intő jelekre érdemes figyelni, hogyan óvhatjuk meg az értékeinket és hogy milyen trükkökkel orozzák el az értékeinket, rendőrségi szakértőnk segítségével megmutattuk.

XXI. század 13-12-10


szerző:
2013.12.11. 00:30
XXI. század 13-12-10

XXI. század: A kerámia, amely nem avul, hanem egyre értékesebb lesz. A múlt közösségi oldala: falra vetett üzenetek.

Hogyan vigyázhatunk az értékeinkre?

Riporterünk egy volt rendőr segítségével megmutatja, hogyan vigyázhatunk az értékeinkre, és áldozatok mesélik el, hogyan rabolták ki őket, miközben utaztak.

Sztárság élve vagy halva?


szerző:
2011.11.03. 19:00
Sztárság élve vagy halva?

Miért élnek a leghíresebb énekesek jó módban, a zeneszerzők és a szövegírók pedig általában szerény körülmények között?

Meglovasították a körjegyzőség széfjét

Múlt héten törtek be a körjegyzőség irodájába Somogyudvarhelyen, ahonnan kiszakították a páncélszekrényt.

Évezredes pénzeket ásott ki a földből

Viking kincsleletet talált fémkeresővel egy amatőr brit kincsvadász Cumbria grófságban.

Milliós különbséggel számol a kalkulátor

Eltérések lehetnek az ingatlan piaci- és az APEH-kalkulátor által számított értéke között.

Sokba kerülhet a vagyonadó a honatyáknak

A kormánytagok többsége 30 millió forintnál értékesebb ingatlanban lakik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való