KERESÉS search-close

átlátszó

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "átlátszó"

Miért olyan menő az áttetsző ruha? Megmutatjuk!

Alig takarnak valami és semmit nem bíznak a véletlenre azok az áttetsző ruhadarabok, amelyek idén lettek divatosak. Mindenképp szerettük volna megmutatni, hogy melyek a legmerészebb darabok, ezért két gyönyörű nő, Iszak Eszter és Nagy Alexa segítségét kértük.

Daráló: Átlátszó divat


szerző:
2018.04.12. 09:05
Daráló: Átlátszó divat

Holdampf Lindával ma az átlátszó divatot vizsgálta Anna és Gergő, majd a Napi posztot, a farmer tangát is közösen analizálták.

3,5 milliárdba kerül a lovarda a Várban

3 és fél milliárd forintból építik újjá a Budai Várban a régi Lovardát, amely rendezvényközpont is lesz, a mellette lévő istállóban pedig 16 lovat lehet majd elhelyezni. Az összegről az Átlátszó számolt be először. A felújítást végző konzorcium tagja az a cég is, amely megvette a miniszterelnök veje, Tiborcz István részesedését az Eliosban. A miniszterelnökségen azt közölték, a pályázatokat közbeszerzési-jogi szempontból vizsgálják.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való