KERESÉS search-close

éder krisztián

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "éder krisztián"

SP-nek sikerült a beilleszkedés!

SP, azaz Éder Krisztián már hónapok óta az Egyesült Államokban él. Fotósként nem egyszerű New Yorkban érvényesülni, de úgy látszik, Krisztiánnak sikerült. Persze, ha az embert olyan lányok veszik közül a mindennapokban, mint akik a legutóbbi instagram-posztján szerepelnek, akkor mindjárt más a helyzet. Palvin Barbi, Mihalik Enikő, és más gyönyörű modell lányok ülik körbe őt - hát így könnyű.

Ki harapdálja Éder Krisztián fülét?

Charlie játékosan közeledik gazdájához, úgyhogy aggodalomra semmi ok. A New York-ba költözött fotós szerencsére remek társa talált.

Pimasz úr ma este SP-hez cuccol át

Tetováltatnak, kempo edzésre mennek és nagy buliba keverednek, Pimaszúr ma este SP-hez, azaz Éder Krisztiánhoz cuccol át. A tinibálvány zenészt ma már inkább fotóművészként emlegetik.

Fókusz 15-08-05


szerző:
2015.08.05. 19:25
Fókusz 15-08-05

Fókusz: Kétségbeesve - Marikáék lányát meggyilkolta a férje, és úgy tűnik, hogy most az unokájukat is teljesen elveszíthetik. Elhagyja az országot - Éder Krisztián New Yorkba megy, hogy új lehetőségeket találjon, nem titkolja, híres fotós szeretne lenni. Parányi kedvencek - Mi alapján válasszunk háziállatot gyermekeinknek, és milyet. A nagy dilemma megoldódik.

Mielőtt New Yorkba költözik, még lefotózta smink nélkül a sztárokat

Idén végre a természetesség a divat. A sztárok körében egyre nagyobb trend a no make up, azaz a smink nélküli szelfizés. Éder Krisztián utolsó itthoni fotózásán is ezt a hatást szeretné elérni. Az egykori tinibálvány ugyanis nemsokára elhagyja Magyarországot.

SP: New Yorkban próbál szerencsét

Éder Krisztián mindenben sikeres, amibe csak belefog. A zenei életben és a fotózásban is. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy kimozduljon a komfortzónájából és új kihívások elé állítsa magát.

Az egykori tinibálvány elhagyja Magyarországot

Idén végre a természetesség a divat. A sztárok körében egyre nagyobb trend a no make up, azaz a smink nélküli szelfizés. Éder Krisztián utolsó itthoni fotózásán is ezt a hatást szeretné elérni. Az egykori tinibálvány ugyanis nemsokára elhagyja Magyarországot.

Reflektor 14-01-13


szerző:
2014.01.14. 01:35
Reflektor 14-01-13

Reflektor: Megvalósult Krasznai Tünde álma. DiCaprio fogadásból nem házasodik.

A véradást népszerűsíti Éder Krisztián

Éder Krisztián fényképezőgépre cserélte a mikrofont, és az idén nyolcadik alkalommal megrendezett véradás versenyét népszerűsíti fotóival. A képek célja, hogy felhívják az egyetemisták és fiatalok figyelmét a véradás fontosságára, valamint ösztönözzék őket a rendszeres véradásra.

SP abbahagyja a zenélést?

Éder Krisztián, ismertebb nevén SP, nagyon feszített tempóban dolgozott az elmúlt években és úgy érzi ideje egy kicsit megállni. Ezért döntött úgy, hogy szünetelteti zenei karrierjét és inkább a fotózásra koncentrál.

Fókusz 12-08-03


szerző:
2012.08.03. 20:05
Fókusz 12-08-03

Fókusz: A bajnok nyomában - Otthonáig kísértük Szilágyi Áront, ahol lovashintó és ünneplő tömeg fogadta. Megható pillanatok közvetlen közelről. Felejthetetlen - Hogyan sikerült és kivel csattant el az első csók? Hírességek idézik fel életük egyik legizgalmasabb történetét. Olimpiai láz - Hogyan vélekednek Sebestyén Balázsék és az X-Faktor sztárjai a magyar olimpikonokról? És kulisszatitkok Londonból!

A diploma bűvkörében: hogyan teljesítettek a sztárok?

Volt, aki színötösre diplomázott és olyan is, aki lekéste saját államvizsgáját. Milyen taktikával húzott tételt SP, miért remegett az idegtől a műsorvezető, Istenes Bence és mit tett VV Dya, aki tőlünk tudta meg, hogy nagy a baj?

Fókusz 12-07-04


szerző:
2012.07.04. 20:05
Fókusz 12-07-04

Fókusz: A rettegés foka - Istenes Bence átragasztotta az idegességét társaira, VV Dya pedig elfelejtette az államvizsgáját. Meddig vetkőzhetünk? - Ciki vagy menő papucsban és sortban dolgozni? Mit követelhetnek meg a munkáltatók? Kánikulai etikett az öltözködésről. Újratöltve - Benkő Dániel országnak-világnak híreszteli, hogy újra a régi. Lánya elmondja, miért büszke az apjára.

Fókusz 12-06-22


szerző:
2012.06.22. 20:55
Fókusz 12-06-22

Fókusz: Igazából szerelem - SP először vállalja kapcsolatát nyilvánosság előtt. A topmodellel a Fókusz kamerája előtt ismerkedett meg, egy fotózáson. Bombázók tesztje - VV Seherezádéval és VV Anettel pontoztuk a strandokat. Hova érdemes menni, mi mennyibe kerül a Balatonon, a Velencei-tónál és Budapesten? Fatális tévedés - Veszélyben a karrierje? Kassai Viktor elmondja, mit gondol ő az eseményekről és a hibás döntésről.

Tini kinézetű „nők bálványa”

A nők megőrülnek érte, közben úgy néz ki, mint egy kezdő gimis. Ő Éder Krisztián, SP.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való