KERESÉS search-close

ének

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ének"

Tamáska Gabi: ˝Rockstar vagyok!˝ 


szerző:
2018.11.16. 16:56
VV Csoki: Say My Name (Destiny's Child)

Hallgasd meg VV Csoki előadásában a Say My Name című számot!

A Villalakók már a 2019-es X-Faktorra gyakorolnak?

Ginu, Reni és Adri a kertben csillogtatták meg énekhangjukat. A felcsendülő dalok között olyan klasszikusok voltak, mint a Vuk, a Jégvarázs és a Hupikék törpikék főcímdala.

A villalakók kieresztették a hangjukat!

A Padödö teljesen felforgatta a játékosok életét, ráadásul ezúttal egy karaoke versenyen is megcsillogtatták tehetségüket.

EXTRA: Az X-Stage házigazdái is menTROLLkodtak egy kicsit

Az X-Faktor versenyzői nemcsak a mentorok előtt a színpadon, hanem a kulisszák mögött is dalrafakadtak. Íme az eredmény!

 

Nézd meg az X-Stage 3. adását!

Nagyapja nyomdokaiba lépett Aradszky László unokája

A 12 éves Marci már a színpadon igyekszik tovább vinni az örökséget és sokak szerint megszólalásig hasonlít a nagypapára.

MIRJAM: Megmutatta mit tud, nekünk újra elénekelte a dalát!

Felrobbant a színpad a szombati X-Faktor válogatóján, amikor Rónai Judit Mirjam ragadott mikrofont. A közönség őrjöngött. De nem az elragadtatástól. A lány Angliában és Amerikában is több lemezt kiadott már. A kritikát azonban láthatóan nem viselte jól, amiért utólag haragszik is magára.

 ZDROBA PATRIK: „Átléptem a határaimat!”

Az X-Faktor mentorai tátott szájjal nézték és hallgatták Zdroba Patrik produkcióját. A banki alkalmazott Patrik, arról mesélt a Fókusz stábjának, hogy mi volt az a meghatározó megmérettetés, ami miatt az X-Faktorba is jelentkezett.

ÉNEKELT NEKÜNK: Dóra kiengedte a hangját

A Tiszafüreden élő titkárnővel szülei házában találkoztunk a hétvégén. Azt mondja, a felvétel után néhány napig elkeseredett volt, utána viszont túllendült az egészen. Dóra kedvét szombat este a válogatás megnézése már nem tudta elrontani, mivel eközben ünnepelte szüleivel a 32. születésnapját.

Megmutatjuk a szombati X-Faktor legizgalmasabb történeteit

Mutatjuk a szombati X-Faktor válogató leghihetetlenebb pillanatait. A színpadon zokogó Dóra tiszafüredi otthonában is énekelt nekünk. A mentorok által szétszakított testvérpár továbbjutó tagját, Ervint pedig munka közben leptük meg egy budapesti étteremben.

Britney Spears 36 évesen is tanul új dolgokat

Már 20 éve annak, hogy Britney Spears berobbant a popiparba, az azóta eltelt időben pedig a legmagasabbra tört.

 

Presser Gábor az, aki igazán ismeri Oláh Ibolyát

Az 1507-ik koncertjét adja Presser Gábor majd az Arénában, amin Oláh Ibolya is fellép. A magyar zene élő legendája és az énekesnő régóta barátok, sok közös dalon dolgoztak már együtt. Ibolyka - ahogy Presser Gábor is hívja - sok nehézségen túl van már, ezeket pedig bátran kiénekli a dalaiban.

Az interjút itt nézheted meg hosszabban.

Berkes Olivér a külföldi karrierlehetőség kapujában!

Különleges lehetőséget kapott Berkes Olivér, aki minden erejével új lemezén dolgozik…De hogy pontosan miről van szó, azt ő maga meséli el!

X-Faktor válogató: ők voltak az eddigi legnagyobb meglepetések!

A mindössze 15 éves Serena Rigacci elképesztő produkciója közben már állva tapsolt a közönség, míg a női hangon éneklő Mézes Norbert előadása után mindenkinek tátva maradt a szája, avagy ez történt a 2017-es tehetségkutató válogatóján. A Fókusz riportere felkereste az X-Faktor második előválogatójának legnagyobb meglepetéseit.

Tóth Gabi durvább, mint Pink vagy Lady Gaga

Nehezített pályára vágyott az énekesnő, ezért a legextrémebb előadókból merített ötletet. Majd úgy döntött, valami olyasmire vállalkozik, amit még ők sem csináltak...

Ami az adásból kimaradt: Gáspár Laci és Kefir örömzenélése a kertben

Gáspár Laci gitárt ragadott és Kecskés Tibivel dzsemmeltek egy jót az udvaron.

Jason Derulo: „A sorsom a saját kezemben van”

Az amerikai énekes nemcsak óriási show-jával kápráztatta el a magyar közönséget, hanem a tőle jól megszokott hiányos öltözetével is sikerült megdobogtatni több ezer hölgyrajongó szívét…

Hűha! A villafiúk egy éjszakára lányokká változtak…

A Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai című film olyannyira megihlette a villalakókat, hogy élőben is megvalósították a mozi jeleneteit. Ráadásul mindezt egy eszméletlen playback buli keretében!

Így fest Peller Anna apácaként


szerző:
2018.08.07. 20:28
Így fest Peller Anna apácaként

A közönség most pénteken csodálhatja meg az Apáca Show című színdarabot Szegeden, ráadásul a Reggeli házigazdájával most bekukkanthattok a kulisszák mögé is…

Bennük van az X: a villalakók kieresztették a hangjukat!

Az RTL Klub ötödik születésnapja alkalmából a ValóVilág játékosai egy nem mindennapi produkcióval léptek színpadra. Daloljatok ti is kedvenceitekkel!

Új taggal bővül a Backstreet Boys?!

Nem akármilyen név csatlakozott a fiúbandához, akikkel megvan az első közös számuk is!

Házasságkötés a stúdióban


szerző:
2018.06.22. 18:00
Házasságkötés a stúdióban

László kétszer is megkérte a barátnője, Adrienn kezét, ám az esküvőre még nem került még sor. Egészen ezidáig…

Mi az a musical.ly?


szerző:
2018.05.29. 18:00
Mi az a musical.ly?

Az új trend kifejezetten népszerű a mai fiatalok körében, hiszen te magad is sztárrá válhatsz. Mindössze annyit kell tenned, hogy egy adott zenére tátogsz és táncolsz.  Alexandra is nagy rajongója az új divatnak, ráadásul több mint 600 követője van. A kommentek miatt azonban párja egyre inkább féltékeny…

Bizarr hangok szűrődnek át a szomszédból…

Dani egy hátitáskával érkezett a stúdióba, hiszen a lakótársát, Gergőt „tervezi kipaterolni”. A fiú ugyanis teljesen megváltozott, mióta belépett egy gyülekezetbe, ráadásul újdonsült barátaival gyülekezeti dalokat énekelnek a lakásban, a szomszédok nem kis bosszúságára…

Milán és Karesz sellőnek öltözve, énekelve gyűjtöttek pénzt repülőjegyre

Milán és Karesz azon a hajón vállaltak munkát, amelyiken pár nappal ezelőtt másnaposan ébredtek. A munka több, mint megalázó volt, viszont amikor a Dunán hajókáztak, Milán látni vélte az egyik hídon Aysét. Azonnal Ayse-ék házához rohant, a családtagok viszont elzavarták Milánt. A fiú ezért addig várakozott a ház előtt, amíg megpillantotta a hazatérő Aysét.v

Kálmán: „Te vagy a galambom”

Kálmán a válása után nem nagyon szeretett volna komolyabb kapcsolatot, ezért kosarat adott Margitnak. Az idő múltával viszont úgy érzi, fellángolt benne valami. A férfi most egy szerelmes dallal szeretné visszaszerezni a múltban elveszített románcot.

Nyár van, nyár! 😂🙉


szerző:
2018.04.16. 10:31
Benne van az X - Dobó Ági kieresztette a hangját!

A Konyhafőnök VIP második évadának nyertese nemrég a közelgő kalandjáról mesélt nekünk, most pedig énekhangját is megcsillogtatta.  

Csocsesz „teljesen leteperte” Marikát

Marika hatalmas Csocsesz rajongó, és ahogy a nő fogalmaz: az énekes „teljesen leteperte” őt. Marika csülköt készített legnagyobb kedvencének, és semmi mást nem kér cserébe, csak a „Kocsma dalt”.

Delhusa Gjon legnagyobb rajongójáról emlékezett meg

Móni anyukája hatalmas Delhusa Gjon rajongó volt, aki az énekes arcképét is magára tetováltatta. A lány az édesanyja halála után ismét találkozott Gjon-nal, és nem érkezett üres kézzel.  

Mindegy mit énekel, Justin Biebert imádják rajongói

Justin Bieber mindegy mit énekel, a rajongói imádják. Ismét új arcát mutatta meg: egy modern keresztény dalt énekelt Isten kiszámíthatatlan szeretetéről, ezt több mint 98 millióan hallgatták meg.

ÉNEKELT A SZÍNPADON: Orbán, Semjén és az egész Fidesz vezérkar

Így ünnepelt a Kossuth-nótával a Fidesz vezetősége a választási győzelem után.
 

Induljon a diszkó parti!


szerző:
2018.04.07. 21:10
Induljon a diszkó parti!

A kémia óra különleges fényekkel és egy még különlegesebb előadással indult: Szilárd asztalra pattant, beizzította a fényeket, szívott egy kis kén-hexafluorid gázt és jöhetett is a dal.

A nagy pajkaszegi karaoke


szerző:
2018.03.24. 21:15
A nagy pajkaszegi karaoke

Így szól a Megtalállak még című dal Teca, Erika és Gyuri előadásában!

A teljes adásért kattints IDE!

Orsi dalban kér bocsánatot


szerző:
2018.03.09. 18:00
Orsi dalban kér bocsánatot

Orsi és Zoli kapcsolata szép virágzásnak indult, egészen addig, míg a fiú kisebb-nagyobb hazugságokon nem kapta a lányt. Orsi most bocsánatot szeretne kérni Zolitól, ráadásul egy dallal is készült neki.

A „földre szállt angyal” elcsábította Tibit?

Tibor a munkahelyén ismerkedett meg a 18 éves Tamarával, és bár nagyon szép lánynak tartja, mi több, egy „földre szállt angyalnak”, de kizárólag barátnak tekinti őt. Ezúttal egy énekkel nyűgözte le a lányt, amivel többször is meggyűlt a baja…

Puskás Peti a zene szeretetét tanítja

A 2017-es X-Faktor mentora alig 4 hónapja alapította a Füri Zene Teret, máris a leginspirálóbb kezdeményezések között tartják számon. Kiderül, hogy Peti miért is indította el a “Dalközit” hódító útjára!

Johhny: „Minden percben elvarázsolsz teljesen”

Johnny érdeklődését hosszú idő óta senki sem keltette fel úgy, mint Klaudia. A fiatalok szerelme gyorsan virágzásnak indult, viszont hamarosan kiderült, hogy van más is a lány életében. Johnny azonban így sem adja fel, és még énekhangját is beveti, hogy meghódítsa Klaudiát.

Gergely Robi legnagyobb rajongójával duettezett

Mária 18 éves kora óta rajong az énekesért, ráadásul nemcsak mint előadóművész, de mint férfi is tetszik neki. A hölgy egy fagyitortával érkezett a stúdióba, hiszen azt olvasta, hogy az énekes imádja a fagylaltot. Sőt, az Emanuel című dalt is el szeretné énekelni kedvencével.

Ildy Lee: Brad Pitt új ember lett, DiCaprio pedig újra Tarantinóval dolgozik!

Lady Los Angeles friss pletykákat hozott a Reggeli nézőinek. Ezúttal Brad Pittről, Leonardo DiCaprióról és a Testről és lélekről című filmről mesélt Mikinek és Tibinek. A bennfentes sztorikat pedig egy "mókás történet", és a bizonyítékul szolgáló videó követte. Majd jöhetett a várva várt dal!

Jamie Foxx romantikus dallamokra vált

Jamie Foxx gőzerővel dolgozik legújabb albumán. Sok rajongó meglepetésére ezúttal valami újjal szeretne előrukkolni. Zongorája mellett állva egészen romantikus hangulatba kerültek még zenésztársai is.

 

Bemutatkozik a kisebbik Grófo

Szinte nincs is olyan, aki ne ismerné Kis Grófot, a mulatós zene császárát, akinek nagyobbik fia, az ötéves Cino Grófónak becézett Lacika szintén énekesi babérkora szeretne törni. A Fókusz stábja ott volt a stúdiófelvételen.

CINO GRÓFO: nem esik messze az alma a fájától

Kis Grófo egyik legnagyobb álma, hogy egyszer saját duettet énekelhessen kisfiával, ám addig az ötéves Lacikának még sokat kell fejlődnie. Hogy, milyen elképzelései vannak a mulatós bárónak a jövőről? Arról ő maga és nagyobbik kisfia beszélt a Fókusz riporterének.

 

 Fanninak „vége” lett, amikor meglátta kedvencét

Fanni akkora Opitz Barbi-rajongó, hogy még egy rajongói oldalt is szerkeszt az énekesnőről. A lányt az X-Faktor győztesének gyönyörű hangja és hajkoronája is lenyűgözi, most pedig egy verssel készült neki. Barbi mindezt a „Végem” című slágerével hálálta meg.

Kabát Peti és Pumped Gabó élőben fakadtak dalra

A fiúk ismét megcsillogtatták énekhangjukat, amit Rozina sem hagyhatott szó nélkül...
 

Együtt fakadtak dalra a sztárok


szerző:
2017.12.20. 08:15
Együtt fakadtak dalra a sztárok

Peller Anna, Kovács Dóri és Törőcsik Dani már alig várják az ünnepeket, így most közösen énekelték el a „Kis karácsony, nagy karácsonyt”.
 

EXTRA: Kabát Peti - Éjjel érkezem (Edda)

Rozinát, Babettet és Klaudiát nemcsak két kezével, de hangjával is kényeztette Kabát. Íme a teljes produkció!

Dmitrij elcsábította énekével a brazil nőt

Gorbunov Dmitrij szerenádot adott egy brazil hölgynek, akit annyira lenyűgözött a srác produkciója, hogy követni kezdte őt, közös képet kért tőle és még csókot is dobott neki.
 

Ki volt Ildy Lee plátói szerelme?


szerző:
2017.12.14. 07:41
Ki volt Ildy Lee plátói szerelme?

Lady Los Angeles a napokban elhunyt francia énekesről, Johnny Hallyday-ről emlékezett meg, aki az ő karrierjében is fontos szerepet játszott, és természetesen a várva-várt dal sem maradhatott el.

Jódlival indult a reggel☺️🎤


szerző:
2017.11.21. 09:22

Az ovisok szerelme beteljesült


szerző:
2017.11.17. 18:00
Az ovisok szerelme beteljesült

Betti a Mókus csoport büszke képviselőjeként érkezett, és ovis szerelmének, Zalánnak készült egy kis meglepetéssel, méghozzá az „esős dalocskával”. Viszont a szerelmes fiú sem érkezett üres kézzel…

Éljen a rica-rica-kukorica!😎🌽


szerző:
2017.11.07. 20:35
„Úgy szeretném meghálálni…”

Gabriella tinédzserként folytonosan vitázott a szüleivel, így alig várta, hogy betöltse a 18-at, hogy elköltözhessen a kis faluból a nyüzsgő fővárosba. Mióta kiszakadt a családi fészekből, sokkal határozottabb lett, és felnőttként már rájött arra, hogy családja csak a legjobbat akarta neki. Most egy spanyol dallal készült szüleinek, akik most hallhatták lányukat először énekelni.

RADICS GIGI:

Radics Gigi először véletlenszerű eseményeknek köszönhetően találkozott Jamie Foxxal, ám másodszor maga a világsztár kereste fel az X-Faktor mentorát egy közös jammelésre. A Fókusz riportere minden részletről kifaggatta az énekesnőt, például arról is, hogy hogyan hívta meg Gigit Los Angelesbe a világsztár!

Szabó Simon és Haumann Máté barátsága nem ismer határokat!

Máté egy cuki dallal kedveskedett Simonnak, akivel már 22 éve ismerik egymást. A két színész olyan jóban van, hogy nemcsak saját köszönésük, de még közös nyelvük is van!

A Kicsi Óriások visszatértek!

Martin, a Kicsi óriások második helyezettje a mai napig bánja, hogy nem ő győzedelmeskedett a műsorban, így most ismét be szeretné mutatni tehetségét. Egy Wellhello dallal készült, ráadásul ex-versenytársát, Olíviát szeretné kihívni egy dalpárbajra…

Gulyás Roland: Uprising (Muse)


szerző:
2017.10.22. 08:00

Ricco&Claudia: Skyfall (Adele) 🔫


szerző:
2017.10.22. 08:00
Beugrók: kiesett énekesek, akik kaptak egy újabb esélyt

Nincs túl sok példa a nemzetközi X-Faktorok történetében arra, hogy egy versenyző visszalépjen, és helyette egy másik villámgyorsan beugorjon az élő showba. Magyarország kilóg a sorból, azért is mert azok, akik eddig váratlanul kapták meg életük egyik nagy esélyét, hihetetlen módon tudtak élni vele.

A teljes adást ITT nézheti meg!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!