KERESÉS search-close

átlag

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "átlag"

Melegrekord: 68 éves átlag dőlt meg

Micsoda nap volt ez a mai – írtuk pontosan három évvel ezelőtt, melegebb volt, mint nyár közepén: 68 éves melegrekord dőlt meg egyszer hajnalban, és külön délután is: Szegeden 35 fokot mértek. Látványosra sikerült a nyár búcsúja, de ezek már tényleg az utolsó pillanatok voltak, utána ugyanis beköszöntött az ősz.

Napi ötezret költ egy átlagos magyar ember

Napi ötezer forintot költ egy átlagos magyar - ezt a Blokkk.com szakportál számolta ki a statisztikai hivatal friss adataiból. Ebben az élelemre, a lakhatásra, és az üdülésre fordított összegek, minden kiadás szerepel. 5 év alatt összességében ötödével nőtt a fogyasztás az országban - reálértéken.

Már 4 millió 200 ezer forint megtakarítása van átlagosan egy magyarnak

Már 4 millió 200 ezer forint megtakarítása van átlagosan egy magyarnak a Nemzeti Bank friss statisztikája alapján - ezt az enpenzem.hu szúrta ki. Egy év alatt összességében tizedével gyarapodott az emberek pénzügyi vagyona. A kormány gazdaságpolitikai sikerként értékeli a számokat. A szocialisták szerint nőnek a különbségek a tehetősek és a szegények között.

Mindenki jobban él nálunk?


szerző:
2017.01.05. 19:00
Mindenki jobban él nálunk?

Szlovákia, Ausztria, Csehország, Szlovénia - ezek mind olyan országok, ahol mára már sokkal jobban élnek az emberek. A magyarok nemhogy kevesebbet, de szinte a legkevesebbet keresik az Európai Uniós országok közül. Ez derült ki az Európai Központi Bank felméréséből, amelyben húsz ország anyagi helyzetét vizsgálták.

Nőttek a bruttó átlagkeresetek


szerző:
2011.07.19. 10:38
Nőttek a bruttó átlagkeresetek

Májusban a bruttó átlagkeresetek 6,7 százalékkal, az első öt hónapban 3,4 százalékkal nőttek a 2010-es időszakhoz képest.

Sok gyereket vetetnek el Hevesben


szerző:
2010.11.30. 17:53
Sok gyereket vetetnek el Hevesben

A KSH adatai szerint Heves megyében 50 százalékkal több abortuszt végeznek az országos átlagnál.

Főleg fiatalokat fertőz az új influenza

Az eddigi fertőzöttek több mint egyharmada 10-19 éves, fele 0-9 és 20-29 év körüli.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való