KERESÉS search-close

élő show

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "élő show"

Kulisszatitkok a Villából – Így készül a ValóVilág9

Most megmutatjuk, kik és hogyan készítik az ország legsikeresebb valóságját. A műsort mindig is legendák övezték, de most lerántjuk a leplet!

TAMÁSKA GABRIELLA: A műsor miatt magabiztosabb lettem az életben

Az X-Faktor fináléjába jutott versenyzőkkel beszélgettünk, és felelevenítettük velük az elmúlt hónapok legfontosabb állomásait és történéseit. Tamáska Gabriella azt mondta nekünk, hogy sokat köszönhet a műsornak, főleg magabiztosságot kapott és nem tudta elképzelni, hogy a top 3-ban végezzen.

RADICS GIGI: Elárulta, miért nem szavazott saját mentoráltjára

Az új székes feladat miatt sokkal nagyobb és komolyabb viták övezték az élő showkat. Hatalmas botrány lett abból is, hogy Radics Gigi miért nem adott széket saját mentoráltjának! Erről faggatta a Fókusz stábja a mentort!

Gáspár Laci vesztette el a szombat esti nagy csatát

Ismét zengett a vitáktól az X-Faktor stúdiója szombat este. Gáspár Laci először ByeAlex-szel, majd végül az összes mentortársával összeszólalkozott. Eközben egyik énekesnője hangszálgyulladással küzdött, másik pedig rendkívül hamisan énekelte el egyéni produkciója, így a szombat esti csatát végül Gáspár Laci vesztette el.

Kinek hálásak az X-Faktor versenyzői?

A harmadik élő shown is túlvannak az X-Faktor versenyzői. Megkérdeztük, tehetségükön és szorgalmukon túl kinek hálásak, hogy eddig jutottak.

X-Faktor: ezek voltak a legdurvább viták az elmúlt három évadban

Nemcsak a versenyzők számára óriási a tét az X-Faktorban, ugyanis a mentorok számára is presztízskérdés, hogy versenyzőjük meddig jut el. Ezért nem csoda, ha néha a nézők is szemtanúi lesznek olyan parázs vitáknak, amelyre legutóbb az első élő show-ban volt példa. A balhé óta a mentorok most álltak először kamera elé: Gáspár Laci, Puskás Peti, Radics Gigi és Bye Alex véleményét hosszabban is megnézheted!

Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban!

Nagy vitát váltott ki szombaton az egyik produkció az X-Faktorban. A mentorok egymásnak feszültek, Puskás Peti élő adásban kiabált Gáspár Lacival.

Megállíthatatlan az X-Faktor


szerző:
2018.11.19. 17:52
Megállíthatatlan az X-Faktor

Továbbra sincs kihívója a hazai televíziós piacon az X-Faktornak: az első élő adás 31,6%-os közönségarányt ért el a fő kereskedelmi célcsoportban.

 Szekér Gergőt nagymamája kísérte el az élő show-ra

Szekér Gergő, az X-Faktor egyik versenyzője 9 éves korában tragikus körülmények közt vesztette el édesanyját. A szombati élő show után könnyeivel küszködve állt kameránk elé.

Hárman búcsúztak az X-Faktortól

Az X-Faktor 2018-as évadának első élő showjában, a megváltozott szabályok kemény próbatétel elé állították a versenyzőket és a mentorokat. Ubranovics Vivien, Balog Janó és Ölveti László számára pedig véget ért az X-Faktor.

Radics Giginek nincs megállás

Vége a mentorházas kiválasztásnak, most szombaton már élő showban bizonyíthatják az X-Faktor versenyzői rátermettségüket. Az egész hét próbákkal telt, amelyekből persze Radics Gigi is kivette a részét.

 

Irány az Élő show! - Gáspár Laci és a lányok

Gáspár Laci elvitte egy körre mentoráltjait. Nézd meg Arany Timi, Tamáska Gabi és Urbanovics Vivi útját az élő show-ig!

Hoppá! Új szabályok az X-Faktorban

Hihetetlenül izgalmas lesz a 2018-as X-Faktor első Élő show-ja, ugyanis a Táborból ismerős székes feladat visszatér a színpadra. A 6 szék helyett ezúttal 4 kap központi szerepet, és a mentorok mellett a nézők is dönthetnek arról, hogy kik üljenek le a továbbjutást jelentő helyekre.

Nézd meg az X-Stage 6., és egyben utolsó teljes adását!

Öröm és csalódottság az X-Faktor Mentorházában

Mennyit árt vagy épp mennyit segít az izgalom a versenyzőknek? Komoly döntések és nehéz választások után megvannak a csapatok és irány az élő show! Mi számít majd igazán?

Puskás Peti legjobb Mentorházát élte át ebben az évben

A mentor szerint voltak meglepő, szórakoztató és rosszul sikerült produkciók is az előválogatók alatt. A mentorházba azonban erős csapattal érkezik. 

Radics Gigit sokszor meglepték az énekesek

Az X-Faktor egyetlen női mentora bármelyik csapatból tudna mondani 2-3 embert, akivel szívesen együtt dolgozna. Szerinte versenyzői kiforrott személyiségek, ami előnyükre válhat, ugyanakkor nehezítheti a mentorral közös munkát.

Gáspár Laci: „Idén a legjobbak a lányok”

A mentor nagyon örül, hogy 2018-ban kapta a lányok csapatát, mert szerinte köztük vannak olyan énekesek, akik színpadra állva show-t tudnak csinálni, érdekes az egyéniségük és tudnak hatni a hangjukkal és a kisugárzásukkal az emberekre.

ByeAlex biztos benne, hogy lesz dobogós zenekara

Alex a mentorházas versenyzői közül van, akiben kételkedik, de ha három zenekarban gondolkodik, akkor már biztos benne, hogy jó esélyekkel indulnak a döntőbe, akár a dobogós helyekért is. 

Kiss Ramóna körbevezetett minket a mentorházban

A villa a legnagyobb rajongóknak már ismerős lehet, mivel 2012-ben már járt itt az X-Faktor. Ma este a lányokért és a 25 év felettiekért izgulhatunk, számukra dől el, hogy kik jutnak majd be az élő showba.

Peti megsúgta, hogy idén Gáspár Laci kaphatná az X-Faktroll címet

Hétvégén az X-Faktor idei, nyolcadik évadának talán legizgalmasabb dupla adása következik. Elérkezett a Tábor ideje, ahol kiderül, hogy a mentorok melyik kategóriát kapják, illetve az is, hogy kik kerülnek még egy lépéssel közelebb az élő showhoz.

Kiss Ramóna könnyek között adott interjút!

Bár több mint 16 évig láthattuk már a Barátok köztben és feltűnt más produkciókban is, mindössze néhány hete vezette élőben a Reggelit Fehér Tibivel, egy évvel ezelőtt pedig az élete első egész estés élő showműsorát vezette. Hogy milyen érzésekkel ért véget Rami estéje az X-Faktor után, arról ő maga mesélt pont egy évvel ezelőtt a Fókusznak!

Nagy Krisztián nem adja fel az X-Faktort

Nagy Krisztián idén újra megméretteti magát az X-Faktorban. Tavaly az élő show előtt szállt ki a küzdelmekből - de mennyi esélye van most?

Kiesése előtt üzent magának Berta Dani

˝Élő show utáni önmagam, azt üzenem neked, hogy...˝ - Dani minden eshetőségre felkészült, a továbbjutásra és a kiesésre is. De hogy mit üzent saját magának, és milyen gondolatokkal búcsúzott tőle mentora, Puskás Peti, az a videóból kiderül.

Nézd meg újra a Tha Shudras második élő show-ját!

A zenekar fergeteges sikert aratott a 2014-es X-Faktorban. A frontember, Molnár Tibi és csapata a második élő show-ban is be tudta bizonyítani, hogy ott a helyük a színpadon. Tótha Gabi egyszerűen csak annyit tudott mondani, hogy csodálja a The Shudrast.

Mézes Norbert és a London Kids búcsúzott az X-Faktortól

Szombat este ismét két versenyző esett ki az X-Faktorból. Ez alkalommal Radicsi Gigi és Gáspár Laci mentoráltjai számára ért véget a verseny. 

Fókusz Plusz 2017-10-21


szerző:
2017.10.21. 18:50

Fókusz 2017-10-20


szerző:
2017.10.20. 17:20
Emlékeztek még Tóth Andi első élő show-jára?

A 2014-es X-Faktor győztese felrobbantotta a színpadot már a legelső adásban. Szikora Robi például állva tapsolt, Alföldi Robi közölte, hogy egyszerűen nem tud megszólalni, mert szerinte Andi vérprofi. Tóth Gabi pedig egyszerűen imádta a lány produkcióját, és egyöntetűen megállapították, hogy benne megvan az X.

Fókusz 2017-10-16


szerző:
2017.10.16. 17:20
A Radio Mobster és Hegedűs Péter búcsúzott az X-Faktortól

Nagy Krisztián hirtelen távozása után, az X-Faktor 2017 első élő show-jában kiderült, hogy Bereznay Dániel lett a 12. versenyző, aki színpadra léphetett szombat este az élő show-ban. A nézők és a mentorok pedig úgy döntöttek: a Radio Mobsternek és Hegedűs Péternek kellett búcsúznia az X-Faktortól.

Színes mezőnnyel startol az idei X-Faktor

Bemutatjuk a 12 döntőst, és azt is, hogyan jutottak el az élő show-ig. Van köztük napközis tanító bácsi, tetovált volt popénekes, felvidéki operaénekes és seprőn zenélő műszempilla stylist is.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-10-13


szerző:
2017.10.13. 17:20

Fókusz Plusz 2017-10-07


szerző:
2017.10.07. 18:50
Ilyen egy RTL Klubos élő show a színfalak mögött!

Hat éve már annak, hogy az egyik hétvégén szinte lépni sem lehetet az RTL Klub székháza környékén, ugyanis akkor ért véget a ValóVilág akkori szériája, és közben már forgott a Csillag Születik verseny. A Fókusz még a kulisszák mögé is belesett.

KVÍZ: Emlékszel még, hogy ki mit énekelt az élő show-kban?

Nem is volt olyan régen, amikor a képernyők előtt izgult az egész ország a legnépszerűbb tehetségkutató versenyzőiért. Fel tudod még idézni, hogy milyen produkciókkal álltak színpadra hétről hétre kedvenceid? Mutasd meg! 

OPITZ BARBI:

Barbi egy nagyon sugárzó személyiség ez az interjúból is kiderül. A mostani hétvége különösen jól sikerült a számára, mert az éneklés mellett végre táncolhatott is. A felkészülés mellett az énekes védjegyévé vált, óriási hajkoronájáról is kérdeztük.

Fókusz 2016-12-12


szerző:
2016.12.12. 19:00
X-Faktor: Már csak hárman maradtak!

Gáspár Laci majdnem földre vitte Puskás Petit a szombati élő show végén, Peti ugyanis az egyetlen mentor, akinek két versenyzővel jutott a fináléba. Ricsi és Dmitrij hozzátartozói is ott izgultak az első sorokban, ahogy Opitz Barbi rokonai is őrület határán lehettek izgalmukban. Az X-Faktorban ráadásul ezúttal Európában egyedülálló produkciót is láthattak.

Fókusz Plusz 2016-12-10


szerző:
2016.12.10. 18:50
Puskás Peti minden héten meglep minket az X-Faktor élő show-ján

Nem telik el úgy hét, hogy az X-Faktor mentora, Puskás Peti ne bújna valami extrém, meghökkentő szettbe, ami még az előző heti összeállításán is túltesz. Összegyűjtöttük nektek a The Biebers énekesének az elmúlt öt adás során viselt ruháit, mert kíváncsiak vagyunk a véleményetekre! Szerintetek melyik volt az eddigi legszuperebb ruhaválasztás?

Kulisszatitkok – Így készül Tóth Gabi és Opitz Barbi az élő show-ra!

A képernyő előtt ülve talán nem is gondolunk bele, hogy a szombati adásokat milyen munkálatok előzik meg. Egyik alkalommal a műsor egyetlen női mentora fogta a telefonját és streamelés közben megmutatta a követőknek, hogy a show előtt mi is történik az X-Faktor stúdiójában.

Kovács Dóri elfoglalta Istenes Bence öltözőjét

Kovács Dóri a második élő show napján komoly kihívás elé állította Istenes Bencét. A sütievő verseny tétje az volt, hogy ha Dóri nyer, elfoglalhatja Bence öltözőjét. Az X-Stage műsorvezetője gyorsaságának köszönhetően megnyerte a fogadást, így a harmadik élő show napjára beköltözött Bence öltözőjébe.

Dóri az X-Faktor vezérlőjében járt

Az X-Stage műsorvezetője, Kovács Dóri arra vállalkozott, hogy megmutatja nektek a vezérlőt, ahonnan az egész élő showt irányítják. Koós György, a főrendező beavatta Dórit a vezérlő misztikus világába, és megmutatta, mire való ez a rengeteg gomb és képernyő, és hogyan néz ki egy forgatókönyv.

Miért esnek ki a csapatok az élő showból?

ByeAlexet sokkolta, hogy újabb csapatát veszítette el az X-Faktorban. Így most ő az a mentor, akinek a harmadik élő showra egyetlen még talpon lévő versenyzőjével, bandájával csodát kell tenni, hogy ezer százalékig továbbjuthassanak. Szombaton minden a szerelemről szólt a műsorban!

Így tért vissza Mata Ricsi!


szerző:
2016.11.05. 22:00
Így tért vissza Mata Ricsi!

Az X-Faktor énekese elmesélte, hogyan élte meg kiesését, és Puskás Peti szavait az új esélyét illetően.

A Comet hivatalos dalával indult az X-Faktor első élő show-ja!

Az X-Faktor 11 döntőse az idei Comet gála hivatalos dalát, a The Biebers és Herrer Sári közös, Minden a miénk című slágerét adták elő.

Puskás Peti:

A fiúk csapata ideiglenesen megfogyatkozott, mert Petics Kristófnak el kellett hagynia Puskás Peti csapatát. Viszont Peti nincs könnyű helyzetben: valakit vissza kell hívnia a mentor házas versenyzői közül!

Gáspár Laci egy tündéri videót posztolt kisfiáról

Az X-Faktor mentora imádja a zenét és ez életében is mindenhol jelen van. Nincs ez másképp családjában sem. Kisfia most olyat mutatott, amitől mindenkinek leesett az álla!

Extra produkció! ByeAlex az X-Faktor színpadán!

Biztos sokan emlékeznek arra, hogy két évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon történt meg, hogy a tehetségkutató harmadik élő show-jának meglepetés vendége az énekes volt. A színpadra ByeAlex lépett, aki mára maga ülhet a mentorok székébe. Hamarosan a Mentor Házban énekelhetnek az új versenyzők!

Íme a 2016-os X-Faktor döntősei!

Hétvégén végre eldőlt, kik jutnak az élő show-ba. A 12 döntős már nagyon várja a megmérettetést. Lássuk, kik is ők!

X-Faktor: Ők már továbbjutottak az élő show-ba!

Szombat este Gáspár Laci és ByeAlex választotta ki a mentorházban azokat a versenyzőket, akiket tovább visznek magukkal az X-Faktor élő showjába. A 25 év felettiek kategóriájában így Balogh Eszter, Fejes Szandra és Ónodi János, míg a zenekarok közül a Ham Ko Ham, a Jaggers és a Soulbreakers állhat majd fel jövő hét szombaton 20 órától az X-Faktor színpadára.

Bangó Adrienne egy tündéri kishölgy, aki a nagyok között is megállja a helyét!

Adrienne az élő show-ba Szedertől a Reggeli dal című nótát hozta el, melynek – szerinte –  fontos üzenete van: „Aki akar és tesz érte, abból bárki lehet!”

Czuczor-Gidai Zsófi átaludta az eredményhirdetést

Miközben a Dirty Led Light Crew csapata és Badár Tamás boldogan fogadta a gratulációkat, a Hungary’s Got Talent első elődöntőjének harmadik továbbjutója, Czuczor-Gidai Zsófi az igazak álmát aludta. Stábunk ott volt, amikor a szülei tudatták vele a nagy hírt, majd amikor a zsűri tagjai is tiszteletüket tették nála.

A Hungary’s Got Talent továbbjutói

Szombaton este a nézők az új tehetségkutató, a Hungary’s Got Talent első élő showját láthatták. A Tíz produkcióból csak hárman juthattak be a döntőbe, a két legtöbb szavazatot kapott produkció automatikusan, a második kettő közül pedig a zsűri döntötte el, ki lesz a harmadik továbbjutó. Vendégünk volt Czuczor-Gidai Zsófi, Badár Tamás és a Dirty Led Light Crew képviseletébe, Horváth Zoltán.

Harminc produkció jutott be az élő show-ba

Ahogy azt szombat este láthattuk, a Hungary’s Got Talent zsűritagjai nem mindig értettek egyet egymással, de végül megszületett az elődöntősök harmincas listája. Az utolsó válogatón két produkció is aranygombot érdemelt, de rajtuk kívül még számos tehetséggel megismerkedhettünk.

Szombaton startol a Hungary's Got Talent első élő show-ja

Parázs vita, két aranygombos produkció és a végső döntés arról, kik jutnak be az élő showba. A Hungary's Got Talent utolsó előválogatója is bővelkedett izgalmakban.

Szombaton kiderült, kik a Hungary's Got Talent elődöntősei!

Parázs vita, két aranygombos produkció és a végső döntés arról, kik jutnak be az élő showba. A Hungary's Got Talent utolsó előválogatója is bővelkedett izgalmakban.

Horányi Julit eltiltotta orvosa az énekléstől?

Horányi Juli, az X-Faktor versenyzője már hetek óta küzd súlyos garatgyulladásával, ami úgy tűnik, nem akar enyhülni. Orvosa eltiltotta az énekléstől, ám a verseny ezen szakaszában nem engedheti meg magának a pihenést, gőzerővel készül a hétvégi döntőre. Hogyan birkóztak meg a hangszálai a hétvégi dalokkal, és mire számít a döntő hétvégéjén, többek között erről faggatzuk Julit.

A Tha Shudras az X-Faktor legújabb kiesője

Szombaton rendkívül fontos nap volt az X-Faktor versenyzői számára, hiszen nem kisebb volt a tét, mint a döntőbejutás. Azonban mint mindig, most is valakinek búcsúznia kellett a versenytől.

Borbély Ricsi könnyeivel küzdve búcsúzott az X-Faktortól

Az X-Faktor versenyzői fergeteges produkciókkal készültek az ünnepi, 100. adásra, amelyen a fiatal tehetségek mellett igazi zenészlegendák is színpadra léptek. A Reflektor stábja ezúttal is ott volt a kulisszák mögött, így megmutatjuk önöknek mindazt, amit a műsorban nem láthattak.
 

Mosolyok, könnyek, őrület és izgalom: ez volt az X-Faktor 100. adása

Legendás zenészek, ragyogó tehetségek, elképesztő dráma: a X-Faktor 100. adása méltó volt minden idők legsikeresebb tehetségkutatójához. Az ünnepélyes alkalomra tekintettel a stáb és az énekesek a színpadon tartották meg szokásos csatakiáltásukat.
 

Elképesztő dráma: Ilyen volt az X-Faktor 100. adása

Legendás zenészek, ragyogó tehetségek, elképesztő dráma: a X-Faktor 100. adása méltó volt minden idők legsikeresebb tehetségkutatójához. Az ünnepélyes alkalomra tekintettel a stáb és az énekesek a színpadon tartották meg szokásos csatakiáltásukat, és a színpad volt az is, ahol a nagy dolgok eldőltek.

Palya Bea is fellép az X-Faktor 100. adásában

A tehetségkutató alkotói különleges meglepetésekkel készülnek az ünnepi élő show-ra, amelyben többek között Palya Bea produkcióját is láthatjuk majd. Az énekesnő, aki két évvel ezelőtt adott életet a kislányának, Lilinek, őszintén mesélt az anyaság semmihez sem fogható boldogságáról.
 

Bella az X-Faktor hatodik kiesője

Idén először fordult elő, hogy a mentorok nem tudtak dönteni, így a Tha Shudras és Jakab-Péter Izabella sorsáról ezúttal a nézők döntöttek.

X-Faktorosok kabalái


szerző:
2014.11.19. 09:00
X-Faktorosok kabalái

Már több hete dübörög az X-Faktor 2014 és az élő show-ra a versenyzők nagy többsége kabalával érkezik. Hogy Nagy Ricsinek és Benjinek mi hoz szerencsét, valamint miért olyan fontosak számukra ezek a tárgyak és milyen jelentéssel bírnak, elárulták.
 

Fókusz 14-11-18


szerző:
2014.11.18. 19:25
Fókusz 14-11-18

Fókusz: Halálzóna? - Még javában tartott a Celeb vagyok, ments ki innen!, amikor riporterünk bemerészkedett Dél- Afrika legveszélyesebb városrészébe! Vérlázító! - Megrendülten adott interjút a meggyilkolt péceli kisbolt-tulajdonos családja! Keveslik a tíz éves börtönbüntetést! Zűrös hétköznapok - Megmutatjuk, hogyan élnek együtt és mit csinálnak otthonukban az X-Faktor döntősei az élő show-k között!

Andelic Jonathan búcsúzott az X-Faktortól

Az X-Faktor ezen a hétvégén is bővelkedett megható pillanatokban, mint láthattuk, az egyik produkció alatt még Alföldi Róbert is a könnyeivel küszködött. Stábunk természetesen ott volt a színfalak mögött, hogy megmutassuk, hogyan készültek a döntősök és mentoraik az ötödik élő show-ra.  

Egyre fájóbb a búcsú a kieső énekestől

A 16 éves Benji produkciója megrázta a nézőket és a mentorokat is szombat este. Múlt szombaton szerepet cseréltek a versenyzők: a fiúk női előadók dalait, a lányok férfiakét adták elő az X-Faktorban.
 

Forrósodik a talaj, fogynak az X-Faktor énekesei

 Múlt szombaton szerepet cseréltek a versenyzők: a fiúk női előadók dalait, a lányok férfiakét adták elő az X-Faktorban. A 16 éves Benji produkciója megrázta a nézőket és a mentorokat is egyaránt.
 

Jonathan búcsúzott a X-Faktortól

Szombat este ismét úgy alakult, hogy egy mentor két versenyzőjének kellett párbajoznia. Andelic Jonathan és Horányi Juli kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett párbajdalt előadni.

Igazi párbajhősök


szerző:
2014.11.11. 09:30
Igazi párbajhősök

Nincsenek könnyű helyzetben az X-Faktor versenyzői, amikor párbajozniuk kell. Horányi Julival és Borbély Ricsivel arról beszélgettünk, milyen érzés "állva maradni" egy ilyen küzdelem után, főleg akkor, ha az ellenfél egy csapattárs.

Szabó Richárd nem adja fel


szerző:
2014.11.10. 17:45
Szabó Richárd nem adja fel

Alföldi Róbert drámai pillanatokat élt át a mentoráltjaival, a Ricsik párbajában Szabó Richárd maradt alul. Amikor együtt álltak és arra vártak, hogy melyik két versenyzőnek kell megküzdenie a továbbjutásért, a szívszorító helyzet láthatóan a mentort is megviselte. Azt mondta, erre nem lehet felkészülni, és amikor a döntésre várva összekapaszkodva álltak, akkor is az énekeseire gondolt.
 

Ricsik párbaja az X-Faktor színpadán

Alföldi Róbert drámai pillanatokat élt át a mentoráltjaival, a Ricsik párbajában Szabó Richárd maradt alul. Amikor együtt álltak és arra vártak, hogy melyik két versenyzőnek kell megküzdenie a továbbjutásért, a szívszorító helyzet láthatóan a mentort is megviselte. Azt mondta, erre nem lehet felkészülni, és amikor a döntésre várva összekapaszkodva álltak, akkor is az énekeseire gondolt.
 

Szabó Ricsi könnyekkel szemében búcsúzott az X-Faktortól

Szombaton ismét egy mentor két versenyzője párbajozott. Végül az ítészek döntése alapján Ricsi bácsi esett ki a versenyből.

Drámai fordulat az X-Faktor színpadán

Családi hangulatban, önfeledten vacsoráztak még a 25 év felettiek mentorukkal múlt hét csütörtökön egy francia étteremben. Közben arról meséltek, el sem tudják képzelni, milyen lenne, ha valakitől el kéne búcsúzni a versenyben. Szombat este szembe kellett nézniük a legnagyobb félelmükkel.
 

SZABÓ RICSI: „Belül érzem, hogy a nagymamám velem van”

Szabó Richárd főként a nemrég elvesztett nagymamájáról emlékezett meg. Sajnálja, hogy idén nem jutott ki hozzá a temetőbe, de tudja, hogy most a jövőjére kell koncentrálnia. Úgy érzi, hogy legbelül mindig vele van.

 

BORBÉLY RICSI: „Kell, hogy kicsit befele tudjak nézni”

Borbély Richárd úgy érezte nehéz volt ez a hét, az elvesztett szeretteire emlékezett. Valahogy nem jöttek össze neki a dolgok elsőre, de szerinte a nehézségek ellenére sikerült teljesen felkészülnie.
 

Drámai fordulat az X-Faktor színpadán

Családi hangulatban, önfeledten vacsoráztak még a 25 év felettiek mentorukkal múlt hét csütörtökön egy francia étteremben. Közben arról meséltek, el sem tudják képzelni, milyen lenne, ha valakitől el kéne búcsúzni a versenyben. Szombat este szembe kellett nézniük a legnagyobb félelmükkel.
 

Ilyés Jenifer a második búcsúzó

Az X-Faktor kiesője arról mesélt, hogy érzi magát, miután távoznia kellett a versenyből. Azt is elárulta, milyen tervei vannak a jövőre nézve.
 

X-Faktor: Érzelmek vihara az első élő adásban

Láttuk, melyik versenyző és melyik mentor sírt, kik voltak elégedettek és kik nem, láttuk a döbbenetet a tiszta lapos kiesők arcán, Benji örömét, beköltözését. A tiszta laposok produkcióit is felvillantottuk, amelyeket az adásban nem láthattunk. Felelevenítettük a legnagyobb versenyzői pillanatokat, beszólásokat.
 

Az X-Faktor első kiesői: a Pálinka Republik

A csapat tagjai úgy érzik, másként is alakulhatott volna, de azért töretlenül mennek tovább a saját útjukon.

Pálinka Republik: sok embernek örömet okoztunk

A Pálinka Republik számára a verseny máris véget ért, de az együttes mentora, Tóth Gabi bízik benne, hogy a fiúknak van jövőjük a zene világában. 

Teljesen átalakultak az X-Faktor versenyzői

Szombat este indul az idei ősz újabb nagy durranása, kezdődik az X-Faktor élő show-ja. A Fókuszban belesünk a főpróbára, és megmutatjuk, milyen óriási átalakuláson mentek keresztül a válogatókon feltűnt tehetségek!

Teljesen átalakultak az X-Faktor versenyzői

Szombat este indul az idei ősz újabb nagy durranása, kezdődik az X-Faktor élő show-ja. A Fókuszban belesünk a főpróbára, és megmutatjuk, milyen óriási átalakuláson mentek keresztül a válogatókon feltűnt tehetségek!

Beköltöztek új otthonukba az X-Faktor versenyzői

A legismertebb internetes tévés blog szerint az X-Faktor valaha volt legerősebb mezőnye jött össze 2014-ben. A Mentorok háza után eljött az idő, hogy a versenyzők beköltözzenek a lakásokba.
 

Beköltöztek új otthonukba az X-Faktor döntősei

A Reflektor stábja is ott volt, amikor Istenes Bence átadta a kulcsokat az élő show-ba bejutott versenyzőknek, majd amikor a fiatal tehetségek először átlépték új otthonuk küszöbét.
 

Birtokba vették új otthonukat az X-Faktor döntősei

A legismertebb internetes tévés blog szerint az X-Faktor valaha volt legerősebb mezőnye jött össze 2014-ben. A Mentorok háza után eljött az idő, hogy a versenyzők beköltözzenek a lakásokba.
 

Tiszta lappal az X-Faktor 2014 döntőjébe!

Az idei X-Faktorban új fogalmat ismerhettünk meg, ez nem más, mint a "tiszta lap". Minden kategóriából egy-egy versenyző új lehetőséget kap, a nézők pedig megszavazhatják, hogy a négy előadó közül ki kerüljön be tizenharmadikként az élő show-ba. Gwen, Benji, Krisztián és a Rosewood erről mesélnek most.

Egy hely még kiadó az X-Faktor élő showjába

Megvan az X-Faktor TOP12-es névsora, azonban még egy hely kiadó. A mentorok által kategóriánként kiválasztott egy-egy tiszta lapos versenyzőből a nézők dönthetik el szavazatikkal, ki állhat szombaton tizenharmadikként az RTL Klub stúdiójának színpadára.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való