KERESÉS search-close

életveszélyes

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "életveszélyes"

Halálos veszély a leálló sávban!

Leállósávban a szabályok szerint csak akkor állhatunk meg, ha műszaki hibát tapasztalunk, az autóban ülőket akkor is azonnal a korlát mögé kell küldeni. Hiszen életveszélyes itt tartózkodni. Egy nemzetközi felmérés szerint 20 percünk van a túlélésre, a nekünk nyilatkozó közlekedési szakértő szerint kevesebb, csak 12. 

Mentőhelikopter vitte el a sérültet

Kamionnak ütközött egy autó hétfőn kora este a 6-os főút mecseki szakaszán, Apátvarasd közelében. Megcsúszott a vizes aszfalton, így ütközött a szemből érkezőnek. A sofőr életveszélyesen megsérült, mentőhelikopter szállította kórházba. Pár órával korábban a 66-os főúton, Magyarszéken is hasonló baleset történt, ott is a kocsi vezetője szenvedett súlyos sérülést.

140-nel száguldozott a Ferihegyi gyorsforgalmi úton

Videón az életveszélyes száguldás! Csaknem 140-nel előzgette a kocsikat egy sofőr a Ferihegyi gyorsforgalmi úton. A manőverezést ráadásul élőben közvetítette a Facebookon, a kezében tartott telefonjával. Kilométereken át száguldott, cikázott a sávok között, közben pedig hangosan káromkodott. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint óriási szerencse, hogy nem történt tömegbaleset. A rendőrök eljárást indítottak a sofőr ellen. 

Lézerrel vakítottak el egy tanuló pilótát Békéscsabán

A pilóta éjszakai repülésre indult oktatójával. Már 300 méter magasan jártak, amikor egy férfi lézerrel elvakította. Az oktató vette át a kormányt, azonnal visszafordultak a reptérre. Olyan pontosan meg tudták mondani a lézerezés helyét, hogy a rendőrök megtalálták a férfit. A reptér vezetője szerint a lézerezés életveszélyes helyzetet okozhat!

Életveszélyes rámenni a Balaton jegére

Befagyott már a Balaton vize, de még nagyon vékony a jég, ezért életveszélyes rámenni. A partról egybefüggőnek látszó jégréteg ugyanis csak 1-2 centiméter vastag, ami bármikor beszakadhat. A települési önkormányzatok jelölhetnek ki téli sportra alkalmas szabad vízfelületeket, akkor, ha legalább 10 centis lesz a jég. Ennek a következő napokban kicsi az esélye.
A Balatonról ide kattintva még több téli felvételt láthat.

 

Omlásveszély! Beszakadt alatta a lépcső, a pincéig zuhant

Életveszélyesnek érzik a házat, amiben élnek, rettegnek annak a férfinak a szomszédai, aki alatt leszakadt a lépcső egy belvárosi társasházban. Ilyen baleset bármikor bármelyik hasonló állapotú társasházban megtörténhet?

Csaknem halálra késelte élettársát és annak anyját

12 és fél évet kapott, amiért csaknem halálra késelte élettársát és annak anyját egy férfi még tavaly februárban Debrecenben. A hajléktalan vádlott részegen, bedrogozva támadt a nőkre, akiket életveszélyesen megsebesített. Élettársát több mint egy tucatszor szúrta meg, majd elmenekült. A nőnek még volt annyi ereje, hogy kimászott az útra segítségért.

Balesetek a nedves utakon


szerző:
2018.11.20. 18:09
Balesetek a nedves utakon

Életveszélyesen megsérült az a férfi, aki hétfő délután kocsijával fának csapódott Celldömölk közelében. Az autó kicsúszott a nedves útról, ahová már nem sikerült visszakormányozni. Ugyancsak tegnap Zalában a 86-os úton kamionnal ütközött egy személykocsi, utóbbi ugyancsak a nedves úton csúszott meg a baleset előtt.

Életveszélyes megoldás a kerékpárúton

Nyakmagasságban keresztben álló, lehegesztett fémdarabbal zárták le a kerékpárutat az M0-ás déli Duna hídján. A biciklisek szerint életveszélyes megoldást alkalmazott a kivitelező. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szerint ismeretlenek megrongálták a lezárást, amely eredetileg biztonságos volt.

Veszélyes szánkózás miatt nyomoznak

Élőben közvetítette közösségi oldalán az életveszélyes szánkós manővert egy férfi. Két fiatal szokatlan módját választotta a szánkózásnak még márciusban. A néhány centis hóban a kocsi mögé kötött kötélen, szánkón húzta a sofőr a barátját, aki az egészet közvetítette közösségi oldalán.

40 helyett 195-tel hajtott a motoros

Száguldozó sofőrök a 4-es úton! Gyorshajtókról tett közzé fényképeket a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrség: 195-tel fotóztak le egy motorost ott, ahol csak 40-nel szabad menni. Ő 300 ezer forintos bírságot kap.

Felvették az életveszélyes előzést

Ijesztő manővert rögzített egy autós fedélzeti kamerája az M1-esen, Győrnél. A videón látszik, ahogyan egy kocsi sofőrje – a belső sávból – hirtelen átvág a külsőbe, majd a leállósávban előzni kezdi a többi autóst. Mindezt a zsúfolt sztrádán. Senkinek nem esett baja, de az RTL Híradónak nyilatkozó szakértő szerint ez csak a vakszerencsének volt köszönhető.

 

Motoros baleset: két életveszélyes, egy súlyós sérülés

Egy motoros, aki mögött a barátnője ült, elvesztette az uralmát a járműve fölött. Előzés után az útpadka megdobta, áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy másik motornak. Azon is ketten ültek, és mind a négy utas lerepült.

 

Ellophatták a tiltó táblát

Néhány hete életveszélyessé nyilvánították, most mégis bárki felmehet a kilátóra a Borsod megyei Mályinka mellett. Akkor tábla figyelmeztetett, tilos bemenni az uniós támogatásból megvalósult épületbe. Erről az átlátszó.hu írt először. Hivatalos magyarázat egyelőre nincs a lezárásra, még a polgármester sem tudja a pontos okot. Csak annyit mondott, valószínűleg ellopták a tiltó táblát, a kilátóra most sem lehet felmenni.

 

Életveszélyes bátorságpróba Szegeden

Videó készült azokról a huszonéves fiatalokról, akik vasárnap délután másztak ki Szegeden, a Belvárosi híd peremére.

VAKMERŐ: Bátorságpróba miatt másztak ki a hídra

Ezeket a megdöbbentő felvételeket egy nézőnk készítette vasárnap mobiltelefonjával, Szegeden. Két fürdőnadrágos fiatal áll a híd peremén, egyikük az oszlopban kapaszkodik. Úgy tudjuk, a fiúkat egy lány társuk biztatta a vakmerő mutatványra.

Minden ötödik ház romos vagy elhagyatott Magyarcsanádon

A düledező házak közül 80 életveszélyes is a helyiek szerint. A polgármester azt mondja, ők nem nyúlhatnak magántulajdonhoz, a kormányhivatal rendelhet el bontást. Ez viszont lassan megy, mivel sokszor azt sem tudják, kié az épület. Ha ki is derül, a tulajdonos legtöbbször nem tudja vállani a bontás költségeit.

Nyitott sorompónál jött a vonat

Életveszélyes volt a helyzet az isaszegi vasúti átjáróban: sem a sorompó, sem a fényjelzés nem működött. Ezt egy nézőnk vette fel a telefonjával. A Pécel felől érkező vonat így robogott át a kereszteződésen...

Hatsérült az ötszemélyes autóban

Hatan sérültek meg egy balesetben éjjel a 47-es főúton, amikor árokba csapódott egy autó Székkutas közelében. Úgy tudjuk, hogy a sofőrnek nem volt jogosítványa, ráadásul hatan ültek az ötszemélyes autóban, és senki sem volt bekötve. Ketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek, őket intenzív osztályon kezelik, ketten súlyosan ketten pedig könnyebben sérültek.

Szélvihar és jégeső pusztított

Letépte a sportcsarnok borítását, és összetörte az iskola tetejét is a vihar Polgárdiban - a Fejér megyei településen el sem indulhat szünet után a tanítás, a kár legalább 100 millió forint. Nemcsak szélvihar pusztított Fejér és Veszprém megyében, hanem jégeső is. Sőt, volt, ahol a hóesést dörgés, villámlás kísérte.

Nem tudta elkerülni az ütközést

Meghalt a sofőr, amikor furgonjával kamionnak ütközött a Veszprém megyei Litér közelében. Utasát életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kamionos egy mellékútról kanyarodott a főútra, amikor a furgon hátulról belecsapódott.

Nem kötelező a kéményseprés

Eltörölte az évenként kötelező kéményseprést a családi házak esetében az országgyűlés. Jövő évtől már csak ott dolgoznak a kéményseprők, ahová a ház tulajdonosa hívja őket. A kéményseprők szerint a döntés életveszélyes. A Fidesz viszont azt mondja: az emberek el tudják dönteni, hogy mikor van szükségük kéményseprésre.

Életveszélyes előzés a körforgalomban

Életveszélyes manőver egy körforgalomban. Balról előzött egy buszt a türelmetlen autós a Győrhöz tartozó Ménfőcsanak egyik körforgalmában. A szabálytalanság miatt majdnem elütött egy szembejövő biciklist. Mindezt rögzítette a busz fedélzeti kamerája, ezt mindjárt mutatjuk. A Híradónak nyilatkozó vezetéstechnikai oktató azt mondja: az autós legalább négy szabályt megszegett, de csak másodperceket nyert.

VESZÉLYES ELŐZÉS: Legalább 4 szabályt szegett meg az autós

Egy busz fedélzeti kamerája vette fel, ahogyan balról előzött egy türelmetlen autós az egyik ménfőcsanaki körforgalomban. Az autós kifejezetten agresszíven viselkedett és a veszélyes manőver közben majdnem elütött egy szembejövő biciklist. Forrás: Facebook, Győrben közlekedünk.

Életveszélyes gyógymódok

Életveszélyesek lehetnek a világhálón javasolt alternatív gyógymódok, így a hajszárítós fájdalomcsillapítás is - ezt mondta az RTL Híradónak egy orvos. Pár napja intenzív osztályra került az az alig két hetes csecsemő, akinek így próbálta meg a hasfájását elmulasztani az édesapja. A közösségi portálokon akadnak olyan javaslatok is, melyek fulladást okozhatnak, vagy épp komoly hámsérüléseket.

Őrizetben a Kígyó szikla mászói

Letartóztattak Kínában három turistát, akik megmászták az ország egyik leghíresebb és legmeredekebb szikláját. Ez egyrészt a veszély miatt tilos, másrészt a szikla védelme miatt - a turisták ugyanis elektromos fúrót és csavarokat használtak a kapaszkodáshoz. Lélegzetelállító képeket készítettek a veszélyes túráról.

Későn vette észre a sort


szerző:
2017.03.30. 18:04
Későn vette észre a sort

Életveszélyes arc és koponyasérülésekkel vitték kórházba azt a bolgár sofőrt, aki szerdán teherautójával belerohant egy kamionba az M1-es autópályán Győr közelében. A sztrádán útfelújítások vannak, emiatt feltorlódtak az autók a Budapest felé vezető oldalon. A kamion is lassított, de a bolgár sofőr ezt nem vette észre és belement. Az ütközéstől a kamiont egy másik kamionnak lökte. A vétkes sofőrt a tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Bátor sofőrök, rettegő utasok

Videóra vette egy busz utasa Mexikóban, ahogy a sofőr vezetés közben a mobilján internetezett. A felvételen jól látszik, hogy miközben üzenetet ír, mindkét kezével a telefont fogja és az alkarjával mozgatja a kormányt, az utat pedig nem is figyeli. Kiderült, hogy az eset nem egyedi.

Kocsival hajtottak a Duna jegére

Nem törődtek a veszéllyel, a jégen autóztak fiatalok a Duna egyik egy befagyott holtágán Tolna megyében. Többen a partról biztatták és videózták a jégen csúszkáló kocsiban utazókat. A Katasztrófavédelem szerint a mutatvány életveszélyes volt. Különösen most, mert az olvadás miatt még gyalog is veszélyes befagyott vizekre menni. Az autóban utazó egyik férfi az RTL Híradónak azt mondta, egyáltalán nem féltek, mert szerintük olyan vastag volt a jég, hogy még egy harckocsit is elbírt volna.

 

Bejglisütés közben robbant fel

Bejglisütés közben robbant fel egy gázpalack a Baranya megyei Óbányán. A konyhában tartózkodó asszony súlyos égési sérüléseket szenvedett. Megégett az arca és a karja, kórházban van, de lánya szerint állapota már javul. A robbanás után a lángok gyorsan terjedtek, a tető teljesen leégett. A ház életveszélyes.

Órákig mentették a túrázót

Tíz métert zuhant, harminc métert gurult - életveszélyes állapotban találtak egy 21 éves kirándulóra a Visegrádhoz közeli Rám szakadékban vasárnap délután. Az eszméletlen sérültet a tűzoltók, speciális mentők és barlangi mentők vitték le a hegyről. Volt olyan szakasz, ahol 10 perc alatt csak centimétereket haladtak. A mentőknek a saját biztonságukra is ügyelni kellett a sziklafalon.

 ÉLETVESZÉLYES: 10 métert zuhant a kiránduló

Eszméletlenül, a sziklafal előtt feküdt a kiránduló. Az orvosok itt látták el a sérüléseit. A 21 éves férfi több mint tíz métert zuhant, majd 30 métert gurult a meredek lejtőn. A baleset még vasárnap délután történt a Rám szakadékban.

A kutyáját akarta megmenteni

A kutyáját akarta menteni, életveszélyesen megsérült. Kigyulladt egy garázs vasárnap hajnalban Pápán, a tűz a családi házra is átterjedt. Az egyedül élő tulajdonosnak sikerült kimenekülnie, de visszament, hogy kihozza kutyáját. Az állatot nem találta meg, de a keresés közben  életveszélyesen megégett.

MEGSZURKÁLTA: Saját fiát akarta megölni

Megszurkálta  10 éves fiát, utána öngyilkos akart lenni egy szabadszállási nő. A gyereket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A fiú saját maga hívta fel a rendőröket, miután anyja rátámadt. Úgy tudjuk, a mellkasán sérült meg. A 41 éves nőt is kórházban ápolják.

 

Életveszélyes a könyvtár

A szerelők sem mertek felmenni a tetőre, olyan rossz állapotban van a Baranya megyei Márfa község orvosi rendelője és könyvtára. A polgármester szerint bármikor kidőlhet az egyik fal ezért a környékét lezáratták. Statikusok szerint az épület egy része életveszélyes. A település vezetése kijavítaná, de a polgármester azt mondja, ehhez nem kapnak segítséget. A Belügyminisztérium ezt cáfolta.

Lángoló ruhában rohant ki

Az autóját szerelhette, amikor berobbant a gáz. Egy 58 éves férfi szenvedett életveszélyes égési sérüléseket Gyulaházán, miután kigyulladt a garázsuk. A férfi testének 80 százaléka megégett, így rohant ki a lángoló épületből. A tűzoltók hat gázpalackot és körülbelül 40 liter benzint hoztak ki a garázsból. A robbanásveszély miatt hat családnak kellett elhagynia az otthonát, de ők éjszakára már hazamehettek.

Figyelmetlen volt, elütötték


szerző:
2016.10.25. 18:08
Figyelmetlen volt, elütötték

Elgázolt egy kerékpárost, majd az ütközés miatt kidöntött egy gázcsapot egy kocsi hétfőn este Hetényegyházán. Az autó letarolta a ház kerítését is, végül az oldalára borulva állt meg a kertben. A gázcsapot a tűzoltók zárták el, majd kiemelték a kocsiból a sofőrt, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A kerékpáros férfi is túlélte az ütközést, de életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Kizuhant a harmadikról, túlélte

Három emeletet zuhant, de túlélte egy 19 éves lány. A harmadikról esett ki Hajdúszoboszlón még kedden. Úgy tudjuk, az erkélyről meg akarta nézni, hogy megvan-e még a biciklije, amit az utcán hagyott lelakatolva. De olyan mélyen hajolt le, hogy kiesett. Körülbelül 15 métert zuhant. Életveszélyes állapotban vitték kórházba.  

Elaludhatott a teherautósofőr

Elaludhatott a sofőr, aki a szalagkorlátot átszakítva a szemközti sávban frontálisan nekiütközött egy kamionnak az M1-es autópályán Győr közelében. A teherautós karcolásokkal megúszta a balesetet, de a kamion sofőrje életveszélyesen megsérült. A mentők több mint egy órán át küzdöttek az életéért, végül mentőhelikopterre kórházba vitték.

Bezáratták a patikát, mégis kinyitott

Bezáratta a Gyógyszerészeti Intézet, az RTL Híradó stábja mégis nyitva találta a budapesti Lánchíd Patikát. A gyógyszertár működési engedélyét néhány napja azért vonták vissza, mert vényköteles gyógyszereket adtak el recept nélkül külföldre. A patika 45 millió forintos bírságot kapott. Altatókat, nyugtatókat, véralvadásgátló és asztma elleni gyógyszereket adtak el több mint hat ezer dobozzal. Ha ezeket valaki nem megfelelő módon szedi, az akár az életébe is kerülhet az RTL Híradó által megkérdezett szakértő szerint.

Megszúrta feleségét és magával is végezni akart

Többször megszúrta feleségét, majd magával is végezni akart hétfőn egy férfi Fehérgyarmaton. Mindkettőjüket életveszélyes állapotban vitték kórházba. A válófélben lévő párnak két kisgyereke van. A rendőrség szerint valamin összevesztek, a férj hirtelen kést rántott, és többször megszúrta vele a feleségét, majd magát is. A nő állapota az RTL Híradó információja szerint most is életveszélyes, a férj már jobban van.

Tűzoltó szorult a felborult kocsiba

Hat hónapos csecsemő is megsérült abban a balesetben, ami szerda délben történt a 4-es főúton Kaba közelében. Egy család utazott Püspökladány felé, amikor valószínűleg úgy hajtottak fel a főútra, hogy nem adták meg az elsőbbséget és autójukkal egyenesen egy kamionnak csapódtak. A kocsi utasait a tűzoltók vágták ki. Egy nőt súlyos, egy férfit pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A csecsemőt a Gyermekklinika Intenzív osztályán ápolják.

Sekély vízbe ugrott fejest, eltört a nyaka

Fejest ugrott a félméteres vízbe és kis híján lebénult egy férfi csütörtökön a Siófoki Nagystrandon. Azt hitte, hogy legalább derékig ér a víz, ezért ugrott bele. A mentők helikopterrel vitték kórházba. 

Három és fél éves kisfiú halt meg a balesetben

Meghalt egy három és fél éves gyermek, amikor a család autója frontálisan ütközött egy pénzszállítóval a 6-os úton. A kocsiban egy 5 fős család utazott, a legkisebb gyerek azonnal meghalt, két testvére és szülei életveszélyesen megsérültek. Még vizsgálják, hogy miért történt a tragédia.

Lezárták az életveszélyes kilátót

Lezárták a magyarhertelendi kilátót. Olyan veszélyes az épület, hogy még a környékére sem szabad menni. A hétvégi viharban egy villám csapott bele, ami megrongálta a szerkezetet. Méteres darabok szakadtak ki a tartóoszlopokból.

30 métert repült a motoros

Valószínűleg két autó között próbált elmenni az a robogós, aki nagy sebességgel belecsapódott egy kocsiba hétfőn délelőtt Egerben. Akkora volt az ütközés, hogy a motorblokk leszakadt a helyéről. A férfit életveszélyes állapotban, mentőhelikopter vitte a miskolci kórházba.

 

Megverte a várandós élettársát

Kritikus az állapota annak az asszonynak, akit a gyanú szerint élettársa vert meg Pécsen. A férfi a rendőrök szerint napokon át verhette a nőt, akit végül életveszélyes állapotban vittek kórházba szerdán. Támadóját hajnalban fogták el a rendőrök, azóta őrizetben van. A rokonok szerint a nő várandós és a férfi nem először bántotta.

Elrabolta korábbi feleségét

Elrabolta korábbi feleségét egy férfi Abonyban. Nem sokkal később az asszonyt egy közeli tanyán találták meg életveszélyes sérülésekkel. Az emberrabló férj holttestére pedig Kocséron a házában bukkantak tűzoltók. Az ingatlan kiégett, a közelben élők azt mondták: hajnalban robbanásokra ébredtek.

Újraélesztették a kisfiút az élményfürdőben

Újra kellett éleszteni egy 7 éves kisfiút a nyíregyházi élményfürdőben kedd délelőtt. A gyerek a csúszdáknál merült el a vízben, azt egyelőre nem tudni miért. Társaival úszótáborban volt a fürdőben, amikor elmerült a medencében. Az úszómester, amint észrevette, azonnal a partra húzta és elkezdte újraéleszteni. De úgy tudjuk, a kisfiú percekig a víz alatt volt, mire észrevették. Életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Felüljáróról dobálták a kocsikat

Életük eddigi legrosszabb ötlete volt, hogy autókat dobáljanak kövekkel. Erre is gondolhatott az a két huszonéves fiú, akiket szombaton állítottak bíróság elé, amiért többször is buszokat és autókat dobtak meg kövekkel autópályákon. Egyikük sírva fakadt már a tárgyalás előtt a folyosón.

VESZÉLYES: gyerekruhákat tiltanak ki a forgalomból

A 101 féle összesen 798 darab termék esetében a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság már megtette a szükséges intézkedéseket, megtiltotta a termékek forgalmazását, és elrendelte azok visszahívását is.

Életveszélyes a ház, ledőlt a tartóoszlop

Életveszélyessé vált egy budapesti társasház, mert este leomlott egy tartóoszlopa. Minden lakónak el kellett hagyni az épületet, a legtöbben még éjszaka hazamehettek.

A lámpákból is folyt a víz az iskolában

Tilos felmenni az egyik barcsi iskola második emeletére, mert életveszélyes. Az elmúlt két napban annyi eső esett, hogy beázott a Szivárvány Egységes Gyógypedagógiai Központ teteje és még a plafonon lévő lámpákból is víz folyt.

Életveszélyes fák a szanatórium közelében

Egy hatalmas fa majdnem eltalált egy autót Pécsen, a volt tüdőszanatórium közelében. Az itt lakók szerint életveszélyes a több hektáros erdő, mert azt mondják bármikor kidőlhetnek a nyolcvan-száz éves fák. Az Állami Egészségügyi Ellátó Központnál azt ígérték, intézkednek, de hogy mikor, azt nem tudni.

Életveszélyessé vált a Balaton jege

Hétvégén még csak veszélyes volt, mostanra viszont életveszélyessé vált a Balaton jege. Egész nap fagypont fölött volt a hőmérséklet, és a jég erősen olvadni kezdett. Óriási víztócsák borítják a felszínt, és ez nagyjából az összes magyarországi tóra igaz.

Az utolsó randin akart végezni a párjával

Az utolsó randin szúrta le párját majd önmagával is végezni akart egy kecskeméti nő. A férfi szakítani akart vele, a nő ágyba csalogatta, majd kést rántott és többször szúrt. Az áldozatnak sikerült átmenekülni a szomszédokhoz, akik kihívták a mentőket és a rendőrséget. A támadót súlyos, az áldozatot életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Életveszélyes a tornaterem


szerző:
2016.01.18. 18:50
Életveszélyes a tornaterem

Életveszélyessé vált egy gyulai iskola tornaterme. A tető folyamatosan beázik, omlik a vakolat és a falak is penészesek. A fogyatékos gyerekekkel foglalkozó intézménynek nincs pénze a felújításra, ami 4 millió forintba kerülne. Pedig az ott tanuló gyerekeknek nélkülözhetetlen a mozgás, sokuk érzelmileg is kötődik a teremhez. Az intézményfenntartónál keddre ígértek választ.

Áram és fűtés nélkül élnek


szerző:
2016.01.13. 19:05
Áram és fűtés nélkül élnek

Hiába dolgoznak nincs annyi pénzük, hogy az áram és fűtés nélküli lakásból albérletbe költözhessenek. Nincs kiút az életveszélyes helyzetből?

Patkányok és csótányok a főbérlők

Hiába dolgoznak, nincs annyi pénzük, hogy az áram és fűtés nélküli lakásból albérletbe költözhessenek. Nincs kiút az életveszélyes helyzetből?
 

Bérleti díjat kérnek az életveszélyes lakásért

Önkényesen költözött egy üres önkormányzati lakásba egy pécsi család. Másfél évig voltak hajléktalanok, azt mondják, nem volt más választásuk. Azt, hogy beköltöztek, be is jelentették a hivatalban, erre kikapcsolták náluk a villanyt és a vizet. A lakás ráadásul életveszélyes. A lakbért ennek ellenére beszedik tőlük, és a kilakoltatás fenyegeti őket.

Beesett a peron és a vonat közé


szerző:
2016.01.09. 18:25
Beesett a peron és a vonat közé

Életveszélyes fel- és leszállni, ezt mondják az utasok, akik minden nap használják a Budapest és Esztergom között közlekedő vonat szabadságligeti megállóját. Több, mint 60 centi a távolság a vonat és a peron között, ezért, aki fel akar szállni, annak hatalmasat kell lépnie és kapaszkodnia. Hétfőn egy asszony beesett az árokba. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő intézet szerint kivitelezési és tervezési hiba sem történt.

Menteni is veszélyes a jégből


szerző:
2016.01.05. 18:28
Menteni is veszélyes a jégből

A héten befagyott a Velencei tó, így egyre többen merészkednek a jégre. A szakemberek szerint sok helyen még életveszélyes jégre menni. Egyenetlenek a tavak medrei, van ahol 5 centiméter, máshol 10 is lehet a jég vastagsága. A Rendőrség vízügyi szakemberei folyamatosan gyakorolják a jégről mentést, hogyha megtörténne a baj, tudjanak segíteni. Arra is felhívták a figyelmet, hogy ha tóba esett embert látunk, azonnal hívjuk a tűzoltókat.

Felrobbant a palack, életveszélyben az idős nő

Életveszélyesen megsérült egy 82 éves balástyai asszony, amikor felrobbant egy gázpalack a tanyáján. Az épület percek alatt lángba borult. A tüzet órákon át oltották, a tulajdonost a kórházba vitték. Úgy tudjuk, az idős asszony a balástyai rémként ismert sorozatgyilkos anyja. A férfit 2004-ben ítélték tényleges életfogytig tartó börtönre, mert meggyilkolt négy nőt.

Veszélyes az út a sok sár miatt


szerző:
2015.12.26. 18:05
Veszélyes az út a sok sár miatt

Másfélmilliárd forintból kapott új aszfaltot, mégis olyan mintha földút lenne a Makót Hódmezővásárhellyel összekötő út. Az autósok azt mondják, életveszélyes közlekedni rajta, mert sokszor a felezővonalig vastagon áll a sár, amin csúszkálnak a kerekek. A szabályok szerint a közlekedőknek kell ügyelniük rá, hogy ne teremtsenek balesetveszélyes helyzetet az utakon. A felelőst viszont szinte lehetetlen megtalálni.

Életveszélyben a tatai idős házaspár

Továbbra is súlyos, életveszélyes állapotban van az az idős tatai házaspár, akit hétfőn hajnalban raboltak ki és vertek össze otthonukban. Az RTL Híradónak nyilatkozott a fiuk, aki azt mondta, hogy szüleinek nem volt vagyona, édesanyja rokkantnyugdíjas, édesapja pedig 76 évesen is minden nap dolgozni járt. Két hónap alatt ez már a harmadik brutális rablótámadás idős házaspárok ellen, eddig négy ember halt meg, a rendőrség nem zárja a lehetőségét, hogy sorozatgyilkos támad védtelen emberekre.

Megszúrták, a rendelő előtt esett össze

Egy szál cigiért szúrtak nyakon egy férfit reggel Budapesten. Az erősen vérző, 39 éves férfi a támadás után még több száz métert gyalogolt, egy háziorvosi rendelő előtt esett össze. Két mentő is érkezett hozzá, nagyon sok vért vesztett. Kórházba szállították, úgy tudjuk, már túl van az életveszélyen.

Kilencen sérültek meg a balesetben

Kilencen sérültek meg egy balesetben tegnap Nyíregyházánál, amikor egy autó és egy kisteherautó összeütközött. A kocsiban hatan utaztak. Úgy tudjuk, a sofőr nem adta meg az elsőbbséget, amikor a főútra kanyarodott. Ekkor csapódott neki a teherautó, amiben hárman ültek. Úgy tudjuk négy ember olyan súlyosan megsérült, hogy azonnal meg kellett őket műteni.  Állapotuk életveszélyes, de stabil.

Zebrán gázolt a feje tetején csúszó autó

Egy fejre állt autó gázolt egy idős nőt reggel a 14. kerületben. Az asszony épp a zebrán gyalogolt, amikor a közvetlen közelében összeütközött két kocsi. Az egyik felborult, és pörögve csúszott tovább az úton, pont a nő felé. Ő már nem tudott félreugrani, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A két karambolozó sofőr nem sérült meg.

Hajnali baleset: ketten életveszélyben

Négyen sérültek meg hajnalban egy balesetben Miskolc mellett. Két autó ütközött össze frontálisan a 3-as főúton - egy 20 éves fiatalembert és egy 17 éves lányt életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A karambol egy egyenes, jól belátható útszakaszon történt.

Busszal ütközött, hogy elkerülje a kamiont

Egy ember meghalt egy pedig életveszélyesen megsérült az M1-es autópályán Tata közelében. Egy kamion átszakította a szalagkorlátot és egy személyautó sofőrje, hogy elkerülje az ütközést elrántotta a kormányt, így viszont egy busznak csapódott, majd hátulról belérohantak. A vezető a helyszínen meghalt, utasát életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

 ÖSSZERONCSOLÓDOTT: Mintha nem is lenne eleje az autóknak

A kamion sofőrje kamerán kívül azt mondta Híradónknak, hogy durrdefektet kapott, és a teherautó irányíthatatlanná vált, ezért szakította át a korlátot. Ezt a balesetet akarta elkerülni a bordó kocsi sofőrje, de egy busznak ütközött. Egy ember meghalt egy pedig életveszélyesen megsérült az M1-es autópályán Tata közelében.

Mit tegyünk, amíg a mentő megérkezik?

Vannak dolgok, amiket nem lehet elég korán kezdeni. A helyes elsősegélynyújtás elsajátítása gyerekkorban például az egyik ilyen fontos dolog. Gyakran merül fel a kérdés, hogy miképp lehetne tenni azért, hogy egy életveszélyes helyzetben az emberek megfelelően reagáljanak, és nagyobb eséllyel tudjanak megfelelő segítséget nyújtani ott, ahová a mentő nem érkezik meg időben. Vendégünk Göböly Ildikó Teljes körű Iskolai Egészségfejlesztés program projekt szakértője volt.

Nevelt lányát és anyósát is megkéselte

Két éves nevelt lányát, élettársát és anyósát is megkéselte egy 44 éves kisszentmártoni férfi szerda este a gyanú szerint. A gyermek és édesanyja könnyebben, a nagymama azonban életveszélyesen megsérült. A késelés után a férfi elmenekült, a rendőrök hajtóvadászatot indítottak ellene. Úgy tudjuk, azért tört ki veszekedés a családban, mert késelő férfi nagyon agresszív volt, ezért élettársa el akart költözni tőle.

Előzetes: Több baleset is volt az M5-ös autópályán

Az egyikben egy magyar terepjárós két külföldi család autóját is egymásnak lökte. Öten sérültek meg. A középső, felismerhetetlenségig összeroncsolódott autóban utazó görög családból egy 16 éves fiú életveszélyesen megsérült, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba, 10 éves öccse is súlyosan megsérült. A baleset miatt 7 kilométeres dugó volt az autópályán. A káoszt és az összetört autókat megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Nem bírta elviselni a fájdalmat, saját magát operálta meg

Visszér műtétje helyét mutatja Seres István. Az 57 éves rokkantnyugdíjas saját magán végezte el a beavatkozást. Egy penge és két injekciós tű segítségével egy  vérrögöt távolított el lábából, teljes titokban, családja tudta nélkül vasárnap este ebben a kis kerti faházban.

Gyerekruhák buktak meg a fogyasztóvédők tesztjén!

A Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője bemutatta nekünk a problémás ruhadarabokat, amelyek életveszélyesek is lehetnek a csemetékre.

Előzetes: Brutálisan megvertek egy rendőrt

A járőr egy ajkai benzinkúton tankolt, amikor észrevette a kúton balhézó férfit. Igazoltatni akarta, de az ütni-verni kezdte. A rendőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A támadó megpróbálta a járőrautót is elvinni, de közben megérkezett az erősítés. Az őrjöngőt hét rendőr tudta csak megfékezni.

Ezért veszélyesek a bányatavak


szerző:
2015.06.12. 18:15
Ezért veszélyesek a bányatavak

A bányatavak többségében tilos és életveszélyes a fürdés, a hőségben mégis sokan hűtik le magukat ott. Búvárok segítségével jártunk utána, hogy ez miért olyan veszélyes.

Életveszélyben az anyuka és a kisfia

Életveszélyes állapotban egy fiatal anyuka és három éves kisfia. Személyvonattal ütközött az autójuk Zalakomárban, a gyerek súlyos fejsérüléseket szenvedett, anyukája a mellkasán sérült. A baleset egy fénysorompós vasúti átjáróban történt, az autót vezető apa az eddigi vizsgálatok szerint a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre. Az autó utasai közül senki sem volt bekötve.

Előzetes: Életveszélyes állapotban egy fiatal anyuka és három éves kisfia

Személyvonattal ütközött az autójuk Zalakomárban, a gyerek súlyos fejsérüléseket szenvedett, anyukája a mellkasán sérült. A baleset egy fénysorompós vasúti átjáróban történt, az autót vezető apa az eddigi vizsgálatok szerint a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre. Az autó utasai közül senki sem volt bekötve. Az esti Híradóban megtudhatják, hogy a baleset előtt mit látott a mozdonyvezető.

Napi Doktor: Vakbélgyulladás - sokszor még a tapasztalt orvosok sem biztosak benne

Dr. Balaicza Erika, belgyógyásszal a vakbélgyulladásról beszélgettünk. Miért olyan nehéz felismerni a vakbélgyulladást, kiknél fordul elő gyakrabban. az életkorral összefüggésben van-e a kialakulása és mik a kezdeti tünetek vendégünk reggel elárulta.

Plázában késelt, előzetesben a támadó

Félő, hogy elszökne, ezért 30 napra letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint a vásárlók szeme láttára megkéselt egy fiatalembert csütörtökön az egyik budapesti bevásárlóközpontban. A 24 éves férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Úgy tudjuk a férfi sok vért vesztett, de magánál volt a míg a mentők ápolták. A késelőt a pláza biztonsági őrei fogták el, és adták át a rendőröknek. Úgy tudjuk, azt mondta a nyomozóknak, hogy nem akart szúrni, áldozata csak a vita hevében sérült meg valahogy.

 

Nem nézett szét, elütött egy autót

Életveszélyesen megsérült egy motoros, amikor figyelmetlenül akart lefordulni egy földútra Szeged és Sándorfalva között. A férfi horgászni indult, épp a közeli halastavak felé akart lefordulni, de nem vette észre, hogy egy autó éppen előzi. Húsz métert repült a motorral az ütközés után, még mindig kritikus az állapota.

Megnyílt a ház közepe Versenden


szerző:
2015.02.16. 18:00
Megnyílt a ház közepe Versenden

Egy családi ház közepén nyílt meg a föld a Baranya megyei Versenden a hétvégén. A háromgyermekes családnak óriási szerencséje volt. Néhány pillanattal azelőtt vették észre a keletkező lyukat, hogy az teljesen beomlott volna, magával rántva az épület falait. A házat a tűzoltók lezárták, mert életveszélyes. Egyelőre a szakemberek sem tudják, hogyan tűnt el a föld a ház alól.

Előzetes: Megnyílt a föld a családi ház alatt

Egy családi ház közepén nyílt meg a föld a Baranya megyei Versenden a hétvégén. A háromgyermekes családnak óriási szerencséje volt. Néhány pillanattal azelőtt vették észre a keletkező lyukat, hogy az teljesen beomlott volna, magával rántva az épület falait. A házat a tűzoltók lezárták, mert életveszélyes. Egyelőre a szakemberek sem tudják, hogyan tűnt el a föld a ház alól. A tulajdonossal csak saját felelősségünkre mehettünk be, este hatkor megmutatjuk, mit találtunk.

BRUTÁLIS: Leszakadt a karja a balesetben

A motor egy része az út közepén, az alkatrészek több méter sugarú körben szóródtak szét a baleset helyszínén. Az autó az árokba csapódott, a sofőr pedig beszorult a roncsok közé. A kocsiból a tűzoltóknak kellett kivágniuk a nőt. Nem volt könnyű dolguk, a kasztni annyira összetört, hogy teljesen szét kellett vágniuk.
 

Elfogták a titokzatos kődobálót

Bekamerázott rendőrautóval sikerült elfogni a 4-es főút rémét. A férfi az elmúlt hetekben, éjszakánként dobott ökölnyi köveket a szembe jövő kocsikra. A szomabt hajnali akcióban a rendőrautót is majdnem eltalálta. Összesen legalább 20 ember életét veszélyeztette.

 

Háznak ütközött az életveszélyes kanyarban

Autó hajtott egy családi házba szerdán Csökmőn. A sofőr valószínűleg megcsúszott a kanyarban és ezért nem tudott megállni. Ezen az útszakaszon nem ez volt az első ilyen baleset. A ház tulajdonosa azt mondja, életveszélyes ott élni.
 

Fókusz 14-03-21


szerző:
2014.03.21. 18:30
Fókusz 14-03-21

Fókusz: Végső vallomás - Egyik utolsó interjúját a Fókusznak adta a tragikus hirtelenséggel elhunyt Welsz Tamás. Ki volt ez a rejtélyes férfi? Hazatért - Megszakította a gyógykezelését Kínában Bajor Imre. Vajon miért jött vissza a súlyos beteg színész? Elképesztő fogyókúrák - Vattapamacs-evés, fénnyel táplálkozás, bélféreg diéta. Bemutatjuk a világ legdöbbenetesebb koplalási módszereit.

Életveszély! Bicajon száguld a kaszás

Ott voltunk Árpi bácsi legutolsó őrült mutatványánál is. Kormány nélküli, késekkel és kaszákkal felszerelt biciklijén ötven poharat egyensúlyozott maga mellett.

Baleset lett a kislány figyelmetlenségéből

A zebrán szabálytalanul áthajtó 12 éves kislányt gázolt el egy férfi Hódmezővásárhelyen. A gyerek súlyos sérüléseket szenvedett.

Egyként segít a falu a pörbölyi családnak

Egy vállalkozó a munkásait küldte oda dolgozni, más pedig kályhát ígért a családnak.

Csúszós olaj okozta a szerencsétlenséget

Csak az utóbbi egy hónapban négy olyan baleset volt, mely járműből elfolyt csúszós olaj miatt következett be Komárom-Esztergom megyében.

Intenzíven a lezuhant diák


szerző:
2011.09.23. 16:52
Intenzíven a lezuhant diák

Súlyos, életveszélyes állapotban fekszik a kórházban az a 16 éves fiú, aki csütörtökön kiesett egy budapesti gimnázium ablakából.

Szakadás: Kilopták a ház alól a tartóoszlopot

Három embert vett őrizetbe a rendőrség a Kén utcai házomlás miatt.

Életveszélyben a gázrobbanás sérültjei

A miskolci balesetben egy 51 éves szendrői és egy 55 éves szikszói férfi súlyos, életveszélyes égési sérüléseket szenvedett.

Élet-halál között a tömegkarambol áldozata

Egy ember életveszélyes sérülést szenvedett, amikor két kisbusz, egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze.

Felelnie kell a busz tetejére ugró fiatalnak

Rongálás miatt indult eljárás a Budaörsi úti felüljáróról egy autóbuszra ugró fiatalember ellen.

Nyolc métert zuhant a létráról


szerző:
2011.06.26. 20:31
Nyolc métert zuhant a létráról

Mentőhelikopter szállította kórházba az életveszélyes sérüléseket szenvedett férfit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való