KERESÉS search-close

életút

27 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "életút"

Így találkozott szeretteivel 15 év után!

Szülei lemondtak a kis Robiról, a nevelőintézetben szorongva várta, hogy mit hoz a holnap. Szerencséje volt, az Egyesült Államokban egy nagyon kedves, szerető családba került, New York-tól nem messze élnek. Robi sosem tett le róla, hogy megkeresi az itteni családját.

Andorai Péter játszott királyt és házmestert, gyilkost és mártírt

Első filmszerepe beugrás volt, később már rá írták a főszerepeket. Játszott Oscar-jelölt és Oscar-díjas filmben is, pedig alig jutott be a Színművészetire. Elhalmozták szerepekkel és díjakkal, évekig alig készült nélküle magyar film. Andorai Péter kanyargós pályája.

Több százezret fizetnek a hajléktalan festő műveiért

Dvorcsák Gábor festményét véletlenül meglátta egy műkedvelő ügyvéd a Fedél Nélkül című újságban. Az ügyvéd megkereste Gábort, aki ma is hajléktalan szállón él, hogy mutassa meg neki a festményeit, ha esetleg lenne több is. Gábor az elmúlt hetekben többet keresett, mint életében valaha és már megrendelésre készíti a festményeket!

Rékasi Károly: „Egy kicsit beledöglök!”

A Barátok közt színészének nehéz döntést kellett meghoznia...

Lánya tragédiájáról mesélt a Samsara fesztivál megálmodója

Az első Samsara fesztivál Czinkóczky Csaba lányának születésnapján kezdődött. Csaba azt meséli, teljes kudarcként éli meg, hogy Johannán nem tudtak segíteni, ezért is hozta létre a Balaton közelében a béke szigetét. A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Ónodi Adél, transznemű színésznő

Ónodi Adéllal 22 éves, transznemű színésznővel forgatott a Fókusz stábja, aki olyan utat járt már végig, ami sokkal több, mint egy újrakezdés. Göndör László rendezővel közösen most egy monodrámát készítenek Adél életéről, úgy hogy a valóságtól elemelt síkon egy mese formájában mutatják be a történetét. A színésznő pedig maga Adél.

Megmutatjuk, hogy hova vezetett a The Jackson 5 tagjainak életútja

Óriási sztárok voltak a 60-as, 70-es években, de a The Jackson 5 neve egyszer csak lassan elkezdett beleolvadni a 2009-ben tragikus körülmények között elhunyt Michael Jackson brand-be. A Jackson Five talán kicsit jogtalanul szorult a háttérbe, hisz korszakalkotó banda voltak anno.

Szembenézett a félelmével Nagy Sanyi!

A színész hat évvel ezelőtt, teljesen egyedül vágott neki az egyik legembertpróbálóbb zarándokútnak, mégpedig azért, mert így végig tudta gondolni az életét, és kipróbálhatta, hogy fizikailag mire volt képes.

A soul királynőjére emlékeznek

A soul királynője, Amerika hangja, a valaha élt legnagyobb díva. Ezekkel a jelzőkkel illették egész élete során Aretha Franklint, aki nem csak a könnyű zene egyik legnagyobb úttörője, de a szabadságjogok élharcosa is volt.

Akinke nevét a paprikával és a C-vitaminnal együtt emlegetjük

Tudós volt, de nem kerülhette el a politikát. Kémkedett a németek ellen, de harcolt a szovjet önkény miatt is – mindig hazájáért küzdött – az ötvenes években Amerikába emigrált. Egy magyar életút a XXI. században.

MOHAI GÁBOR: így fedezték fel egyedi orgánumát

Mohai Gábor egyedi orgánumáról ismert. Az egykori bemondó még azt is elárulta a Fókusz Plusz stábjának, hogy milyen kisebb csalást követett el azért, hogy Magyarország egyetlen tévé csatornájánál dolgozhasson!

ENDREI JUDIT:

A magyar televíziózás aranykorában a bemondónők voltak a csatorna első számú háziasszonyai. A Fókusz Plusz stábja Endrei Juditot kérdezte –többek között- arról is, hogy milyen volt első tévés szereplése? Miért szereti őt annyira a mai napig közönség? Valamint az is kiderül, hogy volt-e féltékenység a kollégák között a Magyar Televízióban!

Az ország legfiatalabb Michelin-csillagos séfje

Rácz Jenő éhezett a sikerre, ez az oka vadregényes utazásának. Csepelről Sanghajba, vasárnap a Portréban.

Barbi egy szörnyű kapcsolatból menekült el

Rengeteg bántalmazott nő van Magyarországon, akiknek erőt adhat Barbi története. Neki és lányának sikerült elmenekülnie a szörnyűségek elől, és most egy szebb és boldogabb életet élhetnek.

Egy új élet kezdete – Barbi, Gábor, Fanni, Maja és Olívia története!

A múlt fájdalmas történésein ugyan túl van már Barbara, de nyolc évvel ezelőtt sosem gondolta volna, hogy egy szörnyű házasság után rátalál majd egyszer az igaz szerelem, és az újabb gyermekáldás.

Demi Lovato: „mindenhol kokainoztam”

Az énekesnő döbbenetes vallomást tett.

Story Extra 2017-06-07


szerző:
2017.06.07. 17:25
Mi történne, ha megváltoztathatnánk egy dolgot az életünkben?

Mi történne, ha egy dolgot megváltoztathatnánk életünkben? Vajon mi lenne az? Véleményvezéreinket kértük meg, valljanak színt a Story Extrának.

Story Extra 2017-03-09


szerző:
2017.03.09. 17:25

Fókusz Plusz 2016-04-02


szerző:
2016.04.02. 18:55

Portré 2015-11-15


szerző:
2015.11.15. 01:15

Portré 2015-10-11


szerző:
2015.10.11. 01:15

Portré 2015-09-20


szerző:
2015.09.21. 00:00
Portré 2015-09-20

Balkáni szuperhősnek titulálja rajzolt karakterét, vérbeli humorista, aki a lelkét eladja egy jó poénért, meseíró kisfiú, akinek annak idején a Kisdobosban is jelentek meg írásai. Dombóvári István, Dombi, a humor mellett most nagy feladatra készül, a Hungary’s Got Talent vadonatúj showműsor társműsorvezetője lesz. Erről is beszélgettek Barabás Évivel.

Drámai történet: egy hajléktalan, akiből színész lett

Egy férfi, akinek meghalt a gyermeke és a felesége. Riporterünk, Polyák Alexandra felderítette a színész életútját, aki megjárta a poklok poklát, elvesztette kislányát és feleségét, majd hajléktalan lett.

Aki a szeretet fontosságát hirdeti: Koltai Lajos

Az Akadémiai tag, Koltai Lajos, csodálatos képekben beszél a gyermekkoráról, az életútjáról. Mesél a víz alatti képről, mely meghatározta életét, s amiért talán erre a pályára lépett. Unokáival boldogan néz filmeket, s megpróbálja felvenni, az általuk diktált felgyorsult tempót.

Fél kettő 11-09-28


szerző:
2011.09.28. 14:15
Fél kettő 11-09-28

Fél kettő: Hátország - Damu Roland kedvese kiáll a színész mellett, exkluzív interjú a barátnővel. Együtt könnyebb - a szakítás utáni érzelmi válságon is segíthet a csoportterápia. Kalandos életút - 21 évesen 2 gyerekes édesanyaként jelentkezett az X-Faktorba.

Szikora életét celluloidba vésték

Robi Oroszlán tiszteletére a rajongó lányok beöltöztek oroszlánnak, így tomboltak a koncerten.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való