KERESÉS search-close

érdeklődő

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "érdeklődő"

Még csak érdeklődő sincs az állásra

Fél éve hiába keresnek óvodapedagógusokat az egyik Győr-Moson-Sopron megyei óvodába. Három helyet hirdettek meg Győrzámolyon, de eddig csak egyet tudtak betölteni. Azt mondják, senki sem érdeklődik. A Pedagógusok Szakszervezete szerint nem egyedi a probléma. Számításaik szerint több száz szakképzett óvónő hiányozhat országszerte.

Előzetes: Rengetegen voltak az Állatkertek Éjszakáján

Rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogy mit csinálnak az állatok éjszaka. Debrecenben csokis sáskát és pirított lisztkukacot is lehetett kóstolni, de az állatok is jóllaktak. Hatalmas sorok álltak az éjszakai etetésekhez is. A fővárosi állatkertben különleges fókashow is volt, megvilágított medencében, fénnyel festett háttér előtt ugrabugráltak és labdáztak a fókák. Hogy mi volt még az állatkertek éjszakáján, mutatjuk este hatkor, az RTL Híradóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való