KERESÉS search-close

ébredés

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ébredés"

Boom a fejbe! Így ébredtek a villalakók a bokszmérkőzések napján!

Így indult a bokszgála napja a Villában! A villalakók a Boom a fejbe! című dalra keltek, és egyből bokszolni kezdtek a zene hallatán.

Csokit a matektanár verte ki az ágyból

Az olasz csődör alig bírt kikelni az ágyból, amit a matektanár már nem tudott szó nélkül hagyni.

Greg:

Reni szerint már régóta gyűlik a feszültség a Villában, így gondolt egyet, és reggel meglepetéssel készült a többieknek. A villalakók alig hittek a szemüknek, ám nem mindenki repdesett az örömtől...

„Ez a csávó végig fog d**ni mindenkit

Nem indul könnyen a reggel a Villában, ám eseményekből most sincs hiány. Adri lerántotta a leplet a tegnapi éjszaka titkairól, Hunor pedig összehaverkodott Rolival, aki elmesélte eddigi tapasztalatait a luxusbörtönben. 

 

Sanya magához tért a kómából

Roland teljesen kikészült, mert Anna nem hitte el neki, hogy csak védekezett Sanyával szemben. A kórházban próbált Sanya állapota felől érdeklődni, de Anna nagyon elutasító volt vele. Roland meglepő módon Evelinben talált megértő barátra, eközben pedig Sanya is magához tért a kórházban. Anna elsőre nagyon megkönnyebbült, de aztán sokkolta is, hogy Sanya nem emlékszik arra, miért került kórházba.

Gábor és Laura számára kellemetlen volt az ébredés

Joe lelkesedése reggel jelentősen alábbhagyott, amikor lakótársai is értesültek a fogadásáról. Gábor azonban nem engedte, hogy barátja visszalépjen, ráadásul Niki időközben beszervezett egy netes rádiót is, hogy népszerűsítse az eseményt. Amikor Joe találkozott a riporterrel, kénytelen volt belátni, hogy innen már nincs visszaút, a fogadásuk önálló életre kelt. Ráadásul később Teó is kiröhögte Joe-t emiatt, akiben erre feltámadt a becsvágy, hogy bizonyítson Teónak. Mindeközben Gábor és Laura átélték a részeg együttlétük utáni kellemetlen reggelt.

Ébredj te is úgy, mint a Reggeli házigazdái!

Peller Anna, Lukács Miki, Kiss Ramóna és Fehér Tibi minden hétköznap reggel jókedvűen indítják a napunkat. De hogyan tudják félretenni magukban a fáradtságot vagy akár a téli depressziót? Erről meséltek nekünk!

Rózsa felébredt a kómából

Fél év után végre magához tért balesete után a kómában fekvő lány.

A teljes adásért kattints IDE!

Ébresztési tanácsok a nehezen ébredőknek!

Dr. Szakács Zoltán neurologóussal az ébredés problémáival, nehézségeivel kapcsolatban beszélgettünk, és néhány tanácsot is kaptunk tőle!

Less be Anna és Mikike hálószobájába!

Ha kíváncsi vagy, hogyan szokott korán reggel felébredni Peller Anna és Lukács Miki, nézd meg otthon felvett videójukat!

Fókusz 2017-06-16


szerző:
2017.06.16. 18:55
Balázs élvezi, hogy kényeztetheti feleségét

Lilian férje elárulta, hogy mindig is ezt szerette volna. Szerencsére az újdonsült feleségének sem volt ellenére Balázs gesztusa.

Adrienn:

A feleség arra kéri férjét, hogy hódítsa meg. Doma azonban azt állítja, hogy Adrienn kinyírta a lelkesedését...

Édes volt az ébredés Doma és Adrienn nászéjszakája után

Adrienn első kérdése az volt Domához, hogy hogy érzi magát férjként. A házasok nagyon pozitívan élték meg az eddig történteket...

Rita sírva ébredt férje mellett a nászéjszaka után

A nászéjszaka után komoly beszélgetésbe kezdett Zoli és Rita. A feleség kerek-perec kijelentette férjének, hogy ő nem az, akire számított...

Tivy tánccal indította a reggelt

Így indult a reggel a Villában: míg Tivy táncra perdült az ébresztő hallattán, addig a többiek alig bírtak kikelni az ágyból.

Ilyen, amikor Tivy jókedvűen ébred!

A villalakókat újra zenével keltették. Amíg a játékosok nagy része megpróbált nem foglalkozni azzal, hogy fel kellene ébredni, Tivy kiabálás helyett most egy átmozgató tánccal indította a reggelét.

Ezektől a vallomásoktól garantáltan meg fogsz hatódni – Videók!

Saját magának csak ideig-óráig tud hazudni az ember, ugyanis hiába próbálja elterelni a gondolatait, netán a lelkiismeretét, azt a bizonyos belső hangot örökre nem tudja elnyomni. Másképp, Szulejmán a lelkiismeretével, Nigar asszony meg az érzéseivel nem tud mit kezdeni, megható vallomásoknak lehetünk tanúi.

8:08 – Minden Reggel 2015-12-16

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-04

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-03

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Fókusz 15-08-14


szerző:
2015.08.14. 19:25
Fókusz 15-08-14

Fókusz: Ufók a házban? - Egy székkutasi házaspárnál megszólalt a riasztó. A biztonsági kamera titokzatos alakot rögzített. Hajnali razzia - Néma csend és alvajárók mindenütt. Hajnali ötkor együtt ébredtünk az első Sziget-lakókkal. Életmentő menekült - Egy tizenhat éves afganisztáni fiú mentette meg egy bajba jutott magyar férfi életét.

Megmutatjuk, milyen az, amikor a Szigeten csend van

Napfelkelte a Hajógyári-szigeten. A csütörtöki esti brutális buli után most csend honol mindenhol. Csak a kukásautó zajong, na meg az a néhány kőkemény partyarc, aki még most is tolja a bulit.

Amikor a sok tízezer partyarc még alszik - együtt ébredtünk a Szigettel

Napfelkelte a Hajógyári szigeten. A csütörtöki esti brutális buli után most csend honol mindenhol. Csak a kukásautó zajong, na meg az a néhány kőkemény partyarc, aki még most is tolja a bulit.

Apróságok, amiktől reggelente gyönyörűen ébredhetünk

A mondás szerint, aki szép, az reggel is szép, de azért nem árt, ha rásegítünk erre. Szakértőnk megmutatta, hogy mi a tuti trükkje a reggeli frissességnek és üdeségnek. 

Attila beavatja Dennist a nagy titokba

A taktikus elmondja a komisznak, hogy óvatosan bánjon Dórival, mert tele van az internet a lányról készült videókkal, miszerint a lány pupillája nem úgy működik, ahogy a „normál” embereknek.

Zsu nélkül, nagy nyugiban indult a reggel

Edina és Laci mélyen egymásba bújva romantikáztak, Fanni és Dennis Zsúról értekeztek, Dóri pedig követve Fanni példáját, ingázásra adta a fejét.

Buli után fájó az emlékezés

Mi történt az előző este? Ki hova és mit? A szilveszteri buli másnapján kómásan éledeztek a villalakók és közösen próbálták összerakni a buli darabjait. Közülük is kiemelkedett Edina, aki nem győzte fájlalni a fenekét...

Egy nő végignézte a saját műtétét

Szakértőnket kérdeztük a nemrég bekövetkezett orvosi műhibáról, amely során egy harmincas éveiben járó hölgy felébredt operáció közben. Aneszteziológus vendégünk mindenkit megnyugtatva elárulta, hogy tízezer esetből egy beteg ébred fel műtét közben, az azonban elkeserítő, hogy egy-egy ilyen eset súlyos következményekkel, akár infarktussal is járhat.

Miért nem 9-kor kezdődik az iskola?

Egy nemrégiben készült amerikai kutatás szerint sokkal kiegyensúlyozottabbak és sikeresebbek azok a gyerekek, akiknek reggel nyolc óra helyett kilenckor csengetnek be az első órára.

Visszatért a klinikai halálból


szerző:
2010.10.21. 18:25
Visszatért a klinikai halálból

Felébredt egy francia nő néhány órával azután, hogy klinikai halottnak nyilvánították.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való