KERESÉS search-close

átigazolás

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "átigazolás"

A Muzsika TV-hez igazolt Csocsesz!

2018 márciusától újabb sztárral bővül a Muzsika TV képernyőseinek listája. Kiss Attila, ismertebb nevén Csocsesz a Muzsika TV Extra műsorvezetőjeként debütál a csatornán.

Neymart megvette a francia Paris Saint-Germain!

Sporttörténelmi átigazolás: a 25 éves focistájáé lett a világ legdrágább sportigazolása, ugyanis 222 millió euróért, azaz 70 milliárd forintért kelt el a játékos.

Neymar: imádták, most gyűlölik

Árulónak tartják a négy évvel ezelőtt még körülrajongott Neymart Barcelonában. Már biztos, hogy a brazil csillag át akar igazolni a Paris Saint-Germain-hez. Mostanra az is kiderült, hogy Neymar maga fizette ki a 222 millió eurós, vagyis 67 és fél milliárd forintos kivásárlási árát, így már nem a Barcelona játékosa. A spanyol liga elnöke viszont egyelőre nemet mondott, arra hivatkozva, hogy pénzügyileg nem tisztességes a tranzakció. Az Európai Labdarúgó Szövetség dönti majd el, hogy megbünteti-e Neymart.

Janics Natasa pontot tesz a botrányok végére

Ne gyűlöljetek - ezt kéri Janics Natasa Magyarországtól. A Fókuszban megszólalt a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, aki pontot tett az elmúlt hetek találgatásaira.

Fókusz 12-01-12


szerző:
2012.01.12. 20:20
Fókusz 12-01-12

Fókusz: Kínos ügy - Kitálalt Kóbor János állítólagos szeretője. A zenész és felesége exkluzív interjúban reagál a történtekre. Számolja a napokat - Mivel tölti idejét Stohl András a börtönben? Egyik látogatója a benti életről mesélt nekünk. Megszólal! - Dzsudzsák Balázs elmondja, hogyan és milyen körülmények között él Moszkvában.

Dzsudzsák: Félmillió euró a Debrecennek?

A klub számításai szerint mintegy 450-500 ezer eurót kap a Debrecen az orosz Anzsi Mahacskalától.

Dzsudzsák első edzése dagesztáni csapatával

Dzsudzsák Balázs Ausztriában edz.

Dzsudzsák elhagyja az Eindhovent?


szerző:
2011.06.08. 18:23
Dzsudzsák elhagyja az Eindhovent?

Sajtóhírek szerint Dzsudzsák Balázs átigazolt az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalába.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való