KERESÉS search-close

éneklés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "éneklés"

MÁCSAI PÁL: József Attila mindig népszerű, ő egy óriás

Ezer torokból szólt Budapest belvárosában József Attila Tiszta szívvel című verse. Három gimnázium tanulói énekelték egyszerre a költő megzenésített versét a költészet napján.

PÁL ÉVA: ”Nem fogok elmenni nívótlan előadásra”

66 évesen, 35 év kihagyás után visszatér a színpadra a Neoton egykori vöröshajú szemüveges énekesnője, Pál Éva. A visszatérés rengeteg felkészülést igényel, mindent pontosan meg kell tervezni. A színpadkép, a technikai háttér, a zenészek és a klipek elkészítése hatalmas munka. Nehéz időszakok vannak mögötte, de azt mondja, hogy sosem engedte el álmát, és hiába a több sikertelen próbálkozás, most már biztos időpontjai is vannak a koncertjeinek.
A Fókusz riportját ide kattintva nézheted meg.

Balog Janó új projektbe kezdett a zenélés mellett!

A 2018-as X-Faktorban eljutott egészen az élő showig, a 12 döntős egyikeként. A zenélést azóta sem hagyta abba, de emellett egy másik nagy projektbe is belevágott!

Lali meztelen énekléssel kampányolt Joe felmentése mellett

Lali minden eszközt bevetett annak érdekében, hogy az emberek barátja mellé álljanak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

László király kórust alapított

Első Lacika szeretett volna egy kis muzsikát hallani, miközben alattvalói pakolnak, ezért azonnal ki is adta a parancsot.

Íme VV Reni és VV Zsuzsu közös vlogja!

A lányok csak úgy sziporkáztak a kamera előtt, és mielőtt üzentek a nézőknek, kieresztették a hangjukat...

Lacika Zámbó Jimmy dalokkal emlékszik a királyra

A srác elképzelte, hogy ő vajon milyen király lenne a Villában. Sőt, abban is segített, hogy társai és a nézők is el tudják ezt képzelni...

Mókás videóval készülnek az ünnepekre a mentősök

Az Országos Mentőszolgálat karácsonyi videóját már csaknem 700 ezren látták, amiben két mentős egymással versengve énekel ünnepi dalokat.

A villalakók kieresztették a hangjukat

A játékosok népdalokkal csillogtatták meg tehetségüket, ám volt egy kis csavar is a dologban...

A bankban is az éneklésről faggatják Zdroba Patrikot

Az X-Faktor első válogatója óta megszólítják az utcán, és munkahelyén, a bankban is az éneklésről Zdroba Patrikot. De, hol volt eddig a tehetséges fiatal, miért csak most jelentkezett az X-Faktorba? Kiderül a videóból!

Van példaképed?


szerző:
2018.10.03. 16:20
Van példaképed?

Az X-Faktor mentorai számára évek, évtizedek óta a zene a legfontosabb, ez a szenvedélyük pedig már gyerekkorukban kialakult. Vajon példaképet is választottak már maguknak akkor? Esetleg változott a példakép személye az idők során?

Radics Gigi teljesen átadta magát az éneklésnek!

Radics Giginek szuper saját számai vannak, de ez nem jelenti azt, hogy ne énekelné folyton kedvencei slágereit is. Az egyik nagy favorit Mary J. Blige, akire példaképként tekint és szinte választani is alig tud dalai közül.

Tamás dalban vallott szerelmet exének

Piroska egyik napról a másikra szakított Tamással, a fiú nem értette, hogy miért. Tamás most egy dallal szerette volna felhívni a lány figyelmét, a produkció után pedig feltette a régóta benne érlelődő kérdéseit!

Mi Lakatos Márk másik szenvedélye a divat mellett?

Lakatos Márkról sokan azt gondolják, hogy a divat mellett a főzés a másik nagy szenvedélye, pedig nem! Most kiderül, miről van szó!

Ez volt ám a dalpremier a Barátok köztben!

Pontosan hét évvel ezelőtt a Mátyás király tér teljesen felfordult, mikor Szabi úgy döntött, kiengedi a hangját és éneklésre adja a fejét. Nem is kellett sokáig várni, és Kinga elkísérte őt egy hangstúdióba, ahol fel is vették Szabi első dalát.

Tenya dalra fakasztotta Ramit?


szerző:
2018.02.08. 07:51
Tenya dalra fakasztotta Ramit?

Mielőtt a színész belevetette volna magát a főzésbe, még gyorsan előkapta a gitárját, hogy felidézzék kicsit a Celeb vagyok, ments ki innen! tábortűz pillanatait. Vajon Rami is belement a dalos játékba?

Story Extra 2018-02-05


szerző:
2018.02.05. 15:40
A VV-Faktor, azaz dalra fakadtak a Villalakók!

Mi történik, amikor keresztezzük az X-Faktort és a ValóVilágot? Két hihetetlen sikerprodukció főszereplői öt évvel ezelőtt a szemünk előtt keveredtek össze egymással, hogy egy hatalmas show keretében kiderüljön, ki a Villa legjobb énekese.

Gospel kórus gyerekekből


szerző:
2017.12.17. 18:51
Gospel kórus gyerekekből

Állami gondozott és kollégiumban élő gyerekekből áll a Lélekzuhany Gospel Kórus, akik a híradóval egy időben adtak adventi koncertet Budapesten. A délutáni próbán stábunk is ott volt, ahol a gyerekek arról meséltek, hogy miért jó kórusban énekelni, és hogy mit ad nekik a zene szeretete. 

Beliczai Balázs megénekelte az apaság pillanatait

Részlet a 20. évad 7. részéből:

Beliczai Balázs is a Showder apukák táborát erősíti, és úgy gondolta, ideje megénekelnie a valóságot. Az Édes kisfiam Cserháti Zsuzsától még sosem volt ennyire igaz... átírva.

Nézd meg itt a teljes adást!

Dalra fakadt a Jurassic World sztárja!

Chris Pratt-ről már eddig is sejtettük, hogy sok mindenre képes, most viszont kiderült, hogy egy mikrofontól és a világ leghíresebb romantikus duettjétől sem jön zavarba. Megőrültök!

János: „Gyere, tépd szét a ruhám!”

Palit szörnyen zavarja egyik jó barátja, János hobbija. Jani ugyanis szenvedélyes énekes, aki főként azért ír dalokat, hogy barátnőt szerezzen magának. Pali viszont a falra mászik Jani énekhangjától, és arra szeretné megkérni barátját, hogy hagyjon fel az énekléssel…

Tehetségkutató az Anikó Showban!

A tehetségek csak úgy özönlöttek a stúdióba! Itt volt a tűznyelő Jack Spenót, a motoros Antal, az aranyhangú Andrea és a Bródy Jánost meghazudtoló Tibor is. A közönség nem hitt a szemének!

A féltékeny vőlegény rátámad L.L. Juniorra?

Zsuzsa több száz kilométert utazott azért, hogy találkozzon nagy kedvencével, L.L. Juniorral. A lány könnyek között várta az énekest, és annyira izgult, hogy napok óta aludni sem tudott. Legnagyobb vágya, hogy L.L. Junior egy dalt énekeljen neki, és bizony még az énekes arcát is magára szeretné varratni. De vajon mit szól hozzá Zsuzsa vőlegénye, Mircea?

Roberto valóra váltotta Edit legnagyobb álmát

Roberto eleget tett Edit kérésének, és elénekelte az Anikó Show stúdiójában Edit kedvenc dalát. A mulatós énekes nemcsak elénekelte a dalt, de azt is elmesélte, mi ihlette.

Attila dalban mondta el érzelmeit Kittinek

Attila elmesélte, hogy őt és Kittit az éneklés hozta össze, így magától értetődő volt, hogy a 18 éves fiú dalban mondta el, mit érez a lány iránt...

Az X-Faktor egykori győztese hajmeresztő dolgokra szánta rá magát

A 2013-as X-Faktor győztese, Danics Dóra három évvel ezelőtt, ezen a napon forgatta élete első videoklipjét, amelyet már a rajongók is láttak és jól ismernek. Szerencsére a klip forgatásán a Reflektor stábja is jelen lehetett, így olyan kulisszatitkokat tudtunk meg, amit rajtunk kívül senki sem.

Pali:

A 31 éves Pali nagyon büszke páratlan humorára és énekhangjára. Palit pár évvel ezelőtt egy kórusvezető fedezte fel, és azóta egy fantasztikus közösségben énekel. Pali azért jött a műsorba, hogy elmondja duettpartnerének, mennyire hálás neki, és megköszönje Anita támogatását.

Íme Anita és Pali megható közös produkciója!

Pali és Anita egy közös produkcióval is készültek, és most először adták elő ezt a dalt nagyközönség előtt.

A Barátok közt Alizát így még sosem láttátok!

Négy évvel ezelőtt a Mátyás király tér Aliza álomba szenderült. Ami azután következett, azt bizonyára nem nagyon felejthették el a nézők. A szép szőke lány magát álmodta meg egy gyönyörű színpadon, ahol egy dívaként tündököl, pont úgy, mint egy szupersztár.

Hugh Jackman dalra fakadt


szerző:
2017.07.13. 17:55
Hugh Jackman dalra fakadt

Hugh Jackman feleségével Európában nyaral, uticélul pedig mediterrán országokat választottak. Görögország után Olaszország felé vették az irányt. A Farkas karakterét játszó színész rengeteg fotót készített a varázslatos tájról, egy helyen pedig még dalra is fakadt.

Dalra fakad a Palotanegyed

Dalra fakad szombaton az egész Palotanegyed Budapesten! Délutántól éjszakába nyúlóan 50 kórus lép majd fel, éjfél előtt pedig csaknem ezer ember énekel együtt. Ötödik alkalommal lesz Kórusok Éjszakája, ahol nemcsak a profik, de akár az utcán gyaloglók is bekapcsolódhatnak az örömzenébe.

 

MINDENKI ÉNEKEL: Ötödik Kórusok Éjszakája

A Kórusok Éjszakáján 50 kórus lép fel 76 koncerttel 15 különböző helyszínen. Nemcsak komolyzenei, hanem könnyűzenei darabokat is előadnak. A tapasztalatok szerint mindenkinek felejthetetlen élményt okoz a közös, sokszor spontán dalolás. A Kórusok Éjszakáját közös énekléssel fogjákk zárni, és ezt a dalt adják amjd elő. Ehhez a kottát, ezen az oldalon találják meg!

Bon Jovi köszöntötte a végzősöket

Óriási meglepetésre Bon Jovi köszöntötte a végzősöket a Fairleigh Dickinson Egyetem amerikai diplomaosztóján. És ha már odavetődött, hát el is énekelt egy dalt. A diákok egészen addig nem hittek a szemüknek, míg véget nem ért a váratlan előadás.

Így robbant be Radics Gigi az X-Faktor sajtótájékoztatójára

A 2017-es X-Faktor sajtótájékoztatóján Kiss Ramóna felkonferálta a negyedik mentort, Radics Gigi pedig énekelve lépett fel a színpadra. Gigi pillanatok alatt koncerthangulatot varázsolt, és amíg ő énekelt, Gáspár Laci beatboxxal kísérte különleges mashupját.

Így hangzik a show must go on Anna és Mikike feldolgozásában!

Miután Anna és Mikike átvették a stafétabotot Alföldi Robitól és Stohl Andrástól, előadták a Queen egyik leghíresebb slágerét, ezzel tisztelegve az egykori műsorvezetők és a Reggeli előtt.

Jordán Adél szabadidejében rocker

Jordán Adél színésznő az egyetem óta a Katona József Színház oszlopos tagja, ám körülbelül egy éve teljesen újfajta szerepben, énekesnőként is kipróbálja magát. A színésznő rajongóból lett a Puszi zenekar frontembere, de kezd belejönni a szerepbe.

 

Évike kiköpte a vizet, aztán dalra fakadt

Évike vizet vett a szájába, hogy ne könnyezzen a hagymától, Bence pedig annyira vicces kedvében volt, hogy megnyomta a lány arcát, és Évike vízköpővé változott. Később dalra is fakadt, Gabo pedig megjegyzete, hogy bár semmi hangja a lánynak, az X-Faktorba kellett volna jelentkeznie.

Ibolya kétszer is dalra fakadt a konyhában

Ibolya elárulta, hogy nagyon szeret énekelni, ezért Bence nem habozott, kért egy kis zenei alapot, az anyuka pedig énekelni kezdett. Amíg Ibolya kieresztette a hangját, Valkóék táncra perdültek, Brigi pedig próbálta uralni a helyzetet.

Alexa:

Amikor a második hangmérnök is használhatatlannak tartja Adriennt, Bécy belenyugszik a helyzetbe, és elfogadja, hogy Alexa szólóban lépjen fel a saját számával.

Koós János eddig nem hallott történetei

Koós János 80 éve! A legendás énekessel nosztalgiáztunk - olyan történeteket is mesélt, amit eddig nem hallhattunk... Koós János életében a humor a legfontosabb, ez élteti a hamarosan 80 éves énekest. 45 éve él boldog házasságban és mai napig imádja szórakoztatni közönségét. A népszerű humorista most beengedte otthonába a Story Extra stábját.

FÉSŰS NELLY ÉS CSENGE:

Csenge egyik legnagyobb álma, hogy édesanyja nyomdokaiba léphessen, hiszen imád énekelni. Bár a Fókusz stábja a fiatal lány hangját nem tette próbára, de minden másról kifaggattuk anyát és lányát, és azt biztosra mondhatjuk, hogy nem csak szépek, de még a humorosak is.

Háromszoros hurrá: megalakul Bécy lánybandája!

Alexát Bécy mellékesen értesíti, hogy ma lesz a csajbanda 3. tagjának a válogatója. Alexa elrohan a castingra, ahol borzalmasan érzi magát, többek közt azt is megértve, hogy itt többet számít, ki hogy néz ki, mint hogy tud-e énekelni...

Bécy kis híján újra Alexa producere lett

Bécy remek üzleti ajánlatot kapott, és lehetősége nyílt betársulni egy lemezstúdióba. Némi hezitálás után igent mondott, azonban arra nem számított, hogy a potenciális sztárjelölt nem más, mint Alexa..

Halandzsázás mesterfokon!


szerző:
2017.02.02. 17:25
Halandzsázás mesterfokon!

Dalok, amelyeknek senki nem érti a szövegét, mégis világsláger lesz belőlük. Afric Simone és Mohaman segített eligazodni a kitalált szavak és mondatok tengerében.

VV Soma:

A ValóVilág powered by Big Brother győztese így ünnepel idén.

Vivi újra megcsillogtatta angoltudását

Vivi elmondta a többieknek, hogy azért vette visszafogottra a figurát, hogy kompenzálja a koronáját. A lány aztán elkezdett Krisztiánnak angolul hadoválni, aztán dalra is fakadtak.

Így vigasztalódott Vivi Zsolti kiesése után

Vivi teljesen elszomorodott attól a ténytől, hogy egyedül kell aludnia, ezért elmondott Somának egy nagyon szép idézetet a Titanicból. A győztes Dávidot később kornyikálással altatta, és hozzátette, hogy ez volt Zsoltival a kedvenc számuk...

Vivi bepöccent Gina kornyikálása miatt

Vivi az esti buliban kért egy szomorú számot, Gina azonban nyekeregni kezdett, Vivi pedig nagyon felhúzta magát. Végül az udvaron Vivi újra pityeregni kezdett, és Somáékat szórakoztatta a könnyekkel vegyített kornyikálásával.

Vivien a nyugalom érdekében

Ati és Dávid beküldtek egy levelet a villalakóknak, amiben arra szólították fel Ginát, hogy a szerkesztők testi-és lelki egészségének megőrzése érdekében ne énekeljen. Gina persze nem akart szót fogadni a srácoknak, ezért Vivien lebirkózta a lányt.

Éneklő diáklányok a zuhany alatt!

Gina és Mici énekkart alapítottak a zuhany alatt, és nemcsak hangjukat, de angol tudásukat is megcsillogtatták. Hallgassátok sok szeretettel a diáklányok előadását!

Így készültek kedvenceid: örömzenélések és gyakorlások a Táborban

Amikor sok jó énekes egy helyre kerül, teljesen természetes, hogy előkerül egy-egy gitár, és rövid időn belül szinte mindenki dalra fakad. Az örömzenélések után pedig jöhetnek a tudatos gyakorlások a nagy megmérettetésre.

Megmutatjuk, hogyan teltek az X-Faktor versenyzőinek napjai!

Elsősorban sok-sok gyakorlással, hiszen mindenki nagyon komolyan vette azt az esélyt, amit a mentoroktól kapott. A próbák mellett pihenésképpen jutott idejük egy kis örömzenélésre, vagy éppen bűvésztrükkök elsajátítására is.

Mindenre igent mondtak a villalakók

Ütött az igenek órája a Villában! Hatvan percen keresztül akármit kértek egymástól, a másik csakis beleegyezéssel válaszolhatott. Naná, hogy kapva kaptak az alkalmon: kérték a masszázst, az ordenáré sminket, az éneklést Micitől valamint a békülést Atitól és Zseritől.

ÉNB ALEXA:

Sejtelmes fotózás, kacér mosolyok és tökéletes test. Kis kihagyás után most újra megvillantja bájait az egzotikus szépségű Alexa. A fotózáson arról is mesélt, hogy a jövőre nézve milyen tervei vannak:

Amikor a mentorok dalait éneklik hamisan

A nézők imádták, pedig az X-Faktor szombat esti válogatóján szinte mindenki megsértődött mindenkire. A mentorok közül Gáspár Laci viselte legnehezebben, ha az ő dalát hamisan énekelték. Már pedig sokan próbálkoztak. Mutatjuk a fülsértő produkciókat és azt is, aki jobb volt, mint az eredeti! Akik előtt ByeAlex kalapot emelt!

Vivien hangjával

Alighogy megérkeztek a luxus hotel legújabb vendégei, Vivien dalra fakadt, és kedvenc számaival szórakoztatta a pihenni vágyókat.

Ha a vendégek zenét kérnek, Krisztiánék énekelnek

Miközben a két újdonsült vendég falatozott, megkérdezték, hogy esetleg nincs-e valami zene a Villában. Krisztián és Zsolti rögtön feltalálta magát.

Vivien igazi Spice girllé változott

Amíg Dina a nappaliban falatozott, Vivi újra dalra fakadt, és a fűszeres lányok egyik legismertebb dalát próbálta meg elénekelni.

Vivi fogmosás közben is „dalra fakadt”

Miközben Vivien a fogát mosta, boldogan hümmögött, és szórakoztatta magát a fürdőszobában. Lehet, hogy a lány azt gondolta, elektromos fogkeféje van?

Fókusz 2016-09-20


szerző:
2016.09.20. 17:25
Te kitalálod, hogy mit énekel Ati a babának?

A villalakó komolyan veszi feladatát. Nyugtatás céljából nemcsak ringatja, de dalra is fakad a csöppség kedvéért. Részletek a BeleValóVilág ma esti adásában!

Egy közös gyerekdallal ringatóztak a villalakók

Az újdonsült szülők egy gyerekdallal is megismerkedhettek, miközben mindenki a saját babáját ringatgatta. Vajon villalakó együttes alakul ezután?

A kis Britty ringatása közben Zsolti vigyázott Vivi melleire

A Villa egyik legkülönlegesebb házaspárja, Vivien és Zsolti kisbabájuk ringatása közben énekelték el az "Este jó, este jó" című dalt...

Vivi Shakirának képzelte magát, és spanyolul halandzsázott

Vivien újabb produkcióval rukkolt elő, és először Shakiraként rázta, majd a Represent Cuba című dalt adta elő, igen sajátos feldolgozásban.

Botrány az X-Faktor színpadán – Ilyet még nem láttál!

Nincs olyan év, hogy ne boruljon ki valaki a válogató során. A csalódottság sokszor döbbenetes dolgokat válthatnak ki egyes emberekből. Két évvel ezelőtt se úszták meg az akkori mentorok a súlyosabb kiborulásokat, ugyanis volt ordibálás, dobálás és durva sértegetés.

Vivien újabb magánkoncerttel szórakoztatta társait

Vivien meztelen testén kívül énektudását is többször megvillantotta már. Most épp Tivynek, Krisztiánnak, Somának és Vikinek produkálta magát, a videóból pedig az is kiderül, hogy - szerinte - mit jelent a riházás.

Alexát visszautasítja a producer

Alexa Ádámmal és Flórával együtt elmegy Ádám barátjához, akinek stúdiója van. Alexa nagy reményekkel érkezik, de miután Bálint közli vele, hogy sok pénzre van szükség ahhoz, hogy kiadjon egy lemezt, a lány teljesen összetörik.

Vivi egy igazi dalos pacsirta?

Vivi nemcsak meztelenkedni szeret, de énekelni is. Ennél jobban már csak azt imádja, ha másokkal is megoszthatja a tehetségét... habár ennek nem biztos, hogy minden villalakó ugyanígy örül.

Alexa újra a karrierjére koncentrál

Alexa nagyon izgult, hogy együtt fog zenélni Flóra pasijával és a haverjaival. A próba kicsit döcögősen indult, nemcsak Alexa késett el róla, hanem szinte az egész zenekar. Végül aztán megtalálták a közös hangot.

Hivatalosan is megalakult a Villa énekkara

A villalakók újra énekléssel ütötték el az időt. Amíg Mici és Evelin Britneyt énekeltek, Zsolti a „Mert a nézését meg a járását” című dalt adta elő, a produkcióra pedig még Krisztián is táncra perdült.

Zámbó Jimmy fia az X-Faktorban!

Hamarosan elstartol a 2016-os X-Faktor! A mentorok kiléte már egy jó nagy adag meglepetést okoztak a nézőknek, és még számtalan izgalmas pillanat vár ránk. Négy évvel ezelőtt az egyik versenyző igencsak megosztotta a zsűri és a nézők véleményét. Zámbó Jimmy fia, Krisztián volt az, aki jelentkezett a tehetségkutatóba.

„Annyira szép volt! Olyan szép volt! Gratulálok!”

Kicsik, mégis óriások, ha a tehetségüket nézzük. A hamarosan induló műsorban a tánc mellett a hang is mindent visz!

Alexa újra Trés Jolieként áll színpadra

Amikor a balatoni szépségverseny fellépői közül kiesik az énekes, Alexa sminkesből énekessé avanzsál, és újra hatalmas sikert arat Trés Jolieként.

Sugár Berci új szerelmet talált magának

Sugár Berciről évek óta nem hallottunk, ezalatt teljes spirituális átalakuláson ment keresztül. Gyerekként lett ismert, aztán évekkel később Bery néven énekelt. Most viszont csak a jógának él. Berci azt mondja, végül ebben lelte meg a lelki békéjét és azt is elárulta, hogy már nincs egyedül, sőt, párja nélkül talán nem is tudta volna elkezdeni új életét.

Michelle Obama újra bebizonyította, hogy mennyire jófej

A first lady ezúttal James Corden, a Carpool Karaoke házigazdájának autójával tett néhány kört a Fehér ház udvarán, és közösen elénekelték Beyoncé egyik leghíresebb számát, de az amerikai elnök feleségének kedvencétől Stevie Wondertől is előadtak egy slágert. Végül Michelle Obamához és alkalmi sofőrjéhez Missy Elliot csatlakozott, aki még tovább fokozta a hangulatot. 

Puskás Peti új szerepben


szerző:
2016.07.20. 18:00
Puskás Peti új szerepben

Puskás Peti a szemünk láttára lett helyes fiúból kész férfi. Egy koncertje után leptük meg, és őszintén mesélt nekünk a változásokról az életében. Egy év kihagyás után megújult mentorcsapattal tér vissza ősszel az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor. Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci mellett Puskás Peti is a mentorok csapatát erősíti.

Benji mesél családról, párkapcsolatokról és egy megvadult rajongóról

Az X-Faktor bronzérmesének, Benjinek nem volt mindig könnyű dolga a rajongókkal. Az egyik legextrémebb története az, amikor egy férfi egy parkolóházban kergette meg őt. De nem csak erről, hanem a családjáról is mesélt nekünk, sőt még abba is beavatott minket, hogy hány párkapcsolata volt már életében. 24 kérdést tettünk fel neki.

Hűha! Szabó Ricsi külseje alaposan megváltozott

Ki ne emlékezne a 2014-es X-Faktor tanár bácsijára, Szabó Ricsire, aki bebizonyította az egész országnak, hogy nemcsak a gyerekekhez, de az énekléshez is tökéletesen ért.

ANASTACIA: Közös számot énekelt Király Viktorral

Egyedül a Fókusz kamerája lehetett ott Anastacia koncert helyszínén már kora délutántól. Az előadás közepén aztán felhívta Király Viktort a színpadra. Egy rövid beszélgetés után a korábban Ben Moodyval énekelt Everything burns című számát adták elő duettben.

Menyasszonyához szólnak Tabáni István dalai!

A Csillag Születik győztes énekesének tavaly decemberben jelent meg legutóbbi albuma és Tabáni a számok keletkezési körülményeiről mesélt nemrég egy interjúban. A dalok többségében bensőséges szerelmi vallomások.

Elkészült Béci videóklipje!

A ValóVilág egyik nagy esélyese nem hátrált meg, mikor kiesett a játékból, és nem adta fel álmait. Öt évvel ezelőtt történt, hogy Bécinek kijött a legfrissebb videoklipje, melyben énekelt, rappelt és táncolt. A valóságshow-hős egész jól vette az akadályokat, és karrierjéért keményen megdolgozott.

Tóth Gabit megénekeltette Mr. Big!

Múlt héten mindenki bepörgött, hiszen bejelentették az X-Faktor következő szériájának mentorait. A négy ítész között újra ott köszönhetjük Tóth Gabit, aki a hétvégén izgalmas sztár-kalandba keveredett.

Jake Gyllenhaalból lehet Aladdin?

A stúdiók mostanság kezdenek túlpörögni az élőszereplés mesék miatt, legutóbb A szépség és a szörnyeteg, valamint A kis hableány kapcsán merenghettünk el ezen. Most pedig Gyllenhaal villantott egy olyat, ami még Disney herceggé is varázsolhatja.

Gábor, aki a legtöbbet ámult és bámult

Saját bevallása szerint hatalmas változáson ment át emberként. Ámult a trükkökön, bambult az állatokon, ha egyedül érezte magát, dalra fakadt, ha társaságra akadt, fitnesz termet épített, bortúrán falatozta a sajtot, kútba mászott, tehenelt.

Öcsi kitűnően utánozza Dr. Bubó hangját

Öcsi és Kati hiba nélkül eltolták a Dr. Bubó főcímdalát, ráadásul a srác megmutatta azt is, hogyan kell a ledoktorált bölcs bagoly hangját utánozni.

Mindenki Lalival csapatta a Bulicsászárt

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja Lali, évek óta keményen küzd, hogy mulatós énekesként is elismerjék. Legújabb slágerét, a Bulicsászárt már vele énekelte a közönség kecskeméti fellépésén. Mi is elkísértük Lalit, és legjobb barátját, Gábort.

Cruz Beckhamben benne van az „X”

David Beckham és Victoria Beckham csemetéi egytől-egyig tehetségesek valamiben, most épp a 11 éves Cruz csillogtatta meg énektudását.

Esperanza gőzerővel dolgozik 3. albumán!

Lali Esposito, az Isten áldjon, Esperanza! sztárja imád nőiesen öltözködni, de ha munkáról van szó, akkor legszívesebben baseball-sapkában, pólóban mutatkozik.

Istenes Bencét megzavarták a zuhany alatt

Azt eddig is tudtuk, hogy a műsorvezetés jól megy Bencének, de most a leendő apuka énektudását is megcsillogtatta.

Story Extra 2016-03-24


szerző:
2016.03.24. 16:55
Pintácsi Viki családja dúskál a tehetségekben

Viki három gyermeke Anka, Viktor és Zolna hozzá hasonlóan egytől egyig kiváló zenészek, énekesek, sőt még a fotózás iránt is érdeklődnek! A több lábon álló büszke anyuka pedig törekszik is rá, hogy a csemeték sok mindenben kipróbálják magukat és kibontakoztassák tehetségüket.

Jimmy Fallon újra összehozott egy izgi házibulit!

A humorista tévéműsorának kedvéért, a Tonight Showért jöttek össze a sztárok: Natalie Portman és Sia  Az Iko, Iko című dalt egyenruhában énekelték el. Ment a buli rendesen.

Virtuális duettek: mindenki Antal Timivel énekel!

Az X-Faktor harmadik szériájában ismerhettük meg 3 éve, akkor Oláh Gergővel szemben maradt alul a döntőben, ám Timi ezt cseppet sem bánja. Az énekesnő sosem tétlenkedik. Most is különleges meglepetéssel készül rajongóinak.

Győzike újra kezdte az éneklést, de miért?

Nincs szerencsénk, Győzike újrakezdte az éneklést. Új dalokat hangszerelnek, szöveget írnak, és megállás nélkül gyakorolnak. Hangterjedelme nem lett lényegesen nagyobb, helyenként még a szöveg sem pontos, de nagyon akar és lássuk be, ez is valami.

Több milliárdba kerülne a mindennapos énekóra

Bevezetné a mindennapos éneklést az iskolákban az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán erről Pécsen beszélt. Az RTL Híradónak kedden úgy fogalmazott, szeretnék erősíteni az iskolai énekléskultúrát, de ez nem jelentene plusz órát.

Falusi Mariann el sem tudná képzelni az életét zene nélkül

Az énekesnő 1983-ban, 24 évesen megnyerte a Ki mit tud-ot, azóta szinte minden műfajban bizonyította tehetségét. Mariannal élete legfontosabb állomásairól beszélgettünk.

Bori leleplezi Bécy hazugságát

Amikor Bécy a stúdiófelvételre megbeszélt időpontot megint lemondja, és helyette egy borzasztó saját szerzeménnyel rukkol elő, Alexa csalódik.

Egy dal nem dal? Sütő Enikő énekelni kezdett

Az egykori modell nemrég énekesi babérokra tört, egy dala már el is készült. Hogy lesz-e folytatása, elárulta nekünk. De Harsányi Gábor színművész is vendégünk volt, aki a 70. születésnapját ünnepelte. Szentgyörgyi Rómeó pedig tippeket adott arra, hogyan edzünk a hőségben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Énekesi babérokra tör Sütő Enikő?

Az egykori modell nemrég nagy meglepetést okozott. Kiderült ugyanis, hogy elkezdett énekelni, sőt már egy dalt is felénekelt a stúdióban. Hogy ki inspirálta és milyen távlati céljai vannak, elárulta nekünk.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való