KERESÉS search-close

égő lakás

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "égő lakás"

Égő lakásból dobta ki gyermekeit

Egy kínai édesanya az égő lakás negyedik emeletéről dobta ki a gyerekeit, hogy megmentse az életüket. A gyerekeket a szomszédok és a járókelők ágytakarókkal kapták el, így túlélték a zuhanást, de az anya a füst miatt elvesztette az eszméletét, és a tűzoltóknak ugyan sikerült őt kihozni a lakásból, de már nem tudták megmenteni az életét.

Életet mentett a fiatal X-Faktoros

Tóth Marcell másokkal együtt álmukból verte fel egy ház lakóit, mivel látták, hogy az egyik lakás kigyulladt. A lángoló lakásban egy fiatal nő aludt, aki végül nem sérült meg, de otthona lakhatatlanná vált. A fiatal zenész exkluzív interjút adott Híradónknak.

Édesanyja gyújtotta rájuk a házat - exkluzív interjú a túlélő lánnyal

A lány hét éves unokaöccse kiabálására ébredt, de akkor már szinte minden lángolt nyíregyházi otthonukban. Hetekkel a tragédia után vállalta, hogy kizárólag az RTL Híradónknak elmondja, mi történt.
 

Előzetes: Meghalt, hogy életet mentsen

Égő lakásból ugrott ki az asszony, miközben magához szorította hét éves unokaöccsét, így mentette meg a kisfiú életét. Tűz ütött ki a lakásukban, és az ajtón már nem volt esélyük kimenekülni.

Égő lakásából ugrott ki egy idős asszony

Kiugrott a tűz elől és meghalt egy idős nő a XV. kerületben. A tűzoltók nem zárják ki, hogy szándékosan gyújtotta fel a lakását.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való